Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

LOST SEASON 1- EPISODE 16

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Τόπος : Dreamland

LOST SEASON 1- EPISODE 16 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: LOST SEASON 1- EPISODE 16   LOST SEASON 1- EPISODE 16 EmptyΠεμ Ιουλ 01, 2010 12:01 am

Πορνιδιοοοοοοοοοοοοο.....με χανετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....

σβηνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω......

ενα επεισοδιο ΜΟΝΟ ΣΩΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡ........

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

τον αγαπω! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

η συνεχεια της ιστοριας του...

συγγνωμη παιδια αλλα αν ημουν 8 χρονων κι εβλεπα το πατερα μου να σκοτωνει τη μανα μου και μετα ν αυτοκτονει πανω στο κρεββατι διπλα μου, οχι Σωγιερ θα γινομουνα, το ματι μου θα γυαλιζε....

και η στριφνη συμπεριφορα του ωρες ωρες ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ δικιολογημενη μετα απ αυτο... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

και σαν να μην εφταναν τα προβληματα του, ο μαλακας, ο σπασ@ρχιδ*ς ο Χεμπς του ειπε ΨΕΜΜΑΤΑ οτι ταχα μου βρηκε τον Σωγιερ και τελικα σκοτωσε εναν "αθωο" ο Σωγιερακος μας....

ο οποιος οταν ελεγε οτι τον λενε Τζειμς, ισχυει ή οχι? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

καλα μην ακουσω κανεναν να λεει οτι το πουτανι εχει περισσοτερη χημεια με τον Τζακ απ οτι με τον Σωγιερ γιατι θα τον σφαξω! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

μπορει σε καποιους η ιστορια με τον Τζακ να τους αρεσει περισσοτερο κλπ κλπ κλπ

αλλη χημεια αντικειμενικα Κειτ Σωγιερ εχουν πολυ μεγαλυτερη....

αχ παιζανε τα πουλακια μου "Ποτε δεν"....

το παιζουμε κι εμεις με τη παρεα μου καθε καλοκαιρι...τρελο γελιο! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

καλα ολο το σκηνικο Σωγιερ-αγριογουρουνο τρελο γελιο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

και μ αρεσε και η σκηνη που ο Λοκ διακοπτει Κειτ Σωγιερ με ενα χαζουλι βλεμμα τρωγοντας, αχου τον μωρε......

τελειο επεισοδιο!!!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 16   LOST SEASON 1- EPISODE 16 EmptyΠεμ Ιουλ 01, 2010 12:14 am

Είσαι ηλίθια?????????Σου έδωσα την άδεια να δεις το 16??? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τελος πάντων σε συγχωρώ αλλά το 18 που είναι για τον μπουλουκο μου τον Χέρλι θα τον δούμε ταυτόχρονα..ΤΕΛΟΣ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 16   LOST SEASON 1- EPISODE 16 EmptyΠεμ Ιουλ 01, 2010 12:18 am

επιτελους Ο ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟΣ!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

και θα σε ρωταγα μαρη γιατι ειχα σκασει.......

εχει δειξει τα οριτζινς ολων εκτος του μπιφτεκουκου μου... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

καλα το 18 δεν το βλεπω, εχω λιωσει σημερα......

μονο το 17 αν ειναι αλλα ακομα δεν εχω αποφασισει... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 16   LOST SEASON 1- EPISODE 16 EmptyΠεμ Ιουλ 01, 2010 12:23 am

Καλά του τζουτζούκου σου είναι εντελώς science fiction αλλά τέλος πάντων [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Εγώ τώρα βλέπω το 14...και μάλλον θα δω μέχρι και το 16 το οποιο δεν θυμόμουν ότι ήταν για τον Σώγιερ.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αλλα΄αφού είναι γι'αυτόν χαλάλι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μα είναι όντως πολύ εκνευριστικό...Μέχρι το 18 θα έχουν δείξει 2 επεισόδια για τον Τζακ,την Κειτ,τον Σώγιερ και τον Τσάρλι...Δηλαδή δεν κατάλαβα στο πηγάδι κατούρησε ο Χέρλι και το πρώτο του είναι στο 18?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 16   LOST SEASON 1- EPISODE 16 EmptyΠεμ Ιουλ 01, 2010 12:27 am

πεεεεεεεεεες τα...ελεος!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εντωμεταξυ στο 15 δεν εχω κανει σχολιασμο αλλα βαριεμαι τωρα...

το 17 ειναι καλο? λεει?

γιατι αν ειναι μουφα να το δω αυριο... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 16   LOST SEASON 1- EPISODE 16 EmptyΠεμ Ιουλ 01, 2010 12:40 am

Δεν ξέρω....δεν το θυμάμαι βασικά μολις το πέρασα στα γρήγορα με τον player Και είναι το 2ο των Κινέζων [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Δεν το πιστεύω...Αρα στην λίστα των 2 προστίθενται κι αυτοί!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Πρέπει να είναι το επεισόδιο που εξηγείται γιατί γύρισε μες τα αίματα ο Τζιν Σου Γιαν...Έχει πολύ ψωμί η υπόθεση [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Silv
Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Silv

Αριθμός μηνυμάτων : 7389
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 16   LOST SEASON 1- EPISODE 16 EmptyΠεμ Ιουλ 01, 2010 12:56 am

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII???????? affraid affraid affraid affraid

Μαλάκα πότε φτάσατε στο 16??????? Shocked Shocked Shocked
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 16   LOST SEASON 1- EPISODE 16 EmptyΠεμ Ιουλ 01, 2010 1:00 am

Αυτή έφτασε...Εγώ βλέπω ακόμα το 14 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ατιμη εκλειψη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Silv
Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Silv

Αριθμός μηνυμάτων : 7389
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 16   LOST SEASON 1- EPISODE 16 EmptyΠεμ Ιουλ 01, 2010 1:04 am

Μωρή σάπια αμάν! grrrrr Έχεις εξαφανιστεί τελείως με το λοστ! tsk grrrrr
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 16   LOST SEASON 1- EPISODE 16 EmptyΠεμ Ιουλ 01, 2010 1:35 am

Silv έγραψε:
Μωρή σάπια αμάν! grrrrr Έχεις εξαφανιστεί τελείως με το λοστ! tsk grrrrr

Tι να κανωωωωωωω....μ εχει τρελλλλλλλλλλλλλανει το μαναρι! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

LOST SEASON 1- EPISODE 16
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 3Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: