Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25

Πήγαινε κάτω 
+2
filareti
katroulina
6 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Τόπος : Dreamland

LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25   LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25 EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 2:31 am

^%*$*&%$&^*&(*%&^% [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

OK thats it αρχιζω και ανησυχω για τη πνευματικη μου υγεια..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΤΕΛΟΣ 1 ΣΕΖΟΝ.

εχω μεινει μαλακαααααααααααααααααααααας.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i am officialy a lost addict....

καλα μετα απο τοσο λιωσιμο απλα μην περιμενετε σχολιασμο........

αυριο ο σχολιασμος.....

εχει δεχθει τοσες πληροφοριες ο εγκεφαλος που ακομα τα επεξεργαζεται.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
filareti
Ύαινα
filareti

Αριθμός μηνυμάτων : 5233
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010
Τόπος : αλλού

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25   LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25 EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 2:38 am

Παράθεση :
OK thats it αρχιζω και ανησυχω για τη πνευματικη μου υγεια.....

Και πολυ αργησες Laughing dunato gelio
Nenie

Nenie

Αριθμός μηνυμάτων : 108

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25   LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25 EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 2:44 am

katroulina έγραψε:
^%*$*&%$&^*&(*%&^% [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

OK thats it αρχιζω και ανησυχω για τη πνευματικη μου υγεια..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΤΕΛΟΣ 1 ΣΕΖΟΝ.

εχω μεινει μαλακαααααααααααααααααααααας.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i am officialy a lost addict....

καλα μετα απο τοσο λιωσιμο απλα μην περιμενετε σχολιασμο........

αυριο ο σχολιασμος.....

εχει δεχθει τοσες πληροφοριες ο εγκεφαλος που ακομα τα επεξεργαζεται.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
κ δεν θέλεις αυτή την στιγμή να δεις κ το 2χ01 Laughing για να μάθεις τι κρύβει η hatch? Laughing

GIOTA

GIOTA

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25   LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25 EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 2:54 am

Καλα ρε που θα θυμηθεις μετα τι εδειχνε το καθε επεισοδειο;;Εγω τον κανω τον σχολιασμο παραλληλα με τη προβολη του επεισοδειου και παλι δεν τα θυμαμαι ολα!! tourtastamoutra
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25   LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25 EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 3:02 am

Kαλεεεεεεεεεεεεεεεε εγώ στο 20 εχω μεινει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
GIOTA

GIOTA

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25   LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25 EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 3:58 am

Παει και ο Αρζτ πως τον λεγαν...Ολο εξυπνος το παιζε και τα φαγε τα μουτρα του!!
Μετα απο αυτην την εκρηξη θα πιανατε στα χερια σας αυτο το πραγμα;;Με την καμια ομως.. Και κανει και χιουμορακι ο Λοκ ..μπιζζζ

Σορυ αλλα με παρατημενη τσαντα σε αεροδρομιο δεν σε αφηνουν τοσο ευκολα να φυγεις.. tsk
Επειδη το εχω κανει και αυτο(ω ναι) φετος που πηγα στο Παρισι,ειχαν εκκενωσει ολο το χωρο και με βαλανε με τον αδερφο μου επι μια ωρα σε ενα δωματιακι να εξηγω για ποιο λογο την ειχα παρατησει μες στη μεση και ποια η διευθυνση μου στην Ελλαδα κλπ..
Ποσο μαλλον σε ιρακινο που τους εχουν βαλει και στο ματι..

Τι τραβαει ο κακομοιρουλης ο Τζιν με το πεθερο του..Τωρα εξηγουνται πολλα απο αυτα που εκανε..
Το μαναρακι πρωτη φορα που μαζευει τα μαλλακια του κοτσιδουλα.. enamor και το ποσο χαιρομαι με αυτα τα προβληματακια που τον αναγκαζουν να γδυνετε.. sfirizi

Αντε παλι με την ηρωινη και τον Τσαρλι..Απο κει βρηκαν να περασουν βρε γαμωτη..Ολοκληρο νησι!! ooxi

Τον Λοκ τον ετρωγε ο κωλος του
Σπόιλερ:
με τον καπνο..

Αυτα τα κολπα του Σαγιντ απο τον πολεμο... wtf Δεν θα θελα να ειμαι στη θεση του Τσαρλι..

Καλα η ατυχια του Χερλυ δε παιζεται..Ειναι δυνατον αυτα που παθαινει;;; gelio
Ηταν η τυχερη του μερα παντως προλαβε την πτηση!! tourtastamoutra

Η βλαμμενη η γαλλιδα τελικα εφτιαξε τον καπνο για να κανει την συναλλαγή με το ξενο μωρο για να παρει την Αλεξ απο τους "αλλους"..

Να και τα παραπονακια.."Με θελετε αρχηγο μεχρι να παρω αποφαση που δεν σας αρεσει.."
Ναι ρε φιλε αλλα και εσυ το παιζεις αρχηγος οταν γινεται κατι που θες και εσυ... για τα υπολοιπα ας κοψουν το λαιμο τους..

Ο καημενος ο Χερλι λαλησε μολις ειδε τα νουμερα στην καταπακτη..

Οι "αλλοι " επιτελους εμφανιστηκαν με αγριες διαθεσεις και απαγαγαν και τον Γουολτ(χαρισμα τους!!)
Σπόιλερ:

Το κομικ ηταν του Χερλυ λοιπον..Απορω που δεν το ανεφερε ποτε..

Και η καταπακτη ανοιξε...2ος κυκλος εν οψη..
Θα κανουμε ανασκοπηση ή βουρ για τη συνεχεια;;
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25   LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25 EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 5:13 pm

Παράθεση :
Οι "αλλοι " επιτελους εμφανιστηκαν με αγριες
διαθεσεις και απαγαγαν και τον Γουολτ(χαρισμα τους!!)

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

μαρη Γιοτα μην τα πετας αυτα ετσι!!!! ΚΑΡΑΣΠΟΙΛΕΡ ηταν!!!!!!

υποτιθεται οτι δεν ξερουμε ποιοι ειναι οι τυποι στη βαρκα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
GIOTA

GIOTA

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25   LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25 EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 5:16 pm

Απο που δεν ξερουμε ρε σου φανηκαν για χωρικοι του διπλανου νησιου..;;
Σορυ αν πεταξα σποιλερ αλλα θεωρησα οτι αφου ειπε η γαλλιδα οτι ακουσε τους" αλλους "οτι θελουν να παρουν το αγορι και αυτους στην βαρκα να ζητανε τον Γουολτ οτι ηταν προφανες!!! tourtastamoutra

Και προσεχα τοσο πολυ.. lloradera lloradera lloradera lloradera
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25   LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25 EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 5:25 pm

GIOTA έγραψε:
Απο που δεν ξερουμε ρε σου φανηκαν για χωρικοι του διπλανου νησιου..;;
Σορυ αν πεταξα σποιλερ αλλα θεωρησα οτι αφου ειπε η γαλλιδα οτι ακουσες τους" αλλους "οτι θελουν να παρουν το αγορι και αυτους στην βαρκα να ζητανε τον Γουολτ οτι ηταν προφανες!!! tourtastamoutra

ναι αλλα μετα απο 6 ωρες λοστομαραθωνιο ειχα καψει φλατζα και δεν εκανα τον συσχετισμο... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

παντως αφου εχουν πλοιαρακι,οριστε πως σκοτωσαν τον Στιβ ,τοτε που λεγανε οτι καποιος μπηκε απο τη θαλασσα,αφου κραταγανε σκοπια γυρω γυρω οι δικοι μας.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

απ τις πιο γαματες σκηνες ηταν αυτη με τη γαλλιδα και την Κλαιρ....τελικα η τρελεγκω επαθε τις γρατζουνιες απ τη κλαιρ..

εγω πιστευω οτι η γαλλιδα εσωσε την Κλαιρ απο τον Ηθαν αλλα μετα η Κλαιρ σε φρικαρισμενη κατασταση το σκασε....

οποτε εν μερη ειναι καλη απλως ειναι φρικρισμενη με το θεμα της Αλεξ...

ΑΧ.....ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΑΑΑΑΑΑΑ.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εννοειται σημερα ξεκιναω τον δευτερο κυκλο δεν παιζει....

παω να καθαρισω το μπαλκονι και σε καμια ωρα αρχιζω.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25   LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25 EmptyΠαρ Ιουλ 02, 2010 5:56 pm

Καλέ.....Σταθείτε λίγο..Εγώ τώρα βλέπω το 23 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

LOST SEASON 1- EPISODE 24 & 25
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 4Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: