Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Goodbye Lost! The End!

Πήγαινε κάτω 
+8
SophiaSonia21
katroulina
mkostas
Silv
filareti
dorinaki
MariaS
Nenie
12 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Τέρψη

Τέρψη

Αριθμός μηνυμάτων : 8268
Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2010

Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 10 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 10 EmptyΔευ Μάης 31, 2010 3:10 am

Και γω είδα το τελευταίο επεισόδιο και ομολογώ απογοητεύτηκα.
Θεωρώ το λοστ μια εξαιρετική σειρά και ήμουν φαν από το πρώτο επεισόδιο,αλλά δυστυχώς για μένα απέτυχαν.Προσπάθησαν να κάνουν την πλοκή απίθανη και βρέθηκαν σε αδιέξοδο.

Ο έκτος κύκλος που υποτίθεται πως θα σου έλυνε απορίες,σου δημιουργούσε περισσότερες και στο τέλος δεν μπήκαν καν στον κόπο.Απλώς αποφάσισαν να μην δώσουν ΚΑΜΙΑ απάντηση.Τα βασικά ερωτήματα που ταλάνιζαν όλους μας όλα αυτά τα χρόνια δεν απαντήθηκαν και δώθηκαν με πολύ πρόχειρο τρόπο μερικές λειψές απατήσεις.

Αφήστε που πολλά πράγμτα κατ'εμέ δεν είχαν καν λόγο ύπαρξης.Δεν εξυπηρετούσαν απολύτως τίποτα.

Ακόμη μια απογοήτευσή μου ήταν το όλο τέλος του τριγώνου.Οι σεναριογράφοι ήξεραν πως κάποιοι ήθελαν skate και άλλοι jate και απλά αποφάσισαν να χρυσώσουν το χάπι σε όλους.
Ναι μεν η Kate αποχαιρετα τον Jack λέγοντας σ'αγαπώ(σαν ελειμοσύνη πριν το θάνατο μου έκανε) και του δίνει φιλί--> ώστε να είναι ευχαριστημένοι οι jaters
Από την άλλη σου αφήνει να εννοήσεις ότι από την στιγμή που φεύγει,λογικά με τον Sawyer καταλήγει--> ας μην μείνουν παραπονεμένοι και οι skaters
Ελεινό κατά την γνώμη μου και δειλό.Ας είχαν το θάρρος να υποστηρίξουν ένα από τα δύο ζευγάρια.Μ'άρεσε η Kate αλλά αυτό που την έκαναν να φαίνεται σαν το πο@@@@ακι που δεν ξέρει ποιον να διαλέξει και πηγαίνει από τον ένα στον άλλο δεν το εκτίμησα καθόλου.

Ουφ ξεθύμανα εν μέρει...έχω κι άλλα πολλά αλλά δεν θέλω να σας κουράσω Razz
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Nenie

Nenie

Αριθμός μηνυμάτων : 108
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 10 EmptyΤρι Ιουν 01, 2010 8:38 pm

να βάλω κ εδώ την τελική μου ανάλυση Laughing τερψηηηη για το τέλος στο ίδιο καταλήξαμεεεε δώσανε σε όλους (Skate,Jate,Suliet) κάτι...

Ακολουθεί μεγάλη ανάλυση!(όποιος έχει το κουράγιο ) Καθριν μην την διαβάσεις! Laughing

Κασιντυ
Έβαλαν την Κάσιντυ να είναι αυτή που θα πει στην Κειτ για πιο λόγο κράτησε τον Ααρον(τον χρειαζόταν για να γεμίσει το κενο που άφησε ο σογιερ). Δεν έβαλαν κάποιον άλλο άσχετο (που θα μπορούσαν π.χ Σαν)
έβαλαν την γυναίκα που είχε γνωρίσει τυχαία η Κειτ πριν πέσουν με το αεροπλάνο κ από τότε που ήταν άγνωστες καταλάβαινε την Κειτ, πότε λέει ψέμματα... τι σκέφτεται...
Την γυναίκα που όταν γύρισε η Κειτ ενώ της είπε όλη την αλήθεια για το νησί κ την υπόσχεση που έδωσε στον Σογιερ κατάλαβε πως έλεγε ψέματα ότι ο Ααρων ήταν δικός της.
Την γυναίκα που πέρασε ως φίλη 3 χρόνια μαζί της που για την κόρη της ήταν η Aunt Kate! Αυτήν έβαλαν να μιλήσει εκ μέρους της Κειτ. Κάποια που την ήξερε πολύ καλά κ μας
το είχαν δείξει αυτό! Και η Κειτ όχι μόνο δεν το αρνήθηκε αλλά το παραδέχτηκε κ η ίδια!

Αααρον κ επιστροφή
Πολλοί λένε ότι η Κέιτ ήθελε να φύγει από το νησί ακόμα κ χωρίς τον Τζακ για τον Ααρον κ μόνο! Oh pleeeeeeeeeeaaaaaaaaaasssssssseeeee!! Laughing
Όσο κ να τον αγαπούσε η Κειτ! Όσο κ να τον λάτρευε! Ήξερε ότι τον είχε χάσει...
Όταν η Κειτ πριν ανατιναχτεί το υποβρύχιο ήταν έτοιμη να φύγει με τον Σογιερ χωρίς την Κλαιρ κ τον Τζακ.... δεν το έκανε για τον Ααρον! Τον Ααρον τον αγαπούσε πιο πολύ κ από Τζακ
κ Σογιερ! αλλά ήξερε ότι τον έχασε! Τον αποχαιρέτησε όταν αποφάσισε να επιστρέψει στο νησί παραδίνοντας τον στην πραγματική του οικογένεια, στην γιαγιά του!
Bye Bye Baby.... ήξερε ότι δεν θα ταν πια το παιδί της... ότι κ να γινόταν... είτε επιστρέψει μόνη της είτε με την Κλαιρ είτε καθόλου... τον είχε χάσει! Θα επέστρεφε μόνη της κ τι θα
έλεγε στη γιαγιά του(που παρεπιμπτοντως μένει Αυστραλία!)? Δε βρήκα την κόρης σας αλλά δώστε μου τον εγγονό σας?

Σκηνή τέλους στην εκκλησία
Σίγουρα δεν είχε να κάνει με τα ζευγάρια κ ποιον αγαπούσαν πιο πολύ στη ζωή τους κ ήταν soulmates...
Ότι κ να πει κάποιος όσο κ να χτυπάει ποπο κάτω... έγινε ξεκάθαρο με βούλα κ υπογραφή κ ότι άλλο θέλετε! πως η γυναίκα της ζωής η αγάπη η μέγαλη του Sayid που θα έδινε κ την ψυχή του
στον MIB γι αυτή ήταν η Nadia! Δεν υπάρχει αμφιβολία!!!!! Δε Δε Δενννν! η Κλαιρ τόσα χρόνια μόνο τον Τσαρλι γνώρισε?
Για μένα έχει να κάνει με την εμπειρία τους στον νησί κ μόνο! ανεξάρτητα από την υπόλοιπη ζωή τους κ πως την πέρασαν... κ όπως φαίνεται σε αυτό το purgatory afterlife πανηγύρι όπως
θέλετε πείτε το... αυτοί που έζησαν από την περιπέτεια στο νησί ενώθηκαν με αυτούς που αγαπούσαν κ πέθαναν εκεί κ είχαν ανοιχτούς "λογαριασμούς" κ έπρεπε να τους κλείσουν για να προχωρήσουν...
εξάλλου μετά από αυτή την σκηνή στην εκκλησία κανείς δε θα ταν με κανεναν.. ενώθηκαν απλά για να προχωρήσουν...
Κλαιρ - Τσαρλι(πέθανε στο νησί)
Χιουγκο - Λιμπι(πέθανε στο νησί)
Σογιερ - Τζούλιετ(πέθανε στο νησί)
Κειτ - Τζακ(πέθανε στο νησί)
Σαγιντ - Σανον(πέθανε στο νησί)
Πενυ - Ντεσμοντ(έμεινε στο νησί στο τέλος... κ αυτός είναι κ κάπως μπαλαντερ...)
η Κειτ αγαπούσε κ τους 2 αλλά ο Τζακ πέθανε στο νησί... με τον Σογιερ έφυγαν κ έζησαν μαζί!
Σαν - Τζιν (και οι 2 στο νησί)
Επίσης μπορώ να το δω κ ως αποχαιρετηστήριο παρτυ των ηθοποιών.... μόνο έτσι μου φαίνεται λιγότερο γελοίο! Laughing

Όλο τον τελευταίο χρόνο η Κειτ ακολουθούσε τον Σογιερ! ήθελε να τον βρει για να αποφασίσουν μαζί! τι θα κάνουν! και δεν το έκανε για την Κλαιρ! τον Τζακ τον είχε χεσμένο! Laughing Αποφάσισε να φύγει
με τον Σογιερ ακόμα κ χωρίς την Κλαιρ κ ξέροντας πως ο Τζακ δεν ήθελε να φύγει. Μας έδειξαν πως ο Σογιερ ακόμα την αγαπάει κ την αγαπούσε πάντα περισσότερο από την Τζούλιετ... Μας έδειξαν κ πως η Κειτ τον αγαπάει...
μας είπαν πως ένιωθε η Κειτ όταν τον έχασε... μας έδειξαν ότι κ η Τζούλιετ κατάλαβε ότι μπροστά στην Κειτ δεν φτουράει μία... έδειξαν τον Τζακ να καταλαβαίνει ότι ότι είχε μαζί της τελείωσε...
Η Κειτ μπορούσε να μείνει με τον Τζακ στο νησί! Να πεθάνει μαζί του!( Και όχι μόνος του! )Αν όπως λένε κάποιοι jaters ήταν η ζωή της κ δεν είχε ζωή χωρίς αυτόν! (Κάτι που περίμεναν οι jaters αλλά δεν έγινε...) Όμως είχε ζωή κ χωρίς τον Τζακ! είχε τον Σογιερ! κ αποφάσισε να φύγει μαζί του! Έκανε την επιλογή της.

Τέλος
Πιστεύω πως οι σεναριογράφοι έδωσαν σε όλους από κάτι... Skate την ελπίδα κ σημάδια! ότι θα ζήσουν μαζί... Jate αποχαιρετηστήριο φιλί κ ILY(φανάζεστε να έφευγε η Κειτ με τον Σογιερ χωρίς να
αποχαιρετούσε τον Τζακ έτσι? θα είχαμε ομαδικές αυτοκτονίες των Jaters πηδώντας από λόφους φωνάζοντας Jate is fate!) κ Suliet ένα closure!

σχετικά ότι με τον Σογιερ ήταν απλά fuck κ τον Τζακ λάτρευε...
Πιστεύω πως αγάπησε κ τους 2 για διαφορετικό λόγο... Τζακ γιατί στα μάτια της ήταν καλύτερος άνθρωπος ήταν ο ήρωας τον είχε πολύ ψηλά... Σογιερ γιατί την αγαπόυσε γι αυτό που ήταν κ δεν ήθελε
να την αλλάξει την καταλάβαινε... επίσης πιστεύω πως ένιωθε ότι πρέπει να αγαπάει πιο πολύ τον Τζακ γιατί τον έβλεπε σαν ήρωα αλλά όσο κ να το προσπαθούσε ο Σογιερ την τράβαγε περισσότερο!

να θυμίσω τι της είπε κατάμουτρα πέρσυ ο Τζακ..

Kate: You know i don't like the new you. I Like the old you
Jack: You didn't like the old me Kate!

Και θα κλείσω με αυτό που είπε η Evangeline Lilly...

Ultimately, Kate wasn't Jack's purpose in life. And Jack wasn't Kate's.

Για μένα.... το Lost όσο κ να το ξέσκισαν το στορι τα τελευταία χρόνια με καπνούς, τζεικομπς, ταιμτραβελ κ δε συμμαζεύεται.... Laughing τελείωσε με το αγαπημένο μου ζευγάρι να έχει το πιο ωραίο love story enamor κατά την διάρκεια της σειράς κ να φεύγει ζωντανό από το καταραμένο νησί κ μια ολόκληρη ζωή μπροστά του! μαζί! enamor
elina

elina

Αριθμός μηνυμάτων : 3067
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 10 EmptyΤετ Ιουν 02, 2010 11:09 pm

νένιε είσαι απίθανη...!!!!!!!!!!!!
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Τόπος : Dreamland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 10 EmptyΠαρ Ιουλ 09, 2010 7:48 pm

λοιποοοοοοοον...καταφερα το ακατορθωτο.....να τελειωσω ολο το Λοστ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ναι κυριες και κυριοι...τιποτα δεν ειναι αδυνατο τελικα......

με απειρα ff και πολλες αποριες αλλα το γενικο θεμα το πιασα.....

να πω την αληθεια οτι απο τα μεσα του 3 και μετα για μενα η σειρα, απο αποψη σεναριου,εξελιξεων και δικιολογημενων ενεργειων των χαρακτηρων ειχε τελειωσει.

και ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ γαμησανε το στορι Κειτ Σωγιερ.....αλλα επειδη το Λοστ σαν Λοστ ειχε χαθει εδω και καιρο....

το π*δηξανε τελειως......come on δηλαδη...το πηγαινα ff κι εβλεπα αλλα αεροπλανα? πλοια? πιλοτους που δεν ηρθαν για να σωσουν αυτους? Εναλλακτηκες πραγματκοτητες? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

δεν θα εκφερω γνωμη για το πως εξελιχθηκε το στορι σε τεταρτο και πεμπτο κυκλο γιατι τον ειδα τελειως χοντρικα......δηλαδη μονο τις σκηνες του αγαπημενου μου χαρακτηρα Σωγιερ και λιγο απο τον Τζουτζουκο και Κειτ...

για να μαστε απολυτα ειλικρινεις δεν εχω καταλαβει αν ολα αυτα που εδειχνε με τον Τζακ να ναι αρραβωνιασμενος με την Κειτ και με τον Ααρων μαζι να συγκατοικουνε εγιναν οντως ή ηταν φαντασιωση [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

οποιος ξερει ας με διαφωτισει παρακαλω!

τον 6 κυκλο τον ειδα σχεδον ολο..

τουλαχιστον ειχε τελειωσει το ολο γελοιο θεμα της χρονομηχανης [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

απο τον δευτερο κυκλο δεν χωνευα τη μαλακια του μαυρου καπνου....ποσο μαλλον τωρα που το επανεφεραν....

ελα ας ειμαστε ειλικρινεις....το Λοστ ξεκινησε παρα πολυ δυναμικα ,απογειωθηκε μεχρι τα μεσα του 3 κυκλου και μετα ξεφουσκωσε τελειως....

εχω χασει παααρα πολλα οριτζιν χαρακτηρων.....σχεδον ολα τα οριτζιν των καινουργιων χαρακτηρων τα περασα ff....

αναμενομενο το τελευταιο επεισοδιο της σειρας να ειναι πολυ κατωτερο των προσδοκιων....

απο τη στιγμη που ο Τζακ ηπιε το αγιασμενο νερο και πηγαινε να προστατευσει το φως... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

το χεσανε τελειως.....και δεν ειναι οτι δεν μ αρεσουν οι σειρες φαντασιας....αλλα η σειρα ξεφυγε ΚΑΤΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ απο το αρχικο της υφος....

στους 2 πρωτους κυκλους υπηρχε ενας υποφαινομενος ρεαλισμος σε ολα οσα γινονταν......

ακομα και το καταφυγιο, το κουμπι, η ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια- αν και παραφουσκωμενα- σε εκαναν να θες να δεις την καταλληλη αιτιολογηση και σε πορωναν....

αλλα μετα οι σεναριογραφοι χαθηκαν προσπαθωντας να καλυψουν τις σεναριακες τρυπες.....

και δυστυχως αυτο το "μπαλωμα" μυριζει προχειραδα απο χιλιομετρα.....

τραβουσαν το Λοστ γιατι ειχε νουμερα και μαζι μ αυτο τραβουσαν και τους χαρακτηρες....

τωρα οσον αφορα τον Σωγιερ θελω να πω τη γνωμη μου και τα συμπερασματα μου....

ευτυχως δεν αλλοιωθηκε πολυ ο χαρακτηρας του....στα μονα επεισοδια που ο Σωγιερ δεν μου βγαζε πολυ τον Σωγιερ ηταν οταν διοικουσε τη Ναμκα-πως το διαολο τη λενε....

αρχιζε να Τζακ-εριζει επικυνδινα αλλα ευτυχως το σωσανε μετα.....

τωρα να κανω την αναποφευκτη παρομοιωση? ε θα την κανω......

Τζακ Σωγιερ Τζουλιετ Κειτ= Μανος Ευα Μελιτα Στεφανος [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αλλαξοκωλιες [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

στην αρχη ειχαμε Κειτ Σωγιερ και Τζουλιετ Τζακ και μετα αντιστραφηκαν...

40 χαρακτηρες υπαρχουν στο εργο επρεπε να τη ζησουμε και δω την αλλαξοκωλια μας!??? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

κι επειδη θελω να μαι παντα ειλικρινης ερχεται η πονεμενη ιστορια....

Σωγιερ Τζουλιετ....μπορει να τη σιχαινεστε τη τυπισσα αλλα στη σχεση τους δειξανε αγαπη....

και μαλιστα-δυστυχως- η σκηνη οπου η Τζουλιετ πεθαινει ειναι η πιο συναισθηματικα φορτισμενη σκηνη του Σωγιερ....περισσοτερο απο οποιαδηποτε σκηνη Σωγιερ Κειτ.....και λεω δυστυχως γιατι και γω δεν υποστηριζα αυτο το ζευγαρι αλλα εχω να ομολογησω οτι ο Τζος ειχε και με αυτην την ηθοποιο χημεια.....γενικα ο Τζος το χει πολυ το ερωτικο....

αντιθετα με το γιατρο οπου συγγνωμη παιδια η Κειτ του λεει στο τελευταιο επεισοδιο οτι τον αγαπαει κι αυτος τη φιλαει παλι λες κι ειναι ετοιμος να ξερασει.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

τη τελευταια σκηνη του τελευταιου επεισοδιου να μην τη σχολιασω καλυτερα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ολα τα ζευγαρακια στην εκκλησια μαζι........για να ξεκαθαρισουν και οι φανς ποιος αγαπαει ποιον γιατι ειχε γινει ολιγον μπορντελο η κατασταση... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Για μενα το ζευγαρι Κειτ Σωγιερ δεν το χειριστηκαν καλα....οπως εχω ξαναπει ειχαν φοβερες προδιαγραφες.....αλλα εδω οι σεναριογραφοι το πηγαν τελειως εμπορικα...δηλαδη κοιταζαν που θα ξεχειλωσουν κι αλλο το σεναριο για να συνεχιστει κι αλλη σεζον με αποτελεσμα να καταστρεφουν τις σχεσεις των ζευγαριων μεσα...

εκτος αυτου δεν εχω καταλαβει και κατι αλλο....

πως γινεται να συναντιουνται και καλα ολοι στο τελος αφου ειναι πεθαμενοι και να λετε οτι οσοι ηταν στο αεροπλανο μεσα σωθηκαν?

τοτε στη φαντασιωση δεν θα πρεπε να βρισκονται τα ζωντανα μελη.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

παρεπιπτοντως η αγαπημενη μου σκηνη απο το παραλληλο συμπαν του 6 κυκλου ειναι οταν ο μπατσος Σωγιερ μιλαει με την Κειτ η οποια ειναι κρατουμενη του στο γραφειο....αντιπροσοπευτικη σκηνη του ζευγους....αχ αν το χαν αξιοποιησει σωστα και δεν κανανε μαλακιες στο τελος.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αλλα το περιμενα οταν ξεκιναγα το Λοστ....μια σειρα που κρατα 6 κυκλους ξεφουσκωνει....

θα θελα να βλεπα ποιοι εζησαν απ το ατυχημα...η σκηνη με τον Τζακ και το πατερα του μου φανηκε επιτηδευμενη....ηθελαν να σε κανουν να κλαψεις μπας και ξεχασεις τη κατρακυλα της σειρας.....

εγω δεν μετανιωσα που ειδα Λοστ.....διοτι παρολες τις μαλακιες του σεναριου και το τραβιγμα της ιστοριας απ τα μαλλια, οι χαρακτηρες πανω κατω εμειναν αναλλοιωτοι και δεν εγιναν καρικατουρες....

μπαι μπαι Λοστ.....
GIOTA

GIOTA

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 10 EmptyΠαρ Ιουλ 09, 2010 8:22 pm

Είδες οτι αναβαθμιστήκαμε;;; to kapelo tou gianni

ΥΓ.Λατρευω την υπογραφη μου!!!! enamor enamor
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Τόπος : Dreamland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 10 EmptyΠαρ Ιουλ 09, 2010 9:42 pm

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ρε συ Γιοτα μονο 4 μαναρια?

4 ισον τιποτα μπειμπι.....απο 8 και πανω... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 10 EmptyΠαρ Ιουλ 09, 2010 10:16 pm

Παράθεση :
εγω δεν μετανιωσα που ειδα Λοστ.....διοτι παρολες τις μαλακιες του σεναριου και το τραβιγμα της ιστοριας απ τα μαλλια, οι χαρακτηρες πανω κατω εμειναν αναλλοιωτοι και δεν εγιναν καρικατουρες....
Σειρές που χαλάνε=σκατά ooxi Εγώ απαξιώ ακόμα και να τις ξεκινήσω ooxi

Το ξερα ότι μόνο με ff θα την τελείωνες τόσο γρήγορα όσο έλεγες gelio
https://telestarsboards.forumgreek.com
GIOTA

GIOTA

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 10 EmptyΣαβ Ιουλ 10, 2010 12:23 am

katroulina έγραψε:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ρε συ Γιοτα μονο 4 μαναρια?

4 ισον τιποτα μπειμπι.....απο 8 και πανω... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Θα με περνάγατε για λυσσάρα.. ooxi Δεν ήθελα να εκτεθώ.. dunato gelio
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 10 EmptyΣαβ Ιουλ 10, 2010 12:56 am

8+???Πφφφφφ ψιλικατζούδες [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Goodbye Lost! The End!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 10 από 10Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
 Παρόμοια θέματα
-
» lost!!!!
» LOST SEASON 2- EPISODE 13
» ΗΟW LOST SHOULD HAVE ENDED!
» lost video
» LOST SEASON 1- EPISODE 5

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: