Καλα τι ηταν αυτο στην αρχη με το μακελειο στο σπιτι του Σωγιερακου...Εντωμεταξυ και αυτος ο πατερας του πανω στο κρεβατι του γιου του βρηκε να αυτοκτονησει;;;Καλα οτι αν το έβρισκε το παιδι μπορει να το σκοτωνε και αυτο ο μ@λ@κας..
Ακομα εχω την απορια πως βγηκε κατω απο τη κρυψωνα του ο μικρουλης μου..Ειδε ή μονο ακουσε τελικα;;
Αυτο με το βλακα που εκμεταλλευτηκε το πονο του Σωγιερ και τον εβαλε να σκοτωσει εναν ασχετο πολυ μου την εδωσε..Ο ανθρωπος παρολο οτι περασε δεν μπορουσε να σκοτωσει αυτον που τον κατεστρεψε..Αν δεν εβλεπε τον ζωο το πατερα του Τζακ ακομα θα δειλιαζε..
Και τωρα να εχει και τις τυψεις οτι δεν σκοτωσε απλα εναν ανθρωπο αλλα εναν αθωο ανθρωπο..
Και να ακουει το "it’ll come back around" τα τελευταια λογια του νεκρου απο ενα χοιρινο..
Το τι γελιο εριξα παντως που θεωρουσε οτι ειχε κοντρα με τον αγριοχοιρο..Δεν υπαρχει ο ατιμος!!!
Ο Τσαρλουκος και αυτος μετατραυματικο σοκ..Dont worry ρε φιλε σε συγχωρουμε..Ξεβρωμισε και ο τοπος!!!
Η σκηνη Κεητ-Σωγιερ για μια ακομη φορα τελεια..Αυτοι οι δυο ειναι ο ενας ο καθρεφτης του αλλου και οχι με την αρνητικη εννοια..
Το παιχνιδακι παντως ηταν ενα προσχημα για να μαθουν καλυτερα ο ενας τον αλλο..Πραγμα που δειχνει πως θελουν να μαθουν ο ενας για τον αλλο..