Πολύ ωραίο επεισόδιο......
Χεζούλω όντως με αυτήν την πρόταση ανατρίχιασα πραγματικά...Ήταν κι η μουσική τέτοια...ασ'τα να πανε
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Οh yes......Henry
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] my love welcome...Λατρεύω να μισώ αυτόν τον άνθρωπο πραγματικά...Δεν πα'να λεει ό,τι του κατέβει,να τους έχει αραδιάσει παραμύθια και παραμύθια εγώ τον πάω τρελά....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Μόνο ένα λάθος του αναγνώριζω...το οποίο ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!και φαντάζεστε όλοι όσοι το έχετε δει τί εννοώ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Θεούλη μου πόσο περισσότερο χάνος μπορεί να είναι αυτός ο Jackass???Ρισκάρει τις ζωές τόσων ανθρώπων για ένα άτομο που δεν το ξέρει καθόλου και κατά πάσα πιθανότητα του έχει πει ψέμματα???Πες μας τί πίνεις και δεν μας δίνεις δηλαδή
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Επίσης δεν πιστεύει τον Σαιντ!!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΟΧΙ DELIVERY BOY!!Κάτι ξέρει παραπάνω...Δεν βλάπτει να ακούσεις λίγο και τους άλλους you know
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Πωωωωωωωωωω τί ανεκδιηγητη ιστορία αυτή με το βατραχάκι...Έχει ένα κόλλημα ό Σωγιερ με τα ζώα ή είναι ιδέα μου?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Ο Χέρλι τί γλυκος...''Να το πάμε κάπου μακρια,2 παραλίες από εδώ ίσως βρούμε ένα δέντρο..Δεν θα μας ενοχλει πλεον και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι''
Κι ο Σώγιερ ''Ναι αυτή είναι μια ιδέα, κι αυτή είναι μια άλλη'' Κρατςςςςςςς πάει το βατραχακί
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Να ζήσουμε να το θυμόμαστε..Πάω στο 15
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]