αααααααααααααααααααααααααααααααχ......
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] τι ωραιο επεισοδιοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] να μην ειχε και τη ζωη της μπατσινας ακομα καλυτερα.....
το μονο που ηθελα να δω ηταν το παιδι που καιγοταν στο πυρετο...
εγω παντως καταλιγω στο συμπερασμα οτι η ηθοποιος που παιζει την Κειτ εχει το συνδρομο της Δρακουλακη...
με τη εννοια οτι παιζει καλυτερα αναλογα με τον παρτενερ....
με καποιους βγαινει πολυ μαγκωμενη και ψυχρη, με αλλους πολυ ανετη και θερμη...
μ αρεσει ας πουμε παρα πολυ με τον τζουτζουκο...επισης ειναι ανετη με τον Τζακ.....βγαζει πολυ το παρειστικο μαζι του...
αλλα ΔΕΝ μου βγαζει το ερωτικο....δεν ξερω γιατι ρε παιδι μου..νομιζω οτι με τον Σωγιερ εχουν αυτο το κατι...της βγαινει πολυ το συναισθηματικο με τον Τζος....θελω να πω οτι μου φαινεται οτι παιζει καλυτερα μαζι του...δεν μπορω να το εξηγησω..
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αχ βρε Γιοτα ΓΙΑΤΙ μου το κανεις αυτοοοοοο??????????
κι ενω θα τρεχα τωρα να δω το 9, τι θα γινει με το παιδι, μου λες οτι το σιχαινεσαι το αλλο επεισοδιο??????????????
γιατι κατι μου λεει οτι θα το σιχαθω κι εγω?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] περιττο να πω οτι η σκηνη με το χαπι ηταν ALL THE MONEY....γιατι, ΓΙΑΤΙ να μην ελειπε ο γιατρος απ το δωματιο?????
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]