Επεισοδειαρα!!!!!
Παω να μου ριξω λιγο νερο γιατι δεν τη παλευω!!!
Αρχη,μεση,τελος με guts οχι αστεια..
Η Κεητ αναρωτιεται αν κρυωνει χωρις μαγιουδακι..Μπα..Εγω αναμμενο τον βλεπω..Τι πονηρο βλεμμα χριστε μου!!!
Τσαρλι-Κλερ πολυ ταιριαστο ζευγαρι..Αν και αυτη ειναι λιγο στριτζο ο αλλος ειναι τοοοοοοσο γλυκος μαζι της..Και μπραβο του που δεν κολλαει με την εγκυμοσύνη της και δειχνει και πραγματικο ενδιαφερον ,δεν ειναι απλα πεφτουλας..
Αυτο το πραγμα με τις ζηλιτσες και τη κτητικοτητα του Τζακ δεν το καταλαβαινω,ουτε το χερακι δεν της εχει πιασει ακομα και τη ρωταει θυμωμενα αν εχουν "ιconnection" με τον Σωγιερ..Ετσι θα το φας το κεφαλι σου καημενε..
Η μετεπειτα συζητηση μεταξυ Σωγιερ Κεητ αυτο δειχνει παντως..Η κοπελα τον παρατηρει..και τον ψυχολογει..και τον καταλαβαινει..
Σχετικα με τον καυγα Τζακ και Σωγιερ..Κατα τη ταπεινη μου γνωμη ειναι καθαρα θεμα αντιζηλιας για τη καρδια της κοπελιας..Ο Τζακ συγκεκριμενα δεν θα επρεπε να εχει τοσο μενος κατα του Σωγιερ απο τη στιγμη που στην ουσια δεν του εχει κανει τιποτα..Ο Σωγιερ μεχρι στιγμης λογω του χαρακτηρα του που ειναι αυθαδης,σκληρος και βολεψακιας(τουλαχιστον μεχρι τωρα) εχει δεχτει απιστευτες ανυποστατες κατηγοριες..Σε οτι εχει γινει ειναι ο βασικος υποπτος αλλα ποτε δεν εχει κανει τιποτα επι της ουσιας για να κανει τον πανιβλακα να θελει να τον σκοτωσει..Ασε που δινει και το οκ στον ψυχακια βασανιστη να βγαλει το αχτι του..Τι καλο παιδι..
Ο Σωγιερ παλι το δεχτηκε για να δειξει στην Κεητ αυτο που της ελεγε στο προηγουμενο επεισοδειο..οτι δεν διαφερουν τελικα και τοσο πολυ με τον Αγιο-Τζακ της..
Πηρε και το φιλι..
Το βασανισμενο βλεμμα του ακριβως πριν ανοιξει το στοματακι του τα σπαει..Και η μικρη οντως το συνεχιζει το φιλι δεν το κανει τυπικα!!!
Η σκηναρα με το φυστικοβουτηρο παιζει να ειναι και η πιο αξιομνημονευτη απο πολλες ολες ολου του Λοστ παρολο που ειναι στον Α κυκλο και χωρις να ειναι καποια σημαντικη εξελιξη..Δεν εχω γνωρισει ατομο που να μην τη θυμαται!!
Η συζητηση Κεητ-Σαγιντ πολυ ανθρωπινη..