Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Goodbye Lost! The End!

Πήγαινε κάτω 
+8
SophiaSonia21
katroulina
mkostas
Silv
filareti
dorinaki
MariaS
Nenie
12 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 7 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 7 EmptyΔευ Μάης 24, 2010 2:44 pm

Silv_ianita έγραψε:
dorinaki έγραψε:
Στοίχημα ότι θα ήτανε φάν του Λοκ και του smoke monster.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio

Το έχεις προλάβει καθόλου??Λογικά ναι αφού αυτό σκότωσε την αγάπη σου τον Eko [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τότε πρέπει να συμφωνείς μαζί του!!!Θα ήταν ικανός να ανοίξει ολόκληρο forum για το smoke monster γιατί θα ήταν ο νο1 φαν [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Maria
Slasher
Maria

Αριθμός μηνυμάτων : 2717

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 7 EmptyΔευ Μάης 24, 2010 2:46 pm

Εγώ το παράτησα πριν καν το ξεκινήσω... Είπαμε, mindfuck, αλλά όχι κι έτσι! livan
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 7 EmptyΔευ Μάης 24, 2010 2:48 pm

filareti έγραψε:
Η του Μπεν Suspect
Ο smoke monster παντως ειχε τα δικια του dunato gelio
Εκεινη η
Σπόιλερ:

Anyway ειπαμε...οταν βρω χρονο να το δω,θα λυσσαξω στις αποριες, το βλεπω gelio

Εμένα μου αρέσει μωρέ ο Μπεν είναι ψυχούλα κατα ........................πολύ βάθος....ολοκληρη γεώτρηση χρειάζεται αλλά είναι ψυχούλα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ....Ειδικά

Σπόιλερ:
filareti
Ύαινα
filareti

Αριθμός μηνυμάτων : 5233
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010
Τόπος : αλλού

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 7 EmptyΔευ Μάης 24, 2010 3:08 pm

Χεχεχε.Εμενα αυτο που μου αρεσει στον Μπεν ειναι οτι τους χειραγωγει ολους.
Απο τη μια δηλαδη τον αντιπαθουσα για αυτο,αλλα απο την αλλη,ειναι genius το ατομο.
Εχει και την ευαισθητη του πλευρα...κατα παααρα πολυ βαθος...αλλα χαρηκα οταν καποια στιγμη ξαναγινε το καθικι που ολοι ξεραμε και αγαπουσαμε να μισουμε,γιατι πολυ στο γαληνιο ειχε γυρισει σε μια φαση...κι οχι τιποτα αλλο,αλλα με αποσυντονιζε μες σε ολα τα αλλα κουλα gelio
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 7 EmptyΔευ Μάης 24, 2010 3:19 pm

Ναι αν και τον τελευταίο καιρό από τότε που δεν ήταν με τους Αλλους έμοιασε σαν τσιράκι αλλά τσουπ πάλι γίνεται αυτό το καθίκι που

Σπόιλερ:
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Τόπος : Dreamland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 7 EmptyΔευ Μάης 24, 2010 3:32 pm

μ αρεσει που εγω ο μαλακας ενω θελω να ξεκινησω τη σειρα καθομαι και διαβαζω κανονικα τα σποιλερς... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

βεβαια δεν εχω συγκρατησει ουτε ενα ονομα απ τη σειρα εκτος απο Τζακ Σωγιερ Κειτ...
Maria
Slasher
Maria

Αριθμός μηνυμάτων : 2717

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 7 EmptyΔευ Μάης 24, 2010 3:41 pm

Πφφφφφφτ, εδώ τα δεν τα έχουν συγκρατήσει αυτοί που δεν έχαναν επεισόδιο. Ανάθεμα κι αν κατάλαβε κανένας τι έγινε. livan

Εγώ πάντως κατεβάζω το τελευταίο επεισόδιο, να μου βρίσκεται. Razz
Silv
Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Silv

Αριθμός μηνυμάτων : 7389
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 7 EmptyΔευ Μάης 24, 2010 3:50 pm

dorinaki έγραψε:
Silv_ianita έγραψε:
dorinaki έγραψε:
Στοίχημα ότι θα ήτανε φάν του Λοκ και του smoke monster.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio

Το έχεις προλάβει καθόλου??Λογικά ναι αφού αυτό σκότωσε την αγάπη σου τον Eko [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τότε πρέπει να συμφωνείς μαζί του!!!Θα ήταν ικανός να ανοίξει ολόκληρο forum για το smoke monster γιατί θα ήταν ο νο1 φαν [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio gelio

Τολμώ να πω πως το πιστεύω!!!!!! gelio gelio gelio gelio
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Τόπος : Dreamland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 7 EmptyΔευ Μάης 24, 2010 4:18 pm

Maria έγραψε:

Εγώ πάντως κατεβάζω το τελευταίο επεισόδιο, να μου βρίσκεται. Razz

τουλαχιστον αν ειναι μαλακια θα περασεις ενα ευχαριστο διωρο θαβοντας τους ή γελωντας με τις ασυνεπειες του σεναριου.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Goodbye Lost! The End!   Goodbye Lost! The End! - Σελίδα 7 EmptyΔευ Μάης 24, 2010 4:19 pm

Δεν την έχει δει τη σειρά λέμε ρε γκαβουλίνα, που να ξέρει τι είναι ασυνέπειες και τι όχι; tsk
https://telestarsboards.forumgreek.com

Goodbye Lost! The End!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 7 από 10Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» lost!!!!
» LOST SEASON 2- EPISODE 13
» ΗΟW LOST SHOULD HAVE ENDED!
» lost video
» LOST SEASON 1- EPISODE 5

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: