Το επεισοδειο με το σκεπτικο οτι το ξαναβλεπω δεν με καθηλωσε κιολας και ψιλοβαρεθηκα αλλα θυμαμαι οτι σε πρωτη φαση μου αρεσε πολυ γιατι εχει πολλα καινουρια στοιχεια και εξελιξεις..
- dorinaki έγραψε:
Καλά η αρχή του επεισοδιου δεν υπάρχει απλά...
Jack:I'm here because no one else wants anything to do with you!!Σιγά ρε μεγάλε σε λίγο θα μας πει ότι έχει και χολέρα το παιδί
Sawyer:She does Τα είπες όλα με 2 λέξεις αγάπη μου..απλά [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ξερει τι τον ποναει το γιατρο και τσακ..ολο το μαχαιρι στο κοκκαλο!!!
Τα ιδια και στο προηγουμενο επεισοδειο που αιμοφηρτος πεταγε υποννοουμενα για το φιλι τους μπροστα στον ηρωα!!!
Συγνωμη κιολας ποιο ακριβως ηταν το ατυχημα;;;Δεν εσπασε κανενας το ποδι του απο πεσιμο βασανιστηρια κανανε..Θα μας τρελανει ο γιατρος;;Τετοια ζηλια!!!;;
Και η τρελογαλλιδα μπαινει στο παιχνιδι!!
Πολυ βασανισμενη ψυχη αυτη ρε παιδι μου..
- Σπόιλερ:
και οσο σκεφτομαι οτι θα γινει κλωνος της η Κλερ!!
Δεν προλαβαν να περασουν 2 μερες παντως και βασανισμο εδωκε βασανισμο θα λαβει ο ιρακινος..
Και το μαλλι του στο flash back τρελο γελιο!!
Ηθαν..τι αθλια μουρη ειναι αυτη ρε παιδι μου αξεχαστη μου εχει μεινει..
- Σπόιλερ:
Οπως και οι πραξεις του που δεν τις καταλαβα ποτε ,ουτε αυτουνου ουτε γενικοτερα των αλλων..
Μαικλ και Χερλι φτιαξαν και κατι καινουριο..Ο καθενας οτι μπορει..
και αυτη η σκηνη με τη μεσουλα του Χερλακου να κουνιεται ..τρελο γελιο..
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Ο Σωγιερ για αυτο που ρωτησες ντορινακι με το παει στο γηπεδο του γκολφ λεει οτι στοιχηματιζει "δυο αντηλιακα και ενα φακο οτι θα το βαλει "
Το βλαμμενο το μαυρακι εκει να ανακατευεται παντου..
Οι σκηνες Ρουσω -Σαγιντ πολυ καλες..
Η ιστορια αγαπης τωρα που την βλεπω μου αρεσει δεν μου εμεινε ομως πολυ..Που σημαινει οτι τη θεωρω μετριατζα..