Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές

Πήγαινε κάτω 
+7
mkostas
MariaS
elina
filareti
Roulita
Τέρψη
kalymera_george
11 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Τόπος : Dreamland

αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές   αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές - Σελίδα 2 EmptyΤετ Φεβ 02, 2011 3:26 pm

μμμμ......

θα τα βαλω πανω κατω με χρονολογογικη σειρα και οχι μονο σειρες και ταινιες

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

1) Ρον Ερμιονη....απλα ο εφηβικος μου ερωτας Laughing Laughing Laughing Και δεν εννοω τις ταινιες,εννοω απο βιβλια....Θυμαμαι ηταν ο καιρος που διαβαζα Χαρι Ποτερ το ενα βιβλιο μετα το αλλο και ειχα κολλησει τραγικα....αυτοι οι 2 παντα ηταν οι αγαπημενοι μου χαρακτηρες και μου την εδινε που ηταν στο περιθωριο κι ολο μαθαιναμε για τον Χαρι (γενιμα μια απεχθεια για τον Χαρι την ειχα! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] )

2)Εισαι το Ταιρι μου

Καλα εννοειται οτι οφειλεται στον ερωτα μου για τον Γεωργουλη εκεινη την εποχη, αλλα ηταν και η σειρα που την ειχα ερωτευτει και θυμαμαι εχανα τα μαθηματα αγγλικων που επεφταν τις δευτερες για να το βλεπω! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

3) Johnny Depp/ Winona Ryder/ Gary Oldman

Tι να πεις κανεις τωρα...τρομερα ζευγαρια, Ντεπ και Γινονα κριμα που δεν συνεργαστηκαν παραπανω ειχαν ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ χημεια...

Γινονα και Ολντμαν, νταξει το απολυτο ΚΛΑΣΣΙΚΟ....Dracula...μετα απο αυτη τη ταινια ΠΩΣ ΝΑ ΔΩ TWILIGHT?

4) Prince of Persia (Sands of Time-Farah Prince )

To αγαπημενο μου videogame ever.....απλα ανυπερβλητο!!!!

To πρωτο της Τριλογιας, ειχε το πιο ωραιο storyline, ηταν τοσο αψογα δομημενο και προσεγμενο που πραγματικα ερωτευοσουνα τους χαρακτηρες παρολο που δεν ειναι τιποτα αλλο απο ψηφιακες κουτσουλιες...

5)Phantom of the Opera

Τα λογια ειναι περιττα...

Οταν ειδα την παρασταση στο Λονδινο γυαλιζαν τα ματια μου απ το δεος... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

6) Y the Last man

TΡΟΜΕΡΟ Comic Series, απλα ΤΡΟΜΕΡΟ!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ειναι τοσο γαματο που επρεπε να γινει σειρα κατα τη ταπεινη μου αποψη...τωρα σκεφτονται μηπως το κανουν ταινια αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα του αλλαξουν τα πρεκια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καλα το "ζευγαρι" (Yiorick τον ελεγαν αυτον και το ψευδονυμο της τυπισσας, "335") ειναι απλα απο τα πιο αταιριαστα και αστεια ζευγαρια ever.....τελειο διδυμο......ακομα θυμαμαι την ιστορια τους και ανατριχιαζω... No

7)wolverine-jean grey

αυτο ηταν πιο παλιο χρονολογικα αλλα βαριεμαι να του αλλαζω θεση [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

παλια ειχα τεραστιο κολλημα αλλα τωρα τη μ@λακω τη Τζιν τη σκυλοβριζω και δεν τη χονευω καθολου! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Cool Kate Sawyer

το καψανε τραγικα το ζευγαρι,δεν θελω να το θυμαμαι.. No No No No

τεσπα το θεμα ειναι οτι ειχε πολυ χημεια, πολυ παθος, και κυριως, πολλες προοπτικες..πφφφ..

9) ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ SCULLY MULDER! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Απλα ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ!

Κι εχω ακομα πολυυυυυυυυυ δρομο μπροστα μου!!!!

καλα η λιστα μπορει να συνεχιζεται κλπ κλπ αλλα αυτα μου ρχονται προχειρα τωρα..
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
marion

marion

Αριθμός μηνυμάτων : 1135

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές   αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές - Σελίδα 2 EmptyΤετ Φεβ 02, 2011 3:46 pm

Kate-Sawyer ,κλασσικα!
Mανος-Ευα,(χαχαχαχαχαχαχαχα,πλακα κανω Laughing Laughing )

Ρεγγινα-Στρατος(ε ναι,ειχαν χημεια και ας προκειται για σειρα της ακρι-ας)
House-Cuddy(τρομερη χημεια).

Πω,ειναι τοσα πολλα τα αγαπημενα ζευγαρια που δεν μπορω να θυμηθω κανενα. Laughing
Θα επανελθω οταν θυμηθω.
MariaS
Κουρούνα
MariaS

Αριθμός μηνυμάτων : 6879

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές   αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές - Σελίδα 2 EmptyΤετ Φεβ 02, 2011 3:55 pm

Ενδιαφέρον θα είχε να ανοίγαμε και τόπικ με ζευγάρια με την χειρότερη χημεία πάντως sfirizi
marion

marion

Αριθμός μηνυμάτων : 1135

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές   αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές - Σελίδα 2 EmptyΤετ Φεβ 02, 2011 3:59 pm

Xμμ...πολυ ενδιαφερουσα ιδεα... sfirizi
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές   αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές - Σελίδα 2 EmptyΤετ Φεβ 02, 2011 4:07 pm

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τωρα το θυμηθηκααααααααα...

ξεχασα να βαλω Νορα Λουκα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

τωρα που βλεπω ολα τ αγαπημενα μου ζευγαρια συμπουρμπουλα καταλαβαινω γιατι μ αρεσαν κι αυτοι καποτε...ηταν δευτεραγωνιστες (παντα μ αρεσουν οι δευτεραγωνιστες περισσοτερο απ τους πρωταγωνιστες) ,ειχαν χημεια και καποιου ειδους υποφαινομενη ιστορια....τωρα γιατι εχει επελθει ολη αυτη τη παρακμη δεν ξερω Laughing

ή μαλλον ξερω, αλλα βαριεμαι να το αναλυσω..
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές   αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές - Σελίδα 2 EmptyΤετ Φεβ 02, 2011 4:17 pm

Από ελληνικές είτε γαμήθηκαν, είτε ξεχάστηκαν, είτε πέρασαν και δεν ακούμπησαν για μένα. Εξαιρώ Μαρκορά-Κουντουράτου που όμως δεν τους είδα αρκετά και κρατάω μόνο 2 ζευγάρια του s1ngles.

S1ngles 1: Μάρω-Ορέστης
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Δεν είχαν ΤΗΝ χημεία αλλά μ'άρεσε το δίδυμο που έκαναν σαν χαρακτήρες και μ'άρεσε και η ιστορία τους.

S1ngles 2: Ράνια-Γιάννης
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Αυτοί αντίθετα είχαν ΤΗΝ χημεία αλλά η ιστορία πήγαινε καλά μόνο στην αρχή. Μετά γαμήθηκε και λίγο μετά γαμήθηκε και η σειρά γενικότερα.

Από τηλενουβέλες που εκεί δεν παίζονται είναι τρία τα αγαπημένα μου. Το ένα είναι από πιπονουβέλα που έβλεπα μικρός, αλλά δεν πειράζει. Το ότι άλλοι έχουν δει OC με κάνει να ντρέπομαι λιγότερο sfirizi

Por que diablos: Juan Diablo-Angela
Μακράν το καλύτερο δίδυμο σαν χαρακτήρες, με πολύ δυνατή ιστορία και ηθοποιούς 100% στο πετσί του ρόλου.

La Viuda de la Mafia: Elkin-Karen
Απλά έκανε μπαμ πως τα είχαν και στα αλήθεια. Και σαν ζευγάρι στη σειρά ήταν πάρα πολύ δυνατό.

Pasion de Gavilanes: Oscar-Jimena
Αυτή είναι η πιπονουβέλα. Το ζευγάρι στην αρχή γαμάτο γιατί η σειρά ήταν remake μιας πραγματικά καλής σειράς και το ζευγάρι είχε χημεία. Μετά απλώς πηδιόντουσαν και έκαναν τζακούζι. Μετά δεν ξέρω, δεν έβλεπα Razz

Μ'αρέσει και αυτό από σειρά που βλέπω τώρα αλλά δεν ξέρω ακόμα πως θα πάει:

Από ταινίες, όσες έχω δει, δεν μου χει μείνει κανένα ιδιαίτερα. Κάτι λίγα που μου έχουν μείνει είναι Καρέζη-Αλεξανδράκης και το ζευγάρι του Τιτανικού. Αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.

Και μιας και η Ρία έβαλε gay... Βάζω ζευγάρι ταινίας που είδα πρόσφατα και ήταν gay. Μ'άρεσε πολύ σεναριακά και μόνο. Τη χημεία ας την αφήσουμε να πάει στο διάολο dunato gelio Απλά καμιά σχέση. Το βάζω και γιατί είμαι καλό παιδί. Δεν θέλω να πάει η Πουτσίλβ στην εκκλησία και ο γαμπρός να μην έρθει. Άμα το δει αυτό θα τις φύγουν όλες οι αμφιβολίες, θα ακυρώσει τον γάμο γιατί είναι πουριτανή. Τέτοια σκηνή της είχα δώσει και με άντρα-γυναίκα και της πετάχτηκαν τα μάτια έξω και έγραφε σοκαρισμένη με κεφαλαία γιατί... Όχι ακούστε... Δυο άνθρωποι έκαναν σεξ και... ΗΤΑΝ ΓΥΜΝΟΙ!!! dunato gelio

Είναι η ταινία που χέστηκε στα βραβεία και παραλίγο να πάει για oscar. Τελικά πάει για goya gelio

Είναι ανησυχητικό που στο τόπικ με τα χειρότερα έχω να βάλω περισσότερα;
https://telestarsboards.forumgreek.com
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές   αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές - Σελίδα 2 EmptyΤετ Φεβ 02, 2011 4:18 pm

Χεζούλωωωωωω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Ήθελα να το σχολιάσω και να σε κοροϊδέψω που σ'άρεσαν lmao

MariaS
Κουρούνα
MariaS

Αριθμός μηνυμάτων : 6879

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές   αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές - Σελίδα 2 EmptyΤετ Φεβ 02, 2011 4:29 pm

mkostas έγραψε:
Δεν θέλω να πάει η Πουτσίλβ στην εκκλησία και ο γαμπρός να μην έρθει. Άμα το δει αυτό θα τις φύγουν όλες οι αμφιβολίες, θα ακυρώσει τον γάμο γιατί είναι πουριτανή. Τέτοια σκηνή της είχα δώσει και με άντρα-γυναίκα και της πετάχτηκαν τα μάτια έξω και έγραφε σοκαρισμένη με κεφαλαία γιατί... Όχι ακούστε... Δυο άνθρωποι έκαναν σεξ και... ΗΤΑΝ ΓΥΜΝΟΙ!!! dunato gelio
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
ΠΟΙΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΓΥΜΝΟ ΡΕ?
Τι λες?
Ελεος πια, οτι ανωμαλία υπάρχει την έχουν κανει ταινία livan

Παράθεση :
Είναι ανησυχητικό που στο τόπικ με τα χειρότερα έχω να βάλω περισσότερα;

Εως και τραγικό. Γιατί και για μένα το ίδιο ισχύει gelio
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές   αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές - Σελίδα 2 EmptyΤετ Φεβ 02, 2011 4:31 pm

Δεν θυμάμαι τι της είχα δώσει gelio Σειρά ήταν αυτή που θορύβησε τη Πουτσίλβ πάντως όχι ταινία gelio

katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές   αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές - Σελίδα 2 EmptyΤετ Φεβ 02, 2011 4:34 pm

mkostas έγραψε:
Χεζούλωωωωωω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Ήθελα να το σχολιάσω και να σε κοροϊδέψω που σ'άρεσαν [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

κοροιδεψε με ρε δεν εχω θεμα, εδω ειχα γραψει σεναριακι γι αυτους (δεν ειχε καμια σχεση ομως με την εδεμ,ουτε με τους χαρακτηρες της σειρας [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] )

το ζευγαρι καταστραφηκε επειδη βρεθηκε στην ελληνικη tv πρωτον και σε σαπουνοπερα δευτερον....υπο 349765749398726502 διαφορετικες συνθηκες θα ειχε επιτυχια κι ειχε για ορισμενο διαστημα (οση επιτυχια μπορει να θεωρηθει για ελληνικα δεδομενα και με τις συγκεκριμενες αυτες συνθηκες που ΔΕΝ μπορω να σχολιασω για προφανεις λογους [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] )

αγαπημένα ζευγάρια απο ταινίες και σειρές
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 6Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Manolo Cardona
» Σειρές, ζευγάρια, χαρακτήρες...
» Αγαπημένα τραγούδια
» Ταινίες για την μαφία
» Αταίριαστα ζευγάρια

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Γενικές συζητήσεις-
Μετάβαση σε: