Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

LOST SEASON 1- EPISODE 5

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
GIOTA

GIOTA

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

LOST SEASON 1- EPISODE 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: LOST SEASON 1- EPISODE 5   LOST SEASON 1- EPISODE 5 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 3:29 pm

Αρχη επεισοδειου παλι με ματακι να ανοιγει..Εχει γινει σημα κατατεθεν Wink

Σωματακι ο Τζακ;;Καθολου κακο cheers
Η σκηνη με τη διασωση ακυρη..θελαν να δειξουν τον χαρακτηρα του γιατρου αλλα δεν ειναι λογικο να γινεται κομματια για να σωσει δυο ατομα και οι αλλοι να κοιτανε απεξω..Και μαλιστα ατομα καθολου αβουλα μεχρι τωρα οπως η Κεητ,ο Λοκ,ο Σαγιντ κλπ
Ο Μπουν παλι τι ναυαγοσωστης και κουραφεξαλα,στην Ελλαδα το πηρε το διπλωμα;;Δυο φορες χρειαστηκε να κανει κατι συμφωνα με την εκπαιδευση του και τα κανε σκατα..

Ο Μαικλ μηδεν υπομονη με το υιο..Και γω μαζι σου φιλε.. Evil or Very Mad

Το γιαπωνεζοζευγαρο εχει σημαντικα προβληματα συννενοησης..

Τρελαίνομαι για τις διαπραγματευσεις του Σωγιερ και το υπεροχο πονηρο και ειρωνικο κατα τα αλλα χαμογελακι του..

Να τα μας παλι..Δεν αποφασιζει τιποτα ο Τζακ..Τωρα το θυμηθηκες αγαπη μου;;Τωρα που ξεκινησανε τα σκουρα;;
Να και ο λογος υπαρξης αυτου του ηρωικου χαρακτηρα..ο μπαμπακας..αυτη του η εμφανιση μου θυμισε τον γεροΛυτρα(ξερω ιεροσυλια) και η μαμα σε μεγαιριτσα μου κανει..
Καλα οτι του ζηταει τα ρεστα ο Μπουν τραγικο..Θα τα ειχα καταφερει λεει και ο μπαμιας αυτος..Ας οψονται τα ματακια σου μαναρι μου αλλιως θα στα σουρνα και σενα!!

Η καημενη η Κλερ, να σου χουν συμβει τοσα και να εχεις και τη κοιλια τουρλα..Ουτε να το σκεφτομαι..
Το νερακι κλαπηκε..Απο ποιον αραγε;; sfirizi

Το δωματιο του μπαμπα του Τζακ το θελω και εγω..Χθες!! lloradera

Μια ερωτηση σε σποιλερ για να μη δει η κατρουλινα και να απαντηθει απο οποιον εχει δει ολα τα επεισοδεια και θυμαται..
Σπόιλερ:

Καλα μιλαμε για σαβουρα αυτος ο Τζακ οχι αστεια..και να σου και ο Λοκ την τελευταια στιγμη να δινει χερι βοηθειας..Καλα το οτι ειναι ξαπλωμενοι ο ενας πανω στον αλλο μεχρι να παρουν μια ανασα ειχε πολυ φαση και εκανε το πονηρο μου μυαλουδακι να σκεφτει διαφορα.. ups

Συνεχιζει να θυμωνει η Κεητ οταν βλεπει οταν εαυτο της στον καθρεφτη(βλεπε Σωγιερ)
Θα του τη στησει για να βρει το νερακι..Τι ρεμαλι που ηταν το μαναρι μου στα πρωτα επεισοδεια.. angry
Του αρεσει και να ειναι απο πανω...Δεν χαλαω εγω χατηρια geek

Ξεκιναει σιγα σιγα το παραμυθακι-εμμονη του Λοκ για ιδιαιτερότητα του νησιου κλπ κλπ
Βαριεμαι.. Δεν ειναι οτι λεει εντελως ψεμματα αλλα δεν μπορω αυτα τα destiny,fate που θα επαναλαβει ξανα και ξανα.. Ολα γινονται για ενα λογο και αλλα τετοια υπερβολικα..Θα τα βαλει και στο μυαλο του φλωρου και θα μας πρηξει και αυτος..

Το πιο τραγικο ειναι οτι ο Τζακ δεν προλαβε να θρηνησει τον ανθρωπο του και του συνεβησαν τοσα πολλα που πρεπει να εχει αλλα στο μυαλο του..Τη δικαιουται μια βραδια περισυλλογης..για την παρτη του!!Φυσικα κατι τετοιο δεν ειναι στα πλαισια του πρωταγωνιστικου του ρολου στη σειρα οποτε πρεπει να βρει το νερακι και να γυρισει να κανει ενα διαγγελμα στο λαο του..Ave Καισαρα!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 5   LOST SEASON 1- EPISODE 5 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 3:48 pm

Ναι giota δεν κάνεις λάθος στο spoiler..Αυτό είναι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 5   LOST SEASON 1- EPISODE 5 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 3:58 pm

Πρωτά από ολα να πω πως το σχολιάζω live Μόλις άρχισα να βλέπω το επεισόδιο..

Καλέ πρώτη φορά βλέπω ναυγαγοσώστη να πνίγεται [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Όλοι οι άχρηστοι(πλην ελαχιστων εξαιρέσων [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ) στην oceanic 815 μαζευτήκανε...
Επίσης δεν κρύβω ότι θα προτιμούσα να σώσει ο Σώγιερ τον Μπουν..Καταλαβαίνετε γιατί [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Τόπος : Dreamland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 5   LOST SEASON 1- EPISODE 5 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 4:07 pm

spoiler spoiler spoileeeeer, δεν το χω δει ακομα ,τωρα παωωωωωωω! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
filareti
Ύαινα
filareti

Αριθμός μηνυμάτων : 5233
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010
Τόπος : αλλού

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 5   LOST SEASON 1- EPISODE 5 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 4:28 pm

Παράθεση :
Καλα οτι του ζηταει τα ρεστα ο Μπουν τραγικο..Θα τα ειχα καταφερει λεει και ο μπαμιας αυτος..Ας οψονται τα ματακια σου μαναρι μου αλλιως θα στα σουρνα και σενα!!

gelio gelio

Παράθεση :
Ξεκιναει σιγα σιγα το παραμυθακι-εμμονη του Λοκ για ιδιαιτερότητα του νησιου κλπ κλπ
Βαριεμαι.. Δεν ειναι οτι λεει εντελως ψεμματα αλλα δεν μπορω αυτα τα destiny,fate που θα επαναλαβει ξανα και ξανα.. Ολα γινονται για ενα λογο και αλλα τετοια υπερβολικα..Θα τα βαλει και στο μυαλο του φλωρου και θα μας πρηξει και αυτος..

Συμφωνω.
Σπόιλερ:

Για την ωρα ομως τον παω τον Τζακ.
Δε θυμαμαι τωρα καλα τα επεισοδια δυστυχως,αλλα παντα καποιος πρεπει να αναλαβει πρωτοβουλιες σε τετοιες περιστασεις-καποιος που να κοιταξει και το κοινο καλο,οχι μονο την παρτη του sfirizi

Καλα ο Μπουν ναυαγοσωστης ηταν?Ουτε που το θυμαμουν.Κι ελεγε το ρεμαλι ναυαγοσωστης κι ελεγα ποιον λεει τωρα αυτη? gelio

Παράθεση :
Ο Μαικλ μηδεν υπομονη με το υιο..Και γω μαζι σου φιλε..

Αχαχαχα οντως.
Silv
Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Silv

Αριθμός μηνυμάτων : 7389
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 5   LOST SEASON 1- EPISODE 5 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 5:06 pm

Παιδιά!

Όταν φτάσετε στο επεισόδιο 56, σφυρίξτε μου για να το αρχίσω κι εγώ και να σχολιάζω μαζί σας! geek
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 5   LOST SEASON 1- EPISODE 5 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 5:13 pm

Ναι καλά....... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 5   LOST SEASON 1- EPISODE 5 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 5:26 pm

Τελικά ρε παιδιά ποιος τα πήρε τα μπουκάλια δεν καταλαβα...Αν και νομίζω ο Τζιν....
Τεσπα...Το πρωτο απο τα 149830582937092 επεισόδια που θα έχουν κεντρικό πρόσωπο τον Τζάκ...Ξεράσογλου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Πόσο καιρό είχα να δω τον Σεπαρντ τον γηραιότερο..Τον συμπαθούσα..απορώ πως έκανε τέτοιο χαιβανι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μμμμμ αλλο που δεν ήθελες παλιομουχρίτσα να πας να τσακωθείς με το μανάρι..Σε συγκράτησε πέντε λεπτάκια ο Σαιντ και μετα αμέσως βουρ...
Και άμα δεν ήταν πάλι ο Σαιντ σιγά μην ήθελες να ξεκολλήσιε ο Σώγιερ από πάνω σου βρώμα...Όλοι το κατηγορούνε το παιδί και δεν φταίει σε τίποτα...

Μετά από ένα σύντομο διάλλειμα ο Τζακ έγινε πάλι ο Σωτήρας τον πάντων που θα τους επαναφέρει στην τάξη..Βρε αντε στην ευχή του θεού αγόρι μου μας τα 'χεις πρήξει με το I don't have what it takes..Ε αφού δεν το έχεις κατσε σε μια γωνία μονος σου σαν την Ροουζ και άσε μας εμάς...

Και η άλλη πάλι I am sorry..Χεστήκαμε κοπελιά..πως αλλιώς να στο πούμε.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ο Μπουν πολύ μαλ^κας σε αυτό το επεισόδιο αλλά έχε χάρη που είσαι κουκλάκι ζωγραφιστό.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Τόπος : Dreamland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 5   LOST SEASON 1- EPISODE 5 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 5:49 pm

Μολις το δααααααααααααααααα.......

ΜΠΟΝ ΝΑΥΑΓΩΣΩΣΤΗς MY ASS *i^*$*^&^(*&(*&(

Kαλε τετοιο κολυμπι ουτε η βαφτηστηρα μου δεν κανει που ειναι 3 δημοτικου...

και πηρε και διπλωμα να σωζει κοσμο???????μουχαχαχαχαχαχαχα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

η πρωτη σκηνη με τον Τζακαρο να το παιζει----->

ο Χριστος κι η μανα του δηλαδη.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

και leader και γιατρος και ναυαγωσωστης μηπως να κατσει να τον μ@μησουν κιολας? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εντωμεταξυ οι αλλοι στη στερια, πως και δεν του μοιραζε ο κινεζος Ζιου Ζιτσου ηλιοσπορους να τρωνε ξυροκαρπι καθως ο αλλος εσωζε τον αχρηστο τον Μπουν?

αν ειναι δυνατον δηλαδις να μην παρει κανεις τη κωλαρα του και να βοηθησει...

ο Τζακ----->Ακουω Φωνεεεεεεεεεες....ε το καημενο το παλικαρι παει α χασε,...

καλα εγω δεν καταλαβα τι εγινε....ο πατερας του Τζακ..

1) ταξιδεψε στο αεροπλανο μεσα στο φερετρο και χαθηκε μετα το πτωμα του ή....

2)... η αεροπορικη εταιρια του εβαλε το φερετρο αδειο μεσα? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Λοκ Τζακ η σκηνη διασωσης πολυ γελοιο ετσι οπως ηταν αγκαλιασμενοι..μου ρθε στο νου αυτο το τραγουδι εκεινη την ωρα

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ο μονολογος του Τζακ στο τελος- αν και ηταν σωστα αυτα που ελεγε- με κουρασαν....πφφφ....

η κινεζο-Σαν μπορει να ριξει μια καρατε-κινηση στον Ζιου Ζιτσου αντρα της που δεν τον αντεχω?

-τα χειλη σου ειναι ξηρα, το κουμπι σου ειναι ανοιχτο, η μασχαλη σου βρωμαει, δεν μας χεζεις ρε μαλακα δεν ηρθαμε σε σπα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

το πουτανι κατευθιαν να καβαλησει τον Σωγιερ...και το βραδυ κωλοτριψιμο στον Τζακ.....καλη σκροφιτσα εισαι μαρη...

ο Τζουτζουκος μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] δεν επαιξε πολυ και πολυ στεναχωρηθηκα....

Τσαρλι Κλερ τι γινεται? Α ρε Τσαρλι μαν ,κουραγιο ολο και καποια θα σου κατσει δεν μπορει......

θελω να δω το οριτζιν του Σωγιερ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ?

Αντε αντεεεε... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
GIOTA

GIOTA

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 5   LOST SEASON 1- EPISODE 5 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 6:07 pm

katroulina έγραψε:

Λοκ Τζακ η σκηνη διασωσης πολυ γελοιο ετσι οπως ηταν αγκαλιασμενοι..μου ρθε στο νου αυτο το τραγουδι εκεινη την ωρα

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ακριβως αυτο!!! cheers cheers cheers cheers

LOST SEASON 1- EPISODE 5
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: