| LOST SEASON 2- EPISODE 14 | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GIOTA
Αριθμός μηνυμάτων : 396 Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010 Ηλικία : 40
| Θέμα: LOST SEASON 2- EPISODE 14 Κυρ Ιουλ 04, 2010 4:35 pm | |
| Χενρι Γκειλ...τα λογια ειναι περιττα............... Εφαγε το ξυλο της χρονιας του... Ο Τζακ μια ζωη τα ιδια το βλακομουτρο..Εκει να γινει το δικο του,να ειναι μεσα σε ολα!!! Το υφος που παιρνει οταν εχει βαλει τον Λοκ στη γωνια και τον απειλει με το κουμπι ειναι για πολλες μαπες.. Με τον ηλιθιο,ολο βλακειες κανει και μετα ζηταει συγγνωμη..Φανταζεστε να μην προλαβαινε ο Λοκ να πατησει το κουμπακι;; Τον επιασαν και οι ευαισθησιες του τον χρυσουλι μου Οταν ηταν να βασανισει τον ΘΕΟ δεν υπηρχε προβλημα..Τωρα που ο εμπειρος σε αυτα Σαγιντ ωρύεται, ανακατευεται και βαζει και σε κινδυνο ολους τους αλλους..Δεν κανεις ρε φιλε για αρχηγος..Αμόλα λεμεεε.. Το οριτζιν(που λεει και η Κατρουλιν)του Σαγιντ δεν μου αρεσε..Μας εδειξε πως εμαθε να βασανιζει αλλα και η προπαγανδα πηγε συννεφο..Τον αφησαν τα αμερικανακια και του δωσαν και λεφτα. | |
|
| |
dorinaki Πορνίδιο
Αριθμός μηνυμάτων : 5608 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28
| Θέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 14 Κυρ Ιουλ 04, 2010 4:40 pm | |
| Καλέ Γιώτα σταματα λίγο δεν σας φτάνω με τίποτα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ...Τώρα τελιώνω το 7 και ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ 20(!!!!) να το δούμε ταυτόχρονα ελπίζω να θυμάσαι γιατί [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
Silv Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Αριθμός μηνυμάτων : 7389 Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010 Ηλικία : 34
| |
| |
GIOTA
Αριθμός μηνυμάτων : 396 Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010 Ηλικία : 40
| Θέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 14 Κυρ Ιουλ 04, 2010 4:43 pm | |
| Θυμαμαι που να μην θυμομουνα.. Ναι ρε μολις φτασω στο 19 θα σφυριξω κλεφτικα... Μην αγχωνεσαι... | |
|
| |
katroulina Καρακατίνα Κουβά
Αριθμός μηνυμάτων : 46445 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : Dreamland
| Θέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 14 Κυρ Ιουλ 04, 2010 6:22 pm | |
| ρεεεεεε......το επεισοδιο ηταν φοβερο....βεβαια η Γιοτα εχει δικιο η προπαγανδα παει κι ερχεται αλλα τουλαχιστον εκαναν και τους Αμερικανους ολιγον απανθρωπους βαζοντας τον Ιρακινο να βασανισει τον συμμαχο..βεβαια ειχαν τη δικιολογια οτι ο κρατουμενος ειχε κανει κακο στο χωριο του Σαγιντ οποτε τους αγιοποιει κατα καποιο τροπο τους αμερικανους....δεν συνηθιζεται να ψαχνουν για τετοιου ειδους δικιολογιες οι αμερικανοι για να βασανισουν στη πραγματικοτητα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] τεσπα.....μια προταση κραταω μονο "My name is Sayid Tzemma and i'm a torturer" Σαγιντ θεοοοοοοοοοοοοος τα πηρε ολα κι εφυγε... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] οσο για την αλλη τη γλιτσα τον Χενρι...εγω αυτον τον εχω ξαναδει...οταν επαιζε το λοστ στη τηλεοραση κι εβλεπε η μανα μου νομιζω εδειχνε αυτον και τον ελεγαν Μπεν [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αυτο το ερπετο απο το πρωτο επεισοδιο που εμφανιζεται το απαιχθανομαι.... οχι λεει ΨΕΜΜΑΤΑ λεει ΤΡΕΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Αρχιζω και ανησυχω με τον εαυτο μου αλλα οταν τον βασανιζε ο Σαγιντ πολυ το χαιρομουνα.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] εγω την Ντανιελα τη πιστευω....κι εκτος αυτου εκανε τρελη προοικονομια...το πε η γυναικα...αυτος θα σας λεει ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΨΕΜΜΑΤΑ... αλλα ξερετε τι? ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ οτι θα κανει ΜΑΛΑΚΙΑ ο γιατρος γιατι ειναι ΧΑΠΑΤΟ και ΝΙΕΝΙΕΣ και θα πιστεψει οτι μπουρδα του πει ο αλλος... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] και σιγα μην ειναι προβλημα να φτιαξουν χαλασμενο αεροστατο οι "αλλοι" και σιγα να μην ειναι δυσκολο να βρουν ενα πτωμα να θαψουν απο τα πολλα που εχουν σκοτωσει και να το παρουσιασουν για γυναικα του τυπα... εγω δεν τον ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
| Θέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 14 Κυρ Ιουλ 04, 2010 6:26 pm | |
| | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 46445 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : Dreamland
| Θέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 14 Κυρ Ιουλ 04, 2010 6:27 pm | |
| αμα πεταξεις ΣΠΟΙΛΕΡ θα παρω την εργαλιοθηκη του πατερα μου και θα σου κανω χειροτερα πραγματα απ αυτα που κανει ο Σαγιντ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
dorinaki Πορνίδιο
Αριθμός μηνυμάτων : 5608 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28
| Θέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 14 Κυρ Ιουλ 04, 2010 6:30 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 14 Κυρ Ιουλ 04, 2010 6:33 pm | |
| τετοιες λερες που ειναι φαντασιοπληκτες και πλαθουν τοσα ψεμματα που στο τελος τα πιστευουν και οι ιδιοι εγω τις σιχαινομαι.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] εεεεεεεεεεπισης.......παω να σιδερωσω....και μετα θα δω το 15. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 14 Κυρ Ιουλ 04, 2010 6:35 pm | |
| | |
|
| |
| LOST SEASON 2- EPISODE 14 | |
|