Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Τα καλύτερα και τα χειρότερα

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

Τα καλύτερα και τα χειρότερα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Τα καλύτερα και τα χειρότερα   Τα καλύτερα και τα χειρότερα EmptyΣαβ Ιουλ 24, 2010 12:03 am

Καλύτερη νουβέλα:
Χειρότερη νουβέλα:
Καλύτερος ηθοποιός:
Χειρότερος ηθοποιός:
Καλύτερος ηθοποιός παλιότερης φουρνιάς:
Χειρότερος ηθοποιός παλιότερης φουρνιάς:
Καλύτερος Α' αντρικός και γυναικείος ρόλος:
Χειρότερος Α' αντρικός και γυναικείος ρόλος:
Καλύτερος βασικός αντρικός ρόλος και γυναικείος:
Χειρότερος βασικός αντρικός ρόλος και γυναικείος:
Καλύτερος Β' ρόλος αντρικός και γυναικείος:
Χειρότερος Β' ρόλος αντρικός και γυναικείος:
Καλύτερο ζευγάρι:
Χειρότερο ζευγάρι
Καλύτερη ιστορία ζευγαριού:
Χειρότερη ιστορία ζευγαριού:
Καλύτερη κεντρική υπόθεση:
Χειρότερη κεντρική υπόθεση:
Καλύτερη δευτερεύουσα υπόθεση:
Χειρότερη δευτερεύουσα υπόθεση:
Καλύτερος κακός και καλύτερη κακιά:
Χειρότερος κακός και χειρότερη κακιά:
Η πιο αδικημένη σειρά:
Η πιο υπερεκτιμημένη σειρά:
Ο πιο αδικημένος ηθοποιός:
Ο πιο υπερεκτιμημένος ηθοποιός:
Το πιο αδικημένο ζευγάρι:
Το πιο υπερεκτιμημένο ζευγάρι:
Καλύτερη cult σειρά:
Χειρότερη cult σειρά:
Καλύτερη νεανική:
Χειρότερη νεανική:
Καλύτερη μουσική:
Χειρότερη μουσική:
Καλύτερη σκηνοθεσία:
Χειρότερη σκηνοθεσία:
Πιο καλογραμμένος ρόλος:
Πιο κακογραμμένος ρόλος:
Καλύτερο φινάλε:
Φινάλε που θα αλλάζατε:
Καλύτερο κανάλι/εταιρία παραγωγής νουβελών:
Χειρότερο κανάλι/εταιρία παραγωγής νουβελών:
Νουβέλες που θέλετε να δείτε:
Νουβέλες που ΔΕΝ θέλετε να δείτε:

Με εξαίρεση τις 2 κατηγορίες για το φινάλε συμμετέχουν και σειρές που βλέπουμε τώρα, ακόμα κι αν είμαστε στην αρχή ή και σειρές που τις αφήσαμε στη μέση κτλπ. Όποιος έχει όρεξη, απαντάει.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://telestarsboards.forumgreek.com
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα και τα χειρότερα   Τα καλύτερα και τα χειρότερα EmptyΣαβ Ιουλ 24, 2010 5:11 am

Καλύτερη νουβέλα: La Viuda de la Mafia. Σαν καλύτερη ακολουθεί το Todos quieren con Marilyn και σαν αγαπημένες protegidos, pura sangre.
Χειρότερη νουβέλα: Gata Salvaje
Καλύτερος ηθοποιός: Patrick Delmas, Cristina Umana
Χειρότερος ηθοποιός: Fernando Colunga, Gabriela Spanic
Καλύτερος ηθοποιός παλιότερης φουρνιάς: Margalida Castro, Fernanda Montenegro, Luis Eduardo Arango
Χειρότερος ηθοποιός παλιότερης φουρνιάς: Ana Martin
Καλύτερος Α' αντρικός και γυναικείος ρόλος: Juan Diablo Por que Diablos, Patricia La Dama de Troya και Diana La Viuda de la Mafia
Χειρότερος Α' αντρικός και γυναικείος ρόλος: Gata Salvaje και Μαρία της γειτονιάς dunato gelio
Καλύτερος βασικός αντρικός ρόλος και γυναικείος: Elkin (Sebastian Martinez)/La Viuda de la Mafia, La bandi (Ana Bolena Mesa)/Los Protegidos, Rosaura (Cynthia Klitbo)/Alguna vez tendremos alas
Χειρότερος βασικός αντρικός ρόλος και γυναικείος: Πολλοί σε μεξικάνικα που ενώ είναι βασικοί μοιάζουν δευτεράντζες και μάλιστα τελευταίες
Καλύτερος Β' ρόλος αντρικός και γυναικείος: Cabeto La Viuda de la Mafia, Yeni La Viuda de la Mafia, Safira Belissima
Χειρότερος Β' ρόλος αντρικός και γυναικείος: Δεν μπορώ να διαλέξω. Όλες οι δευτεράντζες σε μεξικάνικα, telemundo κτλπ
Καλύτερο ζευγάρι: Elkin-Karen/La Viuda de la Mafia
Χειρότερο ζευγάρι: Η Rosalinda με τον Carillo στο ομώνυμο αίσχος.
Καλύτερη ιστορία ζευγαριού: Marilyn-Juan Ignacio/Todos quieren con Marilyn
Χειρότερη ιστορία ζευγαριού: Το κλασσικό χαζό και ανυπόφορο πλέον love story των μεξικάνικων σήριαλ
Καλύτερη κεντρική υπόθεση: La Viuda de la Mafia
Χειρότερη κεντρική υπόθεση: Gata Salvaje
Καλύτερη δευτερεύουσα υπόθεση: Αρκετές στο todos quieren con Marilyn. Κυρίως της Catalina και της Nani.
Χειρότερη δευτερεύουσα υπόθεση: Άπειρες σε μεξικάνικα κτλπ
Καλύτερος κακός και καλύτερη κακιά: Anibal La Viuda de la Mafia, Gabriel Todos quieren con Marilyn, Andre Belissima και κακές Paulina Pura sangre, Lorenza Todos quieren con Marilyn και Bia Falcao στη Belissima.
Χειρότερος κακός και χειρότερη κακιά: O ρόλος του Nicolas Montero στο la hija del mariachi. Άθλιος ρόλος, ειδικά για τέτοιο ηθοποιό. Και το spanic όσο το είδα στο soy tu duena αρκεί για να το βάλω εδώ dunato gelio
Η πιο αδικημένη σειρά: Los Protegidos
Η πιο υπερεκτιμημένη σειρά: El Privilegio de amar, La usurpadora
Ο πιο αδικημένος ηθοποιός: Nicolas Montero γιατί με εξαίρεση 1-2 πρωταγωνιστικά πριν καμιά 10αριά χρόνια παίρνει διαρκώς ρόλους που τον αδικούν. Εξαίρεση αυτός του Cabeto που ήταν καλύτερος και από τους πρωταγωνιστικούς.
Ο πιο υπερεκτιμημένος ηθοποιός: Fernando Colunga-Adela Noriega
Το πιο αδικημένο ζευγάρι: Eduardo-Florencia στο pura από τη σειρά γιατί είχαν ελάχιστο χρόνο και νομίζω και από τους τηλεθεατές. Δέχτηκε επιθέσεις που δεν άξιζε. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος το ίδιο ισχύει και για Santi-Lina στο Los protegidos.
Το πιο υπερεκτιμημένο ζευγάρι: Δεν με ξετρέλαναν ποτέ τα ζευγάρια Oreiro-Arana και Navarro-Basanez. Ειδικά το δεύτερο. Το ίδιο ισχύει και για Lisazo-Spanic, που δεν άξιζε καν comeback. Αλλά επειδή αναγνωρίζω ότι ειδικά στο πρώτο υπάρχει χημεία, θα Colunga-Spanic σαν χημεία και Franco-Sarita στο Pasion de Gavilanes.
Καλύτερη cult σειρά: Marimar
Χειρότερη cult σειρά: Rosalinda
Καλύτερη νεανική: Floricienta
Χειρότερη νεανική: Romeo y Julieta
Καλύτερη μουσική: Pura sangre, La Viuda de la Mafia, Todos quieren con Marilyn, La Dama de Troya, Alma Pirata, Floricienta, Montecristo, Sin tetas, Perro amor και πολλές πολλές άλλες.
Χειρότερη μουσική: Ακόμα και οι πίπες έχουν πολύ καλή μουσική. Το δυνατό σημείο των νουβελών.
Καλύτερη σκηνοθεσία: Los Protegidos
Χειρότερη σκηνοθεσία: Mariana de la Noche
Πιο καλογραμμένος ρόλος: Anibal, Elkin, Diana, Yeni, Cabeto, Ines - La Viuda de la Mafia, Lorenza, Catalina, Briggite, Gabriel, Gretta - Todos quieren con Marilyn, Zulia, Andre, Bia - Belissima, Paulina, Eusebio - Pura sangre, Catalina - Sin tetas no hay Paraiso, Isabela - En los tacones de Eva, Patricia - La Dama de Troya.
Πιο κακογραμμένος ρόλος: Marcia - Mariana de la Noche
Καλύτερο φινάλε: La Viuda de la Mafia
Φινάλε που θα αλλάζατε: Los Portegidos
Καλύτερο κανάλι/εταιρία παραγωγής νουβελών: RCN Colombia
Χειρότερο κανάλι/εταιρία παραγωγής νουβελών: Fono Video Venezuela, Telemundo-Televisa Mexico.
Νουβέλες που θέλετε να δείτε: Juegos Prohibidos, Rosario Tijeras, La Mujer del Presidente, Adrian esta de visita
Νουβέλες που ΔΕΝ θέλετε να δείτε: Yo soy tu duena, Manana es para siempre, Chepe fortuna
LadyOscar

LadyOscar

Αριθμός μηνυμάτων : 1426
Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα και τα χειρότερα   Τα καλύτερα και τα χειρότερα EmptyΔευ Ιουλ 26, 2010 1:35 am

Καλύτερη νουβέλα: Corazon Salvaje
Χειρότερη νουβέλα: Esmeralda
Καλύτερος ηθοποιός: Sergio Goyri
Χειρότερος ηθοποιός: Mario Cimarro
Καλύτερος ηθοποιός παλιότερης φουρνιάς: Eric del Castillo και Enrique Lizalde
Χειρότερος ηθοποιός παλιότερης φουρνιάς:
Καλύτερος Α' αντρικός και γυναικείος ρόλος: Ο Χουάν από το Corazon Salvaje και η Μαρία ντελ Σιέλο από το Por tu amor
Χειρότερος Α' αντρικός και γυναικείος ρόλος:
Καλύτερος βασικός αντρικός ρόλος και γυναικείος:
Χειρότερος βασικός αντρικός ρόλος και γυναικείος:
Καλύτερος Β' ρόλος αντρικός και γυναικείος: Ο Cabeto από την Viuda και η Julia από την Nina
Χειρότερος Β' ρόλος αντρικός και γυναικείος:
Καλύτερο ζευγάρι: Ο Χουάν και η Μόνικα
Χειρότερο ζευγάρι: Η Rosalinda και ο Fernando Jose
Καλύτερη ιστορία ζευγαριού: η Κάρεν και ο Έλκιν
Χειρότερη ιστορία ζευγαριού: η Παλόμα και ο Λορέντζο
Καλύτερη κεντρική υπόθεση:Το Sin tetas και η Viuda
Χειρότερη κεντρική υπόθεση:
Καλύτερη δευτερεύουσα υπόθεση: η ιστορία του Καμπέτο και της Τζένι και ως ζευγάρι και μεμονωμένα
Χειρότερη δευτερεύουσα υπόθεση:
Καλύτερος κακός και καλύτερη κακιά: o Εμιλιανο από το Sin pecado concebido και η Σοράγια
Χειρότερος κακός και χειρότερη κακιά: Από το Pasion de Gavilanes
Η πιο αδικημένη σειρά: Σαρίτα είσαι η ζωή μου
Η πιο υπερεκτιμημένη σειρά:
Ο πιο αδικημένος ηθοποιός:Η Yadhira Carrillo, γιατί έχω την αίσθηση ότι της πήρε πολύ καιρό για να γίνει πρωταγωνίστρια
Ο πιο υπερεκτιμημένος ηθοποιός: Colunga
Το πιο αδικημένο ζευγάρι:
Το πιο υπερεκτιμημένο ζευγάρι:
Καλύτερη cult σειρά: La usupradora και η Maria la del Barrio
Χειρότερη cult σειρά:
Καλύτερη νεανική:Floricienda
Χειρότερη νεανική:Muchachitas como tu
Καλύτερη μουσική: Corazon Salvaje
Χειρότερη μουσική:
Καλύτερη σκηνοθεσία: Rubi
Χειρότερη σκηνοθεσία:
Πιο καλογραμμένος ρόλος: ο Χουάν και ο Ανίμπαλ
Πιο κακογραμμένος ρόλος:
Καλύτερο φινάλε:
Φινάλε που θα αλλάζατε:
Καλύτερο κανάλι/εταιρία παραγωγής νουβελών:
Χειρότερο κανάλι/εταιρία παραγωγής νουβελών:
Νουβέλες που θέλετε να δείτε:
Νουβέλες που ΔΕΝ θέλετε να δείτε:
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα και τα χειρότερα   Τα καλύτερα και τα χειρότερα EmptyΔευ Ιουλ 26, 2010 4:10 pm

Παράθεση :
Καλύτερος ηθοποιός παλιότερης φουρνιάς: Eric del Castillo και Enrique Lizalde
Για τον Eric del Castillo συμφωνώ απόλυτα, είναι εκπληκτικός. Ο Enrique Lizalde όμως δεν μ'αρέσει. Μιλάει απελπιστικά αργά και άνευρα.

Παράθεση :
Καλύτερος Α' αντρικός και γυναικείος ρόλος: Ο Χουάν από το Corazon Salvaje και η Μαρία ντελ Σιέλο από το Por tu amor
Corazon Salvaje δεν είχα δει πολύ. Η Cielo πάντως μ'άρεσε. Ήταν ο καλύτερος ρόλος του σπάνικ αλλά ακόμα και τότε δεν μπορούσα να χωνέψω ότι παντρεύτηκε άντρα που δεν αγαπούσε, έστω και αν μετά τον αγάπησε, για να αναγκάσει αυτόν που αγαπούσε να παντρευτεί την αδερφή της για να μην μουτζοκλαίει. Και γι'αυτό δεν μ'άρεσε και η σειρά ιδιαίτερα ενώ από ένα σημείο κι έπειτα ξέφυγε τελείως. Παίζανε παράλληλα και Πακίτα-Perro amor-Alondra και άντε να τα προσέξω. Την Alondra δεν την έβαλα πουθενά αλλά νομίζω είναι ο αγαπημένος μου πρωταγωνιστικός ρόλος μεξικάνικου. Και ακολουθεί η Nora από το amarte es mi pecado.

Παράθεση :
Εγώ αυτούς τους 2 δεν ήξερα αν έπρεπε να τους βάλω σ'αυτή τη κατηγορία, στο καλύτερο ζευγάρι ή και στις 2 gelio Αποφάσισα καλύτερο ζευγάρι, 1ον) γιατί μ'αρέσει τρελά η χημεία τους και είναι στο top 4 αγαπημένων μου ζευγαριών, 2ον) γιατί μ'άρεσε πάρα πολύ η ιστορία της Marilyn και του Juan Ignacio στο Todos quieren con Marilyn αλλά σαν ζευγάρι γενικότερα απλώς μ'άρεσαν, δεν με ενθουσίασαν.

Παράθεση :
Καλύτερη δευτερεύουσα υπόθεση: η ιστορία του Καμπέτο και της Τζένι και ως ζευγάρι και μεμονωμένα
Τον Cabeto πάντως δεν είμαι σίγουρος αν μπορούμε να τον πούμε β' ρόλο. Παρόλο που θεωρητικά είναι αφού δεν είναι πρωταγωνιστής, δεν είναι villano και το co-estellar το "έφαγε" τελικά ο Elkin. Αλλά είναι τόσο καλογραμμένος ρόλος και τόσο φοβερή η ερμηνεία του Montero που τον κάνουν να κλέβει πολλές φορές την παράσταση. Έχει να κάνει σίγουρα ότι ακόμα και το υπηρετικό προσωπικό, όπως θα φανεί κυρίως και αργότερα, παίζει σχεδόν απαραίτητο ρόλο στις εξελίξεις. (δεν τους δείχνει τυχαία, έστω και αν το κάνει σπάνια) Και η Yeni ξεχωρίζει πάρα πολύ σαν ρόλος, μετά τη Diana αποδείχτηκε και η βασικότερη.

Παράθεση :
Ποιους εννοείς; gelio Ήταν 3. Fernando, Armando, Dinora. Καλά η τελευταία δεν το συζητώ, ο ορισμός της οικτρής καρικατούρας κακιάς. Οι 2 άντρες ξεκίνησαν καλά αλλά μεταλλάχτηκε ο πρώτος και γελοιοποιήθηκε ο δεύτερος. Τουλάχιστον αυτή που έπαιζε τη Dinora ήταν ατάλαντη.

Παράθεση :
Εγώ αν δεν την έκραζαν τόσο άσχημα στα φόρα θα την έλεγε υπερτιμημένη. Υπερβολικά όμως. Δεν είχε καν κεντρικό κορμό ιστορίας, το χιούμορ ήταν γύφτικο, δεν είχε ροή, δεν είχε χαρακτήρες... Μόνο ένα ήδη αγαπητό ζευγάρι που δεν λέει και πολλά υποκριτικά και κάποιους καλούς ηθοποιούς.

Παράθεση :
Ο πιο αδικημένος ηθοποιός:Η Yadhira Carrillo, γιατί έχω την αίσθηση ότι της πήρε πολύ καιρό για να γίνει πρωταγωνίστρια
Δεν άργησε. Έγινε το 2002 με τη La Otra ενώ τη θυμάμαι να πρωτοεμφανίζεται κάπου γύρω στο 1998. Μια χαρά αν το καλοσκεφτείς. Τώρα αδικείται, έχει χαθεί. Δεν ξέρω αν είναι αυτό που είπε η Αθηνά, δηλαδή ο τωρινός της "σύντροφος" που κρατούσε και την Calderon σπίτι ή αν έπαθε ότι και η Susana Gonzales. Που καταστράφηκε η καριέρα της γιατί για τα μάτια του κόσμου μπήκε ανάμεσα σε αγαπημένο ζευγάρι. Τώρα τι αγαπημένο ζευγάρι ήταν αυτό που και οι 2 έχουν έχουν πάρει το μισό Μεξικό, αυτοί ξέρουν...

Παράθεση :
Χειρότερη νεανική:Muchachitas como tu
Το είχα ξεχάσει αυτό το έκτρωμα. Αυτό βάζω κι εγώ σαν χειρότερο. Το είχα πετύχει λίγο στο Μακεδονία κι έφριξα. Ειδικά με το ξανθό τραβέλι που τραγουδάει στο τέλος και τη φωνάζουν και tesorito (θησαυρούλη) dunato gelio

Παράθεση :
Πιο καλογραμμένος ρόλος: ο Χουάν και ο Ανίμπαλ
Από Anibal ακόμα δεν έχεις δει τίποτα. Βασικά από τη σειρά γενικότερα. Να το θυμάσαι, μπορεί και τα τωρινά επεισόδια να είναι από πολύ καλά ως και καταπληκτικά (ενίοτε και υπερκαταπληκτικά) αλλά η σειρά αρχίζει στο 67 επεισόδιο. Δηλαδή σε 14 επεισόδια από τώρα.
LadyOscar

LadyOscar

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα και τα χειρότερα   Τα καλύτερα και τα χειρότερα EmptyΔευ Ιουλ 26, 2010 8:17 pm

mkostas έγραψε:
Καλύτερος Α' αντρικός και γυναικείος ρόλος: Juan Diablo Por que Diablos
Και τον Χουάν στο Corazon Salvaje Juan del diablo τον έλεγαν ooxi . Αυτός ποιος είναι;;

mkostas έγραψε:
Το πιο υπερεκτιμημένο ζευγάρι: Franco-Sarita στο Pasion de Gavilanes.
Τς τς τς – υπερβολές...!geek

mkostas έγραψε:
Χειρότερη νεανική: Romeo y Julieta
Νομίζω πως το μόνο που άξιζε από αυτήν την σειρά ήταν οι φάτσες των ηθοποιών που ήταν όλες μία και μία.

mkostas έγραψε:
Ο Enrique Lizalde όμως δεν μ'αρέσει. Μιλάει απελπιστικά αργά και άνευρα.
Έβαλα τον Eric del Castillo για την πληθωρικότητά του και τον Enrique Lizalde για την αφθαρτη γοητεία του. Μπορεί να είναι παλαιάς κοπής σαπουνοπερικός ηθοποιός αλλά και πάλι νομίζω πως οι ερμηνείες του είναι πολύ καλές.

mkostas έγραψε:
Η Cielo πάντως μ'άρεσε. Ήταν ο καλύτερος ρόλος του σπάνικ αλλά ακόμα και τότε δεν μπορούσα να χωνέψω ότι παντρεύτηκε άντρα που δεν αγαπούσε, έστω και αν μετά τον αγάπησε, για να αναγκάσει αυτόν που αγαπούσε να παντρευτεί την αδερφή της για να μην μουτζοκλαίει. Και γι'αυτό δεν μ'άρεσε και η σειρά ιδιαίτερα ενώ από ένα σημείο κι έπειτα ξέφυγε τελείως.
Την Cielo την ξεχωρίζω από τις άλλες ηρωίδες, γιατί ήταν πρωτοκλασσάτη: είχε κομψότητα, κουλτούρα, ήταν από καλή οικογένεια, οι υπόλοιποι κάτοικοι του Σαν Κάρλο την πρόσεχαν και την άκουγαν, και ήταν πολύ σοβαρή (δεν έκανε ναζάκια και τσαχπινιές πράγμα που το θεωρώ μεγάλο προσόν για μια γυναίκα γενικώς).
Συμφωνώ ότι τα έχασε και δεν μπόρεσε να χειριστεί σωστά την κατάσταση όταν έμαθε για την αδερφή της και τον αρραβωνιαστικό της, αλλά ακόμα και όταν η σχέση της με τον Marco περιοριζόταν στην αναγκαστική συμβίωση, ήταν σωστή απέναντί του – θυμάμαι για παράδειγμα που ήταν μπροστά όταν κάποιοι ΣανΚαρλίτες τον κατηγορούσαν για κάτι άδικα και αυτή τον υπερασπιζόταν με σθένος, πράγμα που εξέπληξε και τον ίδιο τον Marco δεδομένων των τότε μεταξύ τους σχέσεων.
Επίσης συμφωνώ ότι από ένα σημείο και μετά άρχισαν τα εμπόδια από το υπερπέραν για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι. Η μόνη αλλαγή που με ικανοποίησε ήταν που όσο περνούσαν τα επεισόδια τόσο η Spanic γινόταν μελαχρινή.

mkostas έγραψε:
Παράθεση :
Εγώ αυτούς τους 2 δεν ήξερα αν έπρεπε να τους βάλω σ'αυτή τη κατηγορία, στο καλύτερο ζευγάρι ή και στις 2 gelio Αποφάσισα καλύτερο ζευγάρι, 1ον) γιατί μ'αρέσει τρελά η χημεία τους και είναι στο top 4 αγαπημένων μου ζευγαριών, 2ον) γιατί μ'άρεσε πάρα πολύ η ιστορία της Marilyn και του Juan Ignacio στο Todos quieren con Marilyn αλλά σαν ζευγάρι γενικότερα απλώς μ'άρεσαν, δεν με ενθουσίασαν.
Εγώ σε όλα θα έβαζα Χουαν + Μόνικα, αλλά αποφάσισα να είμαι λίγο πιο αντικειμενική οπότε έβαλα τον Έλκιν και την Κάρεν σαν καλύτερη ιστορία, γιατί πράγματι η ιστορία τους έχει πολλά (ρεαλιστικά) σκαμπανεβάσματα και πολλούς (επίσης ρεαλιστικά δοσμένους) εξωτερικούς παράγοντες που τους εμποδίζουν να τα βρουν μεταξύ τους ενώ η ιστορία του Χουάν και της Μόνικα ήταν σχεδόν εξ ολοκλήρου αισθηματικό δράμα.

mkostas έγραψε:
Παράθεση :
Ποιους εννοείς; gelio Ήταν 3. Fernando, Armando, Dinora. Καλά η τελευταία δεν το συζητώ, ο ορισμός της οικτρής καρικατούρας κακιάς. Οι 2 άντρες ξεκίνησαν καλά αλλά μεταλλάχτηκε ο πρώτος και γελοιοποιήθηκε ο δεύτερος. Τουλάχιστον αυτή που έπαιζε τη Dinora ήταν ατάλαντη.
Όλους (δεν θυμόμουν τα ονόματά τους και το έγραψα έτσι).

mkostas έγραψε:
Παράθεση :
Εγώ αν δεν την έκραζαν τόσο άσχημα στα φόρα θα την έλεγε υπερτιμημένη. Υπερβολικά όμως. Δεν είχε καν κεντρικό κορμό ιστορίας, το χιούμορ ήταν γύφτικο, δεν είχε ροή, δεν είχε χαρακτήρες... Μόνο ένα ήδη αγαπητό ζευγάρι που δεν λέει και πολλά υποκριτικά και κάποιους καλούς ηθοποιούς.
Έβαλα τη Σαρίτα γιατί πολλοί την θεωρούσαν χαζομάρα, αλλα εμένα μου άρεσε. Γελούσα πολύ και θεωρώ ότι όλοι οι χαρακτήρες είχαν μια κωμική υπερβολή που ταίριαζε με το ύφος της σείρας (ακόμα και με το στιλιστικό ύφος της σειράς). Επίσης και οι Oreiro – Arana μαζί ήταν πολύ καλοί και για μένα καλύτεροι απ' ό,τι ήταν στην Muneca Brava.

mkostas έγραψε:
Το είχα ξεχάσει αυτό το έκτρωμα. Αυτό βάζω κι εγώ σαν χειρότερο. Το είχα πετύχει λίγο στο Μακεδονία κι έφριξα. Ειδικά με το ξανθό τραβέλι που τραγουδάει στο τέλος και τη φωνάζουν και tesorito (θησαυρούλη) dunato gelio
Αυτή δεν βλεπόταν ούτε εμφανισιακά ούτε ερμηνευτικά. Ήταν και δύσκολο να ερμηνεύσει το οτιδήποτε, διότι το πρόσωπό της δεν μπορούσε να συσπασθεί. Βάζω αυτήν ως χειρότερη ηθοποιό παλιότερης φουρνιάς
Athina

Athina

Αριθμός μηνυμάτων : 1981
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα και τα χειρότερα   Τα καλύτερα και τα χειρότερα EmptyΔευ Ιουλ 26, 2010 10:25 pm

Καλύτερη νουβέλα: Belissima
Χειρότερη νουβέλα: Gata Salvaje, Angel Rebelde, Marina και λοιπές αηδίες παρόμοιου τύπου.
Καλύτερος ηθοποιός: Gloria Pires, Tony Ramos, Eugenia Cauduro, Cesar Evora
Χειρότερος ηθοποιός: Aracely Arambula. Απλά δεν αντέχεται.
Καλύτερος ηθοποιός παλιότερης φουρνιάς: Eric del Castillo, Fernanda Montenegro
Χειρότερος ηθοποιός παλιότερης φουρνιάς: Ana Martin
Καλύτερος Α' αντρικός και γυναικείος ρόλος: Julia-Belissima, Victor-Niρa Amada Mia, Maria Moura-Memorial de Maria Moura
Χειρότερος Α' αντρικός και γυναικείος ρόλος: Χαζορόλοι της "φτωχής-πλην-τίμιας" που ξεκίνησε η Thalia και συνέχισαν στις σειρές του Fonovideo.
Καλύτερος βασικός αντρικός ρόλος και γυναικείος: Antenor-Paraiso Tropical, Rosaura-Alguna Vez Tendremos Alas
Χειρότερος βασικός αντρικός ρόλος και γυναικείος: Ρόλοι σε σειρές β διαλογής της Televisa.
Καλύτερος Β' ρόλος αντρικός και γυναικείος: Julia-Niρa Amada Mia, Lucia-Paraiso Tropical, Mike-Pura Sangre
Χειρότερος Β' ρόλος αντρικός και γυναικείος: Jan και Mariagna Prats-Niρa Amada Mia. Δύο ρόλοι που απλά δεν είχαν λόγο ύπαρξης.
Καλύτερο ζευγάρι: Gloria Pires-Tony Ramos, Victoria Ruffo-Cesar Evora, Eugenia Cauduro-Otto Sirgo
Χειρότερο ζευγάρι: Eric del Castillo-Michelle Vieth-Amigas y Rivales. Τρία πουλάκια κάθονταν και κάπνιζαν ταμπάκο sfirizi
Καλύτερη ιστορία ζευγαριού: Lucia-Antenor-Paraiso Tropical
Χειρότερη ιστορία ζευγαριού: Η κλασσική χαζορόζ ιστορία του "παραμυθιού" που πλέον δεν την αντέχω.
Καλύτερη κεντρική υπόθεση: Sin Tetas No Hay Paraiso
Χειρότερη κεντρική υπόθεση: Οι σειρές της Thalia. Αυτό το "είμαι η φτωχή, αγράμματη πλην τίμια κορασίδα που παντρεύεται τον πρίγκιπα, χάνει το παιδί, τρελαίνεται και στο τέλος ζουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα" απλά το σιχαίνομαι.
Καλύτερη δευτερεύουσα υπόθεση: Αρκετές στο Paraiso Tropical, που επισκίασαν πλήρως αυτή του κεντρικού ζευγαριού.
Χειρότερη δευτερεύουσα υπόθεση: Κάποιες υπεράθλιες δευτεράντζες στο Nunca Te Olvidare που απλά δε βλέπονταν και τους αφιέρωναν και πολύ χρόνο.
Καλύτερος κακός και καλύτερη κακιά: Bia-Belissima, Olavo-Paraiso Tropical, Silvia-Nunca Te Olvidare
Χειρότερος κακός και χειρότερη κακιά: Marcial-Entre el Amor y el Odio, Fabiola και Bruno-La Madrastra
Η πιο αδικημένη σειρά: Alguna Vez Tendremos Alas, γιατί οι Μεξικάνοι δεν ήξεραν να την εκτιμήσουν.
Η πιο υπερεκτιμημένη σειρά: El Privilegio de Amar
Ο πιο αδικημένος ηθοποιός: Πολλοί στην Televisa αδικούνται.
Ο πιο υπερεκτιμημένος ηθοποιός: Fernando Colunga, Gabriela Spanic, Adela Noriega, Edith Gonzalez και άλλοι που στο Μεξικό έχουν τον τίτλο του "Σταρ" αλλά υποκριτικά δεν ξεπερνούν τη μετριότητα.
Το πιο αδικημένο ζευγάρι: Julia-Νίκος-Belissima, γιατί είχαν χημεία αλλά πολύ λίγο χρόνο μαζί στην σειρά.
Το πιο υπερεκτιμημένο ζευγάρι: Gabriela Spanic-Saul Lisazo. Απ' όσο είδα στο Por Tu Amor δεν κατάλαβα γιατί λένε ότι έχουν χημεία σε σημείο κιόλας να ξαναπαίξουν μαζί.
Καλύτερη cult σειρά: La Usurpadora. My guilty pleasure.
Χειρότερη cult σειρά: Marimar
Καλύτερη νεανική: Δε βλέπω νεανικές, δεν έχω ιδέα.
Χειρότερη νεανική: Παρομοίως.
Καλύτερη μουσική: Τα βραζιλιάνικα γενικά και το Pura Sangre.
Χειρότερη μουσική: Δεν υπάρχει νουβέλα με χάλια μουσική, ακόμα και τελευταία να είναι.
Καλύτερη σκηνοθεσία: Τα περισσότερα βραζιλιάνικα.
Χειρότερη σκηνοθεσία: Αρκετές σειρές του Mejia.
Πιο καλογραμμένος ρόλος: Julia και Andre-Belissima, Clemente-Niρa Amada Mia, Guillermo και Rosaura-Alguna Vez Tendremos Alas, Antenor-Paraiso Tropical.
Πιο κακογραμμένος ρόλος: Άπειροι σε μεξικάνικα.
Καλύτερο φινάλε: Belissima
Φινάλε που θα αλλάζατε: Niρa Amada Mia και Pura Sangre, θα τους έδινα λίγο πιο πολύ χρόνο.
Καλύτερο κανάλι/εταιρία παραγωγής νουβελών: Tv Globo, Βραζιλία.
Χειρότερο κανάλι/εταιρία παραγωγής νουβελών: Fonovideo μακράν. Ευτυχώς που έκλεισε και ησυχάσαμε.
Νουβέλες που θέλετε να δείτε: Insensato Coracao, Guerra dos Sexos
Νουβέλες που ΔΕΝ θέλετε να δείτε: Soy Tu Dueρa
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα και τα χειρότερα   Τα καλύτερα και τα χειρότερα EmptyΤρι Ιουλ 27, 2010 4:38 pm

Παράθεση :
Και τον Χουάν στο Corazon Salvaje Juan del diablo τον έλεγαν . Αυτός ποιος είναι;;
Το Juan del Diablo επίθετο δεν ήταν; Στο Por que diablos είναι παρατσούκλι. Φωνάζουν έτσι τον πρωταγωνιστή γι'αυτό κι έχει τέτοιο τίτλο. Το Por que diablos είναι η δεύτερη σειρά που έκανε το team της χήρας. Πριν απ'αυτή. Ο πρωταγωνιστής είναι 17 χρονών και συμμετέχει σε διεθνές κύκλωμα ληστών και μπαίνει σε αναμορφωτήριο για φόνο που πήγε να κάνει αλλά δεν πρόλαβε. Πολύ ενδιαφέρον ρόλος με φοβερές ιστορίες γύρω του.

Παράθεση :
γιατί πράγματι η ιστορία τους έχει πολλά (ρεαλιστικά) σκαμπανεβάσματα και πολλούς (επίσης ρεαλιστικά δοσμένους) εξωτερικούς παράγοντες που τους εμποδίζουν να τα βρουν μεταξύ τους
Και εσωτερικούς επίσης, αυτό είναι το καλύτερο. Αυτό γενικώς συμβαίνει στις κολομβιανές νουβέλες. Ακόμα περισσότερο στη συγκεκριμένη αλλά συμβαίνει κι αυτό όχι μόνο γιατί είναι καλογραμμένες αλλά γιατί σπάνια οι ερωτικές υποθέσεις είναι το κέντρο της σειράς. Οπότε το θέμα δεν είναι αν οι πρωταγωνιστές είναι μαζί ή χώρια άρα δεν χρειάζεται να τα φτιάχνουν και να χωρίζουν κάθε 2-3 επεισόδια για να έχει ενδιαφέρον.

Παράθεση :
Χειρότερος Α' αντρικός και γυναικείος ρόλος: Χαζορόλοι της "φτωχής-πλην-τίμιας" που ξεκίνησε η Thalia και συνέχισαν στις σειρές του Fonovideo.

Έχω την εντύπωση ότι τους ρόλους αυτούς τους ξεκίνησαν η Veronica Castro και η Lucia Mendez. Και ότι έτσι ήταν οι μεξικάνικες νουβέλες εξ αρχής.

Παράθεση :
Καλύτερος βασικός αντρικός ρόλος και γυναικείος: Antenor-Paraiso Tropical, Rosaura-Alguna Vez Tendremos Alas
Ίσως ο μοναδικός ρόλος σε νουβέλα που έδωσε στη Klibto την ευκαιρία να ερμηνεύσει πραγματικά. Σε όσους άλλους την έχω δει είναι τελείως καρικατούρα, κακιά τύπου Soraya.

Παράθεση :
Χειρότερο κανάλι/εταιρία παραγωγής νουβελών: Fonovideo μακράν. Ευτυχώς που έκλεισε και ησυχάσαμε.

Όπα; Πως και γιατί έγινε αυτό το καλό; Γι'αυτό κάτι trailers από νέες σειρές της Venevision που πέτυχα στο youtube έδειχναν νουβέλες αρκετά ικανοποιητικές; Με κλασσικό story βέβαια, αλλά όχι γελοίες.
Athina

Athina

Αριθμός μηνυμάτων : 1981
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα και τα χειρότερα   Τα καλύτερα και τα χειρότερα EmptyΤρι Ιουλ 27, 2010 8:03 pm

Παράθεση :
Έχω την εντύπωση ότι τους ρόλους αυτούς τους ξεκίνησαν η Veronica Castro και η Lucia Mendez. Και ότι έτσι ήταν οι μεξικάνικες νουβέλες εξ αρχής.

Ναι, έχεις δίκιο σ' αυτό, απλά εγώ με την Thalia τους πρωτοείδα. geek Και πριν 60 χρόνια που ξεκίνησαν είχαν πέραση, άρεσε αυτό το στυλ του παραμυθιού, αλλά πλέον τον 21ο αιώνα δε βλέπονται. Έλεος, ο κόσμος έχει προχωρήσει.

Παράθεση :
Όπα; Πως και γιατί έγινε αυτό το καλό;

Τι, δεν το ξέρεις; Ναι βέβαια, έχει κανά δύο χρόνια που έβαλε λουκέτο το Fonovideo. Πάει, μας τελείωσε, ουστ. Γλιτώσαμε από την αηδία. Κι όχι τίποτε άλλο, πήγαιναν και θάβονταν και καλοί ηθοποιοί στις σειρές του.

Όσο για τα ζευγάρια, το να έχουν προβλήματα από εσωτερικούς παράγοντες όντως είναι το καλύτερο και το πιο ρεαλιστικό. Στην πραγματική ζωή έτσι γίνεται, τις λιγότερες φορές το θέμα είναι "ο κακός που θέλει να μας χωρίσει". Το Lucia-Antenor π.χ. στο Paraiso Tropical γι' αυτό το έβαλα καλύτερη ιστορία ζευγαριού, γιατί με εξαίρεση τα τελευταία επεισόδια, ό,τι άλλο πρόβλημα αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της σειρά οφειλόταν στους ίδιους, και ήταν όλα πολύ ρεαλιστικά δοσμένα.
LadyOscar

LadyOscar

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα και τα χειρότερα   Τα καλύτερα και τα χειρότερα EmptyΤετ Ιουλ 28, 2010 4:46 pm

mkostas έγραψε:
Το Juan del Diablo επίθετο δεν ήταν;

Και γι' αυτόν παρατσούκλι ήταν. Ο Χουάν δεν είχε αναγνωριστεί ως παιδί κανενός και δεν είχε επώνυμο μέχρι τη στιγμή που πέτυχε να αναγνωριστεί η πατρότητά του και πήρε το επώνυμο που του ανήκε.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα και τα χειρότερα   Τα καλύτερα και τα χειρότερα EmptyΠεμ Ιουλ 29, 2010 5:54 pm

Παράθεση :
Όσο για τα ζευγάρια, το να έχουν προβλήματα από εσωτερικούς παράγοντες όντως είναι το καλύτερο και το πιο ρεαλιστικό. Στην πραγματική ζωή έτσι γίνεται, τις λιγότερες φορές το θέμα είναι "ο κακός που θέλει να μας χωρίσει". Το Lucia-Antenor π.χ. στο Paraiso Tropical γι' αυτό το έβαλα καλύτερη ιστορία ζευγαριού, γιατί με εξαίρεση τα τελευταία επεισόδια, ό,τι άλλο πρόβλημα αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της σειρά οφειλόταν στους ίδιους, και ήταν όλα πολύ ρεαλιστικά δοσμένα.
Όντως, κατά κανόνα οι εσωτερικοί παράγοντες είναι πιο ενδιαφέροντες απλά σπάνια δίνουν "τροφή" για πολλά επεισόδια καθημερινού σήριαλ. Χρειάζονται και οι εξωτερικοί, εκτός βέβαια και αν η ερωτική ιστορία δεν είναι τόσο βασική. Το ζητούμενο ουσιαστικά είναι ότι παράγοντες και αν υπάρχουν, εσωτερικοί ή εξωτερικοί, να είναι πειστικοί και να έχουν ενδιαφέρον.

Τα καλύτερα και τα χειρότερα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Λατινοαμερικάνικες σειρές-
Μετάβαση σε: