| Castle Season 1 General Discussion | |
|
+9Mik Silv filareti mkostas MariaS Τέρψη felia katroulina Eleni7 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Eleni7 Ο Καστλ είναι βοϊδομάτης
Αριθμός μηνυμάτων : 43347 Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010 Ηλικία : 35 Τόπος : Ιωάννινα
| Θέμα: Castle Season 1 General Discussion Δευ Φεβ 06, 2012 11:52 pm | |
| | |
|
| |
katroulina Καρακατίνα Κουβά
Αριθμός μηνυμάτων : 46445 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : Dreamland
| Θέμα: Απ: Castle Season 1 General Discussion Δευ Φεβ 06, 2012 11:53 pm | |
| Τη παιρνεις τωρα πισω την υπογραφη σου για τον Καστλ ή οχι??? | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 43347 Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010 Ηλικία : 35 Τόπος : Ιωάννινα
| Θέμα: Απ: Castle Season 1 General Discussion Δευ Φεβ 06, 2012 11:56 pm | |
| Αφου οντως ειναι αλλοιθωρος ρε Ειναι καλη σειρα παντως.Εχει γρηγορη εξελιξη και ενδιαφερον concept.Αν μας πεταξουν και κανα serial killer οπως εχουμε δει στο Bones με τον Γκορμογκον και τον grave digger προβλεπω πωρωση. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 46445 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : Dreamland
| Θέμα: Απ: Castle Season 1 General Discussion Δευ Φεβ 06, 2012 11:58 pm | |
| - Παράθεση :
- Αντε ρε,ακομα?
Πολυ πιασαρικος ο πιλοτος.Γρηγορες εξελιξεις,δεν βαρεθηκα πουθενα.Ειναι αστυνομικο αναλογο του Bones.Δηλαδη αναλαφρο με αστειες στιγμες.Το ζευγαρι ειναι ΙΔΙΟ με Λοις και Κλαρκ του Smallville στις αρχες.Θα την δω την σειρα
αρχικα να πω οτι το πρωτο που κραταω ειναι αυτο - Παράθεση :
- Θα την δω την σειρα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Castle Season 1 General Discussion Τρι Φεβ 07, 2012 12:00 am | |
| Θα την δω,δεν το συζηταω καν.Βλεπεται πολυ ανετα και ευχαριστα.Ειδικα μετα απο αυτο που μας εκαναν με το Bones φετος αλλα και την πτωση που εχει,ανετα μπαινει αυτη η σειρα στην 10αδα μου.Απλα θελει λιγο παραπανω τρεξιμο για να προλαβω τις σεζον. | |
|
| |
felia Γριά κακατούα
Αριθμός μηνυμάτων : 34557 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Τόπος : Viva la Pluto!
| Θέμα: Απ: Castle Season 1 General Discussion Τρι Φεβ 07, 2012 12:07 am | |
| λοιπον καταρχας ο τυπος ΕΙΝΑΙ αλληθωρος και η φωτο ρε γαμωτο ηταν απο τον πιλοτο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] περα απο αυτο ο πιλοτος ηταν πιασαρικος ναι αλλα δεν επαυε να ειναι και μετριος ...ομως το θετικο ειναι πως ειχε γρηγορους ρυθμους... μου αρεσε παρα πολυ η εισαγωγη στην αρχη και η μουσικη!! στις πρωτες σκηνες η κοπελα που επαιζε την μπεκετ ηταν αρκετα υπερβολικη ...οσο περναγαν οι ωρες γινοταν καλυτερη... δεν ειναι τυχαιο που ο castle ειναι ο αγαπημενος της μικρης μας καθριν...η αρσενικη της εκδοση ειναι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] το ζευγαρι εχει χημεια και οντως φερνει ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ρε στον κλαρκ και την λοις ειδικα στις αρχες! (αυτο και μονο με κανει να θελω να δω καπως την συνεχεια ) ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΠΕΚΕΤ βεβαια στα αναλογα το ζευγαρι στο bones ειναι σκαλες ανωτερο...ειδικα αν συγκρινω τους πιλοτους! αυτη η σειρα εχει φιλικο προς τον τηλεθεατη χιουμορ παντως και ευπεπτο...και αυτο ειναι θετικο για χαλαρωση. η μανα του ρικ ολα τα λεφτα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] και η κορη που τον μεγαλωνει επισης [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] θα δω μερικα επεισοδια ακομα για να εχω πιο ολοκληρωμενη γνωμη και να δω μηπως κολλησω και εγω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Castle Season 1 General Discussion Τρι Φεβ 07, 2012 12:09 am | |
| - Eleni7 έγραψε:
- Θα την δω,δεν το συζηταω καν.Βλεπεται πολυ ανετα και ευχαριστα.Ειδικα μετα απο αυτο που μας εκαναν με το Bones φετος αλλα και την πτωση που εχει,ανετα μπαινει αυτη η σειρα στην 10αδα μου.Απλα θελει λιγο παραπανω τρεξιμο για να προλαβω τις σεζον.
δεν ειναι μεγαλη σειρα γι αυτο και σας την προτεινα τωρα... σκεψου οτι ο πρωτος κυκλος ειναι 10 επεισοδια και τωρα προβαλλεται η τεταρτη σεζον... οποτε κλαιν,προλαβαινεις... να ξερεις οτι το καστλ τωρα περναει τη χρυση του περιοδο...ο καθε κυκλος ειναι καλυτερος απ τον προηγουμενο... ειδικα τα επεισοδια που παιζονται τωρα ειναι απιστευτα... και ναι το mythology ειναι παρα πολυ ενδιαφερον... - Παράθεση :
- Αφου οντως ειναι αλλοιθωρος ρε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
εεεελα μωρε δεν φαινεται τοοοοοοοοσο... .....εχει ματαρεεεεεες.....καταγαλανες.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Castle Season 1 General Discussion Τρι Φεβ 07, 2012 12:14 am | |
| - Παράθεση :
- δεν ειναι τυχαιο που ο castle ειναι ο αγαπημενος της μικρης μας καθριν...η αρσενικη της εκδοση ειναι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
μ αρεσουν και οι 2 εξισου το ιδιο, απλα η Στανα εχει ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ φανς....αλλα μιλαμε για τρελαμενους....οποτε εγω στηριζω πιο πολυ τον γλυκουλι μου Νειθαν... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] η Μπεκετ ειναι ΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ....θα το καταλαβεις αν δεις τη σειρα....ξεδιπλωνεται σιγα σιγα και σε κερδιζει με τον τροπο της... η μανα του Καστλ μου θυμιζει τη Ντενη ωρες ωρες τοοοοοοοσο πολυ..δεν υπαρχει η γυναικα στο κωμικο! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]και η κορη του..ολοι ειναι γαματοι.. θα δειτε κι αλλα επεισοδια σημερα???? | |
|
| |
felia Γριά κακατούα
Αριθμός μηνυμάτων : 34557 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Τόπος : Viva la Pluto!
| Θέμα: Απ: Castle Season 1 General Discussion Τρι Φεβ 07, 2012 12:17 am | |
| - xezoulina έγραψε:
-
- Παράθεση :
- δεν ειναι τυχαιο που ο castle ειναι ο αγαπημενος της μικρης μας καθριν...η αρσενικη της εκδοση ειναι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
μ αρεσουν και οι 2 εξισου το ιδιο, απλα η Στανα εχει ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ φανς....αλλα μιλαμε για τρελαμενους....οποτε εγω στηριζω πιο πολυ τον γλυκουλι μου Νειθαν... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
η Μπεκετ ειναι ΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ....θα το καταλαβεις αν δεις τη σειρα....ξεδιπλωνεται σιγα σιγα και σε κερδιζει με τον τροπο της...
αν ειχες δει smallville θα καταλαβαινες...ειναι ιδια η λοις μλκ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Castle Season 1 General Discussion Τρι Φεβ 07, 2012 12:18 am | |
| - felia έγραψε:
- λοιπον καταρχας ο τυπος ΕΙΝΑΙ αλληθωρος
Ειναι,παναθεμα τον.Για αυτο και ολα τα πλανα ηταν προφιλ για να μην "δειξει" - Παράθεση :
- περα απο αυτο ο πιλοτος ηταν πιασαρικος ναι αλλα δεν επαυε να ειναι και μετριος ...ομως το θετικο ειναι πως ειχε γρηγορους ρυθμους...
μου αρεσε παρα πολυ η εισαγωγη στην αρχη και η μουσικη!! Πιλοτος Bones σιγουρα δεν ηταν (αλλωστε την θεωρω πολυ τοπ σειρα,ειδικα τις πρωτες 4 σεζον),αλλα ηταν σε καλο επιπεδο.Σε κρατουσε σε εγρηγορση. - Παράθεση :
- στις πρωτες σκηνες η κοπελα που επαιζε την μπεκετ ηταν αρκετα υπερβολικη ...οσο περναγαν οι ωρες γινοταν καλυτερη...
Ισχυει.Ο πιλοτος πρεπει να εχει γυριστει ετεροχρονισμενα,γιατι σε καποιες σκηνες το μαλλι της ηταν πιο μακρυ σε σχεση με τα πρωτα πλανα - Παράθεση :
το ζευγαρι εχει χημεια και οντως φερνει ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ρε στον κλαρκ και την λοις ειδικα στις αρχες! (αυτο και μονο με κανει να θελω να δω καπως την συνεχεια ) Τρομακτικη η ομοιοτητα με Λοις και Κλαρκ.Αυτη η "κοντρα" με το "σε γουσταρω" να υποβοσκει ειναι ολα τα λεφτα. - Παράθεση :
- ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΠΕΚΕΤ
Lois.Lois Lane..... - Παράθεση :
- βεβαια στα αναλογα το ζευγαρι στο bones ειναι σκαλες ανωτερο...ειδικα αν συγκρινω τους πιλοτους!
θα δουμε και παρακατω.οσον αφορα τους πιλοτους ειπαμε.Bones pilot>castle pilot.Αλλα αυτο δεν λεει κατι αρνητικο για το Castle.Ειπαμε,πιλοτο σαν του Bones λιγες σειρες εχουν βγαλει - Παράθεση :
θα δω μερικα επεισοδια ακομα για να εχω πιο ολοκληρωμενη γνωμη και να δω μηπως κολλησω και εγω Εγω παντως θα το δω.Εχω παθολογικη ελξη προς τα αστυνομικα αλλωστε | |
|
| |
| Castle Season 1 General Discussion | |
|