Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Χειρότεροι ηθοποιοί

Πήγαινε κάτω 
+12
Τέρψη
GIOTA
8rasos
elina
Silv
Elite_insolence
marion
kartalitsa
dorinaki
Mik
melania
mkostas
16 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Silv
Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Silv

Αριθμός μηνυμάτων : 7389
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

Χειρότεροι ηθοποιοί - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί - Σελίδα 4 EmptyΠεμ Ιουλ 22, 2010 1:51 pm

elina έγραψε:

5. Κων/νος Μαρκουλάκης. Τον θεωρώ κάκιστη απομίμηση του Αλεξανδράκη... Υπερεκτιμημένος....

Γιατί ρε? Εγώ τον θεωρώ αρκετά καλό Suspect ..

elina έγραψε:
8. Όθων Μεταξάς Το νέο πουλέν ζεν πρεμιέ του μέγκα που κίνησε για άλλα κανάλια ή σαπουνόπερες.... Απλά moutza

9. Γιάννης Τσιμιτσέλης Πρώην ζεν πρεμιέ ήδη ... Κάθε λέξη είναι κάθε άλλο από κολακευτική για τον εν λόγω... ηθοποιό της κακιάς ώρας.

Σ'αυτούς τους δύο συμφωνώ απόλυτα. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Απλά τους ξέχασα. ooxi

elina έγραψε:
1. Φαίη Ζαφειράκου....μακράν....
Διότι δεν μπορείς να πρωταγωνιστείς σε δραματική σειρά και να παίζεις σαν τη σχολική σου παράσταση μοιάζοντας ταυτοχρόνως με το κίτρινο πτηνό τουίτι... Ιεροσυλία...
mpounies

Αυτή είναι αυτή που έλεγα κι εγώ χθες? Πωωω.... emetos emetos emetos emetos emetos emetos emetos emetos emetos emetos emetos emetos emetos emetos emetos emetos emetos emetos emetos

elina έγραψε:
2. Μαρία Κορινθίου Οι γυμνές φωτογραφήσεις είναι το στοιχείο της. Η ηθοποιία πάλι δεν το νομίζω....

Πες τα! cheers

elina έγραψε:
5. Τζένη Ιωακειμίδου tourtastamoutra tourtastamoutra

Εμένα μ'αρέσει πολύ. ooxi

elina έγραψε:
6. Ευδοκία Ρουμελιώτη Ξεκαβάλα καμάρι μου το καλάμι σου που το ιππεύεις και ταξιδεύεις στο φεγγάρι...

Γιατί ρεεε?? Είναι ψωνισμένη??? Suspect Suspect Suspect Δεν νομίζω.. Razz
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί - Σελίδα 4 EmptyΠεμ Ιουλ 22, 2010 1:59 pm

Συμφωνώ ότι είναι υπερεκτιμημένος ο Μαρκουλάκης αλλά χειρότερο ηθοποιό δεν θα τον έλεγα με τίποτα. Είναι πολύ καλός. Εκπέμπει μια ψυχρότητα που τον περιορίζει αλλά σε αντίθεση με τη Ξυλά πχ ξέρει πως να τη χρησιμοποιήσει στην ερμηνεία του όταν ταιριάζει στον ρόλο και να βγάλει ακόμα και εξαιρετικό αποτέλεσμα. Και μπορεί να παίξει και δράμα και κωμωδία, χωρίς όμως βέβαια να ξεχωρίσει ιδιαίτερα σε κάτι από τα 2. Αλλά δεν θα τον έλεγα ούτε καν μέτριο, πόσο μάλλον "χειρότερο".

Διαφωνώ και για τον Τσιμιτσέλη. Το δράμα δεν το έχει, στη κωμωδία όμως είναι καλός. Κυρίως διαφωνώ όμως για τη Λασκαράκη. Δεν την έχω δει σε δραματικό ρόλο για να ξέρω τι κάνει. Στη Πολυκατοικία όσο την έχω δει μ'άρεσε, ήταν αρκετά καλή. Εκεί όμως που ήταν πάρα πολύ καλή ήταν στο άνθος του κάκτου. Έκανε φοβερό δίδυμο με Μπουγιούρη και έβγαζε γέλιο μέχρι και με τον Τοσουνίδη που δεν ήταν κακός αλλά έχει μια υπερβολή που με απωθεί. Μάλιστα η Οικονομάκου, που είναι φοβερή στη ζωή της άλλης, ερμηνευτικά στον ρόλο απέτυχε παταγωδώς. Ήταν μια κακή απομίμηση της Λασκαράκη, πράγμα για το οποίο όμως φταίει περισσότερο η Ντενίση που δεν προσάρμοσε τον ρόλο πάνω της.

Διαφωνώ και για Μεταξά-Παπαζήση. Ο δεύτερος, αν και γλυκανάλατος, μ'αρέσει. Ο Παπαζήσης πάλι είναι ψωνάρα. Τώρα έχει χαλαρώσει αλλά για ένα διάστημα είχε ξεφύγει τελείως. Για διπλό ρόλο δεν κάνει σίγουρα, ταλέντο όμως γενικώς έχει. Αλλά επειδή καβάλησε το καλάμι δεν το εξέλιξε. Στον ρόλο του στο Αν μ'αγαπάς πάντως ήταν εξαιρετικός. Κλάσεις ανώτερος του Ζαλμά που θεωρείται και καλός από κάποιους ενώ είναι παντελώς ανέκφραστος και κλειδωμένος. Την Παπουτσάκη, που λόγω της σειράς εκείνης την εκτιμούσα και βλέποντας την εξέλιξή της απογοητεύτηκα, μαζί του την ήθελα. Όσο άντεξα τη σειρά βέβαια διότι μέχρι τη μέση του Α' κύκλου είχε γίνει πίπα και την παράτησα. Και έκανε και δεύτερο και τρίτο μετά livan
https://telestarsboards.forumgreek.com
elina

elina

Αριθμός μηνυμάτων : 3067
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί - Σελίδα 4 EmptyΠεμ Ιουλ 22, 2010 11:39 pm

Παράθεση :
Γιατί ρε? Εγώ τον θεωρώ αρκετά καλό Suspect ..

Εγώ πάλι καθόλου καλό....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παράθεση :
Σ'αυτούς τους δύο συμφωνώ απόλυτα. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Απλά τους ξέχασα. ooxi

Συμφωνήσαμε και εμείς?????
Τι θα σκεφτούν οι άνθρωποι για μένα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Παράθεση :
Αυτή είναι αυτή που έλεγα κι εγώ χθες? Πωωω....

Ξανασυμφωνούμε... Να ανησυχήσω???? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Παράθεση :

Πες τα! cheers

Εντάξει τώρα ανησυχώ και πολύ μάλιστα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Παράθεση :
Εμένα μ'αρέσει πολύ. ooxi

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ήμουνα σίγουρη...!

Παράθεση :
Γιατί ρεεε?? Είναι ψωνισμένη??? Suspect Suspect Suspect Δεν νομίζω.. Razz

Εγώ έτσι την έκοψα.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
elina

elina

Αριθμός μηνυμάτων : 3067
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί - Σελίδα 4 EmptyΠεμ Ιουλ 22, 2010 11:51 pm

Παράθεση :
Συμφωνώ ότι είναι υπερεκτιμημένος ο Μαρκουλάκης αλλά χειρότερο ηθοποιό δεν θα τον έλεγα με τίποτα. Είναι πολύ καλός. Εκπέμπει μια ψυχρότητα που τον περιορίζει αλλά σε αντίθεση με τη Ξυλά πχ ξέρει πως να τη χρησιμοποιήσει στην ερμηνεία του όταν ταιριάζει στον ρόλο και να βγάλει ακόμα και εξαιρετικό αποτέλεσμα. Και μπορεί να παίξει και δράμα και κωμωδία, χωρίς όμως βέβαια να ξεχωρίσει ιδιαίτερα σε κάτι από τα 2. Αλλά δεν θα τον έλεγα ούτε καν μέτριο, πόσο μάλλον "χειρότερο".
Προσωπικά έχω την αίσθηση ότι είναι ο κακός του δράματος. Παίζει μόνο έναν συγκεκριμμένο ρόλο και τον επαναλαμβάνει... Ίσως φταίει που η ψυχρότητά του δεν του αφήνει περιθώρια να πάει το ρόλο παρακάτω και να ξεχωρίσει όπως λες...
Πάντως για μένα είναι χειρότερος....

Παράθεση :
Διαφωνώ και για τον Τσιμιτσέλη. Το δράμα δεν το έχει, στη κωμωδία όμως είναι καλός. Κυρίως διαφωνώ όμως για τη Λασκαράκη. Δεν την έχω δει σε δραματικό ρόλο για να ξέρω τι κάνει. Στη Πολυκατοικία όσο την έχω δει μ'άρεσε, ήταν αρκετά καλή. Εκεί όμως που ήταν πάρα πολύ καλή ήταν στο άνθος του κάκτου. Έκανε φοβερό δίδυμο με Μπουγιούρη και έβγαζε γέλιο μέχρι και με τον Τοσουνίδη που δεν ήταν κακός αλλά έχει μια υπερβολή που με απωθεί. Μάλιστα η Οικονομάκου, που είναι φοβερή στη ζωή της άλλης, ερμηνευτικά στον ρόλο απέτυχε παταγωδώς. Ήταν μια κακή απομίμηση της Λασκαράκη, πράγμα για το οποίο όμως φταίει περισσότερο η Ντενίση που δεν προσάρμοσε τον ρόλο πάνω της.

Να σου πω για τη Λασκαράκη αυτό που λες και εσύ. Άλλιώς είναι ένας ηθοποιός στο θέατρο αλλιώς στην τηλεόραση. Για μένα τσιρίζει υπερβολικά...
Όσο δε για τον Τσιμιτσέλη, και στο δράμα και στην κωμωδία τον θεωρώ χειρότερο του είδους.
Απλά φωτομοντέλο τηλεόρασης....

Παράθεση :
Διαφωνώ και για Μεταξά-Παπαζήση. Ο δεύτερος, αν και γλυκανάλατος, μ'αρέσει. Ο Παπαζήσης πάλι είναι ψωνάρα. Τώρα έχει χαλαρώσει αλλά για ένα διάστημα είχε ξεφύγει τελείως. Για διπλό ρόλο δεν κάνει σίγουρα, ταλέντο όμως γενικώς έχει. Αλλά επειδή καβάλησε το καλάμι δεν το εξέλιξε. Στον ρόλο του στο Αν μ'αγαπάς πάντως ήταν εξαιρετικός. Κλάσεις ανώτερος του Ζαλμά που θεωρείται και καλός από κάποιους ενώ είναι παντελώς ανέκφραστος και κλειδωμένος. Την Παπουτσάκη, που λόγω της σειράς εκείνης την εκτιμούσα και βλέποντας την εξέλιξή της απογοητεύτηκα, μαζί του την ήθελα. Όσο άντεξα τη σειρά βέβαια διότι μέχρι τη μέση του Α' κύκλου είχε γίνει πίπα και την παράτησα. Και έκανε και δεύτερο και τρίτο μετά livan

Ο Μεταξάς σ αρέσει???? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μήπως να κάναμε έναν εξορκισμό στα φόρα????
Ο Ζαλμάς είναι παθητικός σε κάθε ρόλο του. Μοιάζει λες και βαριέται να παίζει....
Λογικό ο Παπαζήσης να ξεχωρίσει.
Αλλά εμένα ούτε και τότε μου άρεσε. Ίσως στην αρχή λίγο αλλά μετά όσο προχωρούσε η σειρά καθόλου όμως....
Και στο μια στιγμή δυο ζωές έφριξα...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
8rasos

8rasos

Αριθμός μηνυμάτων : 571
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί - Σελίδα 4 EmptyΠεμ Ιουλ 29, 2010 11:22 pm

Ιωάννα Πηλιχού: δε μου άρεσε καθόλου ως Εύα στου Ευτυχισμένους Μαζί. Ειδικά όταν τσίριζε μου έσπαγε τρομερά τα νεύρα grrrrr Την προτιμούσα cheerleader της ομαδάρας!! cheers

Κατερίνα Παπουτσάκη:έχω και πρόσφατη την ταινία που είχε παίξει "I love Karditsa". Το λιγότερο γελοία. moutza

Δημήτρης Βλάχος:όνομα ή μάλλον επίθετο και πράγμα. Ψωνισμένο και πολύ γελοίο ύφος.

Στράτος Τζώρτζογλου: θυμάμαι αμυδρά το "το σημάδι του έρωτα" gelio gelio gelio

Δήμητρα Ματσούκα:ότι και να πω είναι λίγο. Θυμάμαι την ερμηνεία της στο "El Greco" gelio gelio gelio η αγγλική προφορά της; gelio gelio Και στα ματωμένα χώματα. Ιεροσυλία για το βιβλίο της Σωτηρίου grrrrr
Silv
Silv

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί - Σελίδα 4 EmptyΠεμ Ιουλ 29, 2010 11:32 pm

8rasos έγραψε:
Ιωάννα Πηλιχού: δε μου άρεσε καθόλου ως Εύα στου Ευτυχισμένους Μαζί. Ειδικά όταν τσίριζε μου έσπαγε τρομερά τα νεύρα grrrrr Την προτιμούσα cheerleader της ομαδάρας!! cheers

Της ποιάς? gelio Της ομαδάρας?? gelio gelio gelio Μουχαχαχαχα, γελάσαμε και λίγο! gelio

8rasos έγραψε:
Δημήτρης Βλάχος:όνομα ή μάλλον επίθετο και πράγμα. Ψωνισμένο και πολύ γελοίο ύφος.

Α, ναι, καλέ, πώς το ξέχασα αυτό το υπερατάλαντο ψώνιο?? Evil or Very Mad

8rasos έγραψε:
Δήμητρα Ματσούκα:ότι και να πω είναι λίγο. Θυμάμαι την ερμηνεία της στο "El Greco" gelio gelio gelio η αγγλική προφορά της; gelio gelio Και στα ματωμένα χώματα. Ιεροσυλία για το βιβλίο της Σωτηρίου grrrrr

Εμένα πάντως το μόνο που μου έχει μείνει από την "ερμηνεία" της Ματσούκα (τόσο συγκλονισμένη έμεινα Evil or Very Mad ) στα Ματωμένα Χώματα ήταν το άκρως αποκαλυπτικό εσώρουχο που φαινόταν σε μια φάση όταν έβγαινε βρεγμένη από το νερό.. gelio Τραγικό σκηνοθετικό λάθος.. Evil or Very Mad Μα, καλά, κανείς δεν το πρόσεξε?? grrrrr Δεν υπήρχαν στρινγκ το 1920 στη Μ.Ασία, helloooooooooooooooooooooooooo!!!! livan gelio grrrrr
8rasos

8rasos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί - Σελίδα 4 EmptyΠεμ Ιουλ 29, 2010 11:37 pm

[quote="Poutsilv"]
8rasos έγραψε:
Της ποιάς? gelio Της ομαδάρας?? gelio gelio gelio Μουχαχαχαχα, γελάσαμε και λίγο! gelio

δεν εννοούσα τον Ολυμπιλαγό, οπότε τσάμπα γελάς

Παράθεση :

Εμένα πάντως το μόνο που μου έχει μείνει από την "ερμηνεία" της Ματσούκα (τόσο συγκλονισμένη έμεινα Evil or Very Mad ) στα Ματωμένα Χώματα ήταν το άκρως αποκαλυπτικό εσώρουχο που φαινόταν σε μια φάση όταν έβγαινε βρεγμένη από το νερό.. gelio Τραγικό σκηνοθετικό λάθος.. Evil or Very Mad Μα, καλά, κανείς δεν το πρόσεξε?? grrrrr Δεν υπήρχαν στρινγκ το 1920 στη Μ.Ασία, helloooooooooooooooooooooooooo!!!! livan gelio grrrrr

gelio gelio gelio gelio gelio gelio
αλήθεια; gelio gelio gelio gelio gelio
δεν το είχα δει gelio gelio gelio gelio gelio
γενικώς επειδή είχα λατρέψει με το βιβλίο, φοβόμουν να το δω. Κάτι σκηνούλες είχα δει livan
Silv
Silv

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί - Σελίδα 4 EmptyΠεμ Ιουλ 29, 2010 11:40 pm

8rasos έγραψε:
Poutsilv έγραψε:

δεν εννοούσα τον Ολυμπιλαγό, οπότε τσάμπα γελάς

Ούτε εγώ εννοούσα τον Ολυμπιακό βασικά..gelio

Ο Ολυμπιακός είναι ομαδάρα cheers , άρα γιατί να γελάσω?? Suspect ooxi

Απλά, αυτή η ηθοποιός ήταν στην πραγματικότητα cheerleader του Παναθηναϊκού, και νόμιζα ότι εννοούσες αυτήν την "ομαδάρα".. gelio gelio gelio gelio
8rasos

8rasos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί - Σελίδα 4 EmptyΠεμ Ιουλ 29, 2010 11:47 pm

και συνεχίζω να μη βρίσκω το λόγο που γελάς γιατί ο μπασκετικός Παναθηναϊκός είναι ΟΜΑΔΑΡΑ !!!!

και ναι εγώ τον Παναθηναϊκό είπα ΟΜΑΔΑΡΑ! τώρα την ομαδούλα που ανέφερες εσύ δεν την γνωρίζω ooxi
Silv
Silv

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί - Σελίδα 4 EmptyΠαρ Ιουλ 30, 2010 12:00 am

8rasos έγραψε:
και συνεχίζω να μη βρίσκω το λόγο που γελάς γιατί ο μπασκετικός Παναθηναϊκός είναι ΟΜΑΔΑΡΑ !!!!

και ναι εγώ τον Παναθηναϊκό είπα ΟΜΑΔΑΡΑ! τώρα την ομαδούλα που ανέφερες εσύ δεν την γνωρίζω ooxi

Axaxaxaxaxaxa!!! gelio gelio gelio gelio gelio

Κι εξακολουθούν τα σχόλια σου να μου προκαλούν γέλιο! gelio gelio gelio gelio

Χειρότεροι ηθοποιοί
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 8Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Χειρότεροι ηθοποιοί
» Ηθοποιοί 30-39
» Ασέξουαλ ηθοποιοί
» Υπερεκτιμημένοι ηθοποιοί
» Ηθοποιοί σε διαφημιστικά spots

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Γενικές συζητήσεις-
Μετάβαση σε: