λοιπον δεν ξερω γιατι αλλα το 17 μου αρεσε παρα πολυ....
ηταν πολυ...ανθρωπινο.....
περα απ τη συνεχεια του οριτζιν των κινεζων που ηταν πανω κατω αναμενομενη...
αυτη η σειρα ειναι παρα πολυ προσεγμενη και φαινεται....
first things first...ΠΟΣΟ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΝ???????????
Ποσο πολυ σκεφτοταν τον εαυτο της και το φοβο της?????
Επρεπε απ την ΑΡΧΗ της σκηνης να πει πως μιλαει αγγλικα...νταξει κυρα μου το κρυψες οσο μπορουσες να το κρυψεις αλλα περιμενες την εσχατη στιγμη οπου ο αντρας σου ηταν τιγκα στο αιμα και στο ξυλοτουμπι για να λυσεις την παρεξηγηση???????
ε μα ελεος
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] καλα εννοειται οτι εκει που εμεινα ΜΑΛΑΞ ηταν..... που αλλου....?
στο μικρο!!!!!!!!!! Ρε ανατροπαρααααα!!! Ουτε καν σου πηγαινε το μυαλο...βεβαια σου δωσε μικρο σποιλερ εκει που Μαικλ και γιος συζηταγανε και το παιδι δεν εδεινε σημασια στα μερη που του ελεγε να επισκεφτουν ο πατερας του...
αλλα αυτο απο το να καψει τη σχεδια απεχει!!!!!!!!!!!!!
κοιτα το μαλακισμενο!!!!Και σαν να μην εφτανε αυτο το παιζε και τρελη υποκρισια μετα ταχα μου οτι θελει να βοηθησει στη σχεδιααααα!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] παιδια εγω ενα εχω να πω.....η σκηνη οπου Γουολτ και Λοκ λενε οτι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΝΗΣΙ, εμενα μου βρωμαει.....κατι μου λεει οτι δεν μπηκε τυχαια και οτι οι σεναριογραφοι σου πασαρουν απο τωρα τα κινητρα του καθε χαρακτηρα....
οποτε, κανονας number one...DO NOT TRUST LOCK.
Η τελευταια σκηνη με το τραγουδι φοβερη...και το κομματι αψογο....αχχχ εκει που ζηλεψα την κινεζα ηταν οταν ηταν στη τεραστια παραλια μονη της ενω επεφτε το ηλιοβασιλεμα...πωωωωωωωωωωωω....
τελευταιο 2λεπτο ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....εκει που χαζευεις με τη μουσικη συντροφια ξαφνικα σταματαει η μουσικη αποτομα..εγω στην αρχη νομιζα οτι ειχε χαλασει ο ηχος στο βιντεο
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αλλα τελειωσαν μωλε οι μπαταριες του Τζοτζουκουυυυυυυυυυυυ...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] "son of a...biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiich!"
i love ya Χερλι!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] υ.γ. ποτε δεν θα καταλαβω ποσα κιλα ηλιθιοτητας κουβαλαει η Σανον....της κανει ο Λοκ οτι ολοι κανουν μια νεα αρχη κι αυτη αποφασισε για 8763924632987359273 φορα να στηριχτει στα ποδια της οπως η Ευα και να την πεσει στον Σαγιντ....
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]