Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

LOST SEASON 1- EPISODE 11

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Τόπος : Dreamland

LOST SEASON 1- EPISODE 11 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: LOST SEASON 1- EPISODE 11   LOST SEASON 1- EPISODE 11 EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 3:54 pm

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΠΑΡΑΛΙΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.......

ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΤΣΑΡΛΙ ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!

εντωμεταξυ καποιος ειχε πει οτι πεθαινει συντομα ο Τσαρλι οποτε λεω να το θα πεθανει τωρα!!!!!!!!!!

πωπω ρε.......ανατροπαρα......η καλυτερη σκηνη του επεισοδιου...ο Τζακ να τον βαραει με μπουνιες και η Κειτ να χει φρικαρει.....

εντωμεταξυ ετσι οπως εξελισεται η πλοκη εχεις την εντυπωση οτι κλεψανε την Κλαιρ για το μωρο το οποιο ποιος ξερει τι "υπερφυσικες" δυναμεις θα χει.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ελπιζω η ιστορια να στεκει και να μην πεταξουν καμια πατατα στη συνεχεια....

μαυρακι και τζουτζουκος να παιζουν ταβλι ολα τα λεφτα.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ο Σωγιερ θεος οπως παντα......και ανωτερος......δεν εκανε τιποτα στον Σαιντ....μπραβο αγορι μου....

Λοκ και Μπον τι ανακαλυψανε?

να δεις θα βρηκανε το πισω μερος του φτερου!τρεχω να δω! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 11   LOST SEASON 1- EPISODE 11 EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 3:57 pm

Mωρή πολή φόρα έχεις πάρει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Silv
Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Silv

Αριθμός μηνυμάτων : 7389
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 11   LOST SEASON 1- EPISODE 11 EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 4:03 pm

katroulina έγραψε:

ΠΑΡΑΛΙΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.......

ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΤΣΑΡΛΙ ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!

εντωμεταξυ καποιος ειχε πει οτι πεθαινει συντομα ο Τσαρλι οποτε λεω να το θα πεθανει τωρα!!!!!!!!!!

πωπω ρε.......ανατροπαρα......η καλυτερη σκηνη του επεισοδιου...ο Τζακ να τον βαραει με μπουνιες και η Κειτ να χει φρικαρει.....

Πωωωωω...αυτή η σκηνή μου άρεσε και μένα πάρα μα πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ...

Την είχα βάλει να τη δω τουλάχιστον 4 φορές συνεχόμενες...

Καταπληκτική σκηνή... Ypoklisi Ypoklisi Ypoklisi Ypoklisi Ypoklisi Ypoklisi

Like a Star @ heaven Πολύ γρήγορα δεν πάτε, ρε??? Σε λίγο θα φτάσετε όντως το 56 και θα πρέπει να το αρχίσω κι εγώ! gelio
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 11   LOST SEASON 1- EPISODE 11 EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 4:10 pm

Μμμμμμμ πετάχτηκε και η πορδή [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Silv
Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Silv

Αριθμός μηνυμάτων : 7389
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 11   LOST SEASON 1- EPISODE 11 EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 4:13 pm

dorinaki έγραψε:
Μμμμμμμ πετάχτηκε και η πορδή [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Δεν κατάλαβα???? tsk tsk tsk

Το φόρουμ είναι για όλους, όχι μόνο για γλίτσες, συγγνώμη που στο χαλάω... No

Αλλά, βέβαια, άργησες να πετάξεις την κακία σου σήμερα.. ooxi
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 11   LOST SEASON 1- EPISODE 11 EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 4:15 pm

GIOTA

GIOTA

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 11   LOST SEASON 1- EPISODE 11 EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 5:39 pm

Η φαση χοντραινει πολυ..
Το διδυμο Τζακ-Λοκ μου αρεσε την ωρα που το εδειχνε να τρεχει για να βρουν Τσαρλι και Κλερ..
Ο Λοκ προσπαθει να ξυπνησει το γιατρο λεγοντας του οτι υπαρχουν "αλλοι"αλλα αυτος περνει το πιο ηλιθιο υφος που εχω δει στη ζωη μου drunken

Ο οποιος Τζακ σπαει τα νευρα ολης της ομαδας επειδη εχει τυψεις για τη συμπεριφορα του στη Κλερ..Αφου μια ζωη βγαζει βιαστικα συμπερασματα,πρωτη φορα ειναι;;;Πειτε μια φορα που ειχε δικιο σε συλλογισμο του;;

Και συνεχιζει νακατηγορει και ρωταει απεγνωσμενα την Κεητ για τη ζωη της ωσς φυγας..Τωρα ξαφνικα δεν αντεχει αν δεν μαθει..Πες μου κατι αληθινο λεει..Παλι στη σχεσητους δεν αναφερεται;;;

Τελεια η ατακα του στο μπαμπα του.."φαινεται οτι εφτιαξες τα παντα εκτος απο την ασθενη.."

Τελεια και η σκηνη με τη βροχουλα και τους Λοκ - Μπουν...Αυτος ο ανθρωπος πραγματικα λατρευει τη βροχη ,τη ζωη τα παντα πλεον..

Δευτερη σαβουριτσα που τρωει ο ηρωας..
dunato gelio dunato gelio dunato gelio

Αυτος ο Ηθαν grrrrr

Στη σκηνη με τις προσπαθειες του Τζακ να σωσει τον Τσαρλι πλανταξα..Εχω και αυτην εικονα στο μυαλο μου προσφατη και μου φανηκε πολυ αγρια..Μακαρι παντως να πεφτουμε στα χερια γιατρων οπως ο Τζακ και μακρια απο τον πατερα του... livan

Ο καημενος ο Τσαρλι τα ειδε ολα..Αχνα δν βγαζει απο την τρομαρα του..

Και τελος η ανακαλυψη
Σπόιλερ:
απο τον Λοκ και το Μπουν..
Οσο σκεφτομαι τι μας περιμενει.. No
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 11   LOST SEASON 1- EPISODE 11 EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 9:57 pm

Όποτε βλέπω αυτό το επεισόδιο πάντα ψυχοπλακωνομαι....
Αυτό ήταν το 2 από τα 1347320452370 επεισόδια που αφοτουν τον Τζακ....

Λοιπόν έχουμε και λέμε..
Μέχρι και εγώ που ξέρω σε κάποια στιγμή λέω τί στα διαολο..δεν έπρεπε να τον έχουν συνεφέρει τον Τσάρλι τόση ώρα??Εντωμεταξύ έκλεγε και η βλαμμένη η Κέιτ σαν νευρόσπαστο και τα νεύρα μου έγιναν κρόσσια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Το μόνο σωστό που έκανε ο Ήθαν όσο καιρό έπαιξε ήταν το ξυλοφόρτωμα στον Τζάκ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Εύγε και πάλι εύγε αγόρι μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Εντωμεταξύ ο αγαθούλης έχει και τύψεις μωρέ που νομίζε την Κλαιτ psycho και τώρα τρέχει και δεν φτάνει μπας και μαζέψει τα αμάζευτα..Έλεος δηλαδή [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ο Σώγιερ είναι σωστος....που ενώ είχε όλον τον χρόνο δεν έκανε τίποτα στον γυφτάμπουρα...Έπρεπε να ήμουνα εγώ εκει να του δώσω καμια ανάποδη και να μην ξέρει από που του 'ρθε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αχ ο Λοκ και ο Μπουν δενουν πολύ ωραία μαζί..Ευτυχώς θα τους δουμε μαζί και παρακάτω...Καλά το άτομο δεν υπάρχει.....Μου είχε μείνει έντονα η σκηνή με την βροχή και το ευχαριστήθηκα που την ξαναείδα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αχ το eclipse φταίει για όλα..Πάω τρέχοντας να δω το 12 μπας και σας προλάβω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

LOST SEASON 1- EPISODE 11
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» LOST SEASON 1- EPISODE 9
» LOST SEASON 1- EPISODE 18
» LOST SEASON 2- EPISODE 18
» LOST SEASON 3- EPISODE 10
» LOST SEASON 1- EPISODE 10

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: