Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

LOST SEASON 2- EPISODE 15

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
GIOTA

GIOTA

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

LOST SEASON 2- EPISODE 15 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: LOST SEASON 2- EPISODE 15   LOST SEASON 2- EPISODE 15 EmptyΚυρ Ιουλ 04, 2010 5:33 pm

Ο Ηθαν τελικα γυναικολογος ηταν και ηθελε το μωρο..
Αυτη η Νταρμα παντου υπογεια εχει χτισει..

Ειδαμε και τι εγινε με την Κλερ ,που παροτι της συνεβαινε αυτη ηταν αλλου sfirizi
Εβγαλε και γρηγορα συμπερασματα
Σπόιλερ:
για την Ντανιελ τη γαλλιδα που τελικα τη βοηθησε μαζι με εκεινο το κοριτσοπουλο..

Ο Εκο τι θελει να πει στον κρατουμενο;;Ειναι και λιγο ψαρωτικος dunato gelio

Ο Χενρακος βαζει λογακια στον Λοκ ε;;;Οχι οτι λεει ψεμματα,αλλα.... ups
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Silv
Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Silv

Αριθμός μηνυμάτων : 7389
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 15   LOST SEASON 2- EPISODE 15 EmptyΚυρ Ιουλ 04, 2010 5:39 pm

Καλά, πότε τα προλαβαίνεις ρε??? dunato gelio dunato gelio

GIOTA έγραψε:

Ο Εκο τι θελει να πει στον κρατουμενο;;Ειναι και λιγο ψαρωτικος

Είναι ο άτιμος, είναι....... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 15   LOST SEASON 2- EPISODE 15 EmptyΚυρ Ιουλ 04, 2010 5:46 pm

Ρε Γιώτα ήμαρτον δηλαδή.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Πότε θα προλάβω?? μόλις πήγα στο 9......

Δεν θα ξαναδεις άλλο σήμερα..Κατάλαβες?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
GIOTA

GIOTA

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 15   LOST SEASON 2- EPISODE 15 EmptyΚυρ Ιουλ 04, 2010 5:57 pm

Χωρις πλακα σταματαω για σημερα..
Ουτε νερο δεν πινω απο την αποβλακωση μου.. dunato gelio
Και στεναχωριεμαι και για το dorinaki..Μη κλαις χρυσουλι μου,εγω φινιτο..η φιλεναδα σου να δω που θα φτασει σημερα!! lol!
Μολις φτασεις 15 σφυρα να ξεκινησω και εγω..να κανω λιγο αποτοξινωση γιατι θα τους βλεπω και στον υπνο μου σε λιγο!!! lol!
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Τόπος : Dreamland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 15   LOST SEASON 2- EPISODE 15 EmptyΚυρ Ιουλ 04, 2010 9:11 pm

απαπαπα η Κλαιρ σαν υστερικια κανει...αντι να παθει καταθλιψη και να το βουλωσει της βγαινει το επιθετικο τωρα που ειναι λεχωνα.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ας της πει καποιος να μην τσιριζει οταν θυμωνει....

τα λεγα εγω για την Ντανιελ οτι ειναι και γαμω τα ατομα.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ο Εκο μαμαει και δερνει...εκοψε και το μουσακι...ω μα ζατι? του δινε στυλ.

η αλλη η μαρσουπιλαμη ξερω τι κανει, το ποντικοκουραδο...

βαζει λογια σαν τη τελευταια κουτσομπολα ανακατωστρα...μωρε δικιο εχει αλλα και οι αλλοι πως ψαρωνουν ετσι???????

θελεις mindfuck Χενρι πασα μου?

κατσε να φωναξω τον Σαγιντ να σου δωσει ενα χερι ξυλο να δουμε μετα...και κατα προτιμηση εγω θα του λεγα να σου κοβε και τη γλωσσα για να ησυχασουμε μια ωρα αρχιτερα.....

αχχχχ....κι ακομα δεν εχει βγει απ το κελι ο "φυλακισμενος".....ε ρε τι γ@μωσταυριδια εχουν να πεσουν απ το στομα μου με δαυτον... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Silv
Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Silv

Αριθμός μηνυμάτων : 7389
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 15   LOST SEASON 2- EPISODE 15 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 1:27 am

Πολύ χαίρομαι που αρέσει και σε άλλους η λατρεία ο Έκο afro
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 15   LOST SEASON 2- EPISODE 15 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 2:25 am

απλα να ειδοποιησω το ζωον οτι παω να δω το 16...
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 15   LOST SEASON 2- EPISODE 15 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 2:30 am

Μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εγώ είμαι ακόμα στο 12 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Τουλάχιστον πες μου ότι δεν θα πας στο 20 σήμερα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 15   LOST SEASON 2- EPISODE 15 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 2:33 am

ναι ρε εννοειται δεν παω στο 20...εχω -σχετικα- πρωινο ξυπνημα αυριο.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 15   LOST SEASON 2- EPISODE 15 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 2:35 am

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] What an avatar [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

LOST SEASON 2- EPISODE 15
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» LOST SEASON 1- EPISODE 5
» LOST SEASON 1- EPISODE 16
» LOST SEASON 2- EPISODE 13
» LOST SEASON 3- EPISODE 5
» LOST SEASON 1- EPISODE 6

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: