Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

LOST SEASON 2- EPISODE 3

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
GIOTA

GIOTA

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

LOST SEASON 2- EPISODE 3   Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: LOST SEASON 2- EPISODE 3    LOST SEASON 2- EPISODE 3   EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 8:43 pm

wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf
Τι θηριο αυτος ο μαυρουκος που εδειρε τα παιδακια μας;;

Απο ολα τα μερη του κοσμου η σφαιρα πηγε και σφηνωθηκε στον υπολογιστη.. livan
Και αν πιστεψεις και τον Ντεσμοντ παμε για τη συντελεια..

Εντωμεταξυ πως την παλευε καθε 108 λεπτα;;Ουτε να κοιμηθει δεν θα μπορουσε..Και αν το επιανε κοψιμο;; gelio

Φανταζομαι τα μουτρα της Κατρουλιν μολις ειδε το βιντεο με τον κινεζο της Νταρμα..Οχι πες δεν πορωνεσαι ολο και πιο πολυ;;;

Ο Λοκ και η ιστορια του πολυ παθετικ..Ενταξει τον χρησιμοποιησε το αλλο το καθικι..Τωρα τι νοημα εχει να τον παρακολουθει;;Προχωρα ρε φιλε μπροστα..Να πω οτι δεν εχεις ανθρωπους να σε αγαπανε..

Ο Χερλυ απαιχτος.. Ypoklisi Εδω ο κοσμος χανεται και αυτος λιγουρευεται το φαγακι..

Καλα αυτος ο Τζακ κορομηλο το δακρυ συνεχως..

Και η φιλεναδα μου η Αννα Λουσια..Χτυπαει το αγορακι μου..
grrrrr grrrrr grrrrr grrrrr
Που να της πει ο παπας στ'αυτι!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Τόπος : Dreamland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 3    LOST SEASON 2- EPISODE 3   EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 9:19 pm

καλα ΣΥΓΓΝΩΜΗ.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

τωρα καθε 108 λεπτα θα πρεπει να ειναι καποιος παπαροβιος μεσα και να παταει το βρωμοκουμπο?????????

και ΣΥΥΓΝΩΜΗ οποια μαγνητικη ανωμαλια και να χει το κωλονησο πως μπορει να καταστρεψει το κοσμο? Τι θ αλλαξει τις μοιρες του αξονα της γης οπως λενε τωρα για το 2012 και θα ρθει η συντελεια??????? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

καλα αυτη η Ανα Λουσια....ενω στην αρχη νομιζα οτι οντως ηταν αιχμαλωτη, οταν αρχιζε να κανει τις ερωτησεις μ αυτο το υφακι...

κι οταν μαλιστα ειπε οτι επιβιωσε επι 44 μερες μονη της....ΟΥΤΕ ΚΑΝ.......τρελο ψεμμα...επρεπε να υποψιαζονταν τα ζωα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

μαλακα αυτος ο μαυρος ο φουσκωτος ΠΟΣΟ ΝΤΟΥΚΙ ειναι? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ετσι και τον εβλεπα τη νυχτα πριν κοιμηθω ναααααααααα θα μου πηγαινε!

ο επιστημονας που μιλουσε στη κασετα ηταν ο φιλος του Ντεσμοντ, ο Κελβιν που πεθανε επειδη δεν ειχε ερθει αντικαταστατης ε?

καλα αυτη η αποθηκουλα με τις σοκολατες κολαση...μου ανοιξε την ορεξη.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Silv
Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Silv

Αριθμός μηνυμάτων : 7389
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 3    LOST SEASON 2- EPISODE 3   EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 9:24 pm

affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid

Αυτό τώρα το είδα....Και μ'αρέσει που σχολιάσα στο τελευταίο του πρώτου κύκλου! gelio

Όχι απλά τελειώσατε τον πρώτο, αλλά φτάσατε και στο τρίτο του δεύτερου.... Shocked gelio

Καλέεε...Μήπως πρέπει να το κοιτάξετε??? Suspect gelio Λέω εγώ τώρα... gelio

Όχι τίποτα άλλο, σε λίγο φτάνει η ώρα μου να το αρχίσω κι εγώ από εκεί που το είχα αφήσει... gelio
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 3    LOST SEASON 2- EPISODE 3   EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 9:25 pm

Σας ικετεύω μην δείτε αλλο σήμερα....... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μόλις μπήκα στον 2ο κύκλο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
GIOTA

GIOTA

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 3    LOST SEASON 2- EPISODE 3   EmptyΣαβ Ιουλ 03, 2010 12:02 am

Αγαπη μη μπερδευεσαι...Αλλος ο Κελβιν...Αυτος που ειδες στο βιντεο ειπε οτι λεγεται Μαρβιν Καντλ!!!
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Τόπος : Dreamland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 3    LOST SEASON 2- EPISODE 3   EmptyΣαβ Ιουλ 03, 2010 3:39 am

GIOTA έγραψε:
Αγαπη μη μπερδευεσαι...Αλλος ο Κελβιν...Αυτος που ειδες στο βιντεο ειπε οτι λεγεται Μαρβιν Καντλ!!!

ααααα ναι,δικιο εχεις.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 3    LOST SEASON 2- EPISODE 3   EmptyΣαβ Ιουλ 03, 2010 3:51 pm

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Παιδιά τί τούμπανο που είναι ο Έκο σε αυτό το επεισόδιο???

Επειδή αυτό το επεισόδιο δεν ανοιγει sto pc Μου και δοκίμασα να το δω στο utube αλλά μου την σπάνε τα ιταλικά μπορει να μου πει κάποιος αν τελικά τους είπαν σε αυτό το επεισόδιο ο Εκο,η Ανα Λουσια κλπ οτι είναι από την ουρά ώστε να τα βρούνε?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 3    LOST SEASON 2- EPISODE 3   EmptyΣαβ Ιουλ 03, 2010 3:55 pm

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ τώρα που άρχισα το 4 δείχνει και στιγμιοτυπα από το 3...
Τί έκανες μωρη γύφτισα μου πιάσω απ'το μαλλί και σε φέρω 10 σβούρες να πας απο κει που 'ρθες??Ακού να χτυπήσει αυτή τον Σώγιερ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
GIOTA

GIOTA

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 3    LOST SEASON 2- EPISODE 3   EmptyΣαβ Ιουλ 03, 2010 4:08 pm

Δες εδω

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

και εδω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 3    LOST SEASON 2- EPISODE 3   EmptyΣαβ Ιουλ 03, 2010 4:14 pm

Α το έχει στα αγγλικά τελικά????????Τέλεια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

LOST SEASON 2- EPISODE 3
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» LOST SEASON 1- EPISODE 6
» LOST SEASON 2- EPISODE 4
» LOST SEASON 2- EPISODE 14
» LOST SEASON 3- EPISODE 6
» LOST SEASON 1- EPISODE 7

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: