Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Τα καλύτερα ζευγάρια

Πήγαινε κάτω 
+2
Athina
mkostas
6 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

Τα καλύτερα ζευγάρια - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια   Τα καλύτερα ζευγάρια - Σελίδα 4 EmptyΔευ Απρ 18, 2011 4:35 pm

Καλά ότι θα έπαιρνε καλύτερους ρόλους είναι σίγουρο. Στις κολομβιανές νουβέλες ακόμα και μικροί ρόλοι πολλές φορές μπορεί να είναι εξαιρετικοί. Και υπάρχουν και σειρές με πάρα πολλούς πρωταγωνιστές όπως το Pecados capitales ή και το Todos quieren con Marilyn που θεωρητικά εστιάζει στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι. Και υπάρχουν και τα antagonicos... Στο Μεξικό έχει πάρει όμως πολύ κακούς ρόλους. Αλλά ποιος έχει πάρει καλούς; Μήπως υπήρξαν πολλοί; Νομίζω και τυχερή είναι που έκανε τη Rosaura. Μήπως αν έπαιζε πρωταγωνιστικούς θα έπαιζε καλούς ρόλους;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://telestarsboards.forumgreek.com
Athina

Athina

Αριθμός μηνυμάτων : 1981
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια   Τα καλύτερα ζευγάρια - Σελίδα 4 EmptyΔευ Απρ 18, 2011 8:40 pm

Nαι αλλά θα έπρεπε να της δίνουν πρωταγωνιστικούς. Όχι να μου έχουν για reina de las telenovelas την Adela Noriega. Αυτό εννοώ ότι θα έπρεπε να την έχουν πιο ψηλά μέσα στην Televisa. Αλλά όπως έχουμε ξαναπεί δεν έχει και το φυζίκ παρθενοπιπίτσας και δεν τους κάνει. Και ο ρόλος στο La Casa En La Playa που βλέπω τώρα είναι καλός πάντως. Δεν είναι καρικατούρα κι έχει το ενδιαφέρον του. Νομίζω αυτός, η Rosaura και η Juana είναι τα καλύτερα που έχει παίξει. Τουλάχιστον που είναι κανονικοί άνθρωποι και ξεφεύγουν απ' την κλασσική Televisoκακιά.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια   Τα καλύτερα ζευγάρια - Σελίδα 4 EmptyΔευ Απρ 18, 2011 10:00 pm

Ακριβώς λόγω του φυζίκ της δεν πήρε πρωταγωνιστικούς. Αλλά ίσως ήταν ακόμα χειρότερα. Καλύτερα να μείνει σαν καρικατούρα κακιάς παρά σαν μυξοπαρθένα. Έκανε λάθος που έπαιξε πάντως τόσους ρόλους τέτοιου είδους. Έπρεπε για τα προς τα ζην να δουλέψει σε άλλες χώρες ή στην azteca που δεν παίρνει δημοσιότητα. Τώρα έχει ανακάμψει ο κινηματογράφος και γίνονται και κάποιες εξαιρετικές εβδομαδιαίες σειρές και για εκείνη δεν υπάρχει χώρος λόγω αυτής της τυποποίησης.
Athina

Athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια   Τα καλύτερα ζευγάρια - Σελίδα 4 EmptyΤρι Απρ 19, 2011 2:47 am

Δεν ξέρω αλλά εμένα μου φαίνεται τραβηγμένο να μη δίνουν ρόλους στην Klitbo στο σινεμά επειδή έκανε κακιές στην Televisa. Όπως είπα και παραπάνω το ότι είναι μια απ' τις καλύτερες ηθοποιούς της χώρας το ξέρουν όλοι, πόσο ανόητος θα μπορούσε να είναι ένας παραγωγός/σκηνοθέτης ώστε να τον επηρεάσει μόνο ένας τέτοιος λόγος; Όταν ταινίες απ' ότι έχω δει κάνει μέχρι και η Barros, που δεν έχει ούτε το μισό της ταλέντο. Εγώ πιο πιθανό το βρίσκω να θέλει η ίδια να κάνει θέατρο π.χ. παρά να παίζει κάτι τέτοιο.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια   Τα καλύτερα ζευγάρια - Σελίδα 4 EmptyΤρι Απρ 19, 2011 3:24 am

Είναι γενικά κλειστές οι πόρτες σε ηθοποιούς τηλενουβελών. Υπάρχει αυτή η προκατάληψη. Και είναι και το ότι ζητάνε τελείως διαφορετικό τρόπο παιξίματος στο σινεμά απ'ότι στις τηλενουβέλες της televisa. Η Barros έχει αποδειχτεί ταλέντο. Πολύ αμφιβάλω για το αν φτάνει τη Klitbo βέβαια αλλά δεν είναι τόσο γνωστή όσο η Klitbo. Δεν τη θυμούνται και πολύ τη Mariana de la noche. Και κάτι άλλο ουσιαστικά μέχρι το Para volver a amar που να κάνει αίσθηση δεν έκανε. Και το PVAA δεν έχει καμιά σχέση με την άλλη τη βλακεία. Γενικά πάντως οι ηθοποιοί προτιμούν χίλιες φορές σινεμά από τηλεόραση και ειδικά televisa. Ειδικά τώρα που τους πληρώνουν και καλά. Κάποιοι το προτιμούν από το θέατρο. Ειδικά το σινεμά στο Μεξικό. Υπάρχουν κινηματογραφόφιλοι σε όλο το κόσμο που υποστηρίζουν ότι αυτή τη στιγμή το Μεξικό είναι μία από τις χώρες με τις καλύτερες ταινίες.
kally

kally

Αριθμός μηνυμάτων : 1154
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια   Τα καλύτερα ζευγάρια - Σελίδα 4 EmptyΤρι Απρ 19, 2011 11:32 pm

Nai alla sthn Oriana fanhke san na ths sunebh gia na timwrhthei. Kai h Teresa aksize na timwrhthei perissotero.

Gia tainies spania kanoun protaseis paragwgoi se ithopoious. Pane oi ithopoioi gia casting kai se tainias A dialoghs den dexontai na tous kanoun dokimastiko an exoun sto viografiko tous mono thlenoubeles. Akoma kai se katwteres tous pernane apo 40 kummata. Oi perissoteroi pou eftasan twra na kanoun megala pragmata ksekinhsan apo metries tainies. O Becker, h Mori kai o Arredondo me sxetika metries ksekinhsan. Ekanan aisthish omws. O Becker twra eftase na nai prwto onoma kai o Arredondo me to pou ekane mia oxi kai toso kalh tainia ekleise treis polla uposxomenes. Kai h Mori meta to la mujer de mi hermano ekane xazomaritses alla oi teleutaies ths tainies htan polu kales. Autoi omws einai neoteroi eixan ton xrono. H Barros den exei kanei kai polla. Yparxoun kapoioi pou paizoun se athlies tainies kai meta to paizoun hthopoioi tou cinema. O Camil apo to la fea mas bella auto kanei. E autes oi tainies einai xeiroteres kai apo televisa. An deite to recien casado tha pathete Laughing Oi thlenoubeles sto Meksiko einai stigma. Den einai mono eksaitias twn paragwgwn. Einai kai tou kosmou. Autoi pou exoun th morfwsh kai ta xrhmata wste na gemisoun kinhmatografous ntrepontai gia th meksikanikh thleorash. Kai ama doun hthopoious apo thlenoubeles se tainies den pane. To idio kai sto theatro. Hthopoioi thlenoubelwn den paizoun stis poiotikoteres parastaseis pou anebainoun. Kai opoiadhpote meksikanikh noubela einai stigma. O Becker kai h Mori molis ekanan cinema tis parathsan dia pantos kai o Arredondo koitaei na lusei to sumbolaio tou me thn Azteca. Kai o Cardona molis ekane tainia sto Hollywood mexri pou plhrwse gia na lusei omala to sumbolaio me to telemundo wste na mhn ksanapaiksei se meksikaniko kai twra paizei mono sthn xwra tou. An ekane allh mia Marina nomizete tha tou edine kentriko rolo o Paul Schrader sto The Jesuit?
Athina

Athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια   Τα καλύτερα ζευγάρια - Σελίδα 4 EmptyΤρι Απρ 19, 2011 11:57 pm

Τι να πω εμένα αυτή η λογική μου φαίνεται ανόητη και άδικη για ηθοποιούς που είναι καλοί. Άκου άμα βλέπουν ηθοποιούς από τηλενουβέλες δεν πάνε στις ταινίες... Αυτό δείχνει ότι τα βάζουν όλα στο ίδιο τσουβάλι και δεν έχουν κρίση για να ξεχωρίζουν ποιοί είναι καλοί και ποιοί όχι.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια   Τα καλύτερα ζευγάρια - Σελίδα 4 EmptyΤετ Απρ 20, 2011 12:40 am

Βασικά αυτό δείχνει ψευτοκουλτούρα. Όπως Έλληνες που δεν πάνε σε θεατρικές παραστάσεις άμα παίζουν ηθοποιοί από την τηλεόραση. Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι κι εγώ δεν θα πήγαινα σε παράσταση με Φωσκολικούς ηθοποιούς... Και όσο παρανοϊκό κι αν μας φαινόταν πριν λίγα χρόνια κι όσο υπερβολικό κι αν μας φαίνεται ακόμα και σήμερα, έτσι αντιμετωπίζουν τα μεξικάνικα άπειροι Μεξικάνοι.

Αυτό που λες για τον Cardona πάντως μου φαίνεται παράξενο. Εγώ ήξερα πως είχε υπογράψει συμβόλαιο με τρία proyectos με το telemundo και γι'αυτό έκανε τη Marina. Για να ξεμπερδεύει και να μπορέσει να το ξεφορτωθεί. Εφόσον έφτασε το Hollywood και η κρίση στη Κολομβία είχε περάσει δεν είχε λόγο να μείνει. Τη Marina πάντως όπως και να το κάνουμε την έχει κάνει... Αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει το τσιουάουα. Παιδική ταινία βέβαια αλλά Disney και Hollywood. Και τώρα ο Paul Schrader δε νομίζω να μην ξέρει από που προέρχεται. Καταρχήν στα άρθρα που ανακοίνωναν την ταινία όταν λέγανε από που είναι γνωστός ο κάθε ηθοποιός για τον Cardona είπαν το τσιουάουα και βάζανε σε παρένθεση θαυμαστικό. Τους έκανε εντύπωση που τον πήραν ενώ είναι ισπανόφωνος κι έκανε αυτή τη ταινία. Πόσο μάλλον η Marina... Οπότε όλα αυτά νομίζω πως ισχύουν ως ενός σημείου μόνο, όχι απόλυτα. Υπάρχουν παραγωγοί και θεατές με αυτό το κόμπλεξ υπάρχουν κι αυτοί όμως που κοιτάζουν μόνο το ταλέντο.

Και στην Ισπανία τα μεξικάνικα τα κοροϊδεύουν... και γενικά τα καθημερινά. Ο Cardona εκεί ενώ έπαιζαν στην Ισπανία τη Marina επιλέχτηκε για το Sin tetas no hay paraiso και έπαθαν οι τηλεθεατές απανωτά εμφράγματα που δίνουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε ξένο και μάλιστα πρωταγωνιστή του culebron. Και τελικά λίγο καιρό αφού τέλειωσε το Sin tetas βάλανε το original Cartel στο prime time ενώ μάλιστα σκόπευαν να το κάνουνε remake. Και έβαλαν όλα τα επεισόδια. Ενώ το La Reina del Sur που έχει κάνει λίιιιγα γυρίσματα (και όχι πολλά όπως παριστάνουν) στην Ισπανία και πρωταγωνιστεί και Ισπανός και έχει βάλει λεφτά και το A3 Ισπανίας το δείχνουν σε μορφή τηλεταινίας. Κάνανε τα 80 επεισόδια 16.
Athina

Athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια   Τα καλύτερα ζευγάρια - Σελίδα 4 EmptyΤετ Απρ 20, 2011 2:05 am

Βασικά τα μεξικάνικα όλοι τα κοροϊδεύουν. Κι εγώ τα κοροϊδεύω. Αλλά το να πει κάποιος δεν πάω στην τάδε παράσταση ή την τάδε ταινία επειδή παίζει ηθοποιός από τηλενουβέλα (έτσι γενικά, άσχετα απ' το ποιός θα είναι) δεν τον κάνει καλύτερο απ' αυτό το κοινό χαμηλού επιπέδου που θα δει το Triunfo del Amor ας πούμε. Πρόβατο που δεν σκέφτεται τον κάνει. Και στο Μεξικό υπάρχει και το παράδειγμα του Los Monologos De La Vagina π.χ. Μιλάμε τώρα για θεατρικό που έχει μεταφραστεί σε 50 γλώσσες κι έχει ανέβει σε 120 χώρες, που στην Αμερική είχε τεράστια επιτυχία κι απ' την σκηνή του έχουν περάσει διάσημες ηθοποιοί, και στο Μεξικό ανεβαίνει χωρίς διακοπή εδώ και πόσα χρόνια. Παίζουν πάρα πολλές ηθοποιοί από τηλενουβέλες και το 2006 είχε πάει για μια εμφάνιση μέχρι και η Jane Fonda. Και υποθέτω ότι το κοινό που γεμίζει τις αίθουσες όλα αυτά τα χρόνια είναι άνθρωποι μορφωμένοι, γιατί οι φτωχοί προφανώς δεν έχουν λεφτά να τα χαλάνε στο θέατρο. Οπότε πράγματι δεν ξέρω μέχρι ποιό βαθμό ισχύουν όλα αυτά περί προκαταλήψεων... Μάλλον η αλήθεια πρέπει να βρίσκεται κάπου στη μέση.
kally

kally

Αριθμός μηνυμάτων : 1154
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια   Τα καλύτερα ζευγάρια - Σελίδα 4 EmptyΤετ Απρ 20, 2011 2:21 am

O Cardona omws den einai san tous allous Meksikanous hthopoious. Giati autos den xreiazetai na perasei apo casting gia na ton paroun se meksikanikh tainia. Ton pairnoun thlefwno oi idioi kai tou prosferoun prwtagwnistikous rolous. Giati ektos apo foveros hthopoios einai kai theos emfanisiaka. Sto Meksiko oi ligoi pou exoun tis uporiktikes tou ikanothtes den exoun thn emfanish tou. Sto Hollywood pou h agora einai megaluterh den ton pairnoun thlefwno. Ton prowthei h manager tou. Pou einai kataplhktikh kai kserei na kleinei douleies. Sto demo tou Manolo omws den uparxei h Marina. Oute kan oi gitanas h o ladron de corazones pou an kai meksikanika einai kala. Apo thn thleorash mono to por que diablos kai to cartel exei balei. Oute to amor a mil oute thn carolina barrantes pou ekane sth Kolomvia. To chihuahua gia to eidos tou einai kalo. Ennoeitai oti se tainies enhlikwn den thn upologizoun alla autos kerdise brabeio stis USA gia thn ermhneia tou sthn tainia. Kai to contracorriente exei megaluterh baruthta apo to chihuahua. Kai to cartel exei megaluterh baruthta apo thn Marina.

Sto theatro upoxwroun eukolotera. Eidika se parastaseis pou pane gia trito kai tetarto xrono. Sto cinema omws oxi. Giati tis tainies tis kanoun eksagwgh. Kai enas apo tous stoxous einai na tonisoun apo thn prwth stigmh oti h meksikaniki muthoplasia tou cinema einai akrws antitheth apo auth ths thleorashs. Gia auto enas hthopoios sto cinema prepei an thelei na kanei kati na ksekinhsei apo to mhden exontas kai stigma. To kako einai oti anakampse otan oi perissoteroi kaloi hthopoioi sto Meksiko

Τα καλύτερα ζευγάρια
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 11Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Αταίριαστα ζευγάρια
» Σειρές, ζευγάρια, χαρακτήρες...
» αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές
» Τα καλύτερα και τα χειρότερα
» Τα καλύτερα σενάρια...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Λατινοαμερικάνικες σειρές-
Μετάβαση σε: