| Αταίριαστα ζευγάρια | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 1981 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
| Θέμα: Αταίριαστα ζευγάρια Τρι Μαρ 29, 2011 1:38 am | |
| Αυτά που δεν σας κόλλαγαν ούτε με UHU. Που τα βλέπατε και λέγατε "αυτούς τους δύο γιατί τους έβαλαν μαζί, ληγμένα είχαν πάρει;" Ποιά είναι;
Εγώ θα σκεφτώ και θα επανέλθω. | |
|
| |
mkostas Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 31917 Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010 Ηλικία : 32
| Θέμα: Απ: Αταίριαστα ζευγάρια Τρι Μαρ 29, 2011 1:42 am | |
| Το Μπουγιούρης-Ξυλά σου κάνει; Μόλις σκεφτώ νουβελικά επανέρχομαι κι εγώ. Θες από σοβαρές σειρές ή από όλα; | |
|
| |
Athina
| Θέμα: Απ: Αταίριαστα ζευγάρια Τρι Μαρ 29, 2011 1:50 am | |
| - Παράθεση :
- Το Μπουγιούρης-Ξυλά σου κάνει;
Αμέ! Νομίζω κιόλας ότι θα έπρεπε να είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας Απ' ό,τι θες-κι απ' την τελευταία βλακεία-αρκεί να μην σου κόλλαγαν. | |
|
| |
kalymera_george παχυδερμο καλαμάρι
Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Ηλικία : 40
| Θέμα: Απ: Αταίριαστα ζευγάρια Τρι Μαρ 29, 2011 1:52 am | |
| αταίριαστα ζευγάρια χμ χμ το βρήκα Sarah Jessica Parker (Carrie)- Chris Noth(mr big) άκρως αταίριαστο ζευγάρι 0 χημεία πάντα πίστευα ότι ταίριαζε ο Mr big με την Samantha
| |
|
| |
mkostas Admin
| Θέμα: Απ: Αταίριαστα ζευγάρια Τρι Μαρ 29, 2011 1:53 am | |
| Off forum | |
|
| |
mkostas Admin
| Θέμα: Απ: Αταίριαστα ζευγάρια Τρι Μαρ 29, 2011 2:09 am | |
| Όταν μου λες τελευταία βλακεία... αμέσως στο μυαλό μου ήρθαν η Rosalinda και η Mariana de la noche. Ένας από τους άπειρους λόγους που δεν άντεξα κανένα από τα δυο ήταν τα οικτρά πρωταγωνιστικά ζευγάρια.
Danna Garcia-Mario Cimarro στο Pasion de Gavilanes. Αν και απ'τα 3 ζευγάρια ήταν αυτό με την (πολύ) μικρότερη απήχηση, άρεσε σε αρκετούς. Τόσο που επαναλήφθηκε με παταγώδη αποτυχία. Δεν κόλλαγαν με τίποτα. Η Garcia καλή ηθοποιός και χαμηλών τόνων, ο Cimarro υπέρ ατάλαντος και σαν γκοτζίλα.
Bertotti-Navarro στη Floricienta. Ένας από τους λόγους που δεν με πείραξε ούτε στο ελάχιστο ο θάνατος του Fede.
Cadavid-Aristizabal στο Mesa para tres. Ένας από τους λόγους που δεν συμφώνησα ποτέ με τη σχέση της Andrea με τον Alejo. Και σίγουρα ένας από τους λόγους που σε όλη τη σειρά το ζευγάρι είχε μόλις λίγα φιλιά και μια σκηνή στο κρεβάτι... που έγινε μόνο και μόνο για να τους πιάσει ο Luis. Ενώ ο Cadavid είναι εξαιρετικός ηθοποιός και η Aristizabal cumple μαζί έβγαζαν κάτι γλυκανάλατο. Έτσι όμως ήταν και η ιστορία. Δυο χαμηλών τόνων άνθρωποι που δεν διεκδικούν και που μόνο ένας Luis μπορεί να τους κάνει να ανεβάσουν τους τόνους. Η αλήθεια είναι πως στη πραγματική ζωή συνήθως γάμοι τέτοιων ζευγαριών έχουν διάρκεια χωρίς πολλά προβλήματα.
Υπάρχουν και δυο ιδιαίτερες περιπτώσεις ζευγαριών... Novoa-Mar στο Pura sangre και Tacher-Orozco στο Los Protegidos. Δυο ζευγάρια που έχουν δεχτεί πολύ σκληρές κριτικές, κυρίως οι δυο γυναίκες και ένα από τα συνηθέστερα επιχειρήματα είναι η έλλειψη χημείας.
Novoa-Mar ώρες ώρες μου έβγαζαν κάτι γλυκανάλατο αλλά παρόλα αυτά σε γενικές γραμμές μ'άρεσαν. Υπήρχαν πολλές αδυναμίες αλλά για μένα ήταν όλες θέμα σεναρίου. Το σενάριο δεν ήθελε πάθος και έλξη ανάμεσά τους γιατί ο σκοπός ήταν μέχρι και τη τελευταία τους σκηνή (που δεν ήταν καν η τελευταία της σειράς) να μην έχουν εκδηλωθεί αρκετά και να μην τα έχουν φτιάξει. Η Mar και μέσα στο Pura sangre μ'άρεσε περισσότερο από τον Novoa και με αυτά που διάβαζα φοβόμουνα πως δεν βλέπω καλά. Μετά το TQCM όμως και κριτικές που διάβασα για αυτό τον ρόλο αλλά και γενικά για τη δουλειά της Mar ησύχασα. Είναι πάρα πολύ καλή ηθοποιός. Ο ρόλος της ήταν τέτοιος που δεν της επέτρεψε να δείξει πολλές πτυχές του ταλέντου της. Ουσιαστικά η σειρά ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της Paulina.
Tacher-Orozco στην αρχή μου φάνηκε υπεράκυρο και η Orozco υπεραγγούρω. Χαιρόμουν γιατί και το ζευγάρι και η πρωταγωνίστρια ήταν σε τελευταίο πλάνο. Μετά ήρθε μεγαλύτερη ισορροπία. Άλλωστε η σειρά ήταν συνέχεια της χήρας, δεν μπορούσε να μην ρίξει βάρος στο ερωτικό σκέλος άσχετα με το αν δεν ήταν αυτό το κέντρο. Σιγά σιγά ομολογώ πως με κέρδισε. Ακριβώς γιατί σε αυτή τη περίπτωση το σενάριο στήριζε το ζευγάρι, ήταν καλό οπότε άρχισε να μου αρέσει. Σίγουρα όχι πολύ... δηλαδή δεν ήταν ο λόγος που έβλεπα τη σειρά σε καμιά περίπτωση ούτε και είχα αγωνία για το τι θα γίνει με αυτούς τους 2. Απλά αυτό που έβλεπα μ'άρεσε, δεν με ενοχλούσε. Η Orozco ευτυχώς είναι αδιάφορη, άχρωμη κτλπ αλλά όχι πομπώδης, υστερική και ανυπόφορη όπως άλλοι. Συνηθίζεται. Αρκεί να μην έχουμε focus σε εκείνη. Γιατί πρωταγωνίστρια της σειράς ήταν η εκπληκτική Ana Bolena Mesa. Αυτή ήταν απλώς η γκόμενα του πρωταγωνιστή, τίποτα παραπάνω.
Το πιο αταίριαστο ζευγάρι απ'όλα πάντως είναι το Cardona-Martinez στο Καρτέλ. ΕΥΤΥΧΩΣ μέχρι στιγμής ο Cardona είχε κι άλλες 2 παρτενέρ και με αυτές έχει περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο. Άσχετα αν γενικά το ερωτικό σκέλος δεν έχει βάρος. Κανένα κοινό σημείο, απλά. Η χημεία ανύπαρκτη. Και ο Cardona, που πρώτη φορά τον βλέπω να μην κολλάει με κάποια ή με κάποιον γενικά, δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ή μάλλον μπορεί και το κάνει. Την καταπίνει και δεν υπάρχει. Δεν τη προσέχεις καν! | |
|
| |
vagvard
Αριθμός μηνυμάτων : 1053 Ημερομηνία εγγραφής : 25/11/2010
| Θέμα: Απ: Αταίριαστα ζευγάρια Τρι Μαρ 29, 2011 2:13 am | |
| Συμφωνώ για το Μπουγιούρης-Ξυλά,με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν,κάθε φορά που τους έβλεπα ήθελα να ξεράσω. Την Κάρυ την προτιμούσα με τον Έινταν,αλλά δεν με χαλούσε και με τον Μπίγκ,ή όχι όσο ο Μπουγιού με την Ξυλά. | |
|
| |
Athina
| Θέμα: Απ: Αταίριαστα ζευγάρια Τρι Μαρ 29, 2011 3:06 am | |
| Μ' εκπλήσσεις με Cimarro-Garcia. Εγώ είχα την εντύπωση ότι άρεσαν πάρα πολύ, γι' αυτό κι επαναλήφθηκαν. Mar-Novoa κι εμένα μου άρεσαν και θα συμφωνήσω πως ό,τι αδυναμία είχαν οφειλόταν στο σενάριο κι όχι στους ίδιους. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισαν και Pires-Ramos στη Belissima, που ότι *δεν* έβγαζαν ήταν γιατί έπρεπε να μην το βγάζουν. Απαντώ κι εγώ: *Aaron Diaz-Angelique Boyer (Teresa): Ατυχέστατη επιλογή. Απλά δεν έβγαζαν τίποτα μαζί. Θυμάμαι την πρώτη τους ερωτική σκηνή που είχα πει: "Ναι, ωραία, αυτό ήταν. Παρακάτω;" Παρόλα αυτά άρεσαν σ' ένα μέρος του κοινού, το οποίο όμως ήταν πολύ μικρότερο απ' αυτό που ήθελε τη Boyer με το Rulli, και το Teresa-Arturo κατέληξε τελικά να "καταπιεί" την νουβέλα (και το τέλος της). *Tony Ramos-Vera Fischer (Lacos De Familia): Παρόλο που ο Tony είναι αγαπημένος μου ηθοποιός, ο συνδυασμός με τη Fischer είναι απ' τους πιο αταίριαστους που έχω δει ποτέ μου. Απόδειξη ότι δε φτάνει δύο ηθοποιοί να 'ναι καλοί για να βγάλουν χημεία. Δεν μπορούσες να τους κατηγορήσεις ότι παίζουν άσχημα, απλά όταν ήταν μαζί ήταν εδώ ο ένας αλλού η άλλη. Σ' άλλο μήκος κύματος ο καθένας. Σ' αυτό έπαιξε ρόλο και το ότι η Fischer γενικά είναι κρυόκωλη, ένω ο Ramos εκπέμπει μια πολύ ζεστή αύρα. *Eric del Castillo-Michelle Vieth (Amigas y Rivales): Μη γελάσετε. Εγώ τον Eric γενικά τον αγαπώ πολύ, αλλά ο συγκεκριμένος συνδυασμός ήταν "τρία πουλάκια κάθονταν και κάπνιζαν ταμπάκο". Αυτή ήταν 21 κι αυτός 66. Σε συνέντευξη εκείνη είχε δηλώσει πως της θυμίζει τον παππού της ( ) γι' αυτό και δυσκολεύεται πάρα πολύ σε σκήνες με φιλιά κτλ. Παρόλα αυτά αν κάποιος έσωζε λίγο τις σκηνές τους ήταν ο del Castillo. Γιατί τουλάχιστον είναι ηθοποιάρα και η μικρή ήταν τρομερά κατωτερή του και δεν μπορούσε να τον ακολουθήσει ούτε καν εκεί. *Fabio Assuncao-Alessandra Negrini (Paraiso Tropical): Δεν ήταν τόσο χάλια όσο τα προηγούμενα τρία, αλλά έβγαζαν κάτι το απίστευτα γλυκανάλατο που μου ανέβαζε το ζάχαρο. Είχαν γλυκανάλατο στόρυ, ήταν και η Negrini πολύ γλυκανάλατη καλή με αποτέλεσμα οι δυό τους να επισκιαστούν κυριολεκτικά από όοοοοοοοοολα τα υπόλοιπα ζευγάρια. Κι είναι κρίμα για το Fabio γιατί είναι πολύ καλός ηθοποιός κι από μόνος του δεν έχει τίποτα το γλυκανάλατο πάνω του. | |
|
| |
mkostas Admin
| Θέμα: Απ: Αταίριαστα ζευγάρια Τρι Μαρ 29, 2011 3:11 am | |
| Είχαν το κοινό τους. Και ήταν και μεγάλο όπως και γενικά της σειράς. Αλλά απ'τα 3 ζευγάρια ήταν αυτό με το μικρότερο γκελ. Σεναριακά άρεσε περισσότερο το Franco-Sarita αλλά γενικά το Oscar-Jimena. Κι αυτό επίσης επαναλήφθηκε αλλά με το που τέλειωσε το Pasion de Gavilanes. | |
|
| |
| Αταίριαστα ζευγάρια | |
|