[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ψοφισα με τη τελευταια σκηνη του Χενρι-Μπεν...
ετρωγε χαλαρος τα δημητριακα και τους εκανε κωλο τους 2 μαμαλουκιδες Τζακ και Λοκ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] τελικα μετα το πρωτο σοκ της παλιο-οχιας αρχιζω και τον κανω κεφι τον τυπα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] εντωμεταξυ αυτο σκεφτομουνα κι εγω...μα καλα ειναι δυνατον να τρεχουν οι αλλοι να βρουν το αεροστατο ετσι?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] δεν τους περασε καν απ το μυαλο οτι μπορει να τους την εχουν στημενη?
και καλα του Τσαρλι δεν του κοβει....ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΠΑΤΣΙΝΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟς ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] σκατα να φανε..
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] το παιδι γυμνο απ τη μεση και πανω μια οαση..
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] γιατι εχω την εντυπωση οτι το παιδι της Σαν ειναι με τον καραφλα?
δεν ξερω ειχε ενα περιεργο βλεμμα οταν ανακοινωνε τα νεα...να δειτε εχει λερωμενη τη φωλια η τυπισσα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ο Τζακ εντωμεταξυ απο τοτε που τον φιλισε η Κειτ ουτε καλημερα δεν της λεει και με το ζορι τη κοιταει
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] τον κακοποιησε βλεπετε σεξουαλικα και δεν μπορει να ξεπερασει το σοκ...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ο Σαγιντ γιατι κοιταγε με λαγνο βλεμμα την Ανα Λουσια την ωρα που κοιμοταν?
μη μου πειτε οτι θα παιξει ειδυλλιο με Σαγιντ και "δολοφονου της γκομενας" αλλα Καρταλαινα?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] θα μαι πολυ κακια αμα σας πω οτι ο Μαικλ δεν μου χει λειψει καθολου?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]