Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

LOST SEASON 3- EPISODE 8

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
GIOTA

GIOTA

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

LOST SEASON 3- EPISODE 8  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: LOST SEASON 3- EPISODE 8    LOST SEASON 3- EPISODE 8  EmptyΤετ Ιουλ 07, 2010 6:17 pm

Περιεργο επεισοδειο..
Δεν καταλαβα αν ηταν ονειρο αυτο του Ντεσμοντ ή οντως ταξιδι στο χρονο..
Ο παρολιγον πεθερος του για κλωτσιες!!Δεν αξιζεις το ουισκι μου ποσο μαλλον την κορη μου;;;; grrrrr grrrrr grrrrr

Η αγαπημενη μας κα Χοκινγκ sfirizi sfirizi sfirizi sfirizi sfirizi [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Και προοικονομιτσα στο τελος με τον Ντεσμοντ να παραδεχεται στον Τσαρλυ οτι οσες φορες και να τον σωσει το τελος του ειναι κοντα.. lloradera
Try hurder ρε Ντεσμοντ και εσυ..

Μου αρεσει παρα πολυ και ο χαρακτηρας της Πενυ..Τα λογια που του λεει οταν την παραταει ο Ντεσμοντ ειναι Ypoklisi

Παρομοια η ιστορια της με τους Κορεατες,πλουσια με φτωχο αλλα εντελως διαφορετικες οι συμπεριφορες ολων..Πεθερου και ζευγαριων..
Παντως τοσο ο Τζιν οσο και ο Ντεσμοντ μια εμμονη να αποδειξουν πραγματα σους μπαμπαδες των κοριτσιων τους την ειχαν..
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

LOST SEASON 3- EPISODE 8
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: