Ματακι απο τη Σαν αυτη τη φορα..
Ρε καραμητρο Τζακ στο λεει και η Κεητ..Τατουαζ και εσυ=πραγματα ασυνδετα..Δεν ταιριαζουν σε φλωρουμπες σαν και σενα σου λεει μες στην μουτσουνα σου..Σκεψου σε τι εκτίμηση σε εχει..
Και παμε πισω στη Χωρα του Ανατέλλοντος Ηλίου,να δουμε απο που κραταει η σκουφια των σκιστοματηδων..
Ωπ , ειδες ο σατραπης σεβιτορακι της Σαν ηταν και με ανοιχτα τα ντεκολντε τη λιμπιστηκε..Να μη μιλησω για τη πλατη..Και δωστου τα λουλουδακια και οι τρυφεροτητες..
- Σπόιλερ:
Καποια μερα θα ειναι διαμαντι λεει,ηξερε οτι θα μπει στο σοι..
ευτυχως που ξερω οτι οντως την αγαπησε αυτη και οχι τα λεφτα της..
η κοντρα με τον Μαικλ συνεχιζεται...Δυο νταγκλαραδες και να μην μπορουνε να τον κανουν με τιποτα καλα τον Τζιν ρε παιδι μου;;
- Σπόιλερ:
Λες οντως να ειχαν αρχικα στο μυαλο τους πιθανο ζευγαρακι Σαν-Μαικλ και να αλλαξαν γνωμη μετα;;Πολλες οι συμπτωσεις και τα βλεμματα..
Ο καημενος ο Τσαρλι δεν εχει καθολου αυτοπεποιθηση πλεον,ισως επειδη ειναι ξεπεσμενος σταρ πλεον,ισως επειδη ειναι πρεζακι..Προτεινει να ψαξουν τα κομματια του αεροπλανου διπλα στη πηγη και μολις του λεει ο Λοκ οτι εχει δικιο, ρωταει "αληθεια;" Τι γλυκουλι μωρε;;
Το ποσο θεα ειναι η Σαν με το μακρυ μαλλι στο flash back της!!!Τη χαλασε ο γαμος!!
Απο ολοκληρη ζουγκλα, πανω στις μέλισσες πηγε να παρει τη δοση του ο Τσαρλι;
Βρεθηκε και ο Αδαμ με την Ευα(οχι τη Χαριτου..
)
Ποια η αποψη σας για τηις δουλειες του Τζιν με τον μπαμπακα της γυναικας του;;Θεωρειται οτι το εκανε για να τον δεχτει στην οικογενεια, απο σεβασμο στο προσωπο του ή θαμπωθηκε απο τη μεγαλη ζωη;;Ακομα και τωρα δεν εχω αποφασισει!!Παντα σκεφτομουν οτι θα μπορουσε να ειχε φυγει μαζι της μακρια οπως τον παρακαλουσε αυτη, ο ανθρωπος ομως ειχε τρομερο κομπλεξ για τη φτωχεια του και ηθελε να αποδειξει στην οικογενεια της ,στην ιδια ,και στον εαυτο του οτι θα μπορουσε να ανηκει και αυτος σε αυτον τον ψευτικο κοσμο..
Σαγιντ: Υπαρχει λογος που δεν μας συμβουλευτηκες οταν αποφασισες να χτισεις το δικο σου πολιτισμο-καταυλισμο;;;
Οχι απαντα τωρα!!!Που πηγε φιλε μου το ζουμε ενωμενοι;;
Ο Χερλι παλι παει οπου και ο αγριοχοιρος..
Ο Σωγιερ ρωτησε πρωτος κοπελια θα μας απαντησεις-τι θα κανεις;;Εχει μονοπωλησει και τη καμερα με τα λακακια του!!!
Ρε θεε που πηγαιναν σχολειο αυτα τα μαναρια μου λες;;Εγω γιατι δεν ειχα τετοιους συμμαθητες;;;
Ωπα της!!Να σου με τα αγγλικα της η Σαν!!Η κουφαλιτσα το επαιζε κινεζα μεχρι τωρα..
Τα κ@βλοσπυρα του Τσαρλι γιακ δεν μπορω να τον βλεπω..Αλλα να καταλαβει το προβλημα του ο γερο-Λοκ και ολοκληρος γιατρος-ηρωας να κοιμαται ορθιος το χετε ξανακουσει;;
Αρχισε βεβαια τα πρεπει να δωσεις κατι στο νησι και με πιασε νυστα..Να σου ομως η κιθαριτσα ετσι για να με βγαλει κακια..
Να σου η πρωτη χυλοπιτιτσα στον γιατρο..Και μονο που της εθεσε το ερωτημα το κουκλι.. Αμφιβολίες το μυαλό μου βασανίζουνε πολλές!!
Τι αμφιβολιες δηλαδη, του το λεει ξερα: δεν θελω να γινω Ευα!!Το ειχε και σιγουρακι αυτος μετα τις μπηχτες Τσαρλι και Χερλι που γελαγαν και τα μουστακια του..Παρτην τωρα να τη θυμασαι..
Και θυμαται τωρα να τη ρωτησει πως καταντησε ετσι..Τωρα ειναι αργα..Ειχες την ευκαιρια σου φιλε μου..
Λυθηκα με τη σκηνη Μαικλ-Τζιν..Πιθανολογω οτι τον καταλαβε ο Τζιν μια χαρα!!