Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

LOST SEASON 1- EPISODE 12

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Τόπος : Dreamland

LOST SEASON 1- EPISODE 12 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: LOST SEASON 1- EPISODE 12   LOST SEASON 1- EPISODE 12 EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 4:59 pm

Ημουνα 6746543757868769878564 % σιγουρη οτι η Κειτ ηταν στο κολπο εκει με τη τραπεζα......

ημουνα σιγουρη.....τη παλιο σκροφα bitch! Κι οχι μονο αυτο αλλα πυροβολησε κι ολοκληρη την ομαδα της...

δηλαδη ακομα και στην ομαδικα κλεψια βγηκε σκαρτη...για τοσο μεγαλο παρασιτο μιλαμε..

και μετα λενε οτι ο σκατοχαρακτηρας ειναι ο Σωγιερ.....πφφφ... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εντωμεταξυ ειναι τελειως γλιτσα.....δεν εχει τα κοτσια να ειναι κωλοχαρακτηρας και να το πληρωνει με το αντιστοιχο τιμημα του αποδιοπομπεου τραγου οπως ο Σωγιερ....

αυτη το παιζει τελειως διπλωματικα...κολλαει στο Σωγιερ οποτε θελει να της κανει χαρη...κολλαει στο Τζακ οποτε θελει τη βοηθεια του...

τους φλομωνει ολους στο ψεμμα.....

μωρε καλα τα λεγε ο μπατσος..." DONT TRUST THIS PEACE OF SHIT".. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ax.....το 12 ηταν πολυ ωραιο....Σωγιερ να κολυμπαει στις λιμνες....

κι εκει που κολυμπουσε με το πορνιδιο και ηταν ολα τι ωραια και καλα, πεταει ο σκηνοθετης τα 2 πτωματα στο βυθο της λιμνης και freak out [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ο καημενος ο Τσαρλι... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εντωμεταξυ η γαλλιδα ειχε πει οτι η δικια της επιστημονικη ομαδα ειχε "αρρωστησει" και γι αυτο τους σκοτωσε...

λετε να μου αρρωστησανε και τον Τσαρλι???? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

η Σανον επιτελους κανει και κατι χρησιμο...τραγουδαει ωραια...

τι παιζεται με δαυτη και τον Σαιντ?????? τη καλοβλεπει ο Ιρακινος... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Λοκ, Μπον ειμαι περιεργη να δω τι σκαρουν αυτοι οι 2..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Τόπος : Dreamland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 12   LOST SEASON 1- EPISODE 12 EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 5:02 pm

α επισης εκει που ψοφισα στο γελιο ηταν με τον Τζουτζουκο οταν του ειπε ο Μαικλ οτι ο Σωγιερ προσπαθει ν ανοιξει τη βαλιτσα....

το γελιο του ηταν ολα τα λεφτααααααα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
GIOTA

GIOTA

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 12   LOST SEASON 1- EPISODE 12 EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 7:15 pm

Τι γελιο που ειχε στην αρχη του επεισοδειου..Με την Κεητ να ριχνει πετρα στον Σωγιερ που την ακολουθουσε!!!
Και τι υπεροχο μερος αυτο με τη λιμνουλα και το καταρρακτη...
Εμεις πηζουμε βλεποντας το ενα επεισοδειο μετα το αλλο καθισμενοι σε αβολες καρεκλες αντε και σε κανεναν καναπε και αυτοι απο παραλια σε λιμνουλα και αντιστροφα..Ατιμη κοινωνια!!!

Αν και καποια στιγμη λοξοδρομησε το βλεμμα μου σε καποιους κοιλιακους.. sfirizi
Το ιδιο και της Κεητουλας νομιζω!!!
Υπηρχε περιπτωση αυτες τις πατητες να της εκανε με κανεναν αλλο;;;;;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Oντως σκληρο το θεαμα αλλα ειναι τοσο σκληροι και οι δυο που σκεφτηκαν κατευθειαν να επωφεληθουν της καταστασης..
Φανηκε και λιγο κωλαρακι αλα Μπουγιουρη την ωρα που πηγε να τη βοηθησει με τη βαλιτσα..

Ποσο θεα ειναι παντως εκει στην τραπεζα..θα μου πειτε εδω ειναι κουκλαρα μες στη ζουγκλα..
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Εντωμεταξυ αυτη η Σανον κοντευει να μοιασει στη Ναντια απο το χρωματακι που εχει παρειlol!
Το ειδυλλιο με τον Σαγιντ με χαλαγε απιστευτα..
Πρωτα απο ολα δεν ταιριαζαν,δευτερον αυτος μας ειχε πρηξει με τη Ναντια και τριτον αυτη την ηθελα με αλλον.. sfirizi
Η συμπεριφορα του παντως οταν δεν μπορουσε να μεταφρασει τα χαρτια της τρελογαλλιδας απαραδεκτη..Του το ειχε πει οτ δεν ξερει καλα γαλλικα για να βοηθησει,γιατι την προσβαλλει;;;Ο καθενας εστω και αυτη η ηλιθια ας βοηθησει οσο και οπως μπορει..

Η Ροουζ τον εβαλε στη θεση του τον Τσαρλουκο..Απο τη μια εχει ενα δικιο απο την αλλη ο ανθρωπος τα ειδε ολα για δευτερη φορα σε λιγες μερες..
H δευτερη σκηνη που ειχαν φοβερη!!!Δεν ξερω τι να πω οι ηθοποιοι ειναι ολοι ενας και ενας..Αυτο το "βοηθησε με" που λεει ο Τσαρλι σε αγγιζει κατευθειαν..

Το "δεν ξερω απο οπλα" ψωμοτυρι το εχει αυτη..
Παντως μ@λ@κ@ς ξεμ@λ@κ@ς την επιασε τη διπροσωπη ο Τζακ με το κλειδι στο χερι..
Τον απογοητευσε κιολας για μια ακομη φορα!! dunato gelio

Αυτη η μυστικοπαθεια της Κεητ και μενα θα με τρελαινε..Εκανε ολοκληρο θεμα για τη βαλιτσα ενω μπορουσε να αραδιασει ενα ψεμματακι και να παρει αυτο που ηθελε αναιμακτα..Τοσο δυσκολο ηταν;;
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 12   LOST SEASON 1- EPISODE 12 EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 11:02 pm

Ξεκινώ απ'το τέλος...

Είχα ξεχάσει τελείως ότι υπάρχει αυτή η σκηνή που τραγουδάει η Σάνον...Έχει πάρα πολύ ωραία φωνή και μάλλον θα ψάξω το τραγούδι....

Αχχχχχχχχχχχχχχ αυτή η βουτιά έχει χαραχτεί στην μνήμη μου εδώ και κάτι χρόνια Και το μέρος καταπληκτικό [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ....Την ξέρω απ'έξω και ανακατοτα την σκηνή...Ήταν πολύ χαριτωμένοι και οι 2 εκεί που βούτεγαν ο ένας το κεφάλι του άλλου και μετά εκεί που κολυμπουσαν πριν ανακαλύψουν τα πτώματα..Καλά αμα ήμουν εγώ εκεί θα έκανε μακροβούτι προς τα πάνω και μετά θα έκανα 100αρι κατευθείαν [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Πάντως μου άρεσε που και οι 2 ήταν τόσο άνετοι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Και εγώ την ήθελα με τον Μπουν.....Έλεος τί του βρήκε?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Έλεος η παλιογλύφτρα η Κειτ...Μετά ο Σωγιερ είναι ο βολεψακιας.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Θα πρέπει να έχει κουραστεί πολύ από την διαδρομή Σώγιερ-Τζακ,Σώγιερ-Τζακ... το παλιοκλεφτρονι...Δεν με λένε Μάγκι!!Στα παπ*ρια μας..Δεν σε ρώτησε κανεις [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Εντωμεταξύ πολύ ηλίθιος ο Τζακ...Ρε παπάρα για μια κωλοβαλίτσα εκβιαζείς με την ανθρώπινη ζωή???Ελεος...Αχαρακτηριστο...Όχι ότι βέβαια το εννούσε αλλά να έχουμε να τον κατηγορούμε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

LOST SEASON 1- EPISODE 12
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» LOST SEASON 1- EPISODE 6
» LOST SEASON 2- EPISODE 4
» LOST SEASON 2- EPISODE 14
» LOST SEASON 3- EPISODE 6
» LOST SEASON 1- EPISODE 7

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: