Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Goodbye Lost! The End!

Πήγαινε κάτω 
+8
SophiaSonia21
katroulina
mkostas
Silv
filareti
dorinaki
MariaS
Nenie
12 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Nenie

Nenie

Αριθμός μηνυμάτων : 108
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 9 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 9 EmptyΔευ Μάης 24, 2010 7:33 pm

katroulina έγραψε:
Σπόιλερ:

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

να δω τι αλλο θα διαβασω πλεον γι αυτη τη σειρα...

κι ενω ψινομουνα να τη δω,τωρα εχω τρομαξει!

καλα αυτο δεν ειναι απλα mindfuck, ειναι εχω μαστουρωσει και γραφω τιποτα για να περασει η ωρα μεχρι να ξεταβλιαστω.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Σπόιλερ:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Τόπος : Dreamland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 9 EmptyΔευ Μάης 24, 2010 7:37 pm

ααααα..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ok ok παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αλλα μην προσπαθειτε να μου εξηγησετε ουτως ή αλλως δεν καταλαβαινω τιποτα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

μονο τα 5 πρωτα επεισοδια ειχα δει το καημενο και τωρα ακουω για παραλληλα συμπαντα,νεκραναστασεις,κατι φωτα,εναν σμοκερ και δεν ξερω κι εγω τι αλλο... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 9 EmptyΤρι Μάης 25, 2010 11:16 am

Eίναι σαν περιγραφή του τελευταίου επεισοδίου!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 9 EmptyΤρι Μάης 25, 2010 11:38 am

παντως οι περισσοτερες votes πηγανε στην επιλογη "μεγαλη βλακεια το τελευταιο επεισοδιο"....

ειναι τεραστια χαζομαρα,να σου αφηνει 35 ενδεχομενα ανοιχτα χωρις να σου αξηγει τι ακριβως εγινε...

γιατι ειναι αλλο το open ending κι αλλο να σου παρουσιαζει παραλληλες ιστοριες χωρις να αιτιολογει και να επεξηγει τι ισχιει και τι οχι...

τουλαχιστον εμενα αυτη την εντυπωση μου εδωσε,τωρα μπορει να λεω και μαλακειες σαν ατομο που δεν παρακολουθει τη σειρα..
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 9 EmptyΤρι Μάης 25, 2010 11:58 am

Κοιτά πιστεύω πως είναι λίγο υπερβολικό το άρθρο...πχ εμένα η 3η σεζόν ήταν η αγαπημένη μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] (Το οτι είχε το κλουβάτο Κειτ-Σωγιερ και γενικώς είχε πολυ.... είναι παντελώς άσχετο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] )
και εκεί την κράζουν...πάντως όντως από την πεμπτη σαιζόν που (ας το βάλουμε σε σποιλερ μη μας ξεχ*σει πάλι η σαβουρίτα!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] )

Σπόιλερ:
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 9 EmptyΤρι Μάης 25, 2010 12:07 pm

εγω γιατι ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ο πρωτος και ο δευτερος κυκλος θα ειναι οι καλυτεροι?

ετσι γινεται συνηθως, αφου μετα ξεχειλωνει το στορι...ποσο μαλλον εδω που οι κυκλοι ειναι εξι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Silv
Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Silv

Αριθμός μηνυμάτων : 7389
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 9 EmptyΤρι Μάης 25, 2010 12:16 pm

Μαρή γλίτσα ζεις????????

Την έννοια σου χθες είχα από το μεσημέρι και μετά... Evil or Very Mad gelio gelio gelio gelio

Εξαφανίστηκες και λέω πάειιιιι, είδε το τελευταίο επεισόδιο, δεν της άρεσε και αυτοκτόνησε.....! cheers Laughing Laughing Laughing

Αλλά πούυυυυυυ τέτοια τύχη.... Evil or Very Mad

Anyway, anyway, πάω να διαβάσω ΣΟΒΑΡΑ σήμερα... sfirizi gelio gelio gelio
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 9 EmptyΤρι Μάης 25, 2010 12:18 pm

Silv_ianita έγραψε:

Anyway, anyway, πάω να διαβάσω ΣΟΒΑΡΑ σήμερα... sfirizi gelio gelio gelio

ειναι που σου λεγα χτες οτι θα μου το λεγες σημερα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 9 EmptyΤρι Μάης 25, 2010 12:20 pm

Eγώ χρυσό μου σε αντίθεση με εσένα διάβαζα στην κυριολεξία!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
filareti
Ύαινα
filareti

Αριθμός μηνυμάτων : 5233
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010
Τόπος : αλλού

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 9 EmptyΠεμ Μάης 27, 2010 12:33 pm

Λοιπον...το τελος μου αρεσε μπορω να πω σε γενικες γραμμες...ειχε βεβαια αδυναμιες,αλλα με την τροπη που ειχε παρει το λοστ,ιδανικο φιναλε δυσκολα θα εφτιαχναν,οποτε ηταν ικανοποιητικο.Θα επανελθω με αναλυτικο σχολιασμο και με παραθεση αποριων gelio

Για την ωρα ομως θελω να ποσταρω ενα βιντεακι που σχολιαζει το φιναλε και θεωρω οτι σε μερικα κομματια ειναι πολυ ευστοχο(ειδικα π.χ. στο σχολιο για τον Τζακ,ειναι απο τα πιο κουλα για μενα το πως εξελιχτηκε) και κυριως πολυ αστειο.

Ιδου(προσοχη,περιεχει σποιλερς):

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Goodbye Lost! The End!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 9 από 10Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» lost!!!!
» LOST SEASON 2- EPISODE 13
» ΗΟW LOST SHOULD HAVE ENDED!
» lost video
» LOST SEASON 1- EPISODE 5

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: