Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

LOST SEASON 2- EPISODE 8

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
GIOTA

GIOTA

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

LOST SEASON 2- EPISODE 8   Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: LOST SEASON 2- EPISODE 8    LOST SEASON 2- EPISODE 8   EmptyΣαβ Ιουλ 03, 2010 4:11 am

Κατι τετοιοι τρελοι μπαινουν στο "σωμα" που εχουν ενα οπλο και νομιζουν οτι καποιοι ειναι..Επρεπε να το καταλαβω οτι ειναι ψυχακιας η ανδρογυναικα..

Παρολο παντως που ειναι ΑνναΛουσοκεντρικο το επεισοδειο θα το αντεξω γιατι εχει και αυτο..
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
enamor enamor enamor enamor enamor enamor enamor enamor enamor enamor
Που να παω για υπνο μετα.. pppppppp

Και το υφος του γιατρου dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio

Το παντελονακι του Μπερναρντ μουρλια..

Ασχετο..Σε μια συνεντευξη του ηθοποιου που παιζει τον Μπερναρντ ειχα δει να λεει οτι ο κομπαρσος που καθοταν διπλα του στα καθισματα, πανω στο δεντρο, μετα τη πτωση, ηταν ο ηθοποιος που παιζει και αυτον που σκοτωσε η Αννα Λουσια στο flashback της..

Και ναι μετα απο 50 μερες...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
GIOTA

GIOTA

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 8    LOST SEASON 2- EPISODE 8   EmptyΣαβ Ιουλ 03, 2010 4:13 am

Υποψιν το επομενο επεισοδειο δεν μου αρεσει καθολου!!!! angry
Παω για νανακια!! Sleep
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Τόπος : Dreamland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 8    LOST SEASON 2- EPISODE 8   EmptyΣαβ Ιουλ 03, 2010 3:15 pm

αααααααααααααααααααααααααααααααχ...... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

τι ωραιο επεισοδιοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

να μην ειχε και τη ζωη της μπατσινας ακομα καλυτερα.....

το μονο που ηθελα να δω ηταν το παιδι που καιγοταν στο πυρετο...

εγω παντως καταλιγω στο συμπερασμα οτι η ηθοποιος που παιζει την Κειτ εχει το συνδρομο της Δρακουλακη...

με τη εννοια οτι παιζει καλυτερα αναλογα με τον παρτενερ....

με καποιους βγαινει πολυ μαγκωμενη και ψυχρη, με αλλους πολυ ανετη και θερμη...

μ αρεσει ας πουμε παρα πολυ με τον τζουτζουκο...επισης ειναι ανετη με τον Τζακ.....βγαζει πολυ το παρειστικο μαζι του...

αλλα ΔΕΝ μου βγαζει το ερωτικο....δεν ξερω γιατι ρε παιδι μου..νομιζω οτι με τον Σωγιερ εχουν αυτο το κατι...της βγαινει πολυ το συναισθηματικο με τον Τζος....θελω να πω οτι μου φαινεται οτι παιζει καλυτερα μαζι του...δεν μπορω να το εξηγησω.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αχ βρε Γιοτα ΓΙΑΤΙ μου το κανεις αυτοοοοοο??????????

κι ενω θα τρεχα τωρα να δω το 9, τι θα γινει με το παιδι, μου λες οτι το σιχαινεσαι το αλλο επεισοδιο??????????????

γιατι κατι μου λεει οτι θα το σιχαθω κι εγω? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] περιττο να πω οτι η σκηνη με το χαπι ηταν ALL THE MONEY....γιατι, ΓΙΑΤΙ να μην ελειπε ο γιατρος απ το δωματιο????? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
GIOTA

GIOTA

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 8    LOST SEASON 2- EPISODE 8   EmptyΣαβ Ιουλ 03, 2010 3:44 pm

Μη φοβασαι..Το οτι δεν μου αρεσει δεν εχει καμια σχεση με τον Σωγιερ!! cheers
Nenie

Nenie

Αριθμός μηνυμάτων : 108

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 8    LOST SEASON 2- EPISODE 8   EmptyΣαβ Ιουλ 03, 2010 5:18 pm

katroulina έγραψε:
επισης ειναι ανετη με τον Τζακ.....βγαζει πολυ το παρειστικο μαζι του...

αλλα ΔΕΝ μου βγαζει το ερωτικο....δεν ξερω γιατι ρε παιδι μου..νομιζω οτι με τον Σωγιερ εχουν αυτο το κατι...της βγαινει πολυ το συναισθηματικο με τον Τζος....θελω να πω οτι μου φαινεται οτι παιζει καλυτερα μαζι του...δεν μπορω να το εξηγησω.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
το είχε πει κ η evangeline lilly σε μια συνέντευξη... ότι με τον matthew fox χρειάζεται χρόνος να γυρίσουν μια σκηνή κ αρκετές πρόβες... ενώ με τον josh τελειώνουν αμέσως χωρίς πολλές πρόβες τους βγαίνει πολύ φυσικά cheers
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 8    LOST SEASON 2- EPISODE 8   EmptyΣαβ Ιουλ 03, 2010 6:04 pm

Nenie έγραψε:
katroulina έγραψε:
επισης ειναι ανετη με τον Τζακ.....βγαζει πολυ το παρειστικο μαζι του...

το είχε πει κ η evangeline lilly σε μια συνέντευξη... ότι με τον matthew fox χρειάζεται χρόνος να γυρίσουν μια σκηνή κ αρκετές πρόβες... ενώ με τον josh τελειώνουν αμέσως χωρίς πολλές πρόβες τους βγαίνει πολύ φυσικά cheers

τιποτα δεν ειναι τυχαιο τελικα![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] κουτσομπολιο----> ο Τζος ποτε παντρευτηκε τη κινεζα?Μηπως παιζοτανε τπτ παλια με την lilly? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Nenie

Nenie

Αριθμός μηνυμάτων : 108

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 8    LOST SEASON 2- EPISODE 8   EmptyΣαβ Ιουλ 03, 2010 6:12 pm

μπαααα όχι την κινέζα την είχε πριν το λοστ... κ η lilly στο λοστ βρήκε τον τσαρλι Laughing
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 8    LOST SEASON 2- EPISODE 8   EmptyΣαβ Ιουλ 03, 2010 6:18 pm

Nenie έγραψε:
μπαααα όχι την κινέζα την είχε πριν το λοστ... κ η lilly στο λοστ βρήκε τον τσαρλι Laughing

πφφφφ.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

μισες δουλειες.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 8    LOST SEASON 2- EPISODE 8   EmptyΚυρ Ιουλ 04, 2010 5:44 pm

Από που να αρχίσω.....

Ας αρχήσω από εδώ...ΘΕΛΩ ΤΖΑΚ-ΑΝΑ ΛΟΥΣΙΑ ΤΩΡΑ!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Παιδιά σοβαρά πιστεύω ότι θα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι...Το πόσο ευχαριστήθηκα με την ξινυσμένη μούρη της Κειτ μόλις κατάλαβε ότι ο Τζακ την ξέρει δεν λέγεται [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Και στο τέλος που συναντήθηκαν μου έκαναν ένα κλικ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καλά την ΥΠΕΡΟΧΗ πραγματικά σκηνή με το χάπι δεν χορταίνω να την βλέπω...Η χημεία τους φωνάζει από χιλιόμετρα.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Εγώ αν ήμουν στην θέση της Κέιτ και έβλεπα έναν μαύρο σαν γορίλα να κουβαλάει στην πλάτη του τον Σώγιερ και να λεει who's the doctor θα έτρεχα πίο γρηγορα κι απ'τον Μπολτ...

Το φλασμπακ της τελείως βαρετό αν και μέσα από αυτό επιβεβαιωνόμαστε όλοι ότι η κοπέλα είναι psycho!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Αν και καλά του έκανε αυτουνού που την πυροβόλησε...Ήταν και έγκυος [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Παρα πολύ συγκινητικες οι σκηνές που ξαναβρεθήκανε ο Τζιν και η Σαν και ο Μπέρναντ με την Ροουζ!!Ειδικά η δεύτερη που οι άνθωποι είχαν να βρεθούν 50 μέρες και δεν ξέρανε σε τί κατάσταση βρίσκεται ο άλλος..

Γενικώς πάρα πολύ ωραίο επεισόδιο..Πάω στο 9 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

LOST SEASON 2- EPISODE 8
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» LOST SEASON 1- EPISODE 5
» LOST SEASON 1- EPISODE 16
» LOST SEASON 2- EPISODE 13
» LOST SEASON 3- EPISODE 5
» LOST SEASON 1- EPISODE 6

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: