| Goodbye Lost! The End! | |
|
+8SophiaSonia21 katroulina mkostas Silv filareti dorinaki MariaS Nenie 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dorinaki Πορνίδιο
Αριθμός μηνυμάτων : 5608 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 4:23 pm | |
| | |
|
| |
katroulina Καρακατίνα Κουβά
Αριθμός μηνυμάτων : 46445 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : Dreamland
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 4:25 pm | |
| - mkostas έγραψε:
- Δεν την έχει δει τη σειρά λέμε ρε γκαβουλίνα, που να ξέρει τι είναι ασυνέπειες και τι όχι;
και που θες να το ξερω ρε τσιτσιφιογκε? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] εγω νομιζα οτι την ειχε ξεκινησει στις αρχες αλλα μετα τη σταματησε.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
mkostas Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 31917 Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010 Ηλικία : 32
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 4:26 pm | |
| Την έκοψε πριν την αρχίσει είπε, στραβή είσαι; | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 46445 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : Dreamland
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 4:28 pm | |
| - mkostas έγραψε:
- Την έκοψε πριν την αρχίσει είπε, στραβή είσαι;
φαε σκατα, μου ξεφυγε το συγκεκριμενο... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
Maria Slasher
Αριθμός μηνυμάτων : 2717 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 37
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 5:13 pm | |
| Για όποιον δεν έχει δει, σαν εμένα: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] (κλικ) to the rescue!!!111 | |
|
| |
MariaS Κουρούνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6879 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 6:53 pm | |
| Καλέ! Είδα μερικές σκηνές! Για να καταλάβω... - Σπόιλερ:
ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΛΟΙ?
| |
|
| |
Nenie
Αριθμός μηνυμάτων : 108 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 7:18 pm | |
| - MariaS έγραψε:
- Καλέ! Είδα μερικές σκηνές! Για να καταλάβω...
- Σπόιλερ:
ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΛΟΙ?
- Σπόιλερ:
εννοεί κάποτε στο μέλλον... άλλοι μετά από 30 χρόνια άλλοι 20... άλλοι 5... who knows...
πέθαναν όσοι ήταν ήδη νεκροί... κ αυτή την χρονιά σαγιντ, σαν, τζιν κ τζακ.
σογιερ, κειτ, κλερ, μαιλς, ριτσαρντ κ ο πιλότος κατάφεραν κ έφυγαν από το νησί κ λογικά έζησαν όσο έζησαν.... ο χαρλι, ο μπεν κ ο ντεσμοντ έμειναν στο νησί κ έζησαν όσο έζησαν...
όπως είπε ο πατέρας του τζακ στον τζακ... άλλοι πέθαναν πριν από αυτόν(τον τζακ) άλλοι πολλά χρόνια αργότερα... αυτοί που επέζησαν δε ξέρουμε πότε... αλλά κάποτε έγινε κ αυτό...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 7:26 pm | |
| - Σπόιλερ:
πέθαναν όσοι ήταν ήδη νεκροί [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] να δω τι αλλο θα διαβασω πλεον γι αυτη τη σειρα... κι ενω ψινομουνα να τη δω,τωρα εχω τρομαξει! καλα αυτο δεν ειναι απλα mindfuck, ειναι εχω μαστουρωσει και γραφω τιποτα για να περασει η ωρα μεχρι να ξεταβλιαστω.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
MariaS Κουρούνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6879 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 7:31 pm | |
| Μη με αναγκάσεις να σε σπρώξω προς την 'αλλη κατεύθυνση! Παντως την τελευταία σκηνή την βρήκα γλυκια! Νενιέ ευχαριστώ για την εξήγηση! | |
|
| |
filareti Ύαινα
Αριθμός μηνυμάτων : 5233 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Τόπος : αλλού
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 7:32 pm | |
| - Nenie έγραψε:
- MariaS έγραψε:
- Καλέ! Είδα μερικές σκηνές! Για να καταλάβω...
- Σπόιλερ:
ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΛΟΙ?
- Σπόιλερ:
εννοεί κάποτε στο μέλλον... άλλοι μετά από 30 χρόνια άλλοι 20... άλλοι 5... who knows...
πέθαναν όσοι ήταν ήδη νεκροί... κ αυτή την χρονιά σαγιντ, σαν, τζιν κ τζακ.
σογιερ, κειτ, κλερ, μαιλς, ριτσαρντ κ ο πιλότος κατάφεραν κ έφυγαν από το νησί κ λογικά έζησαν όσο έζησαν.... ο χαρλι, ο μπεν κ ο ντεσμοντ έμειναν στο νησί κ έζησαν όσο έζησαν...
όπως είπε ο πατέρας του τζακ στον τζακ... άλλοι πέθαναν πριν από αυτόν(τον τζακ) άλλοι πολλά χρόνια αργότερα... αυτοί που επέζησαν δε ξέρουμε πότε... αλλά κάποτε έγινε κ αυτό...
Καλα - Σπόιλερ:
κι ο Ντεσμοντ παρατησε τον ερωτα του τον αγιατρευτο την Πενι?Η τα τιναξε ΚΑΙ αυτη πριν το τελος? Οι αλλοι εφυγαν,αλλα δε μαθαινουμε τι εκαναν οταν γυρισαν πισω?
@Καθριν αμα τα ακουσεις ολα αυτα χωρις να εχεις δει ποτε,οχι μονο να τρομαξεις,να παρεις δρομο κι ακομα να τρεχεις ειναι... Μεταξυ μας κι εμενα πολλα μου φαινονταν υπερβολικα κουλα και μαστουρωμενα ,αλλα εβλεπα φανατικα τους πρωτους...χμμ τρεις?κυκλους,δεν ξερω ακριβως πια,οποτε ειχα μπει στο κλιμα και ετσι για το γαμωτο δεν τα παρατουσα Παρα τα κουλα και τα καπως 'μεταφυσικα' που συνηθως μου τη δινουν,ειχε κατι που με εσκαγε να δω παρακατω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την filareti στις Δευ Μάης 24, 2010 7:35 pm, 1 φορά | |
|
| |
| Goodbye Lost! The End! | |
|