Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

LOST SEASON 2- EPISODE 19

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Τόπος : Dreamland

LOST SEASON 2- EPISODE 19 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: LOST SEASON 2- EPISODE 19   LOST SEASON 2- EPISODE 19 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 5:40 pm

Αμαν πια εχουν πεσει ολα τα συγκινητικα λοστοεπεισοδια μαζι.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

πολυ γλυκια η ιστορια Ροουζ και Μπερναντ ειδικα προς το τελος με το μακρινο πλανο οπου φαινοταν στην αμμουδια το S.O.S και το ζευγαρι αγκαλιαζοταν...

αυτη η βρωμοαρρωστια....εχω βαρεθει να βλεπω κοσμο να πεθαινει απ αυτην... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

τουλαχιστον οσο ειναι στο νησι η Ροουζ το ξεπερασε...το οποιο νησι τι στο διαολο? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ο ενας περπαταει,ο αλλος θεραπευεται, ουτε παρακλησι της εκκλησιας στη Τηνο να τανε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

η Ροουζ ειχε δει τον Λοκ με αναπειρικο καροτσακι....ειναι η μονη που ξερει μεχρι στιγμης...

ο Εκο χτιζει εκκλησακι?

ο Τζουτζουκος και η Λιμπη μαζι ειναι φοβεροι! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

μονο μεσα σε παγιδα θα μπορουσαν να ρθουν τοσο κοντα ο Τζακ και η Κειτ....αντε jaters το επεισοδιο σας ηταν αυτο! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ο Τζακ παραδεχτηκε οτι του αρεσε το φιλι μετα απο 2 βδομαδες που την ειχε στη μπουκα,χωρις να της μιλαει, να τη κοιταει με μισο ματι και αφου του ζητησε συγγνωμη που τον φιλισε...

μπραβο βρε γιατρουκο...νωρις νωρις αγορι μου....αντε και το 2012 να πατε ενα βημα παραπερα,καλα μη φανταστεις να της πιασεις το ακροδαχτυλο εννοουσα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

να τος και ο Μαικλ.....καλως τονα.......

θα ρχισει τις παπαρολογιες παλι "Γουωλτ Γουωλτ Γουωλτ" μπλα μπλα μπλα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 19   LOST SEASON 2- EPISODE 19 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 5:43 pm

Σταματάς εκεί....ΓΚΕ ΓΚΕ??????? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
GIOTA

GIOTA

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 19   LOST SEASON 2- EPISODE 19 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 5:44 pm

dorinaki έγραψε:
Σταματάς εκεί....ΓΚΕ ΓΚΕ??????? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ω ναι!!! tsk tsk tsk tsk tsk
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 19   LOST SEASON 2- EPISODE 19 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 5:45 pm

οκ οκ σταματαω καλε κοσμε μη βαρατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ρεμαλια σε ποιο επεισοδιο ειστε εσεις?
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 19   LOST SEASON 2- EPISODE 19 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 5:49 pm

Εγώ τελειώνω το 15 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 19   LOST SEASON 2- EPISODE 19 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 5:52 pm

τελειωνει το 15 λεει και μου βαζει και το εμοτικον με το τσιγαρακι στο στομα!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

μωρη βλαμμενη σιγα μη σε περιμενω τοσο αργα που πας.....κουνησου και μην χαζομερας στο φορουμ!
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 19   LOST SEASON 2- EPISODE 19 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 5:53 pm

Εγώ παώ αργά?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Εξάλλου εσύ θα βγεις σε λίγη ώρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Εγώ θα σε έχω προλάβει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 19   LOST SEASON 2- EPISODE 19 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 5:55 pm

δεν θα βγω ζωο,απλα θα κανω κατι αλλο...αν ειναι να βγω εξω θα βγω αργα το βραδυ...γι αυτο τελειωνε! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 19   LOST SEASON 2- EPISODE 19 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 5:56 pm

Πφφφφφφφφφφ καλά.....Σε κανα 5λεπτο θα σχολιάσω και θα πάω στο 16 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
filareti
Ύαινα
filareti

Αριθμός μηνυμάτων : 5233
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010
Τόπος : αλλού

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 2- EPISODE 19   LOST SEASON 2- EPISODE 19 EmptyΔευ Ιουλ 05, 2010 8:27 pm

Αχ εδω ειναι η σκην Τζακ Κειτ στο διχτυ?
Πολυ με ειχε αρεσει,ειδικα εκει που ψαχουλευε η αλλη για να παρει το οπλο Cool gelio και μετα που πεσανε to kapelo tou gianni αλλα η αληθεια ειναι,Τζακ παλικαρι μου,θα μπορουσες να κανεις λιγο πιο μπροστα και συ.
Μετα βεβαια κατι πηγες να πεις,αλλα τσουπ!να σου σαν την *8*8** ο Μαικλ.Α στα τσακιδια,δε φτανει που θα τους κανει μπαχαλο(ξερετε τι λεω οσοι το εχετε δει),μου χαλαει και τη στιγμη. ooxi

Ο Μπεν το καμαρι μου τι γινεται σε αυτη τη φαση?
Λατρευω να τον μισω αυτον τον τυπο.Ειναι απαισιος,αλλα εχει φοβερο στυλ(ε και καποια μικρα ελαφρυντικα οπως θα δουμε πολυ αργοτερα).
Σπόιλερ:
Αυτη η φραση ηταν για πολλες Ypoklisi Ypoklisi Ypoklisi και συνοψιζει ολους τους λογους που ωρες ωρες τον παω.

LOST SEASON 2- EPISODE 19
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 3Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» LOST SEASON 1- EPISODE 9
» LOST SEASON 1- EPISODE 18
» LOST SEASON 2- EPISODE 18
» LOST SEASON 3- EPISODE 10
» LOST SEASON 1- EPISODE 10

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: