| Χειρότεροι ηθοποιοί | |
|
+12Τέρψη GIOTA 8rasos elina Silv Elite_insolence marion kartalitsa dorinaki Mik melania mkostas 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Silv Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Αριθμός μηνυμάτων : 7389 Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010 Ηλικία : 34
| Θέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί Πεμ Ιουλ 22, 2010 1:51 pm | |
| | |
|
| |
mkostas Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 31917 Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010 Ηλικία : 32
| Θέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί Πεμ Ιουλ 22, 2010 1:59 pm | |
| Συμφωνώ ότι είναι υπερεκτιμημένος ο Μαρκουλάκης αλλά χειρότερο ηθοποιό δεν θα τον έλεγα με τίποτα. Είναι πολύ καλός. Εκπέμπει μια ψυχρότητα που τον περιορίζει αλλά σε αντίθεση με τη Ξυλά πχ ξέρει πως να τη χρησιμοποιήσει στην ερμηνεία του όταν ταιριάζει στον ρόλο και να βγάλει ακόμα και εξαιρετικό αποτέλεσμα. Και μπορεί να παίξει και δράμα και κωμωδία, χωρίς όμως βέβαια να ξεχωρίσει ιδιαίτερα σε κάτι από τα 2. Αλλά δεν θα τον έλεγα ούτε καν μέτριο, πόσο μάλλον "χειρότερο". Διαφωνώ και για τον Τσιμιτσέλη. Το δράμα δεν το έχει, στη κωμωδία όμως είναι καλός. Κυρίως διαφωνώ όμως για τη Λασκαράκη. Δεν την έχω δει σε δραματικό ρόλο για να ξέρω τι κάνει. Στη Πολυκατοικία όσο την έχω δει μ'άρεσε, ήταν αρκετά καλή. Εκεί όμως που ήταν πάρα πολύ καλή ήταν στο άνθος του κάκτου. Έκανε φοβερό δίδυμο με Μπουγιούρη και έβγαζε γέλιο μέχρι και με τον Τοσουνίδη που δεν ήταν κακός αλλά έχει μια υπερβολή που με απωθεί. Μάλιστα η Οικονομάκου, που είναι φοβερή στη ζωή της άλλης, ερμηνευτικά στον ρόλο απέτυχε παταγωδώς. Ήταν μια κακή απομίμηση της Λασκαράκη, πράγμα για το οποίο όμως φταίει περισσότερο η Ντενίση που δεν προσάρμοσε τον ρόλο πάνω της. Διαφωνώ και για Μεταξά-Παπαζήση. Ο δεύτερος, αν και γλυκανάλατος, μ'αρέσει. Ο Παπαζήσης πάλι είναι ψωνάρα. Τώρα έχει χαλαρώσει αλλά για ένα διάστημα είχε ξεφύγει τελείως. Για διπλό ρόλο δεν κάνει σίγουρα, ταλέντο όμως γενικώς έχει. Αλλά επειδή καβάλησε το καλάμι δεν το εξέλιξε. Στον ρόλο του στο Αν μ'αγαπάς πάντως ήταν εξαιρετικός. Κλάσεις ανώτερος του Ζαλμά που θεωρείται και καλός από κάποιους ενώ είναι παντελώς ανέκφραστος και κλειδωμένος. Την Παπουτσάκη, που λόγω της σειράς εκείνης την εκτιμούσα και βλέποντας την εξέλιξή της απογοητεύτηκα, μαζί του την ήθελα. Όσο άντεξα τη σειρά βέβαια διότι μέχρι τη μέση του Α' κύκλου είχε γίνει πίπα και την παράτησα. Και έκανε και δεύτερο και τρίτο μετά | |
|
| |
elina
Αριθμός μηνυμάτων : 3067 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Ηλικία : 35
| Θέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί Πεμ Ιουλ 22, 2010 11:39 pm | |
| | |
|
| |
elina
Αριθμός μηνυμάτων : 3067 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Ηλικία : 35
| Θέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί Πεμ Ιουλ 22, 2010 11:51 pm | |
| - Παράθεση :
- Συμφωνώ ότι είναι υπερεκτιμημένος ο Μαρκουλάκης αλλά χειρότερο ηθοποιό δεν θα τον έλεγα με τίποτα. Είναι πολύ καλός. Εκπέμπει μια ψυχρότητα που τον περιορίζει αλλά σε αντίθεση με τη Ξυλά πχ ξέρει πως να τη χρησιμοποιήσει στην ερμηνεία του όταν ταιριάζει στον ρόλο και να βγάλει ακόμα και εξαιρετικό αποτέλεσμα. Και μπορεί να παίξει και δράμα και κωμωδία, χωρίς όμως βέβαια να ξεχωρίσει ιδιαίτερα σε κάτι από τα 2. Αλλά δεν θα τον έλεγα ούτε καν μέτριο, πόσο μάλλον "χειρότερο".
Προσωπικά έχω την αίσθηση ότι είναι ο κακός του δράματος. Παίζει μόνο έναν συγκεκριμμένο ρόλο και τον επαναλαμβάνει... Ίσως φταίει που η ψυχρότητά του δεν του αφήνει περιθώρια να πάει το ρόλο παρακάτω και να ξεχωρίσει όπως λες... Πάντως για μένα είναι χειρότερος.... - Παράθεση :
- Διαφωνώ και για τον Τσιμιτσέλη. Το δράμα δεν το έχει, στη κωμωδία όμως είναι καλός. Κυρίως διαφωνώ όμως για τη Λασκαράκη. Δεν την έχω δει σε δραματικό ρόλο για να ξέρω τι κάνει. Στη Πολυκατοικία όσο την έχω δει μ'άρεσε, ήταν αρκετά καλή. Εκεί όμως που ήταν πάρα πολύ καλή ήταν στο άνθος του κάκτου. Έκανε φοβερό δίδυμο με Μπουγιούρη και έβγαζε γέλιο μέχρι και με τον Τοσουνίδη που δεν ήταν κακός αλλά έχει μια υπερβολή που με απωθεί. Μάλιστα η Οικονομάκου, που είναι φοβερή στη ζωή της άλλης, ερμηνευτικά στον ρόλο απέτυχε παταγωδώς. Ήταν μια κακή απομίμηση της Λασκαράκη, πράγμα για το οποίο όμως φταίει περισσότερο η Ντενίση που δεν προσάρμοσε τον ρόλο πάνω της.
Να σου πω για τη Λασκαράκη αυτό που λες και εσύ. Άλλιώς είναι ένας ηθοποιός στο θέατρο αλλιώς στην τηλεόραση. Για μένα τσιρίζει υπερβολικά... Όσο δε για τον Τσιμιτσέλη, και στο δράμα και στην κωμωδία τον θεωρώ χειρότερο του είδους. Απλά φωτομοντέλο τηλεόρασης.... - Παράθεση :
- Διαφωνώ και για Μεταξά-Παπαζήση. Ο δεύτερος, αν και γλυκανάλατος, μ'αρέσει. Ο Παπαζήσης πάλι είναι ψωνάρα. Τώρα έχει χαλαρώσει αλλά για ένα διάστημα είχε ξεφύγει τελείως. Για διπλό ρόλο δεν κάνει σίγουρα, ταλέντο όμως γενικώς έχει. Αλλά επειδή καβάλησε το καλάμι δεν το εξέλιξε. Στον ρόλο του στο Αν μ'αγαπάς πάντως ήταν εξαιρετικός. Κλάσεις ανώτερος του Ζαλμά που θεωρείται και καλός από κάποιους ενώ είναι παντελώς ανέκφραστος και κλειδωμένος. Την Παπουτσάκη, που λόγω της σειράς εκείνης την εκτιμούσα και βλέποντας την εξέλιξή της απογοητεύτηκα, μαζί του την ήθελα. Όσο άντεξα τη σειρά βέβαια διότι μέχρι τη μέση του Α' κύκλου είχε γίνει πίπα και την παράτησα. Και έκανε και δεύτερο και τρίτο μετά
Ο Μεταξάς σ αρέσει???? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Μήπως να κάναμε έναν εξορκισμό στα φόρα???? Ο Ζαλμάς είναι παθητικός σε κάθε ρόλο του. Μοιάζει λες και βαριέται να παίζει.... Λογικό ο Παπαζήσης να ξεχωρίσει. Αλλά εμένα ούτε και τότε μου άρεσε. Ίσως στην αρχή λίγο αλλά μετά όσο προχωρούσε η σειρά καθόλου όμως.... Και στο μια στιγμή δυο ζωές έφριξα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
8rasos
Αριθμός μηνυμάτων : 571 Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010 Ηλικία : 31
| Θέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί Πεμ Ιουλ 29, 2010 11:22 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί Πεμ Ιουλ 29, 2010 11:32 pm | |
| | |
|
| |
8rasos
| Θέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί Πεμ Ιουλ 29, 2010 11:37 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί Πεμ Ιουλ 29, 2010 11:40 pm | |
| | |
|
| |
8rasos
| Θέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί Πεμ Ιουλ 29, 2010 11:47 pm | |
| και συνεχίζω να μη βρίσκω το λόγο που γελάς γιατί ο μπασκετικός Παναθηναϊκός είναι ΟΜΑΔΑΡΑ !!!! και ναι εγώ τον Παναθηναϊκό είπα ΟΜΑΔΑΡΑ! τώρα την ομαδούλα που ανέφερες εσύ δεν την γνωρίζω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί Παρ Ιουλ 30, 2010 12:00 am | |
| | |
|
| |
| Χειρότεροι ηθοποιοί | |
|