| Goodbye Lost! The End! | |
|
+8SophiaSonia21 katroulina mkostas Silv filareti dorinaki MariaS Nenie 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dorinaki Πορνίδιο
Αριθμός μηνυμάτων : 5608 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 2:44 pm | |
| | |
|
| |
Maria Slasher
Αριθμός μηνυμάτων : 2717 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 37
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 2:46 pm | |
| Εγώ το παράτησα πριν καν το ξεκινήσω... Είπαμε, mindfuck, αλλά όχι κι έτσι! | |
|
| |
dorinaki Πορνίδιο
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 2:48 pm | |
| - filareti έγραψε:
- Η του Μπεν
Ο smoke monster παντως ειχε τα δικια του Εκεινη η - Σπόιλερ:
θετη τους μανα που λυσσαξε στις δολοφονιες για να τους κρατησει εκει χαμω ηταν η αρχη του κακου Τελικα να φανταστω δε μαθαινουμε τιποτα παραπανω για κεινο το αναθεματισμενο φως που τους εβαλε σε τοσες φασαριες ο Τζεικομπ για παρτη του? Anyway ειπαμε...οταν βρω χρονο να το δω,θα λυσσαξω στις αποριες, το βλεπω Εμένα μου αρέσει μωρέ ο Μπεν είναι ψυχούλα κατα ........................πολύ βάθος....ολοκληρη γεώτρηση χρειάζεται αλλά είναι ψυχούλα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ....Ειδικά - Σπόιλερ:
με τον θάνατο της Άλεξ τον καρασυμπάθησα
| |
|
| |
filareti Ύαινα
Αριθμός μηνυμάτων : 5233 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Τόπος : αλλού
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 3:08 pm | |
| Χεχεχε.Εμενα αυτο που μου αρεσει στον Μπεν ειναι οτι τους χειραγωγει ολους. Απο τη μια δηλαδη τον αντιπαθουσα για αυτο,αλλα απο την αλλη,ειναι genius το ατομο. Εχει και την ευαισθητη του πλευρα...κατα παααρα πολυ βαθος...αλλα χαρηκα οταν καποια στιγμη ξαναγινε το καθικι που ολοι ξεραμε και αγαπουσαμε να μισουμε,γιατι πολυ στο γαληνιο ειχε γυρισει σε μια φαση...κι οχι τιποτα αλλο,αλλα με αποσυντονιζε μες σε ολα τα αλλα κουλα | |
|
| |
dorinaki Πορνίδιο
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 3:19 pm | |
| Ναι αν και τον τελευταίο καιρό από τότε που δεν ήταν με τους Αλλους έμοιασε σαν τσιράκι αλλά τσουπ πάλι γίνεται αυτό το καθίκι που - Σπόιλερ:
μέχρι και τον Τζέικομπ σκότωσε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
| |
|
| |
katroulina Καρακατίνα Κουβά
Αριθμός μηνυμάτων : 46445 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : Dreamland
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 3:32 pm | |
| μ αρεσει που εγω ο μαλακας ενω θελω να ξεκινησω τη σειρα καθομαι και διαβαζω κανονικα τα σποιλερς... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] βεβαια δεν εχω συγκρατησει ουτε ενα ονομα απ τη σειρα εκτος απο Τζακ Σωγιερ Κειτ... | |
|
| |
Maria Slasher
Αριθμός μηνυμάτων : 2717 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 37
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 3:41 pm | |
| Πφφφφφφτ, εδώ τα δεν τα έχουν συγκρατήσει αυτοί που δεν έχαναν επεισόδιο. Ανάθεμα κι αν κατάλαβε κανένας τι έγινε. Εγώ πάντως κατεβάζω το τελευταίο επεισόδιο, να μου βρίσκεται. | |
|
| |
Silv Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Αριθμός μηνυμάτων : 7389 Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010 Ηλικία : 34
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 3:50 pm | |
| | |
|
| |
katroulina Καρακατίνα Κουβά
Αριθμός μηνυμάτων : 46445 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : Dreamland
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 4:18 pm | |
| - Maria έγραψε:
Εγώ πάντως κατεβάζω το τελευταίο επεισόδιο, να μου βρίσκεται. τουλαχιστον αν ειναι μαλακια θα περασεις ενα ευχαριστο διωρο θαβοντας τους ή γελωντας με τις ασυνεπειες του σεναριου.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
mkostas Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 31917 Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010 Ηλικία : 32
| Θέμα: Απ: Goodbye Lost! The End! Δευ Μάης 24, 2010 4:19 pm | |
| Δεν την έχει δει τη σειρά λέμε ρε γκαβουλίνα, που να ξέρει τι είναι ασυνέπειες και τι όχι; | |
|
| |
| Goodbye Lost! The End! | |
|