Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Castle Season 4 General Discussion

Πήγαινε κάτω 
+7
Τέρψη
filareti
Eleni7
MariaS
Maria
Mik
katroulina
11 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 64 ... 100  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Τέρψη

Τέρψη

Αριθμός μηνυμάτων : 8268
Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2010

Castle Season 4 General Discussion - Σελίδα 28 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Castle Season 4 General Discussion   Castle Season 4 General Discussion - Σελίδα 28 EmptyΤρι Φεβ 21, 2012 3:42 am

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8

Εντάξει μόνο για τη σκηνή που μπαίνουν ως Έλβις στο καζίνο άξιζε όλο το επεισόδιο! Ypoklisi
Και η μουσική υπόκρουση και τα ντυσίματα και το στυλ -ειδικά του Castle- ήταν όλα τα λεφτά gelio gelio
Πρέπει να έκαναν ώρες να την γυρίσουν την σκηνή, πρέπει να πέθαιναν στο γέλιο σε κάθε λήψη!

Η υπόθεση ήταν δευτερεύουσα σε σχέση με το υπερθέαμα dunato gelio
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Τόπος : Dreamland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Castle Season 4 General Discussion   Castle Season 4 General Discussion - Σελίδα 28 EmptyΤρι Φεβ 21, 2012 12:58 pm

ελα να σου πω επειδη εχω θεμα και δεν μπορω να δω το επεισοδιο τωρα δες το εσυ και θα το δω εγω με λιγη καθυστερηση...
Eleni7
Ο Καστλ είναι βοϊδομάτης
Eleni7

Αριθμός μηνυμάτων : 43347
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010
Τόπος : Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Castle Season 4 General Discussion   Castle Season 4 General Discussion - Σελίδα 28 EmptyΤρι Φεβ 21, 2012 1:02 pm

Για τι ωρα μιλαμε;Θα σε περιμενω ρε αμα ειναι,σιγα το πραγμα
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Castle Season 4 General Discussion   Castle Season 4 General Discussion - Σελίδα 28 EmptyΤρι Φεβ 21, 2012 1:10 pm

Αυτο ειναι το θεμα οτι δεν ξερω ακριβως,εριξα εναν επικο καυγα με τη μανα μου χτες(Τερψη δεν εισαι η μονη Laughing ) και μ εχει στη μπουκα τωρα...

βασικα γαμα το(σταθερος χαρακτηρας Laughing ) ας το ξεκνησουμε προς το παρον(δεν αντεχω ουτε εγω να περιμενω αλλο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ) και οψομεθα...απλα παιζει ν αργησω να σχολιασω ή οτιδηποτε.... Razz
Eleni7
Ο Καστλ είναι βοϊδομάτης
Eleni7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Castle Season 4 General Discussion   Castle Season 4 General Discussion - Σελίδα 28 EmptyΤρι Φεβ 21, 2012 1:11 pm

Ναι ρε.Εγω δεν εχω προβλημα,ακομα και για το βραδυ να το παμε.Μην σε κανω και μαλλωνεις με την μανα σου
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Castle Season 4 General Discussion   Castle Season 4 General Discussion - Σελίδα 28 EmptyΤρι Φεβ 21, 2012 1:16 pm

Eleni7 έγραψε:
Ναι ρε.Εγω δεν εχω προβλημα,ακομα και για το βραδυ να το παμε.Μην σε κανω και μαλλωνεις με την μανα σου

ω δεν φταις εσυ μη φοβου! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

κοιτα και να θελες...ΕΓΩ δεν αντεχω μεχρι το βραδυ...καλυτερα να το δω τωρα και να συγκεντρωθω μετα να διαβασω σαν ανθρωπος παρα αυτο το πραγμα..μου αποσπα τη προσοχη οσο περναει η ωρα... Razz
Eleni7
Ο Καστλ είναι βοϊδομάτης
Eleni7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Castle Season 4 General Discussion   Castle Season 4 General Discussion - Σελίδα 28 EmptyΤρι Φεβ 21, 2012 1:18 pm

Ωραια.Θες να ξεκινησουμε τωρα;
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Castle Season 4 General Discussion   Castle Season 4 General Discussion - Σελίδα 28 EmptyΤρι Φεβ 21, 2012 1:19 pm

εχεις βρει αγγλικους υποτιτλους πουθενα? Μεχρι στιγμης δεν εχει βγει τπτ απ οτι εχω δει...
Eleni7
Ο Καστλ είναι βοϊδομάτης
Eleni7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Castle Season 4 General Discussion   Castle Season 4 General Discussion - Σελίδα 28 EmptyΤρι Φεβ 21, 2012 1:21 pm

Δεν υπαρχει κατι,οχι τουλαχιστον στο tvsubtitles.net.Μεχρι το βραδυ συνηθως βγαινουν (τουλαχιστον σε σειρες που βλεπω εγω ετσι γινεται)
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Castle Season 4 General Discussion   Castle Season 4 General Discussion - Σελίδα 28 EmptyΤρι Φεβ 21, 2012 1:23 pm

Eleni7 έγραψε:
Δεν υπαρχει κατι,οχι τουλαχιστον στο tvsubtitles.net.Μεχρι το βραδυ συνηθως βγαινουν (τουλαχιστον σε σειρες που βλεπω εγω ετσι γινεται)

το addi7ed ρε πουστη τους πεταει απευθιας,τετοια ωρα εχουν βγει συνηθως αλλα μαλακιζεται σημερα...τεσπα δεν με νοιαζει ΠΑΜΕ!

Castle Season 4 General Discussion
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 28 από 100Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 64 ... 100  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Castle Season 6 General Discussion
» Castle Season 1 General Discussion
» Castle Season 2 General Discussion
» Castle Season 3 General Discussion
» Castle Season 5 General Discussion

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Εδώ καιγόμαστε :: Castle-
Μετάβαση σε: