| Goodbye Lost! The End! | |
|
+8SophiaSonia21 katroulina mkostas Silv filareti dorinaki MariaS Nenie 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Silv Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Αριθμός μηνυμάτων : 7389 Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010 Ηλικία : 34
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 11:23 am | |
| | |
|
| |
dorinaki Πορνίδιο
Αριθμός μηνυμάτων : 5608 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 11:26 am | |
| Nαι ρε μπάζο......με πήρε ο ύπνος και δεν κατάλαβα τίποτα...Ξυπναω και λέω α οκ μωρέ κανα 10λεπτο θα έχει περάσει και η ώρα ήταν 6 και,και είχε τελειώσει και στη θέση του είχε τους simpsons [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 11:36 am | |
| | |
|
| |
dorinaki Πορνίδιο
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 11:40 am | |
| Μη γελας βρε ζώον!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Βασικά 7 πρέπει να ήτανε γιατί είχα ξεχάσει και την τηλεόραση ανοιχτή και όταν βλέπω ότι έχει τους simpsons Με πιάνουν τα νεύρα μου,γυρίζω προς την τηλεόραση και ξεπροβάλλει μπροστά μου ξαφινκά η παλιόφατσα του Παπαδάκη να λέει Καλημέρα σας φίλες και φίλοι!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Τό τι βρυσίδι έριξα δεν πειριγράφεται.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 11:42 am | |
| | |
|
| |
dorinaki Πορνίδιο
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 11:46 am | |
| Σταμάτε βρε πλαγκτον να γελάς [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Ο Παπαδάκης την πλήρωσε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ....Μόλις τον είδα και άκουσα τί έλεγε του λέω Ρε αί στο διά**ο σταφιδιασμένε έχουμε τον πόνο μας έχουμε και εσένα να πετάγεσαι και να μου λες καλημέρα σαν τη τσουτσου!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 11:48 am | |
| | |
|
| |
dorinaki Πορνίδιο
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 11:50 am | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Πάω να πνίξω τον πόνο μου στο Rosario Tijeras!!!!! | |
|
| |
dorinaki Πορνίδιο
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 12:57 pm | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Τα νεύρα μου!!Όλοι λένε ότι ήταν το ιδανικό φινάλε αλλά εμένα δεν μου άρεσε - Σπόιλερ:
Ότι όλοι πέθαναν και βρέθηκαν νεκρόι σε μία εκκλησία και ξανασυναντήθηκαν γι ανα προχωρήσουν όλοι μαζί!!Εντωμεταξύ ήταν οι πάντες,η Σάνον ο Μπουν ο Τσάρλι!!!Το χειρότερο???Ήταν και η Τζούλιετ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Και όπως καταλαβαίνετε Σωγιερ-Τζούλιετ και Τζακ-Κείτ!!!!Θα πάθω νευρικό κλονισμο!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
| |
|
| |
dorinaki Πορνίδιο
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 1:05 pm | |
| Tώρα στο youtube λένε ότι η σκηνή που λέω στο σποιλερ δεν ήταν αληθινή γιατί - Σπόιλερ:
ταυτόχρονα με την σκηνή στην εκκλησία ο Τζακ περπάταγε στο νησί τραυματισμένος(σαν στην φωτο που έχω ανεβάσει) και ξάπλωσε κάτω,ήρθε δίπλα του ο σκύλος και πέθανε!!Όποτε ίσως το φανταζόταν αλλά δεν παίρνω όρκο για τίποτα!Περιμένω να το δω όλο γιατί μέχρι τώρα βλέπω αποσπάσματα στο youtube
| |
|
| |
| Goodbye Lost! The End! | |
|