Αρχη επεισοδειου παλι με ματακι να ανοιγει..Εχει γινει σημα κατατεθεν
Σωματακι ο Τζακ;;Καθολου κακο
Η σκηνη με τη διασωση ακυρη..θελαν να δειξουν τον χαρακτηρα του γιατρου αλλα δεν ειναι λογικο να γινεται κομματια για να σωσει δυο ατομα και οι αλλοι να κοιτανε απεξω..Και μαλιστα ατομα καθολου αβουλα μεχρι τωρα οπως η Κεητ,ο Λοκ,ο Σαγιντ κλπ
Ο Μπουν παλι τι ναυαγοσωστης και κουραφεξαλα,στην Ελλαδα το πηρε το διπλωμα;;Δυο φορες χρειαστηκε να κανει κατι συμφωνα με την εκπαιδευση του και τα κανε σκατα..
Ο Μαικλ μηδεν υπομονη με το υιο..Και γω μαζι σου φιλε..
Το γιαπωνεζοζευγαρο εχει σημαντικα προβληματα συννενοησης..
Τρελαίνομαι για τις διαπραγματευσεις του Σωγιερ και το υπεροχο πονηρο και ειρωνικο κατα τα αλλα χαμογελακι του..
Να τα μας παλι..Δεν αποφασιζει τιποτα ο Τζακ..Τωρα το θυμηθηκες αγαπη μου;;Τωρα που ξεκινησανε τα σκουρα;;
Να και ο λογος υπαρξης αυτου του ηρωικου χαρακτηρα..ο μπαμπακας..αυτη του η εμφανιση μου θυμισε τον γεροΛυτρα(ξερω ιεροσυλια) και η μαμα σε μεγαιριτσα μου κανει..
Καλα οτι του ζηταει τα ρεστα ο Μπουν τραγικο..Θα τα ειχα καταφερει λεει και ο μπαμιας αυτος..Ας οψονται τα ματακια σου μαναρι μου αλλιως θα στα σουρνα και σενα!!
Η καημενη η Κλερ, να σου χουν συμβει τοσα και να εχεις και τη κοιλια τουρλα..Ουτε να το σκεφτομαι..
Το νερακι κλαπηκε..Απο ποιον αραγε;;
Το δωματιο του μπαμπα του Τζακ το θελω και εγω..Χθες!!
Μια ερωτηση σε σποιλερ για να μη δει η κατρουλινα και να απαντηθει απο οποιον εχει δει ολα τα επεισοδεια και θυμαται..
- Σπόιλερ:
Ο μπαμπας του Τζακ που εμφανιζεται ειναι ο μαυρος καπνος που μπηκε αργοτερα στον Λοκ ή τα χω μπερδεψει;;
Καλα μιλαμε για σαβουρα αυτος ο Τζακ οχι αστεια..και να σου και ο Λοκ την τελευταια στιγμη να δινει χερι βοηθειας..Καλα το οτι ειναι ξαπλωμενοι ο ενας πανω στον αλλο μεχρι να παρουν μια ανασα ειχε πολυ φαση και εκανε το πονηρο μου μυαλουδακι να σκεφτει διαφορα..
Συνεχιζει να θυμωνει η Κεητ οταν βλεπει οταν εαυτο της στον καθρεφτη(βλεπε Σωγιερ)
Θα του τη στησει για να βρει το νερακι..Τι ρεμαλι που ηταν το μαναρι μου στα πρωτα επεισοδεια..
Του αρεσει και να ειναι απο πανω...Δεν χαλαω εγω χατηρια
Ξεκιναει σιγα σιγα το παραμυθακι-εμμονη του Λοκ για ιδιαιτερότητα του νησιου κλπ κλπ
Βαριεμαι.. Δεν ειναι οτι λεει εντελως ψεμματα αλλα δεν μπορω αυτα τα destiny,fate που θα επαναλαβει ξανα και ξανα.. Ολα γινονται για ενα λογο και αλλα τετοια υπερβολικα..Θα τα βαλει και στο μυαλο του φλωρου και θα μας πρηξει και αυτος..
Το πιο τραγικο ειναι οτι ο Τζακ δεν προλαβε να θρηνησει τον ανθρωπο του και του συνεβησαν τοσα πολλα που πρεπει να εχει αλλα στο μυαλο του..Τη δικαιουται μια βραδια περισυλλογης..για την παρτη του!!Φυσικα κατι τετοιο δεν ειναι στα πλαισια του πρωταγωνιστικου του ρολου στη σειρα οποτε πρεπει να βρει το νερακι και να γυρισει να κανει ενα διαγγελμα στο λαο του..Ave Καισαρα!!