Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

LOST SEASON 1- EPISODE 9

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Τόπος : Dreamland

LOST SEASON 1- EPISODE 9 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: LOST SEASON 1- EPISODE 9   LOST SEASON 1- EPISODE 9 EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 2:27 am

Ειμαι λιωμαααααααααααααα....απλα ανοιξα το τοπικ....σχολια απο μενα αυριο.....

τι θα γινει ρε...το καθε επεισοδιο ειναι καλυτερο απ το αλλο...και το 9 μ αφησε με πολλες αποριες....

αντε παιδες καλες δυναμεις για τον αυριανο λοστομαραθωνιο! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 9   LOST SEASON 1- EPISODE 9 EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 3:09 am

Danielle Rousseau is back!!!!!!!!!!!Αχ πολύ μου αρέσει..Γενικώς παντα μου άρεσε το επεισόδιο..Ειδικά το σημείο που μιλάνε για την Νάντια και εκεί που της φτιάχνει το μουσικό κουτί είναι πολύ ωραίο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Πάντως ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί σκότωσε τους δικούς της..Μάλλον πρέπει να το έχω καταλάβει αλλά δεν το θυμάμαι..
Σπόιλερ:

Καλά η αρχή του επεισοδιου δεν υπάρχει απλά...

Jack:I'm here because no one else wants anything to do with you!!Σιγά ρε μεγάλε σε λίγο θα μας πει ότι έχει και χολέρα το παιδί
Sawyer:She does Τα είπες όλα με 2 λέξεις αγάπη μου..απλά [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Εγώ αυτήν την Νάντια ποτέ μου δεν την χόνεψα...Μας την πασάρανε κατευθείαν σαν τον σταθμό στην ζωή του..Αλλά μου άρεσε το όλο στορι...

Ο Χέρλι ο γλυκός μου...Θέλει να ξεχαστεί μωρέ ο καημένος και κάνει γήπεδο γκολφ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Είναι η χαρά της ζωής προσωποποιημένη...Να διασκεδάσουνε.....Αυτόν τον σπαστικό που έρχεται την στιγμή που πάει να παίξει ο Τζακ τον θυμάμαι..Έχει πολύ γέλιο η σκηνή..

Α μπα..κάνει και ο Ήθαν την εμφάνιση του..άλλη κρυφομουσίτσα αυτή [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ευτυχώς δεν εδειξε πολύ Σανον αλλα κι αυτό το λίγο που την εδειξε κατάφερε να με εκνευρίσει...Πόσα μαγιο έχει πια??? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Όλόκληρη η βαλίτσα της μόνο μαγιο πρέπει να είχε...

Η άλλη η πουτανοπορδή όπου πάει ο Τζακ αμέσως κι αυτή κολιτσίδα..Βρε ουστ...Θα ερθει όμως η μέρα που θα τον κάνεις και με τον Σώγιερ και τότε θα το ευχαρηστηθω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έστω και σε αυτήν την τοσο δα μικρή σκηνή που είχαν Κειτ-Σώγιερ τα βλέμματα και οι εκφράσεις μιλάνε από μόνα τους...Αυτή είναι χημεια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ρε παιδια επειδή κουτουλάω..μπορείτε να μου πείτε τί λεει ο Σωγιερ όταν πάει στο γήπεδο του γκολφ??Δεν κατάλαβα Χρηστό..
Α και εσείς εκεί..Μην κοιτάτε με μισο μάτι την αγάπη μου ξυνο θα σας βγει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
GIOTA

GIOTA

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 9   LOST SEASON 1- EPISODE 9 EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 4:33 am

Το επεισοδειο με το σκεπτικο οτι το ξαναβλεπω δεν με καθηλωσε κιολας και ψιλοβαρεθηκα αλλα θυμαμαι οτι σε πρωτη φαση μου αρεσε πολυ γιατι εχει πολλα καινουρια στοιχεια και εξελιξεις..

dorinaki έγραψε:

Καλά η αρχή του επεισοδιου δεν υπάρχει απλά...

Jack:I'm here because no one else wants anything to do with you!!Σιγά ρε μεγάλε σε λίγο θα μας πει ότι έχει και χολέρα το παιδί
Sawyer:She does Τα είπες όλα με 2 λέξεις αγάπη μου..απλά [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ξερει τι τον ποναει το γιατρο και τσακ..ολο το μαχαιρι στο κοκκαλο!!!
Τα ιδια και στο προηγουμενο επεισοδειο που αιμοφηρτος πεταγε υποννοουμενα για το φιλι τους μπροστα στον ηρωα!!!

Συγνωμη κιολας ποιο ακριβως ηταν το ατυχημα;;;Δεν εσπασε κανενας το ποδι του απο πεσιμο βασανιστηρια κανανε..Θα μας τρελανει ο γιατρος;;Τετοια ζηλια!!!;;

Και η τρελογαλλιδα μπαινει στο παιχνιδι!! cheers cheers Πολυ βασανισμενη ψυχη αυτη ρε παιδι μου..
Σπόιλερ:

Δεν προλαβαν να περασουν 2 μερες παντως και βασανισμο εδωκε βασανισμο θα λαβει ο ιρακινος..
Και το μαλλι του στο flash back τρελο γελιο!!

Ηθαν..τι αθλια μουρη ειναι αυτη ρε παιδι μου αξεχαστη μου εχει μεινει..
Σπόιλερ:

Μαικλ και Χερλι φτιαξαν και κατι καινουριο..Ο καθενας οτι μπορει.. dunato gelio dunato gelio
και αυτη η σκηνη με τη μεσουλα του Χερλακου να κουνιεται ..τρελο γελιο..
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ο Σωγιερ για αυτο που ρωτησες ντορινακι με το παει στο γηπεδο του γκολφ λεει οτι στοιχηματιζει "δυο αντηλιακα και ενα φακο οτι θα το βαλει "

Το βλαμμενο το μαυρακι εκει να ανακατευεται παντου.. tsk

Οι σκηνες Ρουσω -Σαγιντ πολυ καλες..
Η ιστορια αγαπης τωρα που την βλεπω μου αρεσει δεν μου εμεινε ομως πολυ..Που σημαινει οτι τη θεωρω μετριατζα..
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 9   LOST SEASON 1- EPISODE 9 EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 2:03 pm

ηταν πολυ ωραιο το επεισοδιο...μ αρεσε το οριτζιν του Σαγιντ...η ζωη στο Ιρακ και ιδιως σε τετοια στρατοπαιδα ειναι κολαση..δυστυχως η συμπεριφορα του ειναι κατανοητη...

ετσι μεγαλωσε με τετοιες αρχες και μ ενα συγκεκριμενο ηθικο κωδικα....

η ιστορια με Ναντια-Σαγιντ εμενα μ αρεσε παααααααρα πολυ.....

συγκεκριμενα η Ναντια που θυμησε τη πρωταγωνιστρια του Περσεπολις....

τετοιους ανθρωπους με τοσο ψυχικο σθενος που παλευουν για τις δικες τους αληθειες και τη δικια τους ελευθερια εγω τους θαυμαζω....

οταν εδειξε τα χερια της τρυπημενα απο τρυπανι, τα καψυματα.....

πολυ χαιρομαι που ο Σαγιντ την αφησε να ζησει....

ο Τζουτζουκος εφτιαξε ΓΚΟΛΦ!!!!!!! Αη λοβ γιου Χερλι!!!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

δωστε στο λαο σκηνες με Τσαρλι Χερλι...εχουν τρομερη χημεια τα 2 βλαμμενα μαζι!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

το πουτανι μη χασει, να δει το "μπαστουνι" του τζακ στο γκολφ.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

η Γαλλιδα ζει!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

δεν το περιμενα....τη συμπαθησα παρα πολυ τη Ντανιελ.....βεβαια...αν καταλαβα καλα.... σκοτωσε τον αντρα της και το παιδι της????????? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 9   LOST SEASON 1- EPISODE 9 EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 2:44 pm

Α που να φας την γλώσσα σου γκιώσσα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ..Ακου σκότωσε την 'Αλεξ....Η κόρη της είναι θεα ρε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Πάρα πολυ καλό κορίτσι...
Τους συντρόφους της σκότωσε μόνο γιατί ήταν άρρωστοι αν κατάλαβα καλά...Το παιδί της είναι αλλού [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 9   LOST SEASON 1- EPISODE 9 EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 2:55 pm

ναι αλλα σκοτωσε και τον αντρα της ετσι?
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 9   LOST SEASON 1- EPISODE 9 EmptyΤετ Ιουν 30, 2010 3:10 pm

Nαι...

Αχ δεν μπορούσα να τους αντισταθώ και εφτιαξα gif [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Aν και επειδή το έφτιαξα στα γρήγορα δεν είναι πολύ καλό αλλά μ'αρέσει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

LOST SEASON 1- EPISODE 9
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: