μμμμ......
θα τα βαλω πανω κατω με χρονολογογικη σειρα και οχι μονο σειρες και ταινιες
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]1) Ρον Ερμιονη....απλα ο εφηβικος μου ερωτας
Και δεν εννοω τις ταινιες,εννοω απο βιβλια....Θυμαμαι ηταν ο καιρος που διαβαζα Χαρι Ποτερ το ενα βιβλιο μετα το αλλο και ειχα κολλησει τραγικα....αυτοι οι 2 παντα ηταν οι αγαπημενοι μου χαρακτηρες και μου την εδινε που ηταν στο περιθωριο κι ολο μαθαιναμε για τον Χαρι (γενιμα μια απεχθεια για τον Χαρι την ειχα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] )
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]2)Εισαι το Ταιρι μου
Καλα εννοειται οτι οφειλεται στον ερωτα μου για τον Γεωργουλη εκεινη την εποχη, αλλα ηταν και η σειρα που την ειχα ερωτευτει και θυμαμαι εχανα τα μαθηματα αγγλικων που επεφταν τις δευτερες για να το βλεπω!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]3) Johnny Depp/ Winona Ryder/ Gary Oldman
Tι να πεις κανεις τωρα...τρομερα ζευγαρια, Ντεπ και Γινονα κριμα που δεν συνεργαστηκαν παραπανω ειχαν ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ χημεια...
Γινονα και Ολντμαν, νταξει το απολυτο ΚΛΑΣΣΙΚΟ....Dracula...μετα απο αυτη τη ταινια ΠΩΣ ΝΑ ΔΩ TWILIGHT?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]4) Prince of Persia (Sands of Time-Farah Prince )
To αγαπημενο μου videogame ever.....απλα ανυπερβλητο!!!!
To πρωτο της Τριλογιας, ειχε το πιο ωραιο storyline, ηταν τοσο αψογα δομημενο και προσεγμενο που πραγματικα ερωτευοσουνα τους χαρακτηρες παρολο που δεν ειναι τιποτα αλλο απο ψηφιακες κουτσουλιες...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]5)Phantom of the Opera
Τα λογια ειναι περιττα...
Οταν ειδα την παρασταση στο Λονδινο γυαλιζαν τα ματια μου απ το δεος...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]6) Y the Last man
TΡΟΜΕΡΟ Comic Series, απλα ΤΡΟΜΕΡΟ!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Ειναι τοσο γαματο που επρεπε να γινει σειρα κατα τη ταπεινη μου αποψη...τωρα σκεφτονται μηπως το κανουν ταινια αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα του αλλαξουν τα πρεκια
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Καλα το "ζευγαρι" (Yiorick τον ελεγαν αυτον και το ψευδονυμο της τυπισσας, "335") ειναι απλα απο τα πιο αταιριαστα και αστεια ζευγαρια ever.....τελειο διδυμο......ακομα θυμαμαι την ιστορια τους και ανατριχιαζω...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]7)wolverine-jean grey
αυτο ηταν πιο παλιο χρονολογικα αλλα βαριεμαι να του αλλαζω θεση
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] παλια ειχα τεραστιο κολλημα αλλα τωρα τη μ@λακω τη Τζιν τη σκυλοβριζω και δεν τη χονευω καθολου!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Kate Sawyer
το καψανε τραγικα το ζευγαρι,δεν θελω να το θυμαμαι..
τεσπα το θεμα ειναι οτι ειχε πολυ χημεια, πολυ παθος, και κυριως, πολλες προοπτικες..πφφφ..
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]9) ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ SCULLY MULDER!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Απλα ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ!
Κι εχω ακομα πολυυυυυυυυυ δρομο μπροστα μου!!!!
καλα η λιστα μπορει να συνεχιζεται κλπ κλπ αλλα αυτα μου ρχονται προχειρα τωρα..