Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Goodbye Lost! The End!

Πήγαινε κάτω 
+8
SophiaSonia21
katroulina
mkostas
Silv
filareti
dorinaki
MariaS
Nenie
12 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Silv
Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Silv

Αριθμός μηνυμάτων : 7389
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 4 EmptyΔευ Μάης 24, 2010 11:23 am

gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio

dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio

Καλά να πάθεις μωρή σιχαμένη!!!!!!!!!!!!!!

Η ευχή μου τουλάχιστον να σε πάρει ο ύπνος έπιασε!!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 4 EmptyΔευ Μάης 24, 2010 11:26 am

Nαι ρε μπάζο......με πήρε ο ύπνος και δεν κατάλαβα τίποτα...Ξυπναω και λέω α οκ μωρέ κανα 10λεπτο θα έχει περάσει και η ώρα ήταν 6 και,και είχε τελειώσει και στη θέση του είχε τους simpsons [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Silv
Silv

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 4 EmptyΔευ Μάης 24, 2010 11:36 am

gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 4 EmptyΔευ Μάης 24, 2010 11:40 am

Μη γελας βρε ζώον!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Βασικά 7 πρέπει να ήτανε γιατί είχα ξεχάσει και την τηλεόραση ανοιχτή και όταν βλέπω ότι έχει τους simpsons Με πιάνουν τα νεύρα μου,γυρίζω προς την τηλεόραση και ξεπροβάλλει μπροστά μου ξαφινκά η παλιόφατσα του Παπαδάκη να λέει Καλημέρα σας φίλες και φίλοι!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τό τι βρυσίδι έριξα δεν πειριγράφεται.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Silv
Silv

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 4 EmptyΔευ Μάης 24, 2010 11:42 am

gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 4 EmptyΔευ Μάης 24, 2010 11:46 am

Σταμάτε βρε πλαγκτον να γελάς [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ο Παπαδάκης την πλήρωσε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ....Μόλις τον είδα και άκουσα τί έλεγε του λέω Ρε αί στο διά**ο σταφιδιασμένε έχουμε τον πόνο μας έχουμε και εσένα να πετάγεσαι και να μου λες καλημέρα σαν τη τσουτσου!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Silv
Silv

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 4 EmptyΔευ Μάης 24, 2010 11:48 am

Εγώ ένα ξέρω......

Υπάρχει Θεός τελικά!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 4 EmptyΔευ Μάης 24, 2010 11:50 am

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Πάω να πνίξω τον πόνο μου στο Rosario Tijeras!!!!!
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 4 EmptyΔευ Μάης 24, 2010 12:57 pm

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Τα νεύρα μου!!Όλοι λένε ότι ήταν το ιδανικό φινάλε αλλά εμένα δεν μου άρεσε
Σπόιλερ:
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 4 EmptyΔευ Μάης 24, 2010 1:05 pm

Tώρα στο youtube λένε ότι η σκηνή που λέω στο σποιλερ δεν ήταν αληθινή γιατί

Σπόιλερ:

Goodbye Lost! The End!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 10Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» lost!!!!
» LOST SEASON 2- EPISODE 13
» ΗΟW LOST SHOULD HAVE ENDED!
» lost video
» LOST SEASON 1- EPISODE 5

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: