MOΛΙΣ θ ανοιγα σχολιασμο!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αυτο θα πει συγχρονισμος!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αρχιζω και τα περνω αγρια φιλεναδα.........ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΙ ΣΤΗ ΠΥΡΑ!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] εχει αισθηματα για τον Σωγιερ,που δεν ξερει τι να τα κανει,γιατι της θυμιζουν τον Γουειν ενω παραλληλα ψιλογουσταρει και τον γιατρο, ενω αφου περιποιειται τον Σωγιερ, μετα φιλαει τον Τζακ και μετα ξαναγυρναει στον Σωγιερ κλπ κλπ κλπ
μωρε καλα τα λεει ο τζουτζουκοοοοοοοοοοος.......εχεις εκνευριστει απο τη "μεταβιβαση ξυλων" Τζακ μου????
ο οποιος Τζακ καλη λερα κι αυτος...αφοτου ακουσε το "i love her" του Σωγιερ μετα προσπαθουσε μεθοδικα να κατσει αυτος να προσεχει τον Σωγιερ για να μην αφησει τα πιτσουνακια μονα τους
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αντε ρε γιατρε που μας κανεις και τσαχπινιες!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] εντωμεταξυ......πειτε μου ενα λογο που ο Τζακ δεν ενταποκριθηκε στο φιλι?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] συγγνωμη δεν τη γουσταρει?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]πειτε μου οτι δεν το κανε λογω Σωγιερ????????αποκλειταιιιιιιιιιιιιι...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] τι να πω....περιμενω να δω ενα φυσιολογικο φιλι μεταξυ Τζακ και Κειτ για να κρινω οσο πιο αντικειμενικα μπορω
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ...γιατι αυτο ηταν ολιγον.......εμ.....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] κι αυτος ο χλεχλες αντι να τη κηνυγησει μετα εκατσε να κοβει ξυλα..πραγματικα δεν το καταλαβαινω αυτο το παιδι.....μου τη σπανε οι ανθρωποι που δεν παιρνουν ποτε προτοβουλιες!!!!!!!!!!!!!!
καταρχας αν δεν ειχε κανει κινηση η Κειτ ποτε δεν θα γινοταν κατι μεταξυ τους γιατι αυτος ειναι τελειος αβουλος....
επισης...δυστυχως μολις εγινε ξεκαθαρο γιατι δεν θα γινει ποτε κατι σοβαρο με Κειτ Σωγιερ....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αμα ειναι να βλεπει στο ομορφο προσωπακι του το κωλοχαρακτηρα του πατερα της Γουειν ζητω που καηκαμε...προφανως και ηταν προοικονομια...
αντι να κοιταξει να γινει η τυπισσα απο μονη της καλυτερη περιμενει τον Τζακ και τον καθε Τζακ να την κανουν καλυτερο ανθρωπο?
μονοι μας φροντιζουμε τον εαυτο μας, δεν περιμενουμε στους αλλους να στηριχτουμε..