Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Χειρότεροι ηθοποιοί

Πήγαινε κάτω 
+12
Τέρψη
GIOTA
8rasos
elina
Silv
Elite_insolence
marion
kartalitsa
dorinaki
Mik
melania
mkostas
16 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
marion

marion

Αριθμός μηνυμάτων : 1135
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

Χειρότεροι ηθοποιοί - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί - Σελίδα 2 EmptyΤετ Ιουλ 21, 2010 4:08 pm

Και σκεψου οτι δευτερο ρολο στης "αγαπης μαχαιρια" ειχε η Πολυχρονιδη!Αντι να παιζει το ρολο της πρωταγωνιστριας αυτη!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Silv
Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Silv

Αριθμός μηνυμάτων : 7389
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί - Σελίδα 2 EmptyΤετ Ιουλ 21, 2010 4:17 pm

marion1 έγραψε:
Και σκεψου οτι δευτερο ρολο στης "αγαπης μαχαιρια" ειχε η Πολυχρονιδη!Αντι να παιζει το ρολο της πρωταγωνιστριας αυτη!

Μα, πραγματικά όμως!

Αν είναι δυνατόν, να είναι η Πολυχρονίδη το δεύτερο όνομα και να είναι η άλλη η emetos το πρώτο... livan
marion

marion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί - Σελίδα 2 EmptyΤετ Ιουλ 21, 2010 4:30 pm

Ρε συ τι αταλαντο και ανεκφραστο πλασμα ηταν αυτο...Η Ξυλα μπροστα της ειναι Παξινου!Μα τι διαολο,πώς τους δινουν πτυχια;
Silv
Silv

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί - Σελίδα 2 EmptyΤετ Ιουλ 21, 2010 4:43 pm

E, sorry κιόλας, αλλά τι σου φταίει η καημένη η Ξυλά να την συγκρίνεις με αυτήν??? grrrrr grrrrr

Επίσης, δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να έχεις πτυχίο για να γίνεις πρωταγωνίστρια... Laughing
marion

marion

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί - Σελίδα 2 EmptyΤετ Ιουλ 21, 2010 4:53 pm

Ε δεν πρεπει να ειναι αποφοιτοι καποιας θεατρικης σχολης/εργαστηριου;Για να ξερω αμα ειναι να παω σε καμια οντισιον! dunato gelio dunato gelio

Ειπαμε,η Ξυλα ειναι Παξινου μπροστα της,αρα σκαλες ανωτερη της( ε ρε τριξιμο που θα τρωνε τα κοκαλακια της Παξινου)! pppppppp
Silv
Silv

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί - Σελίδα 2 EmptyΤετ Ιουλ 21, 2010 4:59 pm

Ότι δηλαδή θες να μας πεις τώρα ότι αυτή πέρασε από όντισιον και πήρε το ρόλο??? Shocked dunato gelio dunato gelio dunato gelio

Πλάκα με κάνεις! dunato gelio

Απλά δεν παίζει... Shocked
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί - Σελίδα 2 EmptyΤετ Ιουλ 21, 2010 5:07 pm

Πετάγομαι και εγώ ωσαν τσουτσού....

Φαίη η μία Φαίη και η άλλη..Τυχαίο??Δε νομίζω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Silv
Silv

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί - Σελίδα 2 EmptyΤετ Ιουλ 21, 2010 5:11 pm

dorinaki έγραψε:
Πετάγομαι και εγώ ωσαν τσουτσού....

Φαίη η μία Φαίη και η άλλη..Τυχαίο??Δε νομίζω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Και εξακολουθώ να μένω άφωνη!! Shocked Shocked grrrrr grrrrr grrrrr

Είναι δυνατόν να μου συγκρίνετε την Ξυλά με αυτήν την αχαρακτήριστη????? grrrrr grrrrr grrrrr grrrrr grrrrr grrrrr grrrrr grrrrr grrrrr grrrrr grrrrr

Πωωω, γλίτσα, μην με τρελαίνεις! bang head
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί - Σελίδα 2 EmptyΤετ Ιουλ 21, 2010 5:20 pm

Η κάθε μια αποτελεί μια κατηγορία αταλαντοσύνης [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Silv
Silv

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί - Σελίδα 2 EmptyΤετ Ιουλ 21, 2010 5:24 pm

Εγώ την Ξυλά δεν την θεωρώ ατάλαντη.. Laughing Laughing Laughing ooxi

Κρύα ναι, λίγο ξυλάγγουρο ναι, αλλά όχι και ατάλαντη.. Άσε που στο Φεύγα μου άρεσε κιόλας. ooxi

Χειρότεροι ηθοποιοί
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 8Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Χειρότεροι ηθοποιοί
» Ηθοποιοί 30-39
» Ασέξουαλ ηθοποιοί
» Υπερεκτιμημένοι ηθοποιοί
» Ηθοποιοί σε διαφημιστικά spots

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Γενικές συζητήσεις-
Μετάβαση σε: