Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Τα καλύτερα ζευγάρια

Πήγαινε κάτω 
+2
Athina
mkostas
6 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
kally

kally

Αριθμός μηνυμάτων : 1154
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010

Τα καλύτερα ζευγάρια - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια   Τα καλύτερα ζευγάρια - Σελίδα 3 EmptyΣαβ Απρ 16, 2011 6:08 pm

O Cutberto kai h Juana htan to kalutero ths Teresa cheers Tous upoloipous merikes fores tous eblepa sto grhgoro Laughing

Ta agaphmena mou einai Elkin Karen apo to la viuda de la mafia, Manuel Silvia apo to A mano limpia, Juan Angela apo to Por que diablos kai Cutberto Juana. Kai alla mou aresan bebaia alla auta exoun to kati parapanw.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Athina

Athina

Αριθμός μηνυμάτων : 1981
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια   Τα καλύτερα ζευγάρια - Σελίδα 3 EmptyΣαβ Απρ 16, 2011 7:05 pm

Ε, όχι κι όλα τα υπόλοιπα στο γρήγορο, εντάξει gelio Εγώ γενικά όλα τα έβλεπα κι όλα μου άρεσαν. Σχεδόν δηλαδή... Εκτός απ' την ιστορία του Johnny και της Paty, που όχι ότι δε βλεπόταν αλλά μου ήταν αδιάφορη. Αλλά ότι Juana-Cutberto είχαν αυτό το "κάτι" παραπάνω το είχαν. Και βασικά ήταν το μόνο ζευγάρι που είχε μια τόσο αμοιβαία και "καθαρή" σχέση από το πρώτο ως το τελευταίο επεισόδιο.
kally

kally

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια   Τα καλύτερα ζευγάρια - Σελίδα 3 EmptyΣαβ Απρ 16, 2011 7:55 pm

Den phgaina kapoious xarakthres. Thn Aida gia paradeigma. Den mporousa thn "hthopoio". Kai den mou kollagan alla zeugaria. Aurora Mariano eixan xhmeia alla o Aaron mou aresei mono san antras. Den me peithei opws paizei. Kai to arghsan polu. Den mporousa na tautistw me auth th sxesh. Oute me thn Teresa kai ton Arturo. H istoria htan kalh alla thn eixa ksanadei sthn Rubi. Kai meta thn THEA Barbara Mori h Angelique den mou polugemise to mati. Xreiasthkan polla epeisodia gia na me kerdisei.
Athina

Athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια   Τα καλύτερα ζευγάρια - Σελίδα 3 EmptyΣαβ Απρ 16, 2011 9:39 pm

Ναι, η αλήθεια είναι πως κι εγώ πλην της Juana και του Cutberto με κανένα άλλο ζευγάρι δεν ταυτίστηκα πραγματικά. Σε Teresa-Arturo αναγνώριζα τη χημεία αλλά δεν μπορούσα να ταυτιστώ παραπέρα κι όχι γιατί είχα προηγούμενα με τη Rubi. Απλά δεν μπορούσε να με κερδίσει μια σχέση που ήταν γεμάτη ψέματα, κερατώματα, αρρωστημένους καυγάδες-μέχρι και να τη βιάσει είχε προσπαθήσει... Κι είναι κρίμα που στο τέλος, προκειμένου να δώσουν στο κοινό το Rulli-Angelique, θέλησαν να μας το πουλήσουν όλο αυτό ως "πραγματική αγάπη". Ναι, πως.
Αurora-Mariano επίσης είχαν χημεία και γενικά μου άρεσαν, αλλά συμφωνώ ότι κι εκεί δεν ήταν εύκολο να ταυτιστεί κανείς πολύ, όταν έβλεπες ότι στο μεγαλύτερο μέρος της σειράς αυτός ήταν κολλημένος με την Teresa. Πράγματι το άργησαν κι όταν τελικά τα φτιάξανε, παρόλο που ταίριαζαν, πολλές φορές μου έβγαζαν κάτι το υποτονικό. Και μετά απ' αυτούς τους συνδυασμούς το χάος. Τα υπόλοιπα ζευγάρια της νουβέλας δεν είχαν ούτε καν χημεία. Απλά αδιάφορα.

Η ηθοποιός που έπαιζε την Aida για μένα ήταν η μόνη παραφωνία στο καστ της σειράς. Τσίριζε σαν υστερικό, όταν ήθελε να δείξει ότι είναι ερωτευμένη μίλαγε σαν χαζοχαρούμενο και γενικά δεν μπόρεσε να τη φέρει βόλτα ούτε η εξαιρετική Monica Miguel. Τον Aaron τον βρήκα ΟΚ και σε κάποιες στιγμές ως και πολύ καλό-και πάλι βέβαια έπαιξε μεγάλο ρόλο το "χέρι" της σκηνοθέτιδος. Την παράσταση όμως υποκριτικά από τους άντρες θεωρώ ότι την έκλεψαν ο Rulli και ο Avila. H Angelique γενικά μου φάνηκε πολύ καλή και θεωρώ ότι τα έβγαλε πέρα με το ρόλο, αλλά ούτε κι αυτή έκλεβε παράσταση στο γυναικείο καστ-υπήρχαν στιγμές που ήταν υπερβολική. Από τις κυρίες οι τρεις που "φυσούσαν" κατ' εμέ ήταν η Klitbo, η μαμά της Teresa η Silvia Mariscal και ο "κέρβερος" Oriana-Raquel Olmedo.
kally

kally

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια   Τα καλύτερα ζευγάρια - Σελίδα 3 EmptyΚυρ Απρ 17, 2011 8:16 pm

H xhmeia ths Teresa kai tou Arturo mou arese kai mena alla h istoria asta na pane. An den emoiaze me thn Rubi tha mou arese. Pali omws tha me xalage to telos. Ekei pou me enoxlhse perissotero htan otan th katalabe o Arturo kai anti na ths dwsei mia klwtsia kai dromo arxise na ginei biaios kai epithetikos. Akribws to idio ekane kai o Hector sth Rubi. Hlpiza edw pws o Arturo tha thn diwxei kai auth tha katalabei pws ton thelei kai tha ftysei aima gia na ton kerdisei. Kai telika auth ta ekane akoma xeirotera kai autos mono pou den tis eipe euxaristw sto telos.

Kai mena mou aresan perissotero o Rulli kai o Avila. Parolo pou o Diaz einai pio omorfos. Mou fainotan panta poly ksylinos. Den mou metedide kanena sunaisthima. H Klitbo einai theara. Epitelous ths edwsan na paiksei kalh.

Me xalasan polla pragmata sth seira alla einai to kalutero meksikaniko pou exw dei ta teleutaia xronia. To para volver a amar einai akoma kalutero alla dustuxws gia auto prouphrxe to el ultimo matrimonio feliz pou tou pairnei kefali.
Athina

Athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια   Τα καλύτερα ζευγάρια - Σελίδα 3 EmptyΚυρ Απρ 17, 2011 10:37 pm

Εγώ επειδή δεν είχα δει Rubi δεν είχα να κάνω συγκρίσεις και γενικά σαν ιστορία μου άρεσε. Αλλά το τέλος ήταν ό,τι να 'ναι. Το έκαναν ξεκάθαρα για να ικανοποιήσουν το κοινό που ήθελε Teresa-Arturo μαζί και δεν είχε καμία συνέπεια. Το να θέλουν να μας πείσουν ότι αυτοί οι δύο θα μπορέσουν να ζήσουν μαζί για πάντα είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Ειδικά ο Arturo έπεσε πάρα πολύ στα μάτια μου. Κατέληξε ως ένας άνθρωπος που μπορείς να τον κοροϊδεύεις, να παίζεις μαζί του, να τον κερατώνεις ξανά και ξανά κι αυτός πάντα θα γυρίζει... Για να μην πω για τη Luisa που υποτίθεται πως υπεραγαπούσε και η Teresa της διέλυσε τη ζωή.

Για την Klitbo δεν υπάρχουν λόγια απλά και ναι, επιτέλους της έδωσαν ένα ρόλο που όμοιό του δεν είχε ξαναπαίξει ποτέ στην καριέρα της και πέρασε στην συνείδηση του κόσμου ως καλή. Και για τον Avila ισχύει το ίδιο γιατί κι αυτός μόνο villanos έκανε ως τώρα. Πραγματικά πιστεύω ότι έναν τόσο έξυπνο και όμορφο συνδυασμό σε ζευγάρι θα κάνει χρόνια να ξαναβγάλει η Televisa. Ας βάλω κι ένα μουσικό βιντεάκι τους που έχω φτιάξει-νομίζω δεν το έχω βάλει εδώ ε;

Γενικά κι εγώ θεωρώ ότι η Teresa είναι η καλύτερη νουβέλα που έχει κάνει η Televisa τα τελευταία χρόνια και είμαι σίγουρη πως τώρα για να ξανακάνουν μια σειρά αντάξιά της θα περάσει ουουουου πολύς καιρός.
kally

kally

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια   Τα καλύτερα ζευγάρια - Σελίδα 3 EmptyΔευ Απρ 18, 2011 1:35 am

Se genikes grammes h istoria sth Teresa einai kaluterh. Ths Rubi htan uperbolikh. Alla sto telos ta ekanan mantara. Thn eixa moiristei ti douleia molis eipan gia tria finale alla perimena estw ena apo ta tria na nai kalo. Einai geloia mono kai h skepsh oti mporei h Luisa na dexthke thn Teresa gia kouniada. Kai o Arturo bghke megalos malakas. Kai den mou arese pou dwsane tetoio telos sthn Oriana giati h Teresa pou thn ebgalan ladi ekane polu xeirotera pragmata.

Th Klitbo thn eixa dei san kakia opote h allagh htan megalh. Ton Avila ligo giati den eida oloklhrh kamia apo tis thlenoubeles pou epaikse. Thn exoun adikhsei sto Mexico. Nomizw tha prepe na kanei mia bolta apo th Colombia opws o Hector Arredondo kai o Mark Tacher. O Arredondo gurise kai egine prwtagwnisths mexri kai se filodokses tainies kai o Tacher mphke me to deksi sthn televisa.

To video polu wraio. Kai to tragoudi tous paei. An htan autoi oi prwtagwnistes tha mou arese h seira akoma perissotero xexe!

Lene gia to Para volver a amar oti einai akoma kalutero alla opws eipa to original to rixnei. Kai twra lene polu kala sxolia gia to La fuerza del destino. Alla einai baru kai mesa sto klama kai ta melia. Kai o Zepeda den me trelainei. O Soto pali den mou aresei katholou. Mono h Echevaria einai kalh. Ara ti na to kaneis?
Athina

Athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια   Τα καλύτερα ζευγάρια - Σελίδα 3 EmptyΔευ Απρ 18, 2011 2:47 am

Το ότι η Oriana κατέληξε έτσι εντάξει σίγουρα δεν ήταν ευχάριστο αλλά ήταν κάτι ρεαλιστικό, θα μπορούσε να γίνει. Εμένα αυτό δε με πείραξε. Το να θέλουν όμως να χάψουμε ότι Teresa-Arturo-Luisa (και το παιδάκι της-που εξαιτίας της Teresa θα μεγαλώσει με χωρισμένους γονείς) θα ζήσουν από 'δω και πέρα ως μια ευτυχισμένη οικογένεια είναι από άλλο κόσμο. Αυτά απλά δε γίνονται και είναι σαν να υποτιμάνε την νοημοσύνη μας. Το ρεαλιστικότερο που θα μπορούσε να συμβεί θα ήταν η Luisa να απομακρυνθεί απ' τον αδερφό της. Από τα τρία φινάλε μου άρεσε αυτό που η Teresa δεν αλλάζει και συνεχίζει ακριβώς τα ίδια. Θα ήταν πολύ πιο συνεπές κάτι τέτοιο αλλά δεν τόλμησαν να το κάνουν.

Την Klitbo εγώ την είχα δει ως καλή πριν αλλά της έδιναν πάντα πλούσιες κυρίες να παίζει. Αυτό το στυλ της φτωχής και σε συνδυασμό με την κωμωδία δεν το είχε ξανακάνει ποτέ και ήταν απολαυστική. Ο Avila ως κακός μου έβγαζε μια τρομερή απέχθεια και κάτι το γλοιώδες οπότε εδώ πέρα επρόκειτο για στροφή 360 μοιρών. Έπρεπε να είναι αυτοί οι πρωταγωνιστές λες, ε; Χεχε ωραία ιδέα θα 'ταν αυτό!
Για το αν είναι αδικημένη η Klitbo άνοιξες μεγάλο θέμα τώρα... Είναι ηθοποιός επιπέδου κι οι ερμηνείες της έχουν βάθος κι εγώ πραγματικά νιώθω ότι έχει γεννηθεί στη λάθος χώρα. Τους πέφτει πολύ των Μεξικάνων. Για μένα θα 'πρεπε να είναι στη Globo εδώ και χρόνια (μιλάει και Πορτογαλικά), αλλά μιας και η Βραζιλία μας πέφτει λίγο μακριά ας έκανε μια βόλτα από Κολομβία μεριά, που λες κι εσύ. Τουλάχιστον εκεί θα της έδιναν τους ρόλους που της αξίζουν. Αλλά για να τα κάνεις όλα αυτά πρέπει να 'σαι διατεθημένος να φύγεις απ' τη χώρα σου και μάλλον εκείνη δεν είναι.

Για το La Fuerza del Destino διαβάζω κι εγώ που λένε πως είναι καλό (και δεν είναι και remake) αλλά το καστ δε με πολυτρελαίνει... Καταρχήν και μόνο που έχουν για κακιά τη Laisha Wilkins, που για μένα αυτή η κοπέλα δε θα έπρεπε να λέγεται καν ηθοποιός, είναι κάτι που θα αδυνατούσα να δω. Μου τη δίνει στα νεύρα αμέσως μόλις τη βλέπω, πολύ χειρότερα απ' τη Magaρa που έκανε την Aida.
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια   Τα καλύτερα ζευγάρια - Σελίδα 3 EmptyΔευ Απρ 18, 2011 3:10 pm

Έχω περιέργεια πάντως για το αν θα κατάφερνε να εδραιωθεί στη Κολομβία. Στη Κολομβία συνήθως από το εξωτερικό παίρνουν άντρες ηθοποιούς. Κυρίως λόγω εμφάνισης. Στη Κολομβία οι μόνοι ηθοποιοί που είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και είναι και ωραίοι είναι ο Manolo Cardona, o Diego Cadavid και ο Sebastian Martinez. Υπάρχουν κι άλλοι ωραίοι που παίζουν καλά όπως ο Lincoln Palomeque, o Andres Suarez, o Marcelo Cezan, o Rafael Novoa ή ο Andres Juan αλλά δεν μπορούν να απογειώσουν εξαιρετικά πολύπλοκους ρόλους. Τον Luis στο Mesa para tres για παράδειγμα αξιοπρεπώς θα μπορούσε να τον παίξει από αυτούς μόνο ο Palomeque. Να τον απογειώσει όμως όχι... Ο Cardona ήταν στο teleinmundo, ο Cadavid στην ίδια σειρά στον ρόλο του Alejo, o Martinez ήταν τότε 22 χρονών. Άρα έψαξαν στο εξωτερικό. Άλλη περίπτωση είναι του Mark Tacher... χρειαζόντουσαν Μεξικάνο για τον ρόλο. Άρεσε πολύ στον κόσμο οπότε του δώσανε κι άλλο πρωταγωνιστικό στο Los Protegidos. Εκεί όμως ο κόσμος του έδωσε μέχρι και χρυσό βατόμουρο... ενώ ήταν πολύ καλύτερος. Γιατί τον ρόλο αυτό θα μπορούσαν να τον παίξουν καλύτερα αρκετοί Κολομβιανοί και τους πείραξε που τον πήρε Μεξικάνος χωρίς καν να αλλάξει τη προφορά του.

Τέσσερις ξένοι έχουν εδραιωθεί στη Κολομβία... ο Patrick Delmas, o Rolando Tarajano, o Abel Rodriguez και ο Mijail Mulkay. Όμως σε κανέναν δεν δίνουν πρωταγωνιστικούς συχνά. Ο Delmas είναι από το 99 στη Κολομβία. Έχει παίξει σε ένα σωρό επιτυχίες, έχει πάρει ένα σωρό βραβεία - ειδικά για τον Anibal και πρώτη φορά ΟΛΟΚΛΗΡΟ πρωταγωνιστικό του έδωσαν το 2010 και του ξαναδίνουν τώρα. Ο Tarajano πρωταγωνίστησε ΜΟΝΟ στο Tabu. Σε όλα τα άλλα reparto και antagonicos. O Rodriguez μετά το πρωταγωνιστικό στη χήρα έπαιξε μόνο πρωταγωνιστικούς αλλά σε σειρές παντελώς αουτσάιντερ. Σε γερά χαρτιά reparto. Τον Mulkay τον έχουν σχεδόν χεσμένο... ουσιαστικά δεν έχει εδραιωθεί.

Αυτά συμβαίνουν γιατί δίνεται προτεραιότητα στους Κολομβιανούς ηθοποιούς... και αυτό είναι λογικό.

Με τις γυναίκες δεν υπάρχει θέμα πάντως. Γι'αυτό και παίρνουν ελάχιστες από το εξωτερικό. Μια γυναίκα που δεν έχει μια απλή καθημερινή εμφάνιση όπως ο Marlon Moreno ή ο Robinson Diaz πχ την παίρνουν, την μακιγιάρουν κτλπ και την κάνουν να φαίνεται ως και πολύ όμορφη. Με έναν άντρα δεν μπορούν να κάνουν τόσα πολλά. Η μόνη ξένη που έχω δει εγώ είναι η Scarlet Ortiz... αλλά η Marilyn απαιτούσε ηθοποιό με ένα πολύ συγκεκριμένο φυζίκ. Και η Ortiz είναι Βενεζολάνα... Η Βενεζουέλα κάποτε ήταν κι αυτή Κολομβία. Είναι και παντελώς δίπλα και γενικά υπάρχει πολύ μεγαλύτερη συνεργασία.
https://telestarsboards.forumgreek.com
Athina

Athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια   Τα καλύτερα ζευγάρια - Σελίδα 3 EmptyΔευ Απρ 18, 2011 4:27 pm

Καλά να την είχαν πιο πάνω απ' τις δικές τους ηθοποιούς θα ήταν δύσκολο... Κακά τα ψέμματα όταν πας σε μια άλλη χώρα δεν παύεις να 'σαι ξένος και σπάνια θα σου δώσουν προτεραιότητα πάνω από κάποιο ντόπιο... Αλλά ότι θα έπαιρνε γενικά καλύτερους ρόλους νομίζω θα έπαιρνε. Έστω και repartos ή antagonicos. Απ' αυτά τα γελοία antagonicos που έχει παίξει στο Μεξικό τουλάχιστον χίλιες φορές. Είναι παράξενη η περίπτωση της Klitbo πάντως... Γενικά στη χώρα της της αναγνωρίζεται ότι είναι απ' τις καλύτερες ηθοποιούς. Όλοι το λένε. Να τώρα π.χ. στην Teresa κι ο Avila το έλεγε ότι έχοντας την Cynthia για παρτενέρ έχει μια ευθύνη παραπάνω να είναι ακόμα καλύτερος ή η Fernanda Castillo-Luisa-πριν γυρίσει τις πρώτες της σκηνές μαζί της είχε γράψει στο Twitter της ότι είναι μεγάλη της τιμή να παίζει με μια απ' τις σπουδαιότερες ηθοποιούς. Η Angelique το έχει δηλώσει πολλές φορές ότι τη θαυμάζει απ' όταν ήταν 5 χρονών και ήθελε να γίνει σαν κι αυτή όλη της τη ζωή. Παρόλα αυτά οι ρόλοι που της δίνονται σε γενικές γραμμές στην Televisa είναι κατώτεροί της. Θα έπρεπε να είναι πολύ πιο ψηλά μέσα στην εταιρεία. Βέβαια έχει κάνει και αρκετό θέατρο και κινηματογράφο- το '90 μάλιστα είχε κάνει κάποιες ταινίες με το Zurita και δεν έχω καταφέρει να βρω καμία.

Τα καλύτερα ζευγάρια
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 11Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Αταίριαστα ζευγάρια
» Σειρές, ζευγάρια, χαρακτήρες...
» αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές
» Τα καλύτερα και τα χειρότερα
» Τα καλύτερα σενάρια...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Λατινοαμερικάνικες σειρές-
Μετάβαση σε: