| LOST SEASON 1- EPISODE 7 | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
katroulina Καρακατίνα Κουβά
Αριθμός μηνυμάτων : 46445 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : Dreamland
| Θέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7 Τρι Ιουν 29, 2010 10:30 pm | |
| θα καθυστερησω λιγουλακι οταν ειναι ν αρχισω θα ποσταρω εδω.. | |
|
| |
dorinaki Πορνίδιο
Αριθμός μηνυμάτων : 5608 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28
| Θέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7 Τρι Ιουν 29, 2010 10:33 pm | |
| | |
|
| |
Silv Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Αριθμός μηνυμάτων : 7389 Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010 Ηλικία : 34
| |
| |
dorinaki Πορνίδιο
| Θέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7 Τρι Ιουν 29, 2010 10:38 pm | |
| Και εσύ βγάλε τον σκασμό μωρή σκύλα,απλά βγάλε τον σκασμό! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
Silv Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Αριθμός μηνυμάτων : 7389 Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010 Ηλικία : 34
| |
| |
dorinaki Πορνίδιο
| Θέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7 Τρι Ιουν 29, 2010 10:43 pm | |
| Και εγώ τί φταίω που δεν το είπες?? | |
|
| |
filareti Ύαινα
Αριθμός μηνυμάτων : 5233 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Τόπος : αλλού
| Θέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7 Τρι Ιουν 29, 2010 10:56 pm | |
| - katroulina έγραψε:
- filareti έγραψε:
- katroulina έγραψε:
- μαλακααα.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
το καλυτερο επεισοδιο μεχρι στιγμης....
και απο αποψη εξελιξης,ερμηνειας διαλογων κλπ κλπ....
ποιος εριξε ξυλαρια με το ντουβαρι στον Ιρακινο και ταβλιαστηκε????
το μυαλο μου πηγε αρχικα στον Σωγιερ αλλα δεν γινεται γιατι εκεινη την ωρα βρισκοταν στην απεναντι πλευρα....
κινεζος κινεζα, μαυροι, ο τζουτζουκος, τσαρλι, λοκ, κειτ, Σαννον, Μπον ηταν απασχολημενοι...ποιος μενει λοιπον? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
μονο και κανουν μαλακια και παρουσιασουν νεο προσωπο..εγω θελω να ναι καποιος απ τη παρεα που χτυπησε τον Ιρακινο...το 7 επεισοδιο σ αυτο το σημειο μου θυμησε αγκαθα Κριστι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
το πουτανι μη χασει, να βδελλιαστει πανω στον αναπηρο πολεμου Τζακ...
Χαχαχα εδω το 'χω το σποιλερακι για το ποιος την επεσε στον Σαγιντ,αλλα εχε χαρη που δε θελω να επιβαρυνω το καρμα μου
Που βδελιαστικε(τα ελληνικα μας με σκοτωνουν ) καλε η Κειτ? Ειναι το επεισοδιο που κατερρευσε η σπηλια και προσπαθουσαν να τον σωσουν και τελικα πηγε ο Τσαρλι?Αν ναι,πολυ μου ειχε αρεσει...κι ο Τσαρλι σ'αυτες τις σκηνες και η Κειτ που εσκαβε μες στην αγωνια και ειχε εξαντληθει για να τον βρει ...και της ελεγαν να σταματησει και δεν...και μετα τζα!ξεμπουκαραν οι αλλοι δυο απο καπου και ετρεξε κι επεσε στην αγκαλια του
Καλα η Σανον ασχολιαστη ηταν κι εδω οπως παντα ναι αυτο το επεισοδιο ειναι!!!!!
Φιλ εισαι θεαααα....τι μνημη την εχεις!Φαντασου να βλεπες και τα επεισοδια δηλαδη! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Με κολακευεις ma cherie Μακαρι να βοηθησει η μνημη γενικως...καλα οχι πως τα θυμαμαι κι ολα παντως,απλως καποια επεισοδια ηταν πολυ καλα και ηταν κι η πρωτη εντυπωση... - Παράθεση :
- Καλά της έκανε το αγόρι μου που της ξεφούρνισε τα μαντάτα με τέτοιο ύφος..Όχι που θα του την πει η γκιώσσα
Καλα σε κεινη τη σκηνη που λεγανε κατι αλλο και της πεταει αυτος το μαντατο οτι χανουνε τον Τζακ και γινεται εξαλλη αυτη και κατατρομαζει και φευγει τρεχοντας να δει Παντως να κατι που δε θυμαμαι με σιγουρια:αν εδω ηταν που του λεει h Kαte 'you are actually comparing yourself with Jack?' | |
|
| |
dorinaki Πορνίδιο
| Θέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7 Τρι Ιουν 29, 2010 11:01 pm | |
| Ναι εδώ είναι.αλλα λέει to Jack όχι with Jack άχρηστη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ......και της λεει ότι η διαφορά που υπάρχει μεταξύ μας δεν είναι μεγάλη και σου εγγυόμαι ότι αν επιβιώσει λίγες παραπανω εβδομάδες θα το διαπιστώσεις [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
filareti Ύαινα
Αριθμός μηνυμάτων : 5233 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Τόπος : αλλού
| Θέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7 Τρι Ιουν 29, 2010 11:07 pm | |
| - dorinaki έγραψε:
- Ναι εδώ είναι.αλλα λέει to Jack όχι with Jack άχρηστη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ......και της λεει ότι η διαφορά που υπάρχει μεταξύ μας δεν είναι μεγάλη και σου εγγυόμαι ότι αν επιβιώσει λίγες παραπανω εβδομάδες θα το διαπιστώσεις [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αι μαρη,εκανα ενα λαθακι εκει περα στα αγγλικα(κι οχι στα ελληνικα ) που δεν εχω δει και το επεισοδιο Βρασε εκει περα στην αχρηστη κακια σου | |
|
| |
dorinaki Πορνίδιο
| Θέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 7 Τρι Ιουν 29, 2010 11:24 pm | |
| | |
|
| |
| LOST SEASON 1- EPISODE 7 | |
|