μαλακααα....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] το καλυτερο επεισοδιο μεχρι στιγμης....
και απο αποψη εξελιξης,ερμηνειας διαλογων κλπ κλπ....
ποιος εριξε ξυλαρια με το ντουβαρι στον Ιρακινο και ταβλιαστηκε????
το μυαλο μου πηγε αρχικα στον Σωγιερ αλλα δεν γινεται γιατι εκεινη την ωρα βρισκοταν στην απεναντι πλευρα....
κινεζος κινεζα, μαυροι, ο τζουτζουκος, τσαρλι, λοκ, κειτ, Σαννον, Μπον ηταν απασχολημενοι...ποιος μενει λοιπον?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] μονο και κανουν μαλακια και παρουσιασουν νεο προσωπο..εγω θελω να ναι καποιος απ τη παρεα που χτυπησε τον Ιρακινο...το 7 επεισοδιο σ αυτο το σημειο μου θυμησε αγκαθα Κριστι
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ο Τσαρλι ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΚΙ ΕΦΥΓΕ.....παιζει ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Εξαιρετικα στο ρολο του αδερφου που ζηλευει και που νιωθει σκια στο συγκροτημα...
διαλογος Τσαρλι Λοκ all the money....η αλληγορια με τη πεταλουδα καταπληκτικη..ειδικα εμενα που μ αρεσουν οι αλληγοριες με κερδισε!
καλα στη σκηνη οπου ολοι πετουσαν τα πυροτεχνηματα για συνιαλο και η Σαννον ελεγε για κατι γκομενους στο Μαιαμι...^&$%&^%#&*^*(&(*&)(
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ετσι και δεν εβλεπε το συνιαλο ΣΟΒΑΡΑ θα μπαινα μεσα στην οθονη και θα την εσπαγα στο ξυλο...αμα δεν ηταν η αλλη κοπελια να της κανει νοημα δεν θα χε παρει χαμπαρι το ζωον!
κι ο αλλος ο αδερφος της τελειως μακακας ειναι??
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] εμπιστευεσαι τετοιο πραγμα στο πυροβλημα την αδερφη σου?
στειλτην να παει να μεταφερει καμια πετρα μονο για κατι τετοια κοβει η ξερη της η κεφαλα..
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] η Κλερ δεν φανηκε καθολου....ΛΕΣ ΝΑ ΕΡΙΞΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΞΥΛΑΡΙΑ?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ο Σωγιερ....αχ μανα μουυυυ....αυτο το παιδι.....ο κωλοχαρακτηρας του με εξιταρει..θελω να δω γιατι συμπεριφερεται ετσι τι εχει γινει κι εχει διαμορφωθει κατ αυτο το τροπο ο χαρακτηρας του....
το πουτανι μη χασει, να βδελλιαστει πανω στον αναπηρο πολεμου Τζακ...
ο Τζουτζουκος μου
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ειχε πολυ πλακα ετσι οπως ρωτησε "ποιος θα παει να σωσει τον Τζακ?"
λες κι υπηρχε περιπτωση να χορεσει αυτος, αχου τον μωρεεεεεε...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Σωγιερ- Κειτ....αυτοι οι 2 εχουν κατι το περιεργο...υπαρχει κατι στον αερα...οι διαλογοι τους εχουν ενδιαφερον...λες και κατι κρυβεται πισω απ τη κουρτινα....
ενω με τον Τζακ μου βγαλει κατι το προφανες η συνεχεια..το χιλιοπαιγμενο...δεν ξερω γιατι....
Ντορινακιιιιιιιιιι....που εχεις μεινει???????? Γιατι εγω....ξερεις που εχω μεινει...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]