Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

LOST SEASON 3- EPISODE 6

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
GIOTA

GIOTA

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

LOST SEASON 3- EPISODE 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: LOST SEASON 3- EPISODE 6   LOST SEASON 3- EPISODE 6 EmptyΤετ Ιουλ 07, 2010 4:53 pm

Πειτε μου οτι δεν ειναι το καλυτερο επεισοδειο ever!!!!!
Συναισθημα , αγωνια ,οφθαλμολουτρο, ζηλιες, ολα σε ενα πακετακι!!!!

Δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω..
Αρχικα να πω οτι μου αρεσε πολυ το παρελθον της Κεητ (αν και με χαλασε μαλλι και νυφικο lol! )..Ειδαμε τη σχεση τη με τη πεθερα της,τον ανδρα της,τις προσπαθειες της για μια φυσιολογικη ζωη, και την αγαπη της για αυτον τον ανδρα που παρολο που του εκρυβε την πραγματικη της ταυτοτητα ηταν αληθινη μαζι του..Τον αφησε γιατι τον αγαπουσε..

Καλα οι σκηνες του ζευγους τι να πω... enamor enamor enamor enamor
Το σεξ ηταν το λιγοτερο πραγματικα..Τα λογια του οταν της ελεγε πως δεν της αποκαλυψε οτι ειναι σε αλλο νησι για να εχει η Κεητ ελπιδα δειχνει ποσο πολυ την αγαπα!!!Την ειδε και αυτη,αυτην την εκδηλωση της αγαπης του και αφεθηκε..γιατι καταλαβε οτι ο Σωγιερ δεν ειναι μονο για σοκιν ατακες και πονηρα βλεμματακια..

Η καλυτερη σκηνη ομως ειναι μετα που την ρωταει αν οντως τον αγαπαει και της το λεει και αυτος!!! cheers cheers Αχ μωρη νυφιτσα μας παιρνεις το καλυτερο παιδι..

Καλα το οτι τους βλεπει ο Τζακ ειναι θεικη εμπνευση!!!Ακομα ουτε το δαχτυλακι δεν της εχει πιασει αυτος απο δικη του πρωτοβουλια.. dunato gelio
Και τον τσιτωνει και ο Μπεν..
"If I were a betting man, I would have picked her and you"
Ναι καλα!!! poutsilv

Ο γιατρουδακος εκανε και ενα καλο εσωσε και τον Σωγιερ απο του χαρου τα δοντια!!!

Α και που ειστε..Αυτο το βρηκα ετσι ακριβως!!finally!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Kate and Sawyer finally express their feelings for each other.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Τόπος : Dreamland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 3- EPISODE 6   LOST SEASON 3- EPISODE 6 EmptyΤετ Ιουλ 07, 2010 9:56 pm

δεν υπαρχουν λογια γι αυτο το επεισοδιο... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ειδα και 7,8 στα γρηγορα με πασαλειματα..

κοβω τα λοστ guys...αποτοξινωση [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

απ οτι ειδα καθως τα προχωραγα σε ff θα αργησουμε πολυ να δουμε παλι "αξιολογες" σκηνες και μιας που φευγω διακοπες μεθαυριο σταματαω τυπικα στο 6....

φυσικα να πω οτι ο λογος που Κειτ Σωγιερ αποξενωνονται μετα το ευτυχες (η συζητηση [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] που γινεται λιγο πριν φτασουν στο καταυλισμο τους)απλα δεν υφισταται..ξενερωσα.....κι ενω εχει προδιαγραφες η Κειτ τη κανουν παρτολιτσα για να ευχαριστησουν και τους φαν του Τζακ...τωρα απ οτι ειδα στα επομενα θα τρεχοβολαει να σωσει τον Τζακ, μπορει και να τα φτιαξουν και στο 5 κυκλο ισως θυμηθει οτι πηδηχτηκε καποτε με τον Σωγιερ...μαλακιες..
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 3- EPISODE 6   LOST SEASON 3- EPISODE 6 EmptyΤετ Ιουλ 07, 2010 11:30 pm

Eγώ κόβω και επίσημα το Λοστ..Δεν μπορώ άλλο με αυτούς τους ρυθμούς [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Παρ'ολα αυτά θα σχολιάζω μεμονωμένα επεισόδια που θυμάμαι και αφορούν Σώγιερ φυσικά [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Άσχετο....Αποκλείστηκε η Γερμανία ρε γαμωτοοοοοοο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
GIOTA

GIOTA

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 3- EPISODE 6   LOST SEASON 3- EPISODE 6 EmptyΠεμ Ιουλ 08, 2010 12:22 am

Και τι θα κανω μονη μου τωρα;;;; lloradera lloradera lloradera lloradera lloradera
Καλα η μια παει διακοπες οταν γυρισει θα το ξαναρχισει ελπιζω ..
Εσυ βρε Δορινα εστω με τους δικους σου ρυθμους (χελωνας gelio ) δεν μπορεις;;
Αν υποψιαστω οτι ολα αυτα γινονται για να μην ακολουθησει και η προεδρινα τωρα που φτανουμε στο 56.. grrrrr grrrrr

Να συνεχισω ή να το αφησω για να το συνεχισουμε αργοτερα μαζι;;; scratch scratch scratch
Silv
Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Silv

Αριθμός μηνυμάτων : 7389
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 3- EPISODE 6   LOST SEASON 3- EPISODE 6 EmptyΠεμ Ιουλ 08, 2010 1:01 am

Aχ, καμάρια μου....

Είμαι τόσο συγκινημένη.... klaps

Σταματάτε ακριβώς εκεί που πρέπει...

Σας αγαπώ guys! ! ! ! cheers

Εγώ σας τα έλεγα ότι χρειαζόσασταν ένα διαλειμματάκι, εσείς δεν με ακούγατε βρεεε... Laughing

Αλλά τώρα, μπήκατε στο σωστό δρόμο, μπράβο ! cheers cheers

Σαπίλα μου, πήρες τη σωστή απόφαση! afro Κι εσύ σιχαμένη γλίτσα.. ooxi

Γιώτα μου, νομίζω πως πρέπει να ακολουθήσεις την πλειοψηφία.. ooxi (Αν και βλέπω ότι το προχώρησες.. gelio gelio )

ps. Παραδεχτείτε το βρε...Για μένα το κόψατε εδώ! Laughing tourtastamoutra gelio gelio
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 3- EPISODE 6   LOST SEASON 3- EPISODE 6 EmptyΠεμ Ιουλ 08, 2010 1:08 am

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Eίσαι μσν μωρή γυφτιάρα?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

LOST SEASON 3- EPISODE 6
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» LOST SEASON 1- EPISODE 8
» LOST SEASON 2- EPISODE 3
» LOST SEASON 2- EPISODE 16
» LOST SEASON 3- EPISODE 8
» LOST SEASON 2- EPISODE 9

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: