Πορνιδιοοοοοοοοοοοοο.....με χανετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....
σβηνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω......
ενα επεισοδιο ΜΟΝΟ ΣΩΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡ........
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] τον αγαπω!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] η συνεχεια της ιστοριας του...
συγγνωμη παιδια αλλα αν ημουν 8 χρονων κι εβλεπα το πατερα μου να σκοτωνει τη μανα μου και μετα ν αυτοκτονει πανω στο κρεββατι διπλα μου, οχι Σωγιερ θα γινομουνα, το ματι μου θα γυαλιζε....
και η στριφνη συμπεριφορα του ωρες ωρες ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ δικιολογημενη μετα απ αυτο...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] και σαν να μην εφταναν τα προβληματα του, ο μαλακας, ο σπασ@ρχιδ*ς ο Χεμπς του ειπε ΨΕΜΜΑΤΑ οτι ταχα μου βρηκε τον Σωγιερ και τελικα σκοτωσε εναν "αθωο" ο Σωγιερακος μας....
ο οποιος οταν ελεγε οτι τον λενε Τζειμς, ισχυει ή οχι?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] καλα μην ακουσω κανεναν να λεει οτι το πουτανι εχει περισσοτερη χημεια με τον Τζακ απ οτι με τον Σωγιερ γιατι θα τον σφαξω!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] μπορει σε καποιους η ιστορια με τον Τζακ να τους αρεσει περισσοτερο κλπ κλπ κλπ
αλλη χημεια αντικειμενικα Κειτ Σωγιερ εχουν πολυ μεγαλυτερη....
αχ παιζανε τα πουλακια μου "Ποτε δεν"....
το παιζουμε κι εμεις με τη παρεα μου καθε καλοκαιρι...τρελο γελιο!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] καλα ολο το σκηνικο Σωγιερ-αγριογουρουνο τρελο γελιο
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] και μ αρεσε και η σκηνη που ο Λοκ διακοπτει Κειτ Σωγιερ με ενα χαζουλι βλεμμα τρωγοντας, αχου τον μωρε......
τελειο επεισοδιο!!!!!!!!!!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]