| Υπερεκτιμημένοι ηθοποιοί | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 1981 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
| Θέμα: Υπερεκτιμημένοι ηθοποιοί Δευ Απρ 26, 2010 12:19 am | |
| Ποιούς ηθοποιούς τηλενουβελών θεωρείτε υπερεκτιμημένους; Ότι τους έχουν υπερβολικά ψηλά χωρίς να το αξίζουν; | |
|
| |
mkostas Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 31917 Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010 Ηλικία : 32
| Θέμα: Απ: Υπερεκτιμημένοι ηθοποιοί Δευ Απρ 26, 2010 12:51 am | |
| Πρώτος απ'όλους ο Κολούνγκα. Ο άνθρωπος είναι κυριολεκτικά η μεξικάνικη εκδοχή του Πετράκη σε όλα τα επίπεδα. Απορώ ΠΩΣ σκατά κάνει επιτυχία τόσα χρόνια. Σε σημείο που χαίρομαι που σιγά σιγά τον ξεπερνάει ο Λέβυ γιατί τουλάχιστον αυτός βλέπεται και είναι όντως ωραίος. Δηλαδή μπορώ να καταλάβω γιατί έχει τόση επιτυχία. Με τον Κολούνγκα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Άλλοι υπερεκτιμημένοι... από Μεξικό η λίστα νομίζω είναι μεγάλη. Η Σπάνικ, η Νοριέγκα και ο Σανταμαρίνα σίγουρα. Κάποιοι που υπερεκτιμήθηκαν σε κάποια φάση ήταν και οι Καμίλ-Ρουλί, αλλά ο Καμίλ τώρα έφτασε να αδικείται.
Από Αργεντινή υπερεκτιμημένοι ο Αράνα και η Ορέιρο σίγουρα. Πολύ καλό ζευγάρι, κουκλιά και οι 2 αλλά σαν ηθοποιοί δεν είναι κάτι σούπερ, ειδικά ο Αράνα είναι πολύ αδύναμος και πολύ... μυξοπαρθένος. Μπορούν να παίξουν μόνο συγκεκριμένους ρόλους και μόνο θετικούς χαρακτήρες.
Από Κολομβία θεωρώ υπερεκτιμημένο από το κοινό τον Ραφαέλ Νοβόα. Τα κανάλια απαιτητικούς ρόλους, με εξαίρεση ίσως το pura sangre, δεν του έχουν δώσει αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ περισσότερο galan παρά ηθοποιός. Από τους λίγους galanes βέβαια που είναι ταυτόχρονα και ηθοποιοί, αλλά Μαρτίνεζ, Τάτσερ, Πέρνια και Σολάρ είναι σαφώς καλύτεροι ενώ επίσης είναι και τα 2 και ο κόσμος μόνο στον πρώτο το αναγνωρίζει. Από τα κανάλια υπερεκτιμημένη και η Βερόνικα Ορόσκο και δεν καταλαβαίνω γιατί. Το κοινό όχι μόνο δεν την υπερεκτιμά, αλλά την αδικεί κιόλας γιατί της δίνουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρές ανώτερες του ταλέντου της και δίπλα σε ηθοποιούς ανώτερους από εκείνη με αποτέλεσμα να περνά απαρατήρητη. Κοινό και κριτικοί συμφώνησαν ότι είναι η παραφωνία του los protegidos σε σημείο που τη λυπήθηκα γιατί θεωρώ ότι ο ρόλος της δεν ήταν πραγματικά πρωταγωνιστικός, παρ'όλα αυτά της δίνουν τώρα και νέο πρωταγωνιστικό. | |
|
| |
Athina
| Θέμα: Απ: Υπερεκτιμημένοι ηθοποιοί Δευ Απρ 26, 2010 1:11 am | |
| Για τον Colunga θα συμφωνήσω. Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία τόσα χρόνια. OK είναι ωραίος αλλά ωραίοι είναι κι άλλοι. Προφανώς είναι πολύ γερή η προώθηση της Televisa. Edith Gonzalez επίσης. Εκτός του ότι είναι παγοκολώνα είναι και πάντα υπερβολική σε ό,τι την έχω δει. Spanic, Noriega εννοείται, ειδικά η Spanic. Σιγά τη Meryl Streep. Υπερβολική πάντα.
Όσο για τον Novoa, προσωπικά δεν τον έχω δει αλλού, αλλά στο Pura Sangre τον βρήκα εξαιρετικό. Είχε Παρουσία, πώς το λένε. Ήταν ο Eduardo Montenegro.
Σκέφτομαι τώρα να πω και κανέναν υπερεκτιμημένο από Βραζιλία και συνειδητοποιώ ότι δεν μπορώ να βρω. Ίσως γιατί εκεί είναι πολύ αυστηρά τα στάνταρ τους και κάνουν Σταρ μόνο όσους είναι και Ηθοποιοί. Αλλιώς θα πάρουν ρόλους σύμφωνα με το όποιο ταλέντο έχουν. Α, η Vera Fischer μου ήρθε τώρα στο μυαλό. Έτσι κι έτσι υποκριτικά. | |
|
| |
dorinaki Πορνίδιο
Αριθμός μηνυμάτων : 5608 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28
| |
| |
mkostas Admin
| Θέμα: Απ: Υπερεκτιμημένοι ηθοποιοί Δευ Απρ 26, 2010 1:50 am | |
| Σαν παρουσία ο Νοβόα μ'αρέσει και μένα. Έχει πολύ επιβλητική και γενικά έχει αέρα πρωταγωνιστή αλλά κατά τη γνώμη μου δεν είναι για δύσκολους ρόλους. Για παράδειγμα ρόλους σαν του Ανίμπαλ, του Έλκιν ή του Καμπέτο στο la viuda de la mafia, σαν του Antonio στο la dama de troya ή του Αντόνιο στο perro amor δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να παίξει. Και σαν ηθοποιός καλός είναι αλλά κατά τη γνώμη μου ο Εντουάρντο θα μπορούσε να έχει και πιο δυνατές σκηνές αν τον έπαιζε άλλος ηθοποιός παρόλο που όντως έχει ταυτιστεί πάρα πολύ με τον ρόλο. Στη Μάριλυν πχ έπαιζε καλά αλλά εκεί που το καστ ήταν ανώτερου επιπέδου από αυτό το pura και που δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο να τον αβαντάρει, δεν φαινόταν τίποτα το ιδιαίτερο. Αν δεν είχε τόσο καλή χημεία με την Ουμάνα και δεν ήταν ήδη γνωστός δεν νομίζω καν να έκανε αίσθηση. Απλώς είναι από τους λίγους που είναι και galan και ηθοποιός. Στη Κολομβία αν δει κανείς πρωταγωνιστές σειρών θα δει ότι σχεδόν όλοι είναι ηθοποιοί σκέτο, τουλάχιστον στο RCN. Galanes έχει ελάχιστους. Αλλά τελικά μετράει να είναι κανείς ένας ηθοποιός. Ένας galan πχ, τι να κλάσει απέναντι σε έναν Πάτρικ Ντέλμας; Επίσης στο pura για μένα Σάντσεζ-Σάενς-Ντιάζ έκλεψαν τη παράσταση υποκριτικά και πιστεύω ότι το υπόλοιπο αντρικό καστ, με εξαίρεση εννοείται τον Γκαμπόα, ήταν καλύτερο από εκείνον.
Συμφωνώ και για Φαβέλα. Ατάλαντη. Και στη πεντάμορφη που και καλά ήταν βελτιωμένη τα χάλια της είχε. | |
|
| |
Athina
| Θέμα: Απ: Υπερεκτιμημένοι ηθοποιοί Δευ Απρ 26, 2010 2:23 pm | |
| Εμένα από το αντρικό καστ αυτός και ο Pepe Sanchez μου άρεσαν πιο πολύ, οι άλλοι δε θεωρώ ότι ήταν καλύτεροί του, ούτε ο Camilo, ούτε ο Renato, ούτε ο Simon. Ειδικά ο Andres Juan με την καμία, θεωρώ ότι έχανε σε πολλά σημεία. Από τις γυναίκες κατ' εμέ η Helga Diaz έκλεψε την παράσταση απ' όλες τις άλλες, και από την Saenz. | |
|
| |
mkostas Admin
| Θέμα: Απ: Υπερεκτιμημένοι ηθοποιοί Δευ Απρ 26, 2010 6:20 pm | |
| Ο Σιμόν εμένα μ'άρεσε περισσότερο. Γενικά τον θεωρώ πάρα πολύ καλό ηθοποιό, μ'αρέσει από την εποχή του Perro amor. Ο Ρενάτο μέσα στο pura το ίδιο αλλά στη Μάριλυν αρκετά περισσότερο παρόλο που έπαιζε ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο και βασικά ακριβώς τον ίδιο ρόλο. Στα τελευταία επεισόδια είχε κάποιες πολύ δυνατές σκηνές που τις έπαιξε εξαιρετικά. Ο Καμίλο στην αρχή δεν μ'άρεσε, μου φαινόταν πολύ μέτριος. Θυμάμαι πχ στη σκηνή στον γάμο που φώναζε για το ατύχημα της γκόμενάς του, με είχαν πιάσει τα γέλια. Στη πορεία όμως έστρωσε και άλλαξα τελείως γνώμη και ακόμα καλύτερος υποκριτικά ήταν στο La Dama de Troya. Αλλά... μαμούχαλος. Δεν κάνει για πρωταγωνιστής, δεν έχει αυτό το κάτι που θα τον κάνει να ξεχωρίσει και ούτε αρκεί το ταλέντο του για να το αναπληρώσει μ'αυτό. Ο Ταραχάνο στη dama τον εξαφάνισε κυριολεκτικά από την οθόνη και πολλοί ηθοποιοί τον καπέλωναν με εξαίρεση την Ουμάνα που αν και πολύ καλύτερή του έχουν τέτοια χημεία που έπαιρνε πάτημα κι ανέβαινε. | |
|
| |
elina
Αριθμός μηνυμάτων : 3067 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Ηλικία : 35
| Θέμα: Απ: Υπερεκτιμημένοι ηθοποιοί Πεμ Απρ 29, 2010 9:42 am | |
| όλοι αυτοί που είπατε, και η Gomez από τη χήρα επίσης..... | |
|
| |
helenaki
Αριθμός μηνυμάτων : 60 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Ηλικία : 34
| Θέμα: Απ: Υπερεκτιμημένοι ηθοποιοί Πεμ Απρ 29, 2010 1:47 pm | |
| συμφωνω απολυτα για την φαβελα....... για τον κολουνγκα δε μπορω να μαι αντικειμενικη..... | |
|
| |
markous
Αριθμός μηνυμάτων : 26 Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Υπερεκτιμημένοι ηθοποιοί Κυρ Σεπ 26, 2010 10:39 pm | |
| - Athina έγραψε:
- Για τον Colunga θα συμφωνήσω. Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία τόσα χρόνια. OK είναι ωραίος αλλά ωραίοι είναι κι άλλοι. Προφανώς είναι πολύ γερή η προώθηση της Televisa. Edith Gonzalez επίσης. Εκτός του ότι είναι παγοκολώνα είναι και πάντα υπερβολική σε ό,τι την έχω δει. Spanic, Noriega εννοείται, ειδικά η Spanic. Σιγά τη Meryl Streep. Υπερβολική πάντα.
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Ο Colunga τόσα χρόνια είναι στο προσκήνιο, τόσες σειρές κι όμως...προσωπικά τον θυμάμαι πιο πολύ στην La Usurpadora. Πρέπει να αλλάξει τουλάχιστον ρόλους. Να δοκιμάσει νέα πράγματα. Δε μπορώ να πιστέψω ότι σε κάποιον μπορεί να αρέσει να παιζει επί τόσα χρόνια τα ίδια πράγματα πάνω-κάτω. Δεν κατηγορώ μόνο αυτόν όμως. Εξάλλου, η Televisa έχει το πάνω χέρι και κάνει το κουμάντο. Η Edith... πφφφ!!!! Δεν ξέρω γιατί, αλλά δε με τραβάει. Οκ, μου φαίνεται κρύα, ξενέρωτη, αλλά δεν είναι μόνο αυτό...κάτι δε με τραβάει γενικά σε εκείνη και δεν ξέρω τί ακριβώς φταίει ... Η Noriega άλλη από εκεί. Όχι ότι είναι κρύα σαν την Edith βέβαια, αυτή έχει άλλο πρόβλημα. Πιο πολύ με χαλάνε οι ρόλοι που διαλέγει... Όλο την παρθενόπη, με αποκορύφωμα την ''παρθένα σύζυγο''. Ας κάνει και άλλες επιλογές στους ρόλους της επιτέλους. Πρέπει να ξεχνάω και κάνα-δυο ακόμα, αλλά δε μου έρχονται τώρα. | |
|
| |
| Υπερεκτιμημένοι ηθοποιοί | |
|