| Goodbye Lost! The End! | |
|
+8SophiaSonia21 katroulina mkostas Silv filareti dorinaki MariaS Nenie 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nenie
Αριθμός μηνυμάτων : 108 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 7:33 pm | |
| - katroulina έγραψε:
- Σπόιλερ:
πέθαναν όσοι ήταν ήδη νεκροί
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
να δω τι αλλο θα διαβασω πλεον γι αυτη τη σειρα...
κι ενω ψινομουνα να τη δω,τωρα εχω τρομαξει!
καλα αυτο δεν ειναι απλα mindfuck, ειναι εχω μαστουρωσει και γραφω τιποτα για να περασει η ωρα μεχρι να ξεταβλιαστω.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] - Σπόιλερ:
εγώ το διατύπωσα λάθος [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ήθελα να πω ότι αυτοί που πέθαναν από όλη την περιπέτεια στο νησί ήταν ο σαγιντ, η σαν, ο τζιν, ο τζακ... κ για να μην αρχίσω να λέω έναν έναν όσους είχαν ήδη πεθάνει(είναι κ μεγάλη η λίστα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ) το περιόρισα σε πέθαναν όσοι ήταν ήδη νεκροί [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
| |
|
| |
katroulina Καρακατίνα Κουβά
Αριθμός μηνυμάτων : 46445 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : Dreamland
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 7:37 pm | |
| ααααα..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ok ok παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αλλα μην προσπαθειτε να μου εξηγησετε ουτως ή αλλως δεν καταλαβαινω τιποτα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] μονο τα 5 πρωτα επεισοδια ειχα δει το καημενο και τωρα ακουω για παραλληλα συμπαντα,νεκραναστασεις,κατι φωτα,εναν σμοκερ και δεν ξερω κι εγω τι αλλο... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
dorinaki Πορνίδιο
Αριθμός μηνυμάτων : 5608 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Τρι Μάης 25, 2010 11:16 am | |
| | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 46445 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : Dreamland
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Τρι Μάης 25, 2010 11:38 am | |
| παντως οι περισσοτερες votes πηγανε στην επιλογη "μεγαλη βλακεια το τελευταιο επεισοδιο"....
ειναι τεραστια χαζομαρα,να σου αφηνει 35 ενδεχομενα ανοιχτα χωρις να σου αξηγει τι ακριβως εγινε...
γιατι ειναι αλλο το open ending κι αλλο να σου παρουσιαζει παραλληλες ιστοριες χωρις να αιτιολογει και να επεξηγει τι ισχιει και τι οχι...
τουλαχιστον εμενα αυτη την εντυπωση μου εδωσε,τωρα μπορει να λεω και μαλακειες σαν ατομο που δεν παρακολουθει τη σειρα.. | |
|
| |
dorinaki Πορνίδιο
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Τρι Μάης 25, 2010 11:58 am | |
| Κοιτά πιστεύω πως είναι λίγο υπερβολικό το άρθρο...πχ εμένα η 3η σεζόν ήταν η αγαπημένη μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] (Το οτι είχε το κλουβάτο Κειτ-Σωγιερ και γενικώς είχε πολυ.... είναι παντελώς άσχετο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ) και εκεί την κράζουν...πάντως όντως από την πεμπτη σαιζόν που (ας το βάλουμε σε σποιλερ μη μας ξεχ*σει πάλι η σαβουρίτα!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ) - Σπόιλερ:
γυρίσανε 30 χρόνια πίσω και κάνανε όλες αυτές τις παπατζιες ήταν λίγο κάπως αλλά εγώ είχα πορωθεί τόσο που δεν με ένοιαζε
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Τρι Μάης 25, 2010 12:07 pm | |
| εγω γιατι ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ο πρωτος και ο δευτερος κυκλος θα ειναι οι καλυτεροι? ετσι γινεται συνηθως, αφου μετα ξεχειλωνει το στορι...ποσο μαλλον εδω που οι κυκλοι ειναι εξι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
Silv Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Αριθμός μηνυμάτων : 7389 Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010 Ηλικία : 34
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Τρι Μάης 25, 2010 12:16 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Τρι Μάης 25, 2010 12:18 pm | |
| | |
|
| |
dorinaki Πορνίδιο
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Τρι Μάης 25, 2010 12:20 pm | |
| Eγώ χρυσό μου σε αντίθεση με εσένα διάβαζα στην κυριολεξία!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
filareti Ύαινα
Αριθμός μηνυμάτων : 5233 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Τόπος : αλλού
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Πεμ Μάης 27, 2010 12:33 pm | |
| Λοιπον...το τελος μου αρεσε μπορω να πω σε γενικες γραμμες...ειχε βεβαια αδυναμιες,αλλα με την τροπη που ειχε παρει το λοστ,ιδανικο φιναλε δυσκολα θα εφτιαχναν,οποτε ηταν ικανοποιητικο.Θα επανελθω με αναλυτικο σχολιασμο και με παραθεση αποριων Για την ωρα ομως θελω να ποσταρω ενα βιντεακι που σχολιαζει το φιναλε και θεωρω οτι σε μερικα κομματια ειναι πολυ ευστοχο(ειδικα π.χ. στο σχολιο για τον Τζακ,ειναι απο τα πιο κουλα για μενα το πως εξελιχτηκε) και κυριως πολυ αστειο. Ιδου(προσοχη,περιεχει σποιλερς): [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
| Goodbye Lost! The End! | |
|