Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Χειρότεροι ηθοποιοί

Πήγαινε κάτω 
+12
Τέρψη
GIOTA
8rasos
elina
Silv
Elite_insolence
marion
kartalitsa
dorinaki
Mik
melania
mkostas
16 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

Χειρότεροι ηθοποιοί Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί EmptyΤετ Ιουλ 14, 2010 6:37 pm

Σε ποιους Έλληνες ηθοποιούς θα πετάγατε ντομάτες με ξυράφι μέσα;;;;; (λέμε τώρα) Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Το πρώτο τόπικ από τα τόπικ θαψίματος που ετοιμάζομαι να ανοίξω cheers cheers cheers
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://telestarsboards.forumgreek.com
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί EmptyΤετ Ιουλ 14, 2010 7:00 pm

1. Αγγελική Δαλιάνη ή αλλιώς σάπιο αγγουροειδές. Μακράν η πιο ατάλαντη ηθοποιός στην Ελλάδα. Θυμάμαι τη φωνή της και ξερνάω. Απορώ πως τόσος κόσμος έβλεπε την Μαρία τη σκιάχτρα. Άααααντε, οκ, το ότι γενικά ήταν άθλια σειρά να μην πειράξει αλλά η... πρωταγωνίστρια;;;; Ποια πρωταγωνίστρια δηλαδή... είναι απ'αυτές που σε κάνουν να λες, "πως της ήρθε να γίνει ηθοποιός;"
2. Παναγιώτης Πετράκης ή αλλιώς πετρακινοειδές μπιπ. Ότι δεν αντέχω σε ηθοποιό το έχει πάνω του. Υπερβολικό στόμφο, γελοίες εκφράσεις, προσπαθεί να βγάλει δάκρυα και μοιάζει να προσπαθεί να χέσει και να μην μπορεί κι από πάνω στέκεται σαν να έχει παλούκι στον κώλο. ΜΠΛΙΑΧ!!
3. Υρώ Λούπη. Με τη σιχαμερή φωνή και την υπερβολή χωρία όρια. Τη μισούσα από τις μεταγλωττίσεις την γουρούνα, είχα σακατέψει την Κολχέρο. Αλλά σε όσο άντεξα από Βέρα την απομίσησα χαχαχαχα. Η ξυνίλα στη μούρη και το μίσος που της έχει η φοράδα η αδερφή μου βοήθησαν. Ωστόσο το ότι η αδερφή μου την μισεί θα έπρεπε να κάνει εμένα να την λατρεύω. Όπως το αντίστροφο με τον Πετράκη. Αλλά άντε να λατρέψεις τέτοια πλάσματα lol!
4. Σόμμερ. Απαξιώ να αφήσω σχόλια ooxi
5. Γιώργος Σεϊταρίδης. ΙΙΙΙΟΟΥΥΥΥΥΥ. Έβλεπα πρώτο επεισόδιο s1ngles 2 και το έκλεισα εξαιτίας του. Τι υπερατάλαντος. Η φωνή του δεν παλεύεται με τίποτα. Είναι ΟΙΚΤΡΗ. Και παίζει και τελείως χάλια. Και είναι και τελείως αντιπαθής. Και είναι και τελείως ψωνάρα. Και μπιχλιάρης επίσης.
6. Καζάκος junior. Μα να μην πάρει τίποτα από τους γονείς του; Μέχρι και ο πατέρας που εμένα δεν μ'αρέσει μπροστά του είναι το απόλυτο ταλέντο. Γενικώς μου είναι συμπαθής αλλά αυτό δεν τον κάνει να παύει να είναι ατάλαντος ooxi Στο αχ και να ξερες που του πήγαινε ο ρόλος (έπαιζε ένα κοιμισμένο αγγούρι) βλεπόταν geek
7. Μιμή Ντενίση. Το all time classic παράδειγμα αταλαντοσύνης geek Ομολογώ ότι με αυτά που άκουγα περίμενα να δω κάτι πολύ χειρότερο, αλλά δεν παύει να είναι χάλια... Κυρίως αν μετρήσεις τα χρόνια που έχει στο χρόνο. Τόσες θεατρικές παραστάσεις, τόσοι ρόλοι, σειρές, μέχρι και σχολή έχει (διδάσκει κιόλας έτσι; Ωχ!!) είναι δυνατόν να παίζει ακόμα έτσι; Αυτή σε λίγο θα γίνει δεινόσαυρος και ακόμα δεν θα έχει κάνει ούτε ένα βήμα.

Είναι και οι 2 άλλοι υπερατάλαντοι που δεν ξέρω που να τους βάλω: Σόμμερ, Σεϊταρίδης. Τώρα που το σκέφτομαι έπρεπε να τους βάλω στη θέση του Καζ

Και επίσης δεν μ'αρέσουν κάτι υπερμέτριοι. Είτε πρώτα ονόματα όπως ο Γεωργούλης, η Μπάρμπα, η Σακκά, ο Αϊβάζης, η Κορινθίου κτλπ είτε δευτεράντζες όπως ο Ανανιάδης (ή αλλιώς σάπιος ανανάς ή αλλιώς πατημένη πινέζα), η Δρακουλάκη (ή αλλιώς Δρακούλω ή αλλιώς Δρακουλίνα), Σπαλιάρας κτλπ
melania

Αριθμός μηνυμάτων : 393
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί EmptyΤετ Ιουλ 14, 2010 7:21 pm

άνοιξες κορυφαίο τόπικ!!

Συμφωνώ σε όλα και συμπληρώνω:
Γιαννακόπουλος: νομίζω ότι είναι πιο ατάλαντος από όλους όσους ανέφερες μαζί. Δεν έχει τίποτα: ούτε το κωμικό, ούτε το δραματικό, ούτε το ζεν πρεμιέ, απολύτως τίποτα. Ας πούμε ο Πετράκης στο κωμικό μερικές φορές βγαίνει συμπαθής. Στυλ Σόμμερ, Ανανιάδης, αίσχος, αλλά θεωρούνται ωραίοι, θέλω να πω ο καθένας από αυτούς πουλάει κάτι, ο Γιαννακόπουλος τίποτα! Έδειχνε κάποια στιγμή σε μια εκπομπή αποσπάσματα από το Μπακαλόγατο, ήταν ειλικρινά δραματικός!
Μπουρδούμης: μόνο στη Βέρα τον έχω δει και κάποια αποσπάσματα από το σήριαλ για την Βουγιουκλάκη. Οι εκφράσεις του δεν υπάρχουν. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δει στο φόρουμ της Βέρας screen caps που ανέβαζε μια κοπελιά με δικά της σχόλια θα κάνει κοιλιακούς από τα γέλια

Από γυναίκες να συμπληρώσω την Παπουτσάκη στο ρόλο της Βουγιουκλάκη!! Ίσως ότι χειρότερο έχω δει ποτέ σε σήριαλ.

Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι που δεν μου έρχονται τώρα, θα επανέλθω εάν θυμηθώ.
Mik

Αριθμός μηνυμάτων : 578
Ημερομηνία εγγραφής : 13/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί EmptyΤετ Ιουλ 14, 2010 8:25 pm

Σίγουρα δεν συμφωνώ σε όλα (το περίεργο θα ήταν να συμφωνούσα μαζί σου Κώστα ) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αλλα σε καποιους ναι...

(Πρώτα τα δικά σου)
1) Δαλιάνη.: Διαφωνώ. Δεν είναι τραγική είναι απλώς χάλια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

2) Πετράκης : Διαφωνω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

3) Μαρέσει η Λουπη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

4) Σομμερ: Συμφωνώ με χίλια!! Ελεεινός, τρισάθλιος, ατάλαντος και γύφτουλας

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
5) Σεϊταρίδης : Μάρεσε μόνο στο s1ngles. Γενικά ναι, είναι ατάλαντος!
6) Καζάκος. Κακός, ναι. Αλλα δεν μπορώ να τον βρίσω. Λατρευα την Τζενούλα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
7) Ντενίση : Εννοείται . ΑΘλιότατη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ας βάλω και τους δικούς μου:

Ματσουκα: Μόνο ωραία/σεξουλιάρα γκόμενα είναι και αυτό πουλάει. Εχει ομως τον πιο εκνευριστικό τρόπο ομιλίας που έχω δει στην τηλεόραση και γενικώς είναι...

ΕΛΛΕΙΝΗΗΗΗΗΗ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Παπα Είπα να μην σας σχολιάσω στις βαθμολογίες, αλλα εδώ με προκάλεσες.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Χάλι. Πέρυσι που είχε σκηνές με τον Μπουγιούρη (που την ανέβαζε) ψευτοβλεπόταν (αντεχόταν δηλαδη). Φέτος είναι άθλια.
Δεν μπορεί να κλάψει , βγάζει μόνο μια μιρλο-φατσα, ενώ έχει ωραία φωνη-όταν φωνάζει θέλω να της σπάσω το κεφάλι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] και γενικά, δεν αποδίδει σε καμία σκηνή που απαιτεί ένταση (είτε νευρα, είτε πόνο, είτε ''απολυτο'' ερωτα. ) Χάλι. Α, το πλατς πλάτς του στόματος λες και μασάει αόρατη τσίχλα να μην ξεχάσω. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Γκλέτσος: Χάλιας. Βγάζει μια απίστευτη καγκουρίαση και κουραδομαγκιά. Μου φαίρνει αναγούλα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Το ποιηματάκι μου στο νήπιο το έλεγα καλύτερα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ρωμας: Τόσα χρόνια παίζει τους ίδιους και τους ίδιους αποτυχημένους κρυοκωλους ρολους. Μπορεί οι σειρές που γράφει να ναι συμπαθητικές αλλα σαν ηθοποιός [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Σε αυτούς που εσύ βάζεις μέτριους εγώ κάποιους τους θεωρώ άθλιους....

Σακκα-Κορινθίου-Ανανιάδης [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αν θυμηθώ κιάλλους θα τους βάλω... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί EmptyΤετ Ιουλ 14, 2010 9:18 pm

Γύφτε συμφωνώ σε όλους πλην του Καζάκου Junior..Εμένα μ'αρέσει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] '
Να προσθέσω και κάποιους:

1.Αποστόλης Τότσικας...Από κορμί,ταλεντάρα αλλά από ταλέντο,κορμάκι τόσο δα.. Αν κι έχει τόσο ωραία φατσούλα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

2.Ιωάννης Παπαζήσης.....Αρνούμαι να σχολιάσω πραγματικά [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

3.Κώστας Σπυρόπουλος Στην Εδέμ θα ταίριαζε γάντι..Αυτό τα λέει όλα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

4.Μαριλίτα Λαμπροπούλου......Δεν την παλεύω με την συγκεκριμένη..Αν και στα ίχνη μπορώ να πω ότι μου άρεσε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

5.΄Γιώργος Καραμίχος...Αντιπαθέστατος...Μου βγάζει κάτι το πολύ ψιλομύτικο δεν ξέρω γιατί και δεν μου λεει κάτι σαν ηθοποιός..Μόνο στο Καφέ της Χαράς μου άρεσε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

6.Στράτος Τζώρτζογλου..............Ατάλαντος εντελώς..Για κάποιο λόγο κάποιες φορές τον μπερδεύω με τον Γκλέτσο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί EmptyΤετ Ιουλ 14, 2010 10:27 pm

Παράθεση :
Γιαννακόπουλος: νομίζω ότι είναι πιο ατάλαντος από όλους όσους ανέφερες μαζί. Δεν έχει τίποτα: ούτε το κωμικό, ούτε το δραματικό, ούτε το ζεν πρεμιέ, απολύτως τίποτα. Ας πούμε ο Πετράκης στο κωμικό μερικές φορές βγαίνει συμπαθής. Στυλ Σόμμερ, Ανανιάδης, αίσχος, αλλά θεωρούνται ωραίοι, θέλω να πω ο καθένας από αυτούς πουλάει κάτι, ο Γιαννακόπουλος τίποτα! Έδειχνε κάποια στιγμή σε μια εκπομπή αποσπάσματα από το Μπακαλόγατο, ήταν ειλικρινά δραματικός!
Τον Γιαννακόπουλο τον θεωρώ πάνω απ'όλα αδιάφορο. Και γι'αυτό δεν με ενοχλεί και τόσο. Έχει κι ένα συμπαθητικό στυλ αλλά όταν πήγαιναν να τον επιβάλλουν και είχε όλη τη σειρά πάνω του δεν βλεπόταν με ΤΙΠΟΤΑ. Αλλά σιγά σιγά έστρωσε. Και όταν λέω έστρωσε, εννοώ ότι έπαψε να προσπαθεί να βγάλει το συναίσθημα. Το πήγε στην απλή απαγγελία και βλέπεται πιο άνετα. Τώρα Σόμμερ, Ανανιάδης κτλπ ας πάρουν κανα πόντο και μετά να περαστούν για ωραίοι. Ο Πετράκης στα κωμικά στην αρχή δεν με ενοχλούσε. Στα πρώτα επεισόδια κάνανε άπειρες λήψεις τη κάθε σκηνή μπας και στρώσουν τους ατάλαντους, οι σκηνοθέτες ήταν πιο επίμονοι και πιο πιεστικοί κι έτσι κάποιοι βλεπόντουσαν. Μετά όμως που δεν υπήρχαν τα χρονικά περιθώρια για κάτι τέτοιο και άρχισαν να μπαίνουν δύσκολες σκηνές και να πέφτει το βάρος στους ηθοποιούς, δεν μπορούσα να αντέξω Πετράκη ούτε στις κωμικές. Ήταν τρομερά γελοίος. Αυτή που κάτι κάνει σ'αυτές, είναι η Δρακουλάκη αλλά μόλις ανεβάζει λίγο την ένταση σπάει τύμπανα. Και το ίδιο ισχύει και για τα δραματικά της.

Παράθεση :
Μπουρδούμης: μόνο στη Βέρα τον έχω δει και κάποια αποσπάσματα από το σήριαλ για την Βουγιουκλάκη. Οι εκφράσεις του δεν υπάρχουν. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δει στο φόρουμ της Βέρας screen caps που ανέβαζε μια κοπελιά με δικά της σχόλια θα κάνει κοιλιακούς από τα γέλια
Στη Βέρα δεν τον είχα δει αρκετά, βασικά δεν τον πρόσεχα. Αλλά τον είχα σαν ατάλαντο στο νου μου γιατί τον θυμάμαι με γουρλωμένα μάτια. Αλλά στη Μήδεια του Μποστ του Φασουλή που τον είχα δει μ'άρεσε. Δεν ήταν βέβαια τίποτα το ιδιαίτερο, ενώ υποτίθεται πως στο θέατρο είναι πολύ καλύτερος (βέβαια και η παράσταση δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και η μεταφορά γεμάτη λάθη), αλλά ήταν οκ.

Παράθεση :
Παπα Είπα να μην σας σχολιάσω στις βαθμολογίες, αλλα εδώ με προκάλεσες..
Χάλι. Πέρυσι που είχε σκηνές με τον Μπουγιούρη (που την ανέβαζε) ψευτοβλεπόταν (αντεχόταν δηλαδη). Φέτος είναι άθλια.
Δεν μπορεί να κλάψει , βγάζει μόνο μια μιρλο-φατσα, ενώ έχει ωραία φωνη-όταν φωνάζει θέλω να της σπάσω το κεφάλι και γενικά, δεν αποδίδει σε καμία σκηνή που απαιτεί ένταση (είτε νευρα, είτε πόνο, είτε ''απολυτο'' ερωτα. ) Χάλι. Α, το πλατς πλάτς του στόματος λες και μασάει αόρατη τσίχλα να μην ξεχάσω.
Στον πρώτο κύκλο ήταν η πρώτη από τους νέους ηθοποιούς που άρχισε να μ'αρέσει--ο Μπουγιούρης εννοείται πως εξαιρείται. Θυμάμαι από μια σκηνή με τον Μάνο, τότε που την είχε χαστουκίσει πρώτη φορά, εκεί μου είχε φανεί καλή. Γενικότερα κάποιες ερμηνείες της μ'άρεσαν, άλλες όχι αλλά στις περισσότερες ήταν αξιοπρεπής. Τις ερμηνείες που θυμάμαι σαν άθλιες από Α' κύκλο ήταν στα πρώτα επεισόδια που ήταν χαζοχαρούμενη και όταν είχε παραδεχτεί πως αγαπάει ακόμα τον Μάνο μετά από μήνες. Θυμάμαι περιμέναμε κιόλας τη σκηνή πως και πως και την είχε σακατέψει. Σε Β' κύκλο μ'άρεσε πολύ στην αρχή του με εξαίρεση τη πρώτη της με τον Μάνο. Μετά δεν είδα πολύ, αλλά αυτό που είχα προσέξει ήταν κάτι άθλιες δραματικές της που μίλαγε σαν να είναι μπουκωμένη και ερωτικές με Σταύρου που έβγαιναν σαν φτηνή τσόντα. Γενικά για μένα είναι ηθοποιός που με τις κατάλληλες συνθήκες μπορεί να είναι από καλή ως πολύ καλή. Αλλά έτσι και δεν έχει υποστήριξη κειμένου και παρτενέρ, δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα. Και μπορεί πολλοί ηθοποιοί να λένε ότι αν το σενάριο δεν είναι καλό αυτοί δεν μπορούν να κάνουν κάτι, αλλά για μένα αυτό είναι απλή δικαιολογία. Όπως ένας ηθοποιός μπορεί να υποβαθμίσει ένα καλό σενάριο, έτσι μπορεί και να αναβαθμίσει ένα καλό.
kartalitsa

kartalitsa

Αριθμός μηνυμάτων : 44
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί EmptyΠεμ Ιουλ 15, 2010 9:39 am

Προσθέστε και τον Μπεγνη σε ολους τους αποπανω.... Sleep
marion

marion

Αριθμός μηνυμάτων : 1135
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί EmptyΠεμ Ιουλ 15, 2010 2:18 pm

Πετρακης(γελοιος στις δραματικες σκηνες,στομφωδης γενικοτερα),Γιαννακοπουλος(αγγουρι σκετο),Ντενιση(ο ορισμος της αταλαντοσυνης),Παπουτσακη(τη μισω,χαλια χαλια,χαλια),Καραμπετη(δεν την μπορω με τιποτα,τρομερα υπερεκτιμημενη,εμενα προσωπικα μου βγαζει κατι το πολυ ψευτικο).
Elite_insolence

Elite_insolence

Αριθμός μηνυμάτων : 134
Ημερομηνία εγγραφής : 20/05/2010
Τόπος : χλοερός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί EmptyΚυρ Ιουλ 18, 2010 2:43 am

Κράξιμο?Το αγαπημένο μου! Twisted Evil

Υρώ Λούπη:Πραγματικά μου σπάει τα νεύρα η τσιριχτή,κουνελοκοριτσίστικη φωνή της.Δεν αντέχω να την ακούω.Την έχω δει κ σε άλλα πλην της Βέρας,η κλασική χαζογκόμενα ηθοποιός(από άποψη παιξίματος πάντα ooxi ).Στα δραματικά κάααααπως παλεύεται(όταν δε μιλάει)αλλά στα κωμικορομαντικά είναι ξέρασμα.Πού είδαν το υπερταλέντο σε αυτή απορώ η γυναίκα.

Αννίτα Κούλη πρώην Στίλβη:Θα την έβαζα στην κατηγορία Άζαξ(άχρωμη,άοσμη,αόρατη) αν δεν προσπαθούσε με μεγάλη αποτυχία να γίνει η Ελληνίδα wannabe Carrie στο "Σχεδόν ποτέ".ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ. ugly looser (εμπουτίστηκαν τα emoticons!!!!!!Γιαχού γιαχού γιαχού).Από τότε όταν τη βλέπω αλλάζω κανάλι.

Κατερίνα Παπουτσάκη: emetos emetos emetos Νομίζω ήμουν σαφής.Ίιιιιιιου είναι πιο ατάλαντη κ από ατάλαντη.Έχει ξεπεράσει τα όρια της αταλαντοσύνης χρόνια τώρα.

Γρηγόρης Σταμούλης:Κατηγορία Πετράκη με τη διαφορά ότι δεν τραγουδάει καλά. tourtastamoutra Παίζει σαν να έχει καταπιεί ματσούκι.GULP!

Tζένη Θεωνά:Κ από ταλέντο κορμάρα.Ουστ μωρή! spasimo kefaliou

Μαρία Κορινθίου:Ευχαρίστως της έβαζα μιά τάπα ή ένα φίμωτρο. ooxi

Απόστολος Γκλέτσος/Κώστας Σόμμερ/Γιώργος Χρυσοστόμου:Σιγά ρε άντρα πολλά βαρύ μάζεψε τα παντελόνια σου.Που ούτε σαν άντρες δηλαδή δε μ'αρέσουν.

Αντώνης Φραγκάκης:Μπορώ απλά να κάθομαι να τον χαζεύω χωρίς να παίζει κάπου? Sad Sad Sad

Πώς τη λέγανε ρε εκείνη τη βιόλα που έκανε τη Σάντρα Δράκου?Λουκία κάτι.. dunato gelio dunato gelio dunato gelio
Silv
Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Silv

Αριθμός μηνυμάτων : 7389
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Χειρότεροι ηθοποιοί   Χειρότεροι ηθοποιοί EmptyΤετ Ιουλ 21, 2010 4:05 pm

Σήμερα ξύπνησα με νεύρα (γιατί είδα τρία τρομακτικά όνειρα σερί και εξοργίστηκα - φτάνει δηλαδή, όλα έχουν τα όρια τους, δεν θα παίζει και το υποσυνείδητο με τα νεύρα μου! grrrrr ), οπότε ήρθα να εκτονωθώ εδώ για αρχή. ooxi

(Αν είμαι πολύ σκληρή..δεν δίνω δεκάρα ooxi Σήμερα τα επιτρέπω όλα στον εαυτό μου. ooxi )

Οι χειρότεροι μου είναι...(με τυχαία σειρά)

Κώστας Σόμμερ : Άθλιος. emetos Εκτός από το ότι δεν παίζει καθόλου καλά, έχει πάντα και αυτό το ύφος του γοή. Και είναι και καραψωνάρα του κερατά. emetos Ουστ δηλαδή. moutza

Άνθιμος Ανανιάδης : Άλλη ψωνισμένη κερασούλα από εκεί.. Evil or Very Mad Τι να πεις, εκτός από Ε - Λ - Ε - Ο - Σ ! moutza (πάρε να'χεις κι εσύ)

Γιάννης Παπαζήσης : Είναι ένας σάχλας και μισός και παίζει μόνο σαχλοειδώς (υπάρχει αυτή η λέξη άραγε? Suspect )γιατί μάλλον μόνο έτσι μπορεί. ooxi

Αποστόλης Τότσικας : Μην μιλάς? Μπορείς απλά να - μην - μι - λάς? Να στέκεσαι χαμογελώντας μπροστά στο φακό χωρίς απλά να μιλάς...Γίνεται? Αμ δε γίνεται. Γι'αυτό πιστεύω πως είσαι σε εντελώς λάθος επάγγελμα. ooxi

Γιώργος Σεϊταρίδης : Δεν φτάνει που είναι ατάλαντος, ατάλαντος και ατάλαντος.. tourtastamoutra Έχει ΚΑΙ απαράδεκτη ομιλία. Και περνιέται και για γόης. Ουστ μπουρτζόβλαχε. ooxi

Μαρία Κορινθίου : emetos emetos emetos emetos emetos emetos emetos emetos Απλά δεν την αντέχω. emetos

Γιάννης Σπαλιάρας : Νομίζω είναι σαφές ότι απεχθάνομαι τις ατάλαντες ψωνάρες. ooxi

Αγγελική Δαλιάνη : Neutral Neutral Neutral ..... Μπορώ να την πυροβολήσω ΤΩΡΑ?

Φυσικά είναι και πάρα πολλοί άλλοι, απλά εγώ έβαλα αυτούς τα ονόματα των οποίων λένε κάτι στους περισσότερους ας πούμε..(Μην ξεράσω emetos )

Αλλά από τους τελείως άγνωστους ΔΕΝ μπορώ να μην σχολιάσω αυτή την grrrrr grrrrr grrrrr ελεεινή, τη δεν-έχω-λόγια, αυτήν που έπαιζε στο Της Αγάπης Μαχαιριά με τον Σόμμερ κι έκανε την πρωταγωνίστρια (εννοείται δεν ξέρω όνομα).. emetos Που δεν μπορούσε να αρθρώσει ούτε λέξη η κακομοίρα.. No Κι όχι μόνο αυτό, αλλά κι όποτε δεν μιλούσε (σχεδόν πάντα δηλαδή και ευτυχώς παναγία μου!), είχε πάντα αυτό το αγελαδινό βλέμμα που το έβλεπες και ή θα ήθελες να την ρίξεις μπούφλα που πάντα κοιτούσε με τον ίδιο ανέκφραστο τρόπο, ή θα έλεγες "αχ, το δόλιο, είναι ζαβό και δεν καταλαβαίνει" tourtastamoutra Ήμαρτον! Όποτε την έβλεπα, δεν το πίστευα ότι ΑΥΤΗ η υπερατάλαντη σκατούλα είναι πρωταγωνίστρια ! bang head livan Κατά τα άλλα, ok, είναι συμπαθητική κοπελίτσα... Laughing

Κατά καιρούς θα επιστρέφω να προσθέτω κι άλλους στη black list.. ooxi

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Ουυυυυυφφφ, τώρα νιώθω σαν να ηρέμησα λίγο.. Razz gelio

Χειρότεροι ηθοποιοί
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 8Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Χειρότεροι ηθοποιοί
» Ηθοποιοί 30-39
» Ασέξουαλ ηθοποιοί
» Υπερεκτιμημένοι ηθοποιοί
» Ηθοποιοί σε διαφημιστικά spots

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Γενικές συζητήσεις-
Μετάβαση σε: