Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25

Πήγαινε κάτω 
+2
filareti
katroulina
6 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25 - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25   LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25 - Σελίδα 3 EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 7:13 pm

Τέτοια ώρα,τέτοια λόγια... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τί ψήφισες?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
filareti
Ύαινα
filareti

Αριθμός μηνυμάτων : 5233
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010
Τόπος : αλλού

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25   LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25 - Σελίδα 3 EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 7:16 pm

Καλα μαρη,δυο ψηφοι ηταν ολοι κι ολοι,δυσκολο ειναι να καταλαβεις?
Αμα ειναι αχρηστος ο ανθρωπος Laughing
Αλλα θελω να το αλλαξω,γατι φαινεται σαν να θελω να μαστιγωθεις που βριζεις το χανο.Ε οχι και να τιμωρηθεις για το μονο σωστο πραγμα που κανεις.
gelio

Για αυτα που λετε στα σποιλερ διαφωνω με τα περισσοτερα,αλλα βαριεμαι να το αναλυσω.Αλλη φορα.
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25   LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25 - Σελίδα 3 EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 9:11 pm

Λοιπόν.....
Ο Σωγεράκος μου ήταν μούρλια..Ειδικά στην σκηνη με τον μικρό που διάβαζε τα γράμματα και μετά που βούτηγε να πιάσει αυτό το κομμάτι της σχεδίας...αχχχχχχχχχχχχ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Το μαλλί του πηγαίνει πολύ έτσι...

Καλέ τί νυχια έχει ο Σαιντ???Μεγαλύτερα και απ'τα δικά μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αυτή η παλαβή γαλλίδα είναι απαράδεκτη σχετικά με το ότι πήρε τον μικρο...'
Συμφωνώ με την Κατ ότι μάλλον αυτή έσωσε την Κλαιρ από τον Ήθαν αλλά μετά αυτή το 'σκασε και δεν θυμόταν...

Νομίζω πως όταν ακούγε του αλλους να λένε ότι έρχονται για το αγόρι ίσως αυτοί ενοούσαν τον Γουόλτ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ολόκληρο νησί......εκεί έπρεπε να κάνουν στάση?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Δεν έπρεπε να ξαναμπλέξει με την ηρωίνη...

Πάντως συμφωνώ πως δεν θα 'θελα να 'μαι στην θέση του Τσάρλι με την Καμια όμως.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Κοίτα όμως τί μαθαίνει κανείς στον στρατό [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καλά το φλασμπακ του Χέρλι δεν υπάρχει...Μου αρέσει που του λεει στο τέλος αυτή στο αερδρόμιο είναι η τυχερή σας μέρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ παιδιά τί ήτανε αυτό με τον Αρτζ?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αν ερχοτανε κομμάτι του πάνω μου θα είχα ταβλιαστεί κατευθειαν [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μου αρέσει εκεί που λεει ο Χέρλι στον Τζακ..Έχεις λίγο Αρτζ πάνω σου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ο ήρωας,ο σωτηρας..αμέσως να αλλάξει τα σακίδια μην πάθει τίποτα η πριγκιπέσσα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ο Χέρλι τα έπαιξε τελείως μόλις είδε τους αριθμους στην καταπακτή...
Εκεί που σκούζει σαν κατσίκα και προσπαθεί να σβήσει το αναμμένο σχοινι είναι όλα τα λεφτά [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Silv
Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Silv

Αριθμός μηνυμάτων : 7389
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25   LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25 - Σελίδα 3 EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 9:21 pm

affraid affraid affraid affraid affraid affraid

Έχω μείνει μ#λ#κας.....

ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΥΚΛΟ??????? Shocked Shocked Shocked

ΠΟ-ΤΕ???? Shocked
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25   LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25 - Σελίδα 3 EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 9:22 pm

Eγώ έχω μείνει λιιιιιιιιιιιιγο πίσω και δεν με περιμένουνε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
filareti
Ύαινα
filareti

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25   LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25 - Σελίδα 3 EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 9:23 pm

Παράθεση :
Ο ήρωας,ο σωτηρας..αμέσως να αλλάξει τα σακίδια μην πάθει τίποτα η πριγκιπέσσα

Αχ ναι ο γλυκουλης μου enamor
Αχαχαχα θα με λιθοβολησετε στο τελος το βλεπω.

@Μαρη Σιλβ τι κανεις?
Ειδες ταχυτητα που την εχουν? gelio
Silv
Silv

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25   LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25 - Σελίδα 3 EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 9:27 pm

filareti έγραψε:

@Μαρη Σιλβ τι κανεις?
Ειδες ταχυτητα που την εχουν? gelio

Φιλ, έχω σοκαριστεί... Shocked Κι εγώ ό,τι είχα δει, το είχα δει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αλλά όχι κι έτσι... gelio Αυτές έχουν πάθει εξάρτηση - τέλος!

Εσύ τι κάνεις? Τελείωσε το ΣΟΒΑΡΟ διάβασμα? gelio
filareti
Ύαινα
filareti

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25   LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25 - Σελίδα 3 EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 9:29 pm

Οοοχιιιιιι lloradera
Πωπω μου το θυμισες τωρα...παω Mad
Αλλα δεν εμεινε πολυς καιρος Cool -πραγμα που ειναι και καλο και κακο Laughing
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25   LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25 - Σελίδα 3 EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 9:31 pm

Σιχαμένη ακόμα δεν είδες την ψηφοφορία???Καλό αυτό [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Silv
Silv

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25   LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25 - Σελίδα 3 EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 9:39 pm

dorinaki έγραψε:
Σιχαμένη ακόμα δεν είδες την ψηφοφορία???Καλό αυτό [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Την είδα τερατίνι και νιώθω τρισευτυχισμένη τώρα! Very Happy Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Like a Star @ heaven Φιλ κουράγιο!!!! cheers

LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» LOST SEASON 1- EPISODE 11
» LOST SEASON 1- EPISODE 23
» LOST SEASON 2- EPISODE 22
» LOST SEASON 3- EPISODE 14
» LOST SEASON 1- EPISODE 12

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: