Νομίζω πως κάποιος που δεν είδε τη σειρά τότε που έγινε ή λίγο μετά, δεν μπορεί να τη δει σήμερα. Όλοι χαρακτήρες είναι καθαρά στερεότυπα. Ακόμα κι όταν έγινε δηλαδή η σειρά, έγινε για τρίτη φορά... Και όσοι πρόλαβαν την original εκδοχή λένε πως είναι και η καλύτερη. Γενικά οι ιστορίες της Caridad Bravo Adams και της Delia Fialo είναι παντελώς ξεπερασμένες. Απλά σε όσες είναι εποχής δεν φαίνεται έντονα. Ενώ το La mentira πχ είναι τραγικά γελοίο σήμερα παρά το καλό στήσιμο του. Και μπορεί στο Cuando me enamoro να έβαλαν κινητά και υπολογιστές αλλά την ιστορία μόνο πιο σύγχρονη δεν την έκαναν. Ίσα ίσα που έδωσαν μ'αυτόν το τρόπο μεγαλύτερη έμφαση στις γελοιότητες.
lorizza
Αριθμός μηνυμάτων : 624 Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2010
1. Juan-Angela 2. Lucia-Antenor 3. Diana-Camilo 4. El Dandy-Susanita 5. Olavo-Bebel 6. Marilyn- Juan Ignacio
Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 1981 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Θέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια Σαβ Απρ 16, 2011 1:44 am
Eδώ το βάζω γιατί εδώ κολλάει. Μόλις το έφτιαξα
mkostas Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 31917 Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010 Ηλικία : 32
Θέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια Σαβ Απρ 16, 2011 2:14 am
Κάποιες φάσεις με έκαναν να γελάσω. Στον Cutberto συνεχίζει κάτι να με χαλάει. Και καταλήγω στο ότι είναι πολύ... Μεξικάνος Αλλά η Juana-Klitbo είναι ΘΕΑΑΑΑΑΑ
Athina
Θέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια Σαβ Απρ 16, 2011 2:51 am
Είναι πολύ Μεξικάνος; Ο Cutberto είναι υπέροχος, υπερβολικά γλυκούλης κι εγώ θέλω ένααααααααααν Ειδικά στην πρώτη σκηνή που της λέει ότι δεν έκαναν τίποτα γιατί αν είχαν κάνει δε θα το είχε ξεχάσει κόβω φλέβα Τι σέξι χροιά φωνής που 'χει ο άτιμος! Κι ότι η Juana είναι μια ΘΕΑ είναι, τι να λέμε τώρα. Φάγανε την σκόνη της όλοι εκεί μέσα!
lorizza
Αριθμός μηνυμάτων : 624 Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2010
Θέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια Σαβ Απρ 16, 2011 3:03 am
1:23 Diana-Camilo. Μιας και εσείς βάλατε videos. Έβλεπα την σύγκρουση της Diana με την Aura που κατέληξαν σε αυτές τις σκηνές που είναι απο τις αγαπημένες μου. Στο video είναι το κλείσιμο της στο ξενοδοχείο.
mkostas Admin
Θέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια Σαβ Απρ 16, 2011 3:25 am
@ Athina Βασικά η προφορά του. Ή μάλλον η... εκφορά του Δεν νομίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. Απλά εκφράζεται όπως οι Μεξικάνοι της χαμηλότερης κοινωνικής τάξης και δεν μου πολυαρέσει. Γενικά ένα θεματάκι με την προφορά, την εκφορά του λόγου και γενικά με τον τρόπο που εκφράζουν οι Μεξικάνοι τα συναισθήματά του το έχω. Όχι οι ηθοποιοί, γενικά. Γι'αυτό λατρεύω Arredondo. Γιατί δεν μοιάζει με Μεξικάνο σε τίποτα
@ Lorizza Οι σκηνές με την Aura είναι από τις αγαπημένες μου. Κάποια στιγμή θα τις βάλω στις δυνατές ερμηνείες. Μου άρεσαν πολύ και με τον Camilo. Ααααα η μουσική στην επόμενη σκηνή, στον δρόμο που μπαίνουν στο ταξί Την ακούω και συγκινούμαι Την έχω συνδέσει με κάποιες από τις καλύτερες συγκινητικές σκηνές της σειράς. Και τι σειράς, έτσι; Όσο υπεργαμάτος κι αν είναι ο diablo, όσο κι αν έχω λατρέψει το mesa para tres κι όσο αψεγάδιαστο κι αν είναι το Καρτέλ καμιά δεν μου προκαλεί τα συναισθήματα που ΑΚΟΜΑ μου προκαλεί η χήρα
Athina
Θέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια Σαβ Απρ 16, 2011 3:52 am
Α ναι, κατάλαβα τι εννοείς. Ε ναι, έτσι μιλάει ο Cutberto. Γενικά ούτε κι εμένα μου πολυαρέσει αλλά στο συγκεκριμένο ηθοποιό πήγε γάντι ο συγκεκριμένος ρόλος. Και μάλιστα αυτός ακριβώς ήταν κι ένας απ' τους λόγους που ο Avila διαφοροποιήθηκε τελείως στα μάτια μου από τους άλλους ρόλους που έχει παίξει, και διαφοροποιήθηκε επιτυχημένα. Πάντως να κάνετε παρέα με τη Juana Κι αυτή ένα απ' τα θέματα που είχε μαζί του ήταν ότι δεν ήξερε να μιλάει. Κι όχι να μη λέει "uste" (αντί για usted), κι όλο να του λέει "no sea bruto" κάθε φορά που πέταγε κάτι που δεν της άρεσε κι όλο να τον διορθώνει Για μένα ήταν ένα αξιολάτρευτο δίδυμο αυτοί οι δυό
mkostas Admin
Θέμα: Απ: Τα καλύτερα ζευγάρια Σαβ Απρ 16, 2011 4:03 am
Δεν είναι μόνο τα λάθη. Είναι γενικά ο τρόπος έκφρασης. Τέτοιου είδους λάθη κάνει και ο Diablo αλλά δεν το προσέχω καν. Είναι γενικό το θέμα βασικά. Αλλά ναι, τα λάθη του Cutberto χτυπάνε περισσότερο Δίκιο έχει η Juana. O πληθυντικός δίπλα στο bruto ή το payaso που του πε πάντως έχει πλάκα
Athina
Ναι, ναι κατάλαβα τι λες. Αυτή η... μακρόσυρτη να το πω, λίγο τραγουδιστή να το πω εκφορά λόγου που υποδηλώνει τη λαϊκή τάξη. Εμένα στο συγκεκριμένο ηθοποιό μ' άρεσε πάρα πολύ. Βασικά σ' αυτό το χαρακτήρα όλα μ' άρεσαν πάρα πολύ Έπρεπε να τον κλωνοποιήσουν για να κρατήσει τον έναν η Juanita και να πάρω έναν κι εγώ