Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές

Πήγαινε κάτω 
+7
mkostas
MariaS
elina
filareti
Roulita
Τέρψη
kalymera_george
11 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
kalymera_george
παχυδερμο καλαμάρι
kalymera_george

Αριθμός μηνυμάτων : 1097
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010

αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές   αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές EmptyΤετ Φεβ 02, 2011 1:53 am

Ας αποφασίσει ο Κώστας αν το χω σε σωστό category λοιπον το τοπικ αφορά τα τοπ 10 μας απο ξενές ελληνικες σειρές καθώς και ταινίες ξεκινάω λοιπόν με το καινούργιο κόλλημα μου Tudors Anne Boleyn & Henry
Σε αυτό το ζευγάρι η χημεία ήτο εμφανής νομίζω και κατα την γνώμη μου η θεά Natalie dromer καπέλωσε τον Jonathan Rhys Meyers στα σημεία απολαύστε ένα βίντεο του ζευγαριού

Τώρα περνάμε στην άλλη μου μεγάλη αγάπη το Vampire diaries και φυσίκα το ζευγάρι που λατρεύω είναι το Kathrine Demon εδώ απο θέμα υποκριτικής δεινότητας ψιλό υστερούμε άλλα από χημεία σκίζουμε
ένα άλλο ζευγάρι που μου αρέσει πολύ είναι απ το 90210 Liam Annie βεβαία και εδώ δεν τους λες και να να το φως το αληθινό μ αρέσει η χημεία τους όσο τους κρατήσουν ζευγάρι γιατί σε αυτή την σειρά αγωνίζονται για να μας δείξουν όλους τους πιθανούς και μη συνδυασμούς για ζευγάρια και να πεις ότι δεν τους κάθονται χημείες ... τι να πω

Και τώρα θα μπω στην χρονοκαψούλα και θα γυρίσω λίγο πισώ τον χρόνο 10 χρόνια περίπου και θα πάμε στην σειρά charmed Pheobe & Cole ετσί ετσί για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι

Και μιας που είμαστε στης Charmed θα πω και το αλλό ζευγάρι είναι αγαπημένο και λατρεμένο

Και τώρα παμέ στα εγχώρια ζευγάρια Λουκάς - Ράνια και s1ngles υποκλίνομαι στο ζευγάρι αυτό
από τη ιδία σειρά εχώ και αλλά δύο ζευγάρια πολύ αγαπημένα Λίλα Αρθούρος (η Αληθίνη αγάπη της Λίλας είναι ο Αρθούρος τέλος λέμε...)

Το αλλό αγαπημενό είναι Κατερίνα Φώτης

Τώρα πάμε δύο Ξένοι και Μαρκόρας Κουντουράτου ( Α ρε Νίκο έφυγες Νωρίς Sad )

Και τώρα παμέ στης αγάπης μαχαίρια προσπερνώ Σόμερ και την άλλη την αγγούρω και τα σέβη μου σε Μαρινάκη Πολυχρονίδη

Αλλά δεν μου έρχοντε τώρα αύριο με ποιο καλό mood ωστόσο περιμένω και τα δικά σας αγαπημένα ζευγάρια
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://vampirediaries.do-forum.com/forum.htm
Τέρψη

Τέρψη

Αριθμός μηνυμάτων : 8268
Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές   αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές EmptyΤετ Φεβ 02, 2011 4:00 am

Πολύ ενδιαφέρον τόπικ Γιώργο sunny
Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω 10 ζευγάρια και από σειρές και από ταινίες, οπότε θα προσπαθήσω να πω αυτά που μπορώ αυτή τη στιγμή να ανακαλέσω και είναι και πιο αγαπημένα. Ελπίζω να μην ξεχάσω κανένα!

1) Michael - Sara {Prison break}
Λατρεμένο ζευγάρι τα λόγια είναι περιττά enamor
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

2) Sawyer - Kate {Lost}
Μας την έκανα οι σεναριογράφοι, αλλά παρ'όλα αυτά η χημεία τους ήταν φοβερή και οι σκηνές τους αξεπέραστες
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

3) John - Margaret {North and South}
Από τα πιο αγαπημένα μου love story

4) Booth - Bones {Bones}
Εκρηκτική χημεία, φοβερό δίδυμο που για την ώρα μας βγάζει την πίστη ως μόνο φιλικό δίδυμο

5) House - Cuddy {House M.D}
Θεοί! Τα λόγια είναι περιττά. Μας έβγαλαν την πίστη ναι, αλλά πλέον είναι ζευγάρι!! cheers

6) Clark - Lois {Smallville}
Είναι μια πώρωση του τελευταίου καιρού, αλλά το ζευγάρι μ'αρέσει εξαιρετικά. Η χημεία τους είναι φοβερή.

7) Anakin - Padme {Star Wars}
Είναι κόλλημα παιδικής ηλικία το ζευγάρι αυτό. Από τα πρώτα μου κολλήματα όταν ακόμα δεν είχα κανένα άλλο αγαπημένο ζευγάρι. I love you

Cool Edward - Elinor {Sense and Sensibility}
Ναι είναι λίγο outsider αυτό το ζευγάρι, αλλά εμένα είναι από τα αγαπημένα μου της Austen. Ειδικά αυτοί που το ενσαρκώνουν στην εκδοχή της σειράς του 2008 είχαν ΤΗΝ χημεία!

9) Edward - Jane {Jane Eyre}
Δεν ξέρω αν φταίει το ζευγάρι αυτό καθ'εαυτό ή οι φοβεροί ηθοποιοί που το ενασαρκώνουν στην σειρά του bbc, αλλά σαφώς είναι από τα αγαπημένα μου ζευγάρια πλέον.

10) Χόρν - Λαμπέτη
Ήθελα να υπάρχει και κάτι ελληνικό και παρ'ότι έχω άπειρα ζευγάρια ξένα ακόμη στο μυαλό μου, θέλω να μπει ένα λατρεμένο ελληνικό ζευγάρι τώρα.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Roulita

Roulita

Αριθμός μηνυμάτων : 299
Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές   αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές EmptyΤετ Φεβ 02, 2011 11:45 am

1)Ρεγγίνα-Στράτος (βέρα στο δεξί).....ανεξαρτήτου ηλικίας άνθρωποι μιλούσαν για τη χημεία τους!!!!!!

2)Κουντουράτου-Μαρκοράς (πες τα Γιώργο........έφυγε για βλακώδη λάθη του..... Sad )

δε μουρχονται άλλοι......

@ στο ΛΟΣΤ τί απέγινε το ζευγάρι???κάπου τοχαν μπερδέψει και το παράτησα να το βλέπω....

και στη ''μαχαιριά'' τί έγινε???κι αυτό τοχα παρατήσει...... scratch
filareti
Ύαινα
filareti

Αριθμός μηνυμάτων : 5233
Τόπος : αλλού

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές   αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές EmptyΤετ Φεβ 02, 2011 12:04 pm

Roulita έγραψε:

@ στο ΛΟΣΤ τί απέγινε το ζευγάρι???κάπου τοχαν μπερδέψει και το παράτησα να το βλέπω....

Στο λοστ τελικα καταληγουμε στο συμπερασμα οτι οι meant to be ηταν Jack Kate( στις τελικες σκηνες τους δειχνει μαζι) που προσωπικα εγω τους προτιμουσα Laughing (αναρωτιεμαι σε ποιο σημειο της συζητησης θα φανει το σαχλοδορινακι για να με βρισει Razz gelio ).
Προσοχη ακολουθουν σποιλερ:
Παντως και η Κειτ και ο Σογιερ γλιτωνουν απο το νησι,αλλα δεν αφηνουν να εννοηθει κατι σχετικο με το να ειναι μαζι. Ο Σογιερ στο μεταξυ τα ειχε φτιαξει με τη Τζουλιετ,δεν ξερω αν ειχες δει αρκετα για να την ξερεις,αλλα οπως πολλοι αλλοι Laughing μας αποχαιρετησε δια παντος και αυτη .
Στη μαχαιρια νομιζω οτι πεθανε ο ενας,αλλα επειδη δεν το εβλεπα δεν ξερω και σιγουρα.

Ωραιο τοπικ,αλλα για να καταληξω σε σιγουρη 10αδα χρειαζεται σκεψη ...παντως απο ξενες σειρες σιγουρα θα εβαζα Χαουζ Καντι μεσα. cheers
elina

elina

Αριθμός μηνυμάτων : 3067

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές   αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές EmptyΤετ Φεβ 02, 2011 2:27 pm

1. Kate Sawyer... από το lost!
2. Chloe-Oliver apo Smallville....!
3.Dean Jo apo Supernatural
4. Brooke Lucas OTH...
5. Ryan Taylor OC.....

MariaS
Κουρούνα
MariaS

Αριθμός μηνυμάτων : 6879
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές   αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές EmptyΤετ Φεβ 02, 2011 2:55 pm

1 και παντοτινο...Mulder - Scully enamor
Κατα τ'αλλα συμφωνώ με Bones-Booth, και να προσθέσω και Becket-Castle. (I am a sucker for UST Razz

Παράθεση :

Και τώρα θα μπω στην χρονοκαψούλα και θα γυρίσω λίγο πισώ τον χρόνο 10 χρόνια περίπου και θα πάμε στην σειρά charmed Pheobe & Cole ετσί ετσί για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι
Συν ένα, μαζί και Piper- Leo. enamor Επίσης και Paige Kyle, αλλα δεν ξερω αν φταίει η χημεία η η αδυναμία μου στον Kerr Smith Cool
Aπο ταινίες ας το αφήσουμε καλύτερα, δεν έχει τελειωμό dunato gelio
Αααα, και φυσικά Brian/Justin απο Queer As Folk.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
(Θα σας έβαζα video, αλλά είναι λιγο αποκαλυπτικές οι σκηνές τους ppppppppΕλπ'ιζω να μη σας σοκάρει που είναι gay.ooxi ) Τι άλλο?
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές   αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές EmptyΤετ Φεβ 02, 2011 3:03 pm

Χαχαχαχαχαχαχαχα Ρίιιιααααα είσαι slasher;;;;; lmao
https://telestarsboards.forumgreek.com
MariaS
Κουρούνα
MariaS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές   αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές EmptyΤετ Φεβ 02, 2011 3:07 pm

Δεν ξέρω. Θεωρείτε slash αν είναι canon? dunato gelio Αυτοί πάντως είναι πολύ ωραίο ζευγάρι enamor
(Βλέπω σεξοσκηνή με τον Jensen και μια ατάλαντη. Ο Jensen τα δίνει όλα, και η ατάλαντη απλώς τον καβαλάει. Μη με δαιμονίζεις!) (Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και 23 ώρες. Δεν έχω πια όρια και αρχές.)
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές   αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές EmptyΤετ Φεβ 02, 2011 3:10 pm

O Jensen είπαμε είναι ο Παπαδοπαλούκης; gelio Αααααα όχι, ο Dean. Ok, το χω.

Ρεεεε έψαξα λίγο στο youtube αυτό που είπες; gelio

Βρήκα video μεταγλωττισμένο στα ισπανικάααααααααααααααααααα lmao

Ρε σε όλα τα related ή έχει γυμνό ή τους έχει να γαμιούνται dunato gelio

Είπαμε να ναι τολμηρές οι σειρές και να χουν αποκαλυπτικές σκηνές αλλά όχι κι έτσι gelio Θα πάθουν καμιά πνευμονία οι ηθοποιοί gelio
https://telestarsboards.forumgreek.com
MariaS
Κουρούνα
MariaS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές   αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές EmptyΤετ Φεβ 02, 2011 3:13 pm

XAXAXAXA, ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΛΕΕΙ dunato gelio
Ετσι είναι η φύση της σειράς, τι να κάνουμε? ups

αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 6Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Manolo Cardona
» Σειρές, ζευγάρια, χαρακτήρες...
» Αγαπημένα τραγούδια
» Ταινίες για την μαφία
» Αταίριαστα ζευγάρια

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Γενικές συζητήσεις-
Μετάβαση σε: