1. Jaime Barbini (απολαυστικότατος στο βίντεο) 2. Victor Mallarino 3. Adoni Ferreno 4. Jairo Camargo 5. Tony Ramos 6. Alejandro Tommasi 7. Manuel Ojeda
Bασικά δεν νομίζω ότι ο Mallarino αξίζει για δεύτερος αλλά δν είχα ποιον άλλον να βάλω. Σκέφτηκα Ferreno αλλά και αυτός πάλι...
Δεν ξέρω γιατί ο χάνος έβαλε τον Camargo τόσο ψηλά. Ο Ραμος ήλθε πέμπτος όσο και αν τον λάτρεψα στο Paraiso Tropical γιατί απλούστατα έχω πολύ καιρό να δω σειρά του.
mkostas Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 31917 Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010 Ηλικία : 32
Ο Camargo είναι θεότητα. A mano limpia, Primera Dama, La Saga... Ο πιο "pintoresco" ρόλος του ήταν στη Primera Dama. Φοβερός ο κωμικός τόνος του
O Ferreño ήταν φανταστικός κακός στη Pola. Τον απεχθάνεσαι με το που τον βλέπεις. Αντίθετα στο πρώτο επεισόδια του Cinco viudas sueltas που είδα (παίζουν και Cadavid, Blandon, Torres) είναι συμπαθέστατος. Άλλος άνθρωπος!!
elina
Αριθμός μηνυμάτων : 3067 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Ηλικία : 35
Ο Camargo είναι θεότητα. A mano limpia, Primera Dama, La Saga... Ο πιο "pintoresco" ρόλος του ήταν στη Primera Dama. Φοβερός ο κωμικός τόνος του
O Ferreño ήταν φανταστικός κακός στη Pola. Τον απεχθάνεσαι με το που τον βλέπεις. Αντίθετα στο πρώτο επεισόδια του Cinco viudas sueltas που είδα (παίζουν και Cadavid, Blandon, Torres) είναι συμπαθέστατος. Άλλος άνθρωπος!!
Ναι μόνο που δεν έχω δει καμια από αυτές. La Saga δεν πρόκειται να δω, a mano limpia θα δω ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ οπότε πέρα από το βίντεο που είδα δεν έχω άλλη άποψη.
Ο Ferreno στην Πολα είναι ΤΟΝ ΜΙΣΩ!!!
α συγνώμη Ουμπερτίνο, δεν το έκανα σκόπιμα
1. Jaime Barbini (απολαυστικότατος στο βίντεο) 2. Victor Mallarino 3. Adoni Ferreno 4. Jairo Camargo 5. Tony Ramos 6. Humberto Zurita 7. Alejandro Tommasi 8. Manuel Ojeda
Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 1981 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010