Πολύ ενδιαφέρον τόπικ Γιώργο
Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω 10 ζευγάρια και από σειρές και από ταινίες, οπότε θα προσπαθήσω να πω αυτά που μπορώ αυτή τη στιγμή να ανακαλέσω και είναι και πιο αγαπημένα. Ελπίζω να μην ξεχάσω κανένα!
1) Michael - Sara {Prison break}
Λατρεμένο ζευγάρι τα λόγια είναι περιττά
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]2) Sawyer - Kate {Lost}
Μας την έκανα οι σεναριογράφοι, αλλά παρ'όλα αυτά η χημεία τους ήταν φοβερή και οι σκηνές τους αξεπέραστες
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]3) John - Margaret {North and South}
Από τα πιο αγαπημένα μου love story
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]4) Booth - Bones {Bones}
Εκρηκτική χημεία, φοβερό δίδυμο που για την ώρα μας βγάζει την πίστη ως μόνο φιλικό δίδυμο
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]5) House - Cuddy {House M.D}
Θεοί! Τα λόγια είναι περιττά. Μας έβγαλαν την πίστη ναι, αλλά πλέον είναι ζευγάρι!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]6) Clark - Lois {Smallville}
Είναι μια πώρωση του τελευταίου καιρού, αλλά το ζευγάρι μ'αρέσει εξαιρετικά. Η χημεία τους είναι φοβερή.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]7) Anakin - Padme {Star Wars}
Είναι κόλλημα παιδικής ηλικία το ζευγάρι αυτό. Από τα πρώτα μου κολλήματα όταν ακόμα δεν είχα κανένα άλλο αγαπημένο ζευγάρι.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Edward - Elinor {Sense and Sensibility}
Ναι είναι λίγο outsider αυτό το ζευγάρι, αλλά εμένα είναι από τα αγαπημένα μου της Austen. Ειδικά αυτοί που το ενσαρκώνουν στην εκδοχή της σειράς του 2008 είχαν ΤΗΝ χημεία!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]9) Edward - Jane {Jane Eyre}
Δεν ξέρω αν φταίει το ζευγάρι αυτό καθ'εαυτό ή οι φοβεροί ηθοποιοί που το ενασαρκώνουν στην σειρά του bbc, αλλά σαφώς είναι από τα αγαπημένα μου ζευγάρια πλέον.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]10) Χόρν - Λαμπέτη
Ήθελα να υπάρχει και κάτι ελληνικό και παρ'ότι έχω άπειρα ζευγάρια ξένα ακόμη στο μυαλό μου, θέλω να μπει ένα λατρεμένο ελληνικό ζευγάρι τώρα.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]