Η φαση χοντραινει πολυ..
Το διδυμο Τζακ-Λοκ μου αρεσε την ωρα που το εδειχνε να τρεχει για να βρουν Τσαρλι και Κλερ..
Ο Λοκ προσπαθει να ξυπνησει το γιατρο λεγοντας του οτι υπαρχουν "αλλοι"αλλα αυτος περνει το πιο ηλιθιο υφος που εχω δει στη ζωη μου
Ο οποιος Τζακ σπαει τα νευρα ολης της ομαδας επειδη εχει τυψεις για τη συμπεριφορα του στη Κλερ..Αφου μια ζωη βγαζει βιαστικα συμπερασματα,πρωτη φορα ειναι;;;Πειτε μια φορα που ειχε δικιο σε συλλογισμο του;;
Και συνεχιζει νακατηγορει και ρωταει απεγνωσμενα την Κεητ για τη ζωη της ωσς φυγας..Τωρα ξαφνικα δεν αντεχει αν δεν μαθει..Πες μου κατι αληθινο λεει..Παλι στη σχεσητους δεν αναφερεται;;;
Τελεια η ατακα του στο μπαμπα του.."φαινεται οτι εφτιαξες τα παντα εκτος απο την ασθενη.."
Τελεια και η σκηνη με τη βροχουλα και τους Λοκ - Μπουν...Αυτος ο ανθρωπος πραγματικα λατρευει τη βροχη ,τη ζωη τα παντα πλεον..
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Δευτερη σαβουριτσα που τρωει ο ηρωας..
Αυτος ο Ηθαν
Στη σκηνη με τις προσπαθειες του Τζακ να σωσει τον Τσαρλι πλανταξα..Εχω και αυτην εικονα στο μυαλο μου προσφατη και μου φανηκε πολυ αγρια..Μακαρι παντως να πεφτουμε στα χερια γιατρων οπως ο Τζακ και μακρια απο τον πατερα του...
Ο καημενος ο Τσαρλι τα ειδε ολα..Αχνα δν βγαζει απο την τρομαρα του..
Και τελος η ανακαλυψη
- Σπόιλερ:
της καταπακτης
απο τον Λοκ και το Μπουν..
Οσο σκεφτομαι τι μας περιμενει..