Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

LOST SEASON 1- EPISODE 7

Πήγαινε κάτω 
+2
filareti
katroulina
6 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Τόπος : Dreamland

LOST SEASON 1- EPISODE 7 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 9:26 pm

μαλακααα.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

το καλυτερο επεισοδιο μεχρι στιγμης....

και απο αποψη εξελιξης,ερμηνειας διαλογων κλπ κλπ....

ποιος εριξε ξυλαρια με το ντουβαρι στον Ιρακινο και ταβλιαστηκε????

το μυαλο μου πηγε αρχικα στον Σωγιερ αλλα δεν γινεται γιατι εκεινη την ωρα βρισκοταν στην απεναντι πλευρα....

κινεζος κινεζα, μαυροι, ο τζουτζουκος, τσαρλι, λοκ, κειτ, Σαννον, Μπον ηταν απασχολημενοι...ποιος μενει λοιπον? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

μονο και κανουν μαλακια και παρουσιασουν νεο προσωπο..εγω θελω να ναι καποιος απ τη παρεα που χτυπησε τον Ιρακινο...το 7 επεισοδιο σ αυτο το σημειο μου θυμησε αγκαθα Κριστι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ο Τσαρλι ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΚΙ ΕΦΥΓΕ.....παιζει ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Εξαιρετικα στο ρολο του αδερφου που ζηλευει και που νιωθει σκια στο συγκροτημα...

διαλογος Τσαρλι Λοκ all the money....η αλληγορια με τη πεταλουδα καταπληκτικη..ειδικα εμενα που μ αρεσουν οι αλληγοριες με κερδισε!

καλα στη σκηνη οπου ολοι πετουσαν τα πυροτεχνηματα για συνιαλο και η Σαννον ελεγε για κατι γκομενους στο Μαιαμι...^&$%&^%#&*^*(&(*&)( [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ετσι και δεν εβλεπε το συνιαλο ΣΟΒΑΡΑ θα μπαινα μεσα στην οθονη και θα την εσπαγα στο ξυλο...αμα δεν ηταν η αλλη κοπελια να της κανει νοημα δεν θα χε παρει χαμπαρι το ζωον!

κι ο αλλος ο αδερφος της τελειως μακακας ειναι?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εμπιστευεσαι τετοιο πραγμα στο πυροβλημα την αδερφη σου?

στειλτην να παει να μεταφερει καμια πετρα μονο για κατι τετοια κοβει η ξερη της η κεφαλα.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

η Κλερ δεν φανηκε καθολου....ΛΕΣ ΝΑ ΕΡΙΞΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΞΥΛΑΡΙΑ? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ο Σωγιερ....αχ μανα μουυυυ....αυτο το παιδι.....ο κωλοχαρακτηρας του με εξιταρει..θελω να δω γιατι συμπεριφερεται ετσι τι εχει γινει κι εχει διαμορφωθει κατ αυτο το τροπο ο χαρακτηρας του....

το πουτανι μη χασει, να βδελλιαστει πανω στον αναπηρο πολεμου Τζακ...

ο Τζουτζουκος μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ειχε πολυ πλακα ετσι οπως ρωτησε "ποιος θα παει να σωσει τον Τζακ?"

λες κι υπηρχε περιπτωση να χορεσει αυτος, αχου τον μωρεεεεεε... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Σωγιερ- Κειτ....αυτοι οι 2 εχουν κατι το περιεργο...υπαρχει κατι στον αερα...οι διαλογοι τους εχουν ενδιαφερον...λες και κατι κρυβεται πισω απ τη κουρτινα....

ενω με τον Τζακ μου βγαλει κατι το προφανες η συνεχεια..το χιλιοπαιγμενο...δεν ξερω γιατι....

Ντορινακιιιιιιιιιι....που εχεις μεινει???????? Γιατι εγω....ξερεις που εχω μεινει... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
filareti
Ύαινα
filareti

Αριθμός μηνυμάτων : 5233
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010
Τόπος : αλλού

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 9:38 pm

katroulina έγραψε:
μαλακααα.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

το μυαλο μου πηγε αρχικα στον Σωγιερ αλλα δεν γινεται γιατι εκεινη την ωρα βρισκοταν στην απεναντι πλευρα....

κινεζος κινεζα, μαυροι, ο τζουτζουκος, τσαρλι, λοκ, κειτ, Σαννον, Μπον ηταν απασχολημενοι...ποιος μενει λοιπον? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

μονο και κανουν μαλακια και παρουσιασουν νεο προσωπο..εγω θελω να ναι καποιος απ τη παρεα που χτυπησε τον Ιρακινο...το 7 επεισοδιο σ αυτο το σημειο μου θυμησε αγκαθα Κριστι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Χαχαχα εδω το 'χω το σποιλερακι για το ποιος την επεσε στον Σαγιντ,αλλα εχε χαρη που δε θελω να επιβαρυνω το καρμα μου pppppppp

Που βδελιαστικε(τα ελληνικα μας με σκοτωνουν gelio ) καλε η Κειτ?
Ειναι το επεισοδιο που κατερρευσε η σπηλια και προσπαθουσαν να τον σωσουν και τελικα πηγε ο Τσαρλι?Αν ναι,πολυ μου ειχε αρεσει...κι ο Τσαρλι σ'αυτες τις σκηνες και η Κειτ που εσκαβε μες στην αγωνια και ειχε εξαντληθει για να τον βρει enamor ...και της ελεγαν να σταματησει και δεν...και μετα τζα!ξεμπουκαραν οι αλλοι δυο απο καπου και ετρεξε κι επεσε στην αγκαλια του enamor

Καλα η Σανον ασχολιαστη ηταν κι εδω οπως παντα gelio
MariaS
Κουρούνα
MariaS

Αριθμός μηνυμάτων : 6879

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 9:41 pm

Ρε...ο τζουτζουκος σου είναι το αρκουδάκι? (Ετσι τον λέω εγώ) Ο Χαρλι? I love you
Μαρηηηη, δεν ειναι Κινέζοι, Κορεάτες είναι. Δεν το έχουν πει ακόμα? dunato gelio
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 9:53 pm

Μή μου πεις ότι έχεις πάει στο 8?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Δεν το έχω τελειώσει το 7 αλλά αν δεν έχεις πάει στο 8 ακόμα πάμε μαζί [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 9:54 pm

το εχουν πει αλλα οταν ενθουσιαζομαι και γραφω σχολιασμο τους λεω κινεζους [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

συγκεκριμενα--->

τζουτζουκος=Χαρλι

Ζαου Ζατσου=Τζιν

πουτανι=Κειτ

αμα θυμηθω κι αλλα νικς θα τα γραψω.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 9:55 pm

dorinaki έγραψε:
Μή μου πεις ότι έχεις πάει στο 8?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Δεν το έχω τελειώσει το 7 αλλά αν δεν έχεις πάει στο 8 ακόμα πάμε μαζί [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

οχι δεν εχω παει..σε κανα μισαωρο θα το δω...οποτε τελειωνεεεεεεεεεεεεεεεε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 9:56 pm

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Οκ σε κανα 20 λεπτο τελειώνω το 7..θα κάνω και καν ff.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 9:57 pm

filareti έγραψε:
katroulina έγραψε:

Χαχαχα εδω το 'χω το σποιλερακι για το ποιος την επεσε στον Σαγιντ,αλλα εχε χαρη που δε θελω να επιβαρυνω το καρμα μου pppppppp

Που βδελιαστικε(τα ελληνικα μας με σκοτωνουν gelio ) καλε η Κειτ?
Ειναι το επεισοδιο που κατερρευσε η σπηλια και προσπαθουσαν να τον σωσουν και τελικα πηγε ο Τσαρλι?Αν ναι,πολυ μου ειχε αρεσει...κι ο Τσαρλι σ'αυτες τις σκηνες και η Κειτ που εσκαβε μες στην αγωνια και ειχε εξαντληθει για να τον βρει enamor ...και της ελεγαν να σταματησει και δεν...και μετα τζα!ξεμπουκαραν οι αλλοι δυο απο καπου και ετρεξε κι επεσε στην αγκαλια του enamor

Καλα η Σανον ασχολιαστη ηταν κι εδω οπως παντα gelio

ναι αυτο το επεισοδιο ειναι!!!!!

Φιλ εισαι θεαααα....τι μνημη την εχεις!Φαντασου να βλεπες και τα επεισοδια δηλαδη! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Silv
Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Silv

Αριθμός μηνυμάτων : 7389
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 9:59 pm

gelio gelio gelio gelio

Καλέεεε....

Έχετε λιώσει λέμε!!!! gelio gelio gelio
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 10:24 pm

Axxxxx o Σώγιερ δεν είναι θεός στην αρχή του επεισοδίου που τους κάνει χαλάστρα με τις βαλίτσες?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Τί λες μωρή συφιλιασμένη βδέλα το μανάρι παράσιτο??Ληγμένα παίρνεις?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καλά της έκανε το αγόρι μου που της ξεφούρνισε τα μαντάτα με τέτοιο ύφος..Όχι που θα του την πει η γκιώσσα[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ο Σώγιερ δικαιολογείται απόλυτα κατ'εμέ μέσα από τα βιωματα του....

Αμέσως μωρή μη χάσεις....Σακάτη ανθρωπο(??)

Καλά ο Τσάρλι τα σπασε σε αυτό το επεισόδιο ειδικά στη τελευταία σκηνή με τον Λοκ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αχχχχχχ πάντα μου άρεσε η σκηνή με την ξυλιά στο κεφάλι.....Καλά αποκλείεται να περιμενε κανεις πως θα ήταν αυτό το άτομο...

Η Σάνον όπως πάντα είναι για πολλές φάπες...Έλεος δηλαδή [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Και εσύ Ρε Μπουν αγόρι μου τί την αφήνεις την βλαμμένη σε σοβαρές δουλείες??Ντιπ μυαλό πια??

Ο Χέρλι ο γλυκούλης θεός για άλλη μια φορά ειδικά έτσι όπως αγκαλιάζει τον Τσάρλι μετά την διάσωση....Η αγκαλια που θα κάνει στον Σώγιερ στον 3ο κύκλο όμως είναι πολύ καλύτερη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Η σκηνή Τζακ-Τσάρλι στην σπηλια πάντα μου άρεσε...όμως δεν ήταν αναγκαίο να σωθεί ο Τζακ έχω να πω,καθόλου αναγκαιο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Επεισόδιο 8 σου ερχόμαστε!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

LOST SEASON 1- EPISODE 7
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 3Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» LOST SEASON 1- EPISODE 19
» LOST SEASON 2- EPISODE 15
» LOST SEASON 3- EPISODE 7
» LOST SEASON 1- EPISODE 8
» LOST SEASON 2- EPISODE 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: