Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Goodbye Lost! The End!

Πήγαινε κάτω 
+8
SophiaSonia21
katroulina
mkostas
Silv
filareti
dorinaki
MariaS
Nenie
12 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Nenie

Nenie

Αριθμός μηνυμάτων : 108
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

Goodbye Lost! The End! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! EmptyΚυρ Μάης 23, 2010 11:32 pm

Λίγες ώρες έμειναν [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Goodbye my Lost... goodbye my friend... you have been the one, you have been the one for me [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
MariaS
Κουρούνα
MariaS

Αριθμός μηνυμάτων : 6879

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! EmptyΚυρ Μάης 23, 2010 11:36 pm

Aawwww, Βρε Νενιε μου. εσύ έχεις συγκινηθει πάρα πολύ!
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! EmptyΚυρ Μάης 23, 2010 11:39 pm

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Θα με πιάσουν τα ψυχολογικά μου!!!!Τώρα έχω αρχίσει να το συνειδητοποιώ!!!Άμα δεν καταλήξουν μαζί Κειτ-Σωγιερ ή πέθανει κανείς απ'τους 2 δεν θέλω να δω άνθρωπο μπροστά μου!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Nenie

Nenie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! EmptyΚυρ Μάης 23, 2010 11:50 pm

MariaS έγραψε:
Aawwww, Βρε Νενιε μου. εσύ έχεις συγκινηθει πάρα πολύ!
ασεεεεε κ θυμάμαι που προσπαθούσαν να με πείσουν πριν 4-5 χρόνια να το δω γιατί δεν ήθελα... μου φαινόταν πολύ βαρετό να περιμένω 2 ώρες να κατέβει ένα επεισόδιο(τότε ναι έκανε 2 ώρες+ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] )
το ξεκίνησα κ μου λένε τελειώνει το 2010! κ λέω τιιιιιιι? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] α καλααα ποιος ζει κ ποιος πεθαίνει μέχρι τότε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

κ όμως έφτασε η μέρααααααααα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] λέω να το δω αύριο το πρωί [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] κάπου διάβασα ότι το abc θέλει να μπλοκάρει όλα τα live streams [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! EmptyΚυρ Μάης 23, 2010 11:58 pm

Mην το λες αυτό το τελευταίο να χαρείς!!!Μία ώρα ψάχνω ένα stream της προκοπής ο iexplorer μου έχει κολλήσει πάνω 7 φορές γιατί έχω 3 stream της κακιάς ώρας ταυτόχρονα και ένα που είναι επίσημο θέλει να συμμετέχω σε αυτά τα κ*λοadvertisments για κινητά apple και tv screens [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Πάντως και να το δω τώρα Live θα τα κατεβάσω και αύριο το πρωι για να τα έχω να τα βλέπω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
MariaS
Κουρούνα
MariaS

Αριθμός μηνυμάτων : 6879

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! EmptyΔευ Μάης 24, 2010 12:00 am

Ασχετο...αν μπορεις, δορινακιον, στειλε ενα πι εμ με τα links, γιατί λέω να το δώ, οχι οτι θα καταλάβω τιποτα Laughing
Nenie

Nenie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! EmptyΔευ Μάης 24, 2010 12:03 am

ασεεεεεε κ εγώ θα ήθελα να το δω live αλλά το φοβάμαι.... πήγα να δω live το τελευταίο των VD κ κοβόταν κάθε 10''! φαντάζομαι τι θα γίνεται στο φιναλε του λοστ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αα κ μενα στειλε μου αν μπορείς dorinaki! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] έστω να δοκιμάσω να το δω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! EmptyΔευ Μάης 24, 2010 12:08 am

Κοιτάξτε κάποια δείχνουν προηγούμενα επεισόδια και κάνουν κάτι σαν recap μέχρι να αρχίσει!!Ένα που θα το δείξει σίγουρα είναι ένα κολομβιανό άλλα δεν ξέρω σε τί γλώσσα θα το δείξει γιατί άμα το δείξει σε λατινικά κλαυ'τα Χαράλαμπε!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Επίσης αυτό το τελευταίο επειδή είναι από το Justin φοβάμαι ότι μόλις αρχίσει κανονικά που θα μαζευτεί η Σάρα και η Μάρα ότι θα ζητάει pro-account όπως κάθε φορά που ξεπερνάει τα 1000 views!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Τώρα πιο σίγουρη λύση θαωρώ το ustream που δεν σε κοβει...αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν σόι κανάλια!!Θα ψάξω και σε λίγο και θα σας πω!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
filareti
Ύαινα
filareti

Αριθμός μηνυμάτων : 5233
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010
Τόπος : αλλού

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! EmptyΔευ Μάης 24, 2010 12:55 am

Πωω εφτασε το τελος!
Αν και εχω χασει καμποσα ενδιαμεσα,αν και εχω ξενερωσει με μερικα πραγματα,μια συγκινηση τη νιωθω Laughing
Εμενα παλι ευτυχως δε με καιει καθολου να καταληξουν Κειτ και Σογιερ μαζι(για καποιον περιεργο λογο,απο ολους τους συνδυασμους που φτιαξανε με Κειτ,Τζακ,Τζουλιετ,Σογιερ,Ανα Λουσια κλπ αυτος δε με πολυκερδισε..νομιζω εχετε ελπιδες οι φανς Wink αλλα παλι λοστ ειναι αυτο,μπορει να ερθουν τα πανω κατω ) κι ετσι δεν εχω αγωνια και για αυτο Laughing ,αλλα θελω να δω αν θα καταφερουν να δωσουν ενα ικανοποιητικο φιναλε και απαντησεις...το ελπιζω...οταν το δειτε περιμενω σχολια Cool
@Ακομα δεν εχω χωνεψει οτι
Σπόιλερ:
grrrrr
Ειμαι περιεργη αν θα κανουν καποιου ειδους επεξηγηματικη ανατροπη...
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! EmptyΔευ Μάης 24, 2010 1:19 am

Eίμαι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Ακόμα τίποτα!!!Δεν έχει αρχίσει!!!

Goodbye Lost! The End!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 10Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» lost!!!!
» LOST SEASON 2- EPISODE 13
» ΗΟW LOST SHOULD HAVE ENDED!
» lost video
» LOST SEASON 1- EPISODE 5

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: