Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

LOST SEASON 1- EPISODE 7

Πήγαινε κάτω 
+2
filareti
katroulina
6 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Τόπος : Dreamland

LOST SEASON 1- EPISODE 7 - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 - Σελίδα 2 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 10:30 pm

θα καθυστερησω λιγουλακι οταν ειναι ν αρχισω θα ποσταρω εδω..
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 - Σελίδα 2 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 10:33 pm

Οκ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Silv
Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Silv

Αριθμός μηνυμάτων : 7389
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 - Σελίδα 2 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 10:37 pm

dorinaki έγραψε:

Η σκηνή Τζακ-Τσάρλι στην σπηλια πάντα μου άρεσε...όμως δεν ήταν αναγκαίο να σωθεί ο Τζακ έχω να πω,καθόλου αναγκαιο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ψόφα μωρή κακίστρω, απλά ψόφα! tsk
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 - Σελίδα 2 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 10:38 pm

Και εσύ βγάλε τον σκασμό μωρή σκύλα,απλά βγάλε τον σκασμό! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Silv
Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Silv

Αριθμός μηνυμάτων : 7389
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 - Σελίδα 2 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 10:42 pm

Εγώ γιατί είμαι σκύλα, δεν κατάλαβα??? grrrrr

Εγώ δεν είπα ποτέ ότι θα προτιμούσα να έχει πεθάνει ο Σώγιερ.. Evil or Very Mad
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 - Σελίδα 2 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 10:43 pm

Και εγώ τί φταίω που δεν το είπες??
filareti
Ύαινα
filareti

Αριθμός μηνυμάτων : 5233
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010
Τόπος : αλλού

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 - Σελίδα 2 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 10:56 pm

katroulina έγραψε:
filareti έγραψε:
katroulina έγραψε:
μαλακααα.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

το καλυτερο επεισοδιο μεχρι στιγμης....

και απο αποψη εξελιξης,ερμηνειας διαλογων κλπ κλπ....

ποιος εριξε ξυλαρια με το ντουβαρι στον Ιρακινο και ταβλιαστηκε????

το μυαλο μου πηγε αρχικα στον Σωγιερ αλλα δεν γινεται γιατι εκεινη την ωρα βρισκοταν στην απεναντι πλευρα....

κινεζος κινεζα, μαυροι, ο τζουτζουκος, τσαρλι, λοκ, κειτ, Σαννον, Μπον ηταν απασχολημενοι...ποιος μενει λοιπον? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

μονο και κανουν μαλακια και παρουσιασουν νεο προσωπο..εγω θελω να ναι καποιος απ τη παρεα που χτυπησε τον Ιρακινο...το 7 επεισοδιο σ αυτο το σημειο μου θυμησε αγκαθα Κριστι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

το πουτανι μη χασει, να βδελλιαστει πανω στον αναπηρο πολεμου Τζακ...

Χαχαχα εδω το 'χω το σποιλερακι για το ποιος την επεσε στον Σαγιντ,αλλα εχε χαρη που δε θελω να επιβαρυνω το καρμα μου pppppppp

Που βδελιαστικε(τα ελληνικα μας με σκοτωνουν gelio ) καλε η Κειτ?
Ειναι το επεισοδιο που κατερρευσε η σπηλια και προσπαθουσαν να τον σωσουν και τελικα πηγε ο Τσαρλι?Αν ναι,πολυ μου ειχε αρεσει...κι ο Τσαρλι σ'αυτες τις σκηνες και η Κειτ που εσκαβε μες στην αγωνια και ειχε εξαντληθει για να τον βρει enamor ...και της ελεγαν να σταματησει και δεν...και μετα τζα!ξεμπουκαραν οι αλλοι δυο απο καπου και ετρεξε κι επεσε στην αγκαλια του enamor

Καλα η Σανον ασχολιαστη ηταν κι εδω οπως παντα gelio

ναι αυτο το επεισοδιο ειναι!!!!!

Φιλ εισαι θεαααα....τι μνημη την εχεις!Φαντασου να βλεπες και τα επεισοδια δηλαδη! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Με κολακευεις ma cherie to kapelo tou gianni
Μακαρι να βοηθησει η μνημη γενικως...καλα οχι πως τα θυμαμαι κι ολα παντως,απλως καποια επεισοδια ηταν πολυ καλα και ηταν κι η πρωτη εντυπωση...

Παράθεση :
Καλά της έκανε το αγόρι μου που της ξεφούρνισε τα μαντάτα με τέτοιο ύφος..Όχι που θα του την πει η γκιώσσα

Καλα σε κεινη τη σκηνη που λεγανε κατι αλλο και της πεταει αυτος το μαντατο οτι χανουνε τον Τζακ και γινεται εξαλλη αυτη και κατατρομαζει και φευγει τρεχοντας να δει afro
Παντως να κατι που δε θυμαμαι με σιγουρια:αν εδω ηταν που του λεει h Kαte 'you are actually comparing yourself with Jack?' pppppppp lol!
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 - Σελίδα 2 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 11:01 pm

Ναι εδώ είναι.αλλα λέει to Jack όχι with Jack άχρηστη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ......και της λεει ότι η διαφορά που υπάρχει μεταξύ μας δεν είναι μεγάλη και σου εγγυόμαι ότι αν επιβιώσει λίγες παραπανω εβδομάδες θα το διαπιστώσεις [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
filareti
Ύαινα
filareti

Αριθμός μηνυμάτων : 5233
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010
Τόπος : αλλού

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 - Σελίδα 2 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 11:07 pm

dorinaki έγραψε:
Ναι εδώ είναι.αλλα λέει to Jack όχι with Jack άχρηστη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ......και της λεει ότι η διαφορά που υπάρχει μεταξύ μας δεν είναι μεγάλη και σου εγγυόμαι ότι αν επιβιώσει λίγες παραπανω εβδομάδες θα το διαπιστώσεις [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αι μαρη,εκανα ενα λαθακι εκει περα στα αγγλικα(κι οχι στα ελληνικα sfirizi ) που δεν εχω δει και το επεισοδιο pppppppp

Βρασε εκει περα στην αχρηστη κακια σου Twisted Evil

gelio
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7   LOST SEASON 1- EPISODE 7 - Σελίδα 2 EmptyΤρι Ιουν 29, 2010 11:24 pm

Που 'σαι μωρη κατρούλω?????????Ξημερώσαμε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

LOST SEASON 1- EPISODE 7
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» LOST SEASON 1- EPISODE 19
» LOST SEASON 2- EPISODE 15
» LOST SEASON 3- EPISODE 7
» LOST SEASON 1- EPISODE 8
» LOST SEASON 2- EPISODE 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: