Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

LOST SEASON 2- EPISODE 16

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Τόπος : Dreamland

LOST SEASON 2- EPISODE 16 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: LOST SEASON 2- EPISODE 16   LOST SEASON 2- EPISODE 16 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 3:41 am

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ψοφισα με τη τελευταια σκηνη του Χενρι-Μπεν...

ετρωγε χαλαρος τα δημητριακα και τους εκανε κωλο τους 2 μαμαλουκιδες Τζακ και Λοκ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

τελικα μετα το πρωτο σοκ της παλιο-οχιας αρχιζω και τον κανω κεφι τον τυπα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εντωμεταξυ αυτο σκεφτομουνα κι εγω...μα καλα ειναι δυνατον να τρεχουν οι αλλοι να βρουν το αεροστατο ετσι? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

δεν τους περασε καν απ το μυαλο οτι μπορει να τους την εχουν στημενη?

και καλα του Τσαρλι δεν του κοβει....ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΠΑΤΣΙΝΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟς ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

σκατα να φανε.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

το παιδι γυμνο απ τη μεση και πανω μια οαση.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

γιατι εχω την εντυπωση οτι το παιδι της Σαν ειναι με τον καραφλα?

δεν ξερω ειχε ενα περιεργο βλεμμα οταν ανακοινωνε τα νεα...να δειτε εχει λερωμενη τη φωλια η τυπισσα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ο Τζακ εντωμεταξυ απο τοτε που τον φιλισε η Κειτ ουτε καλημερα δεν της λεει και με το ζορι τη κοιταει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

τον κακοποιησε βλεπετε σεξουαλικα και δεν μπορει να ξεπερασει το σοκ... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ο Σαγιντ γιατι κοιταγε με λαγνο βλεμμα την Ανα Λουσια την ωρα που κοιμοταν?

μη μου πειτε οτι θα παιξει ειδυλλιο με Σαγιντ και "δολοφονου της γκομενας" αλλα Καρταλαινα? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

θα μαι πολυ κακια αμα σας πω οτι ο Μαικλ δεν μου χει λειψει καθολου? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 16   LOST SEASON 2- EPISODE 16 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 3:54 am

Πες μου ότι σταματάς για απόψε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
GIOTA

GIOTA

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 16   LOST SEASON 2- EPISODE 16 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 4:29 am

Εχω λιωσει στο vampire diaries σημερα για να με προλαβεις και η Κατρουλιν εκει..
Δεν συγκινειται με τιποτα καλε!!! lloradera
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 16   LOST SEASON 2- EPISODE 16 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 6:46 pm

Χμμμμμμμμ ενδιαφέρον επεισόδιο....

Μωρή Κατ δεν κατάλαβες ότι ο καράφλας είναι ο ίδιος από το προξενιο???
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Έχεις κάψει φλατζες και εσυ!!

Δηλαδή για να καταλάβω αυτή μάθαινε αγγλικά με τον καράφλα για να εγκαταλείψει τον Τζίν?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Χαίρομαι που είναι έγκυος.....Την σκηνή που ζητάει το τεστ εγκυμοσύνης από τον Σώγιερ όποτε την βλέπω παθαίνω στα γελιά [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Η αλήθεια είναι πως ήταν λίγο παραξενη όταν ανακοίνωσε τα νέα στον άντρα της...

Σπόιλερ:

Η φάση με τον γιατρό είχε πολύ πλακα πάντως [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Αν και δεν νομίζω ότι ήταν σωστό γιατί να μπαίνει κάποιος σε μια τετοια ψυχοφθόρα διαδικασία τσάμπα και βερεσέ είναι πολύ κρίμα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ο Μπεν ΑΦΑΣΙΑ ΑΠΛΑ!!!
Εκεί με τα δημητριακά του χαλαρός...και οι άλλοι να είναι σε αναμμένα κάρβουνα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Εκεί που έλεγε για το αερόστατο και έβαζε το αν ήμουν με τους άλλους μπλα μπλα μπλα...αλλά είστε τυχεροί που δεν είμαι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Τρέλα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Και εκεί που έλεγα πως η 'Ανα Λουσία μπορεί να έχει 1000 κακά αλλά είναι γατόνι μας βγαίνει κι αυτή χάπατο???Από που το πήρες το σήμα κοπέλα μου???Ήταν δώρο μαζί με την αποκριάτικη στολή του αστυνόμου??Έλεος δηλαδή [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Παω στο 17.......Γιώτα που έχεις μείνει?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
GIOTA

GIOTA

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 16   LOST SEASON 2- EPISODE 16 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 7:00 pm

Βλεπω τα βαμπιρ τωρα...Το βραδυ που θα κοιμαστε η τυχη σας θα δουλευει!! pppppppp
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 16   LOST SEASON 2- EPISODE 16 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 7:31 pm

εγω κοιμαμαι συνηθως μετα τις 4 καθε βραδυ οποτε δεν νομιζω να με περασεις φιλτατη Γιοτα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 16   LOST SEASON 2- EPISODE 16 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 7:38 pm

Kαι εγώ μια απ'τα ίδια...

Παρεπιπτόντως σχολιάζω το 17 και πάω στο 18 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
GIOTA

GIOTA

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 16   LOST SEASON 2- EPISODE 16 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 8:05 pm

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
GIOTA

GIOTA

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 16   LOST SEASON 2- EPISODE 16 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 8:35 pm

Ο Τζιν εχει τα δικια του που θελει να την παρει την Σαν απο τον κηπο της..Και τις προαλλες αυτη δεν τον αφησε να παει με τους αλλους επειδη φοβοταν για αυτον..Της καταστρεψε βεβαια αυτα που εσπειρε ο βλακας...

Μπερμπαντισσα η Σαν παντως,τελικα παλι σουξου μουξου με την καραφλη ασπιρινη εχει...Προτιμω τον Τζιν.. ooxi

Η Ανα Λουσια δεν κανει 2 φορες το ιδιο λαθος..3;;
Εγραψε ομως...!!!"Ο Τζακ και ο Λοκ ασχολουνται πιο πολυ με τον Λοκ και τον Τζακ.." gelio

Τι τερας ο Τζιν χριστε μου;;;;;;Πως της μιλαει ετσι στον γιατρο;;;Την παλευει;;;Φοβαται μηπως δεν διαιωνίσει το ειδος του ο ψαρας;; grrrrr grrrrr

Και ναι το θαυματουργο νησι εκανε και τη Σαν εγγυο...!!! livan

Σπόιλερ:

Μετα απο την ειρωνεια του Χενρυ στο πρωινο,υπαρχει περιπτωση να τον πιστευουν ακομα;;;
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 16   LOST SEASON 2- EPISODE 16 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 9:49 pm

Παράθεση :
Μωρή Κατ δεν κατάλαβες ότι ο καράφλας είναι ο ίδιος από το προξενιο???

το καταλαβα παναθλια καλιακουδα,θα πρεπει να σχολιαζω το καθετι? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

LOST SEASON 2- EPISODE 16
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» LOST SEASON 1- EPISODE 12
» LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25
» LOST SEASON 2- EPISODE 23
» LOST SEASON 3- EPISODE 15
» LOST SEASON 1- EPISODE 13

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: