Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

LOST SEASON 1- EPISODE 7

Πήγαινε κάτω 
+2
filareti
katroulina
6 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Τόπος : Dreamland

LOST SEASON 1- EPISODE 7 - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 - Σελίδα 3 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 11:33 pm

ξεκιναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 - Σελίδα 3 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 11:36 pm

Και εγώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
GIOTA

GIOTA

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 - Σελίδα 3 EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 2:31 am

-Eισαι θυμωμενος μαζι μου..
-Οχι απλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν ερχεσαι μαζι μου.. εε μαζι μας

Γιατι σε βαριεμαι λεμεεεεε..

Και μπαινει και στη σκηνη ο ακαταμαχητος και δινει λιγο χρωμα σε αυτο το γκριζο..
Εκτυφλωτικος..

Πεθανα στο γελιο με την εξομολογηση του Τσαρλι..Ειδικα με το "αν με πιανετε πατερ.."
Οντως παιζει γαματα το στρουμφακι(και στο flash forwand που κανει κατι εντελως διαφορετικο σαν ρολος και παλι ειναι κορυφη)

Ο αδερφος του Τσαρλι ο Λιαμ μου την εσπαγε παντα ο παρτακιας..Τον εμπασε στα ναρκωτικα και στα τσουλια και μετα του το γυρισε κι ολας σε συμβουλατορας..Ρε ουστ..Και δεν νομιζω οτι ηταν θεμα ζηλιας η κοντρουλα τους..Ο Τσαρλι απλα δειχνει οτι αγαπουσε πραγματικα τη μουσικη και τη κιθαρα του(μετραγε τις μερες μακρια της!) ενω ο αλλος μονο τα σταριλικια..Εντελως διαφορετικη νοοτροπια..

Ο Σαγιντ μου αρεσει παρα πολυ τον θεωρω πιο οξυδερκη και ικανο για αρχηγο ολων αυτων..Αλλα ας οψεται..

Η Κεητ και παλι βρισκει αφορμη να προσεγγισει το αγορι μας....Στειλε και κανεναν αλλο να του μιλησει κοπελια..Σου τρεχουνε τα σαλια..
Εντωμεταξυ του εχουν δωσει τις ατακες!!! "Δεν ξεπερασες το χωρισμο σου με το Τζακο;;;" ΘΕΟΣ.. Και ναι το παιχνιδακι αυτο μεταξυ τους λεει πολλα δεν ειναι οι κλασικες για χασμουρητο συζητησεις με το φλωρουμπα..

Ο γιατρος συνεχιζει να μην καταλαβαινει τα συμπτωματα ενος εθισμενου..

Πρωτη επαναστασουλα απο τη Σαν..Κανει ζεστη λεμε καλε..Πωωω!!

Κοντευω να σπασω την οθονη μου.."Ο Τζακ ειπε οτι η κιθαρα σου εμποδιζει Τσαρλι.." grrrrr

Καλα ο Μπουν οντως τρομερα μαλακισμενος.. Αφηνει το ζωντοβολο την Σανον που δεν ξερει να δενει ουτε τα κορδονια της να αναλαβει την αποστολη του;;;Και τι θα παει να κανει αυτος στις πηγες,αφου ολα μανταρα τα κανει!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
τι πλασμα εισαι εσυ καλε;;;;;Γυμνος απο τη μεσουλα και πανω..Ετσι στο χαλαρο..Πρεπει να μπαινει και προειδοποιηση πρωτα..

Καλα αυτη η γκαμηλα η Κεητ γιατι αρπαζεται;;Νομιζει οτι η γη γυριζει γυρω απο αυτην;;Να σου πουμε για το μ@λ@κα σου θελουμε κυρα μου..Αυτο το στυλακι τι θες εσυ εδω και οτι και να μου πεις πολυ που με νοιαζει πολυ πασε..Ακομα σχολειο παει;;

Αυτο το παιχνιδακι Λοκ-Τσαρλι θεικο..και τα βλεμματα τους υπερθεικα!!

Και επιτελους ο γιατρος καταλαβε.. livan

Καλα αυτη τη Κεητ θελω να την αρπαξω απο το μαλλι να την τσουρομαδησω..Σαν ηλιθια εκανε..Δεν πειραζει θα παρουμε το αιμα μας πισω..

Η αγκαλια Τσαρλι-Χερλι πολυ πολυ ομορφη..Οπως και το ικανοποιημενο-περηφανο υφος του Τσαρλι μετα τα συγχαρητηρια!!! Εννοειται πως ηταν τελειο που στο τελος εκανε και υπερηφανο το Λοκ με την αποφαση του..

Το σχεδιο του Σαγιντ,παει...ποιος τον παλουκωσε αραγε;;; grrrrr

LOST SEASON 1- EPISODE 7
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
 Παρόμοια θέματα
-
» LOST SEASON 1- EPISODE 19
» LOST SEASON 2- EPISODE 15
» LOST SEASON 3- EPISODE 7
» LOST SEASON 1- EPISODE 8
» LOST SEASON 2- EPISODE 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: