Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

LOST SEASON 1- EPISODE 6

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Τόπος : Dreamland

LOST SEASON 1- EPISODE 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: LOST SEASON 1- EPISODE 6   LOST SEASON 1- EPISODE 6 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 7:19 pm

Τελειωσα το 6 Δορινιο ακους?????

οχι το λεω γιατι παω για το 7 που γκαριζες χτες να το δουμε μαζι! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ρομπερτο καρλος... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

πολλες εξελιξεις ειχε το 6 μ αρεσε μ αρεσε!

ωστε η πατερας της Σαν ειναι μαφιοζος....και ο αντρας της για να τη παντρευτει κανει τις βρωμοδουλειες του πεθερου...

βρε καλα εκανε η Σαν που πηγαινε να το σκασει με τετοιο τρελοσωγο...αλλα δειλιασε η βλαμμενη τελευταια στιγμη... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

πφφφφ...δεν λεω καταπιεσμενη,φοβισμενη κτλ αλλα ολη την ωρα εχει αυτο το κλαψομ@υνικο βλεμμα και μ εκνευριζει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

γεια σου ρε Μαικλ φυσφυρη....καλα του κανες του Κορεατη...εντωμεταξυ ο Ζιου Ζιτσου τον σαπισε ετσι?

τοσο ξυλοτουμπι που του ριξε κανονικα ο αλλος δεν θα πρεπε να μπορουσε να κουνησει,ποσο μαλλον να περπαταει κανονικα μετα..

το πουτανι εφαγε "χι" ??????μουαχαχαχαχαχαχα....καλα να παθεις μωρη.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

που παει στυλ βουγιουκλακη και του λεει "μη με καλοβλεπεις"...ας μην τουρλωνες και συ το ποπο σου στα μουτρα του.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

και κει που του λεει αυτη " τι σκεφτεσαι αυτη τη στιγμη? πες το τωρα"

απανταει ο μαλαξ "σκεφτομαι οτι θα πρεπει να βαλουμε υποστεγο στη σπηλια μπλα μπλα μπλα"...

αμα ειναι ξενερωτος ο ανθρωπος και δεν τα πιανει τι να το κανεις...

ενω αμα το λεγε στο Σωγιερ αυτο δεν θα απανταγε καν... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

θα την εβαζε κατω σαν αλλος caveman και γινοτανε του Ταρζαν και της Τζεην..

ο οποιος Σωγιερ.....ααααααααααααααααααααααααααααχ...

τι παιδι ειν αυτο.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εκει με τα γυαλια που μιλαγε στο πουτανι και της κανει "what are you gonna do?"

και της χαμογελαει πονηρα κι οταν χαμογελαει εχει αυτα τα υπεροχα λακακια δεξια κι αριστερα που τον κανουν ακομα πιο λαχταριστο..

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

φοβερη η σκηνη με τις μελισσες-μπλιαααααααααζ πολυ φοβαμαι οτι ειμαι κι εγω αλλεργικη γκαμωτεν- καλα ετσι κι ημουν στη θεση του τσαρλι totally black out και παρτην κατω λιποθυμη....

το πορνιδιο ειχε δεν ειχε ευκαιρια να πεταξει τη μπλουζα..μου το παιζει κι αναφτρα..μμμμ.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

απ τις μπεστ σκηνες Λοκ-Τσαρλι....και οι 2 ειναι τρελα μεσα στο πετσι του ρολου...

η νευρικοτητα που βγαζει ο Τσαρλι σε ακυρες στιγμες επειδη δεν εχει παρει τη δοση του, η κυκλοθυμια του κι απ την αλλη το τελειως σαικο βλεμα του Λοκ που μια λες θα σε παρει αγκαλια και μια θα σου δωσει μια να μεινεις στο τοπο....

ο διαλογος λιγο πριν βρουν τη κιθαρα του Τσαρλι και το βλεμμα του τελευταιου οταν την ειδε που γυαλισαν τα ματια του κι ηταν ετοιμος να κλαψει....φοβερος... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 6   LOST SEASON 1- EPISODE 6 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 7:42 pm

Σεεεεεεεεεεεεεεε παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωω όχι ακόμα το 7 κατσε να δω και εγώ το 6~~
GIOTA

GIOTA

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 6   LOST SEASON 1- EPISODE 6 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 8:01 pm

Ματακι απο τη Σαν αυτη τη φορα..

Ρε καραμητρο Τζακ στο λεει και η Κεητ..Τατουαζ και εσυ=πραγματα ασυνδετα..Δεν ταιριαζουν σε φλωρουμπες σαν και σενα σου λεει μες στην μουτσουνα σου..Σκεψου σε τι εκτίμηση σε εχει..

Και παμε πισω στη Χωρα του Ανατέλλοντος Ηλίου,να δουμε απο που κραταει η σκουφια των σκιστοματηδων..
Ωπ , ειδες ο σατραπης σεβιτορακι της Σαν ηταν και με ανοιχτα τα ντεκολντε τη λιμπιστηκε..Να μη μιλησω για τη πλατη..Και δωστου τα λουλουδακια και οι τρυφεροτητες..
Σπόιλερ:
η κοντρα με τον Μαικλ συνεχιζεται...Δυο νταγκλαραδες και να μην μπορουνε να τον κανουν με τιποτα καλα τον Τζιν ρε παιδι μου;;
Σπόιλερ:

Ο καημενος ο Τσαρλι δεν εχει καθολου αυτοπεποιθηση πλεον,ισως επειδη ειναι ξεπεσμενος σταρ πλεον,ισως επειδη ειναι πρεζακι..Προτεινει να ψαξουν τα κομματια του αεροπλανου διπλα στη πηγη και μολις του λεει ο Λοκ οτι εχει δικιο, ρωταει "αληθεια;" Τι γλυκουλι μωρε;;

Το ποσο θεα ειναι η Σαν με το μακρυ μαλλι στο flash back της!!!Τη χαλασε ο γαμος!! ooxi

Απο ολοκληρη ζουγκλα, πανω στις μέλισσες πηγε να παρει τη δοση του ο Τσαρλι; dunato gelio dunato gelio dunato gelio
Βρεθηκε και ο Αδαμ με την Ευα(οχι τη Χαριτου.. ooxi )

Ποια η αποψη σας για τηις δουλειες του Τζιν με τον μπαμπακα της γυναικας του;;Θεωρειται οτι το εκανε για να τον δεχτει στην οικογενεια, απο σεβασμο στο προσωπο του ή θαμπωθηκε απο τη μεγαλη ζωη;;Ακομα και τωρα δεν εχω αποφασισει!!Παντα σκεφτομουν οτι θα μπορουσε να ειχε φυγει μαζι της μακρια οπως τον παρακαλουσε αυτη, ο ανθρωπος ομως ειχε τρομερο κομπλεξ για τη φτωχεια του και ηθελε να αποδειξει στην οικογενεια της ,στην ιδια ,και στον εαυτο του οτι θα μπορουσε να ανηκει και αυτος σε αυτον τον ψευτικο κοσμο..

Σαγιντ: Υπαρχει λογος που δεν μας συμβουλευτηκες οταν αποφασισες να χτισεις το δικο σου πολιτισμο-καταυλισμο;;;
Οχι απαντα τωρα!!!Που πηγε φιλε μου το ζουμε ενωμενοι;;

Ο Χερλι παλι παει οπου και ο αγριοχοιρος.. dunato gelio

Ο Σωγιερ ρωτησε πρωτος κοπελια θα μας απαντησεις-τι θα κανεις;;Εχει μονοπωλησει και τη καμερα με τα λακακια του!!! enamor
Ρε θεε που πηγαιναν σχολειο αυτα τα μαναρια μου λες;;Εγω γιατι δεν ειχα τετοιους συμμαθητες;;; lloradera

Ωπα της!!Να σου με τα αγγλικα της η Σαν!!Η κουφαλιτσα το επαιζε κινεζα μεχρι τωρα.. to kapelo tou gianni

Τα κ@βλοσπυρα του Τσαρλι γιακ δεν μπορω να τον βλεπω..Αλλα να καταλαβει το προβλημα του ο γερο-Λοκ και ολοκληρος γιατρος-ηρωας να κοιμαται ορθιος το χετε ξανακουσει;;
Αρχισε βεβαια τα πρεπει να δωσεις κατι στο νησι και με πιασε νυστα..Να σου ομως η κιθαριτσα ετσι για να με βγαλει κακια..

Να σου η πρωτη χυλοπιτιτσα στον γιατρο..Και μονο που της εθεσε το ερωτημα το κουκλι.. Αμφιβολίες το μυαλό μου βασανίζουνε πολλές!!
Τι αμφιβολιες δηλαδη, του το λεει ξερα: δεν θελω να γινω Ευα!!Το ειχε και σιγουρακι αυτος μετα τις μπηχτες Τσαρλι και Χερλι που γελαγαν και τα μουστακια του..Παρτην τωρα να τη θυμασαι.. tourtastamoutra
Και θυμαται τωρα να τη ρωτησει πως καταντησε ετσι..Τωρα ειναι αργα..Ειχες την ευκαιρια σου φιλε μου..

Λυθηκα με τη σκηνη Μαικλ-Τζιν..Πιθανολογω οτι τον καταλαβε ο Τζιν μια χαρα!! Laughing
GIOTA

GIOTA

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 6   LOST SEASON 1- EPISODE 6 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 8:08 pm

katroulina έγραψε:

το πουτανι εφαγε "χι" ??????μουαχαχαχαχαχαχα....καλα να παθεις μωρη.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

που παει στυλ βουγιουκλακη και του λεει "μη με καλοβλεπεις"...ας μην τουρλωνες και συ το ποπο σου στα μουτρα του.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

και κει που του λεει αυτη " τι σκεφτεσαι αυτη τη στιγμη? πες το τωρα"

απανταει ο μαλαξ "σκεφτομαι οτι θα πρεπει να βαλουμε υποστεγο στη σπηλια μπλα μπλα μπλα"...

αμα ειναι ξενερωτος ο ανθρωπος και δεν τα πιανει τι να το κανεις...

ενω αμα το λεγε στο Σωγιερ αυτο δεν θα απανταγε καν... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

θα την εβαζε κατω σαν αλλος caveman και γινοτανε του Ταρζαν και της Τζεην..

ο οποιος Σωγιερ.....ααααααααααααααααααααααααααααχ...

Οντως ρε παιδι μου ειδες τη διαφορα που εχουν;;;Μιλαμε για τον ορισμο της εννοιας φλωρος.. gelio

Ο Σωγιερ ειδες και στο προηγουμενο,και πολυ αργησες της ειπε οταν του επιτεθηκε!!!
Και ειδες οτι καθαρα και ξαστερα την ρωταει τι θα κανει δεν θεωρει τιποτα δεδομενο με τον κινδυνο να φαει χυλοπιτουλα στα ομορφα μουτρακια του..
Νομιζω οτι το ζευγαρακι Τζακ-Κεητ μεχρις εδω ητανε,τα πολλα πολλα αρχιζουν και κοβονται..Σε βαρεθηκαμε λεμε..
filareti
Ύαινα
filareti

Αριθμός μηνυμάτων : 5233
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010
Τόπος : αλλού

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 6   LOST SEASON 1- EPISODE 6 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 8:18 pm

GIOTA έγραψε:

Νομιζω οτι το ζευγαρακι Τζακ-Κεητ μεχρις εδω ητανε,τα πολλα πολλα αρχιζουν και κοβονται..Σε βαρεθηκαμε λεμε..

ooxi ooxi ooxi

Ναι,καλα lol!

Παντως εχει πλακα-και ενδιαφερον- πως ο καθενας ερμηνευει κατι.Εγω βλεπω στη συμπεριφορα της Κειτ οταν εδενε το παπουτσι και του εκανε ναζακια οτι προσπαθουσε να τον κανει να εκδηλωθει.Τωρα ενταξει,το να τη βουτουσε ειτε ο Τζακ ειτε ο Σογιερ αν ηταν στη θεση του τη δεδομενη στιγμη δε νομιζω οτι θα ηταν τοσο καλη ιδεα-αν και σιγορα διαφωνειτε μερικες Laughing

Οσο για τα τατουαζ..μου κανει ξεκαθαρο οτι ηθελε να μαθει περισσοτερα για αυτον.Δλδ και γω αν εβλεπα τοσα τατου σε γιατρο θα παραξενευομουν και θα ηταν μια χαρα θεμα συζητησης αν εψαχνα αφορμη.

Αλλα ενταξει...

Παράθεση :
Ποια η αποψη σας για τηις δουλειες του Τζιν με τον μπαμπακα της γυναικας του;;Θεωρειται οτι το εκανε για να τον δεχτει στην οικογενεια, απο σεβασμο στο προσωπο του ή θαμπωθηκε απο τη μεγαλη ζωη;;
Για να τον δεχτει στην οικογενεια ψηφιζω.

Παράθεση :
Το ποσο θεα ειναι η Σαν με το μακρυ μαλλι στο flash back της!!!Τη χαλασε ο γαμος!!
Αυτο ξανπες το!Και γω το ειχα σκεφτει.
GIOTA

GIOTA

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 6   LOST SEASON 1- EPISODE 6 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 8:35 pm

filareti έγραψε:
GIOTA έγραψε:

ooxi ooxi ooxi

Ναι,καλα lol!

Παντως εχει πλακα-και ενδιαφερον- πως ο καθενας ερμηνευει κατι.Εγω βλεπω στη συμπεριφορα της Κειτ οταν εδενε το παπουτσι και του εκανε ναζακια οτι προσπαθουσε να τον κανει να εκδηλωθει.Τωρα ενταξει,το να τη βουτουσε ειτε ο Τζακ ειτε ο Σογιερ αν ηταν στη θεση του τη δεδομενη στιγμη δε νομιζω οτι θα ηταν τοσο καλη ιδεα-αν και σιγορα διαφωνειτε μερικες Laughing

Οντως αυτο το εχω σκεφτει και εγω για πολλα απο αυτα που λεμε και για τα Μυστικα και γενικα..
Σιγουρα δεν ειμαι αντικειμενικη πλεον.. dunato gelio dunato gelio dunato gelio
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 6   LOST SEASON 1- EPISODE 6 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 8:38 pm

Axxxxxxxxxxxx kαλά αμα ήμουν ο Τσάρλι θα είχα ταβλιαστεί κάτω δεν υπάρχει περίπτωση
Τί ήταν αυτό με τις μέλισσες παναγία μου..Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου τέτοιο πράγμα
...Δηλαδή εκείνη την στιγμή προσπαθούσα να σκεφτώ πως ήταν το γύρισμα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Και δεν μπορούσα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επίσης η σκηνή με την κιθάρα απλά δεν υπάρχει..Έχει χαραχθεί στην μνήμη μου εδώ και κάτι αιώνες [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Πάλι δεν έδειξε τον γλυκούλη Χέρλι πολύ...Αντιθέτως έδειξε παρά πολύ Μαικλ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Σωγιερρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Αχ τί άντρας...Τί γυαλί,τί βλέμμα,Αυτό το αεράτο μαλλί με τρελαίνει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αλλό που δεν ήθελες κρυφοπουτ^νι να μείνεις με το σουτιενάκι...Βλαμμένη...Κατ να θυμάσαι τα πτώματα..Θα τα δούμε στον μακρυνοοοοοο μέλλον [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Η Κρυφομουσίτσα η Σαν τα ήξερε τα αγγλικά της κι αυτη.
Μα κάλα τόσος χαμός για ένα κολορολόι??
Έλεος..

Πάντως .κάθε φορά που βλέπω αυτό το επεισόδιο σκέφτομαι πως θα ήθελα να είχε φύγει από το αεροδρόμιο..

Ο πατέρας της δεν είναι μαφιόζος νομίζω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καλά το μακρύ μαλλί την ομορφαίνει πάρα πολύ....

Μμμμ ο Τζακ μου θέλει και τατουάζ...Δηλαδή είναι τόσο γελοίο που υπάρχει ολόκληρο επεισόδιο που εξηγεί αυτό το τατουάζ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Και το πόσο χάρηκα με την χυλόπιτα δεν λέγεται.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Καλά είδατε το πως έλαμπε το πρόσωπο της Κειτ όταν ήταν με τον Σώγιερ??Λογικό αφού με ένα του βλέμμα ταυλιάζεσαι κάτω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 6   LOST SEASON 1- EPISODE 6 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 8:55 pm

Ααααα το ΡΟμπέρτο Κάρλος που κολλάει?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Nenie

Nenie

Αριθμός μηνυμάτων : 108

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 6   LOST SEASON 1- EPISODE 6 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 8:55 pm

dorinaki έγραψε:

Καλά είδατε το πως έλαμπε το πρόσωπο της Κειτ όταν ήταν με τον Σώγιερ??Λογικό αφού με ένα του βλέμμα ταυλιάζεσαι κάτω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
πάντα έλαμπε το πρόσωπο της κειτ όταν ήταν με τον σογιερ! cheers την έκανε να γελάει κ την έκανε χαρούμενη ακόμα κ στις δύσκολες στιγμές cheers κ μαζί του ήταν ο εαυτός της cheers

ο τζακ την έκανε να κλαίει Laughing έκρινε τα λάθη της της φώναζε κ της κράταγε μούτρα μετά Laughing κ προσπαθούσε να γίνει καλύτερη για να είναι αντάξια του μη @έσω! Laughing τζακ! Laughing
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Τόπος : Dreamland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 6   LOST SEASON 1- EPISODE 6 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 9:16 pm

dorinaki έγραψε:
Ααααα το ΡΟμπέρτο Κάρλος που κολλάει?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

μια ατακα αντιστοιχη του [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] που ελεγε συνεχεια ενα φιλος μου και γελαγαμε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

LOST SEASON 1- EPISODE 6
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» LOST SEASON 2- EPISODE 8
» LOST SEASON 1- EPISODE 22
» LOST SEASON 2- EPISODE 21
» LOST SEASON 3- EPISODE 13
» LOST SEASON 1- EPISODE 11

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: