Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

LOST SEASON 1- EPISODE 10

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
GIOTA

GIOTA

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

LOST SEASON 1- EPISODE 10  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: LOST SEASON 1- EPISODE 10    LOST SEASON 1- EPISODE 10  EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 5:31 am

Ματακι απο την Κλερ αυτη τη φορα..
με ανατριχιαστικο ονειρο....
και τραγικο το παρελθον της..
Μα ποσο ευθυνοφοβος εισαι ρε φιλε..να για αυτο λατρευω τον Τσαρλουκο..τη λατρεψε χωρις να σκεφτεται τιποτα αλλο!!!
Στο 23 λεπτο οταν ρωταει τον Τζακ τι της εκανε της Κλερ τον φτυνει.. pppppppp pppppppp

και γαμω τα γιαλια..θελω και εγω τετοια!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Οντως ξερει πως να καλοπιανει καποιον ο Χερλι αλλα οχι ειναι προτιμοτερος ο βασανισμος ε Τζακ;;

Το επεισοδειο σιγουρα ενδιαφερον για πρωτη φορα για μενα γλυκουλι μεν επειδη επικεντρωνεται στην Κλερ βαρετο δε γενικοτερα..
Εχει αρκετα δυνατο τελος ομως..
Ηθαν λοιπον emetos
Αλλαζει η σειρα τελειως πλεον μετα απο την αποκαλυψη αυτου,μου αρεσε πολυ και η πρωτοβουλια του Χερλι με τον καταλογο με τα ονοματα!!
Οταν τους αφηνουν κανουν θαυματα οι αγνοουμενοι..Αλλα ειπαμε πρεπει τα ευσημα να πηγαινουν σε εναν!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Τόπος : Dreamland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 10    LOST SEASON 1- EPISODE 10  EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 2:05 pm

δεν το χω δει ακομα, τωρα θα παω! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 10    LOST SEASON 1- EPISODE 10  EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 2:39 pm

Ax....Πάλι αυτό το επεισόδιο...
Τώρα που το ξαναβλέπω όμως...χμ μας τα είχαν δωσει από τον πρώτο κυκλο τα σποιλεράκια οι σεναρογράφοι μεσω του μεντιουμ αλλά εμείς πού να το καταλάβουμε...Εγώ νομίζω πάντως πως αυτός την άβαλε στην πτήση ξέροντας τί θα συμβεί ώστε να είναι σίγουρος ότι αυτή θα το μεγαλώσει το παιδί της,δηλαδή ότι ποτέ δεν άλλαξε γνώμη σε αυτό που της είχε πει αρχικά...Ίσως όμως δεν μπορούσε να δει μεχρι τον 4ο κύκλο ωστέ να δει ότι του χαλάνε τα σχέδια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μη μου πείτε όσοι το είδατε ότι δεν σκιαχτήκατε με την μούρη του Ήθαν στο τέλος [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ....Και εγώ το βλέμμα της Κλαιρ θα είχα στάνταρ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Τί γλυκούλης ο Τσάρλι που προσπαθούσε να την βοηθήσει και μόλις του ξέφυγε ότι είναι χρηστης προσπαθούσε με σαρδαμ να τα μαζέψει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καλά η σκηνή που μαθαίνει ο Χέρλι ποιος έχει την λίστα είναι όλα τα λεφτά...Όπως και μετά που πάει στον Σώγιερ...Αυτά τα γυαλιά πάντα με τρέλεναν..Αχ είναι μουρλιά [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Πωωωωωωω στην αρχή του επεισοδίου έφριξα με τον εφιάλτη της Κλαιρ και το αίμα μες την κούνια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Μου κόπηκε η ανάσα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Τόπος : Dreamland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 10    LOST SEASON 1- EPISODE 10  EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 3:01 pm

μαλακα τι στριγκλια εριξε η Κλαιρ....με ξεκουφανεεεεεεεεεεε.....

αλλα επαιξε σωστα....ητανε λαθος του Τσαρλι να ξυπνησει ατομο που υπνοβατει..

τρομαζει παρα πολυ αυτος που ξυπναει εξου κι η αλλη που επαθε σοκ....

ωστε η ΚΛαιρ γενοβολαει τον Demian-Diabolo 666....ε δεν εξηγειται αλλιως [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ο Ηθαν απο την αρχη μου βρωμουσε.....για να τον δειξει τοσες φορες ενω δεν ειναι απο τους πρωταγωνιστικες κατι συμβαινει...

εννοειται οτι δεν υπηρχαν γονεις να υιοθετησουν το παιδι.....

η Ζαηρα-μαντης ηξερε για το αεροπλανο..

καλα η καλυτερη σκηνη στο 10 ηταν Τζουτζουκος Λοκ... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

απλα δεν υπηρχε...που φωναζει ο χοντρουλης μου τη κινεζα για να γλιτωσει απ τον σαικο...

ο Τσαρλι ειναι σκετη γλυκααααααααααααααααααα....τι καλουλης μωρεεεεεε.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

LOST SEASON 1- EPISODE 10
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» LOST SEASON 1- EPISODE 5
» LOST SEASON 1- EPISODE 16
» LOST SEASON 2- EPISODE 13
» LOST SEASON 3- EPISODE 5
» LOST SEASON 1- EPISODE 6

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: