δε ξέρω... αν κ skater μου άρεσε το τέλος για κειτ-τζακ... ήθελα να τελειώσει με κειτ-σογιερ!!!!!(ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που το έβλεπα)... αλλά δε με χάλασε κειτ-τζακ... είχαν κ αυτοί την ιστορία τους κ δόθηκε ωραία
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] με χάλασε μόνο που για κειτ-σογιερ δε δώσαν καν ένα closure... όλα τα ζευγάρια στο φιναλε είχαν τις δυνατές στιγμές τους ακόμα κ σαγιντ-σανον
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ... σογιερ-κειτ σαν να μην υπήρχαν αυτά τα 6 χρόνια
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] τουλάχιστον ζήσαν κ οι 2 στο τέλος κ έφυγαν από το νησί...
ακόμα δε μου άρεσε η ιστορία με τα sideways... όνειρο? παράδεισος? παραισθήσεις του τζακ πριν πεθάνει? ότι κ να ήταν από αυτά δε μου άρεσε... δηλαδή δε μου άρεσε αυτό που αποκαλύφθηκε ότι ήταν... (βασικά δε νομίζω ότι ήταν κάτι που έβλεπε μόνο ο τζακ γιατί κ η τζούλιετ όταν πέθαινε αυτά τα sideways έβλεπε...)
μου άρεσε που ο μπεν έσωσε τον χιουγκο
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]