Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

LOST SEASON 1- EPISODE 17

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Τόπος : Dreamland

LOST SEASON 1- EPISODE 17 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: LOST SEASON 1- EPISODE 17   LOST SEASON 1- EPISODE 17 EmptyΠεμ Ιουλ 01, 2010 4:24 pm

λοιπον δεν ξερω γιατι αλλα το 17 μου αρεσε παρα πολυ....

ηταν πολυ...ανθρωπινο.....

περα απ τη συνεχεια του οριτζιν των κινεζων που ηταν πανω κατω αναμενομενη...

αυτη η σειρα ειναι παρα πολυ προσεγμενη και φαινεται....

first things first...ΠΟΣΟ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΝ???????????

Ποσο πολυ σκεφτοταν τον εαυτο της και το φοβο της?????

Επρεπε απ την ΑΡΧΗ της σκηνης να πει πως μιλαει αγγλικα...νταξει κυρα μου το κρυψες οσο μπορουσες να το κρυψεις αλλα περιμενες την εσχατη στιγμη οπου ο αντρας σου ηταν τιγκα στο αιμα και στο ξυλοτουμπι για να λυσεις την παρεξηγηση???????

ε μα ελεος [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

καλα εννοειται οτι εκει που εμεινα ΜΑΛΑΞ ηταν..... που αλλου....?

στο μικρο!!!!!!!!!! Ρε ανατροπαρααααα!!! Ουτε καν σου πηγαινε το μυαλο...βεβαια σου δωσε μικρο σποιλερ εκει που Μαικλ και γιος συζηταγανε και το παιδι δεν εδεινε σημασια στα μερη που του ελεγε να επισκεφτουν ο πατερας του...

αλλα αυτο απο το να καψει τη σχεδια απεχει!!!!!!!!!!!!!

κοιτα το μαλακισμενο!!!!Και σαν να μην εφτανε αυτο το παιζε και τρελη υποκρισια μετα ταχα μου οτι θελει να βοηθησει στη σχεδιααααα!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

παιδια εγω ενα εχω να πω.....η σκηνη οπου Γουολτ και Λοκ λενε οτι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΝΗΣΙ, εμενα μου βρωμαει.....κατι μου λεει οτι δεν μπηκε τυχαια και οτι οι σεναριογραφοι σου πασαρουν απο τωρα τα κινητρα του καθε χαρακτηρα....

οποτε, κανονας number one...DO NOT TRUST LOCK.

Η τελευταια σκηνη με το τραγουδι φοβερη...και το κομματι αψογο....αχχχ εκει που ζηλεψα την κινεζα ηταν οταν ηταν στη τεραστια παραλια μονη της ενω επεφτε το ηλιοβασιλεμα...πωωωωωωωωωωωω....

τελευταιο 2λεπτο ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....εκει που χαζευεις με τη μουσικη συντροφια ξαφνικα σταματαει η μουσικη αποτομα..εγω στην αρχη νομιζα οτι ειχε χαλασει ο ηχος στο βιντεο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αλλα τελειωσαν μωλε οι μπαταριες του Τζοτζουκουυυυυυυυυυυυ... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

"son of a...biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiich!"

i love ya Χερλι!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] υ.γ. ποτε δεν θα καταλαβω ποσα κιλα ηλιθιοτητας κουβαλαει η Σανον....της κανει ο Λοκ οτι ολοι κανουν μια νεα αρχη κι αυτη αποφασισε για 8763924632987359273 φορα να στηριχτει στα ποδια της οπως η Ευα και να την πεσει στον Σαγιντ.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 17   LOST SEASON 1- EPISODE 17 EmptyΠεμ Ιουλ 01, 2010 4:30 pm

Τρέχω να το δω.........Μη πας στο 18 ακόμα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 17   LOST SEASON 1- EPISODE 17 EmptyΠεμ Ιουλ 01, 2010 4:36 pm

να το δεις σε ff δεν μπορω να σε περιμενωωωωωωωωωωω... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 17   LOST SEASON 1- EPISODE 17 EmptyΠεμ Ιουλ 01, 2010 4:42 pm

γιοτααααααααα....επειδη εχουμε κι αλλο τοπικ με το 17 προτεινω να κανεις copy paste τον σχολιασμο και να τον ριξεις εδω.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
GIOTA

GIOTA

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 17   LOST SEASON 1- EPISODE 17 EmptyΠεμ Ιουλ 01, 2010 4:43 pm

Ωραιο επεισοδειο..
Καταλαβαινουμε και την πλευρα του Τζιν εν μερει..
Δεν μου αρεσε καθολου βεβαια που εβαλε την οικογενεια του στο περιθωριο απο ντροπη..Στο κατω κατω ηδη ο πεθερος του ηξερε οτι δεν ειναι πλουσιος..Σερβιτορακι ηταν οχι γονος εφοπλιστικης οικογενειας..Οτι ο πατερας του ειναι ψαρας τον πειραξε..
Πολυ ωραιο αυτο που ειπε στον πατερα της Σαν ομως οτι δεν ξεπουλαει τα ονειρα του γιατι μοναδικο του ονειρο ειναι η Σαν!! enamor
Δεν θυμομουν οτι απλα χτυπησε τον αλλο για να παραδωσει το μηνυμα του πεθερου του νομιζα οτι ειχε σκοτωσει καποιον οταν τον ειδα με τα αιματα..Παλι καλα!!

Πηγαινε λοιπον στην Αμερικη να σωσει το γαμο του..Φανταζεστε να ειχε φυγει η αλλη οπως κανονιζε;;

Η σφαλιαριτσα στον Μαικλ απο τη Σαν μου την εδωσε!!Στον αντρα της ειναι σουζα σε εναν ξενο ομως το εχει πολυ ευκολο να σηκωνει το χερακι..Και καλα μετα του ελεγε οτι ηθελε να τον προστατεψει..Αντε μωρη!!!Αποκαλυφτηκε και οτι μιλαει αγγγλικα.. Κάγκελο ο Κορεατης και μην τον ειδατε..Δεν πειραζει καλο θα τους κανει αυτος ο χωρισμος..

Η Σανον μου θελει να μεινει και μονη με τονΣαγιντ και οτι θελει ας γινει!!! emetos

Το ηλιθιο πλασμα που λεγεται Γουολτ εκει να κανει την μ@λ@κια του παλι!!!Περναει ωραια το βλαμμενο,τον κοπο του πατερα του και τις αγωνιες του στα π@π@ρι@ του..

Το τελος του επεισοδειου πολυ γελιο με το "Son of a bitch" του Χερλυ για το σιντι που σταματαει..Και ηταν ωραιο τραγουδι γαμωτο ( Delicate" by Damien Rice )
Και η απελευθερωση της Σαν που πεταει το παρεο πολυ ομορφη σκηνη..Μολις χωρισε και εκει αυτη να κανει οτι της ελειπε..Την ωρα που ο αλλος πιθανον να μπεκρουλιαζει κοιτωντας τον ωκεανο!!!Τι σκληρα πλασματα που ειμαστε εμεις οι γυναικες!!! dunato gelio

Έχει επεξεργασθεί από τον/την GIOTA στις Πεμ Ιουλ 01, 2010 4:45 pm, 1 φορά
GIOTA

GIOTA

Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 17   LOST SEASON 1- EPISODE 17 EmptyΠεμ Ιουλ 01, 2010 4:43 pm

Το ειδα pppppppp
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 17   LOST SEASON 1- EPISODE 17 EmptyΠεμ Ιουλ 01, 2010 5:02 pm

Μην πας στο 18 [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 17   LOST SEASON 1- EPISODE 17 EmptyΠεμ Ιουλ 01, 2010 6:05 pm

Χμμμμμμμμμμμ το σκατόπαιδο ο Γουόλτ την έκανε την πατάτα του....
Αμέσως να κατηγορήσουνε τον Τζιν [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αλλά και αυτός καλός μαλ*κας....Τη την σκεπάζει την Σαν μωρε...Ενά μπάνιο είπε να κάνει η κοπέλα και της το 'βγαλε ξυνό..... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Εντωμεταξυ η κρυφομουσίτσα έπρεπε να γινει ο άντρας της μπλαζε για να μιλήσει???
Τελείως άκυρο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ψυχοπλακώθηκα που όταν πάει στο σπίτι του άλλου και τον ξυλοφωρτωνει είναι το μικρό κοριτσάκι και κοιτάει με αυτό το θλιμμένο βλέμμα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αν παρατηρήσατε την πρώτη φορά που πάει στο σπιτι αυτουνού ο Τζιν για να προειδοποιήσει και η μικρή βλέπει τηλεόραση στην τηλεόραση δείχνει τον Χέρλι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Άλλος μαλ*κας και ο πατέρας της Σαν...Είναι τελείως βλαμμένος ο ανθρωπος [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Συγνώμη να ρωτήσω κάτι????Υποτίθεται μετακόμισαν στην Αμερική γι'αυτό και γυρισαν πίσω...αλλά στην Αυστραλία έχει εξηγηθεί γιατί είχανε πάει?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Η σκηνή με τον Γουολτ και τον Λοκ ήτανε πολύ αληθινή...Ατσίδα είναι το άτομο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ωστέ προχώρησαν Σάνον-Σαιντ.....Ούτε μου αρέσουν ούτε δεν μου αρέσουν/...Δεν ξέρω..Πάντως έχουν μια πολύ συγκινητική σκηνή στο 2ο κυκλο..Φαντάζεστε για ποια μιλάω όσοι έχετε δει [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Τέλος πολύ τρέλα που σταματάει το τραγούδι..Ο τζουτζουκοΧέρλι....πολύ γλυκός...καλά αφασία το πόσο ήρεμε είπε το son of a bitch..Ως γνωστόν αυτή είναι η ατάκα του Σώγιερ την οποία θα την χιλιοακούσουμε στο σήριαλ από το στοματάκι του και συνήθως το λέει όταν έχει νεύρα...Ενώ ο Χέρλι το είπε πιο ..ανάλαφρα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: LOST SEASON 1- EPISODE 17   LOST SEASON 1- EPISODE 17 EmptyΠεμ Ιουλ 01, 2010 6:14 pm

Παράθεση :
Συγνώμη να ρωτήσω κάτι????Υποτίθεται μετακόμισαν στην Αμερική γι'αυτό
και γυρισαν πίσω...αλλά στην Αυστραλία έχει εξηγηθεί γιατί είχανε πάει??
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

θα πηγαινε ο Τζιν να κανει κατι δουλειες στην Αυστραλια και μετα L.A.....προφανως δεν προλαβαν να κανουν τη δουλεια στο L.A αφου επεσε τ αεροπλανο..

LOST SEASON 1- EPISODE 17
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» LOST SEASON 1- EPISODE 7
» LOST SEASON 1- EPISODE 19
» LOST SEASON 2- EPISODE 15
» LOST SEASON 3- EPISODE 7
» LOST SEASON 1- EPISODE 8

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: