| Castle Season 1 General Discussion | |
|
+9Mik Silv filareti mkostas MariaS Τέρψη felia katroulina Eleni7 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
katroulina Καρακατίνα Κουβά
Αριθμός μηνυμάτων : 46445 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : Dreamland
| Θέμα: Απ: Castle Season 1 General Discussion Φεβρουάριος 7th 2012, 12:22 am | |
| και ξαναματαρωταω..........θα δειτε αλλα σημερααααααααααααα????? | |
|
| |
Eleni7 Ο Καστλ είναι βοϊδομάτης
Αριθμός μηνυμάτων : 43347 Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010 Ηλικία : 35 Τόπος : Ιωάννινα
| Θέμα: Απ: Castle Season 1 General Discussion Φεβρουάριος 7th 2012, 12:23 am | |
| Θα δω αλλο ενα σιγουρα.Δεν ξερω αν δω και παρακατω γιατι ηδη με εχει πιασει ο κλασσικος νυχτερινος πονοκεφαλος | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 46445 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : Dreamland
| Θέμα: Απ: Castle Season 1 General Discussion Φεβρουάριος 7th 2012, 12:26 am | |
| - Παράθεση :
- βεβαια στα αναλογα το ζευγαρι στο bones ειναι σκαλες ανωτερο...ειδικα αν συγκρινω τους πιλοτους!
μην βιαζεσαι να το πεις αυτο,δεν ξερεις πως θα εξελιχθουν εδω οι χαρακτηρες οποτε... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 43347 Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010 Ηλικία : 35 Τόπος : Ιωάννινα
| Θέμα: Απ: Castle Season 1 General Discussion Φεβρουάριος 7th 2012, 12:29 am | |
| Λοιπον παω να κατουρησω και βαζω το 2.Θα ακολουθησει καμια (οχι το κατουρημα,το επεισοδιο )? | |
|
| |
felia Γριά κακατούα
Αριθμός μηνυμάτων : 34557 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Τόπος : Viva la Pluto!
| Θέμα: Απ: Castle Season 1 General Discussion Φεβρουάριος 7th 2012, 12:30 am | |
| - Eleni7 έγραψε:
- felia έγραψε:
- λοιπον καταρχας ο τυπος ΕΙΝΑΙ αλληθωρος
Ειναι,παναθεμα τον.Για αυτο και ολα τα πλανα ηταν προφιλ για να μην "δειξει"
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] και ειναι και λιγο μπουλης [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αλλα σαν χαρακτηρας εχει πλακα... - Παράθεση :
-
- Παράθεση :
- περα απο αυτο ο πιλοτος ηταν πιασαρικος ναι αλλα δεν επαυε να ειναι και μετριος ...ομως το θετικο ειναι πως ειχε γρηγορους ρυθμους...
μου αρεσε παρα πολυ η εισαγωγη στην αρχη και η μουσικη!! Πιλοτος Bones σιγουρα δεν ηταν (αλλωστε την θεωρω πολυ τοπ σειρα,ειδικα τις πρωτες 4 σεζον),αλλα ηταν σε καλο επιπεδο.Σε κρατουσε σε εγρηγορση.
δεν ειναι τυχαιο που το bones το σταματησα στον 4 κυκλο...σκεφτομαι να δω και τους υπολοιπους αλλα και παλι...θα δειξει..ισως πιο μετα... - Παράθεση :
-
- Παράθεση :
- στις πρωτες σκηνες η κοπελα που επαιζε την μπεκετ ηταν αρκετα υπερβολικη ...οσο περναγαν οι ωρες γινοταν καλυτερη...
Ισχυει.Ο πιλοτος πρεπει να εχει γυριστει ετεροχρονισμενα,γιατι σε καποιες σκηνες το μαλλι της ηταν πιο μακρυ σε σχεση με τα πρωτα πλανα οντως...και η ιδια φαινοταν και πιο χαλαρη... - Παράθεση :
- Παράθεση :
το ζευγαρι εχει χημεια και οντως φερνει ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ρε στον κλαρκ και την λοις ειδικα στις αρχες! (αυτο και μονο με κανει να θελω να δω καπως την συνεχεια ) Τρομακτικη η ομοιοτητα με Λοις και Κλαρκ.Αυτη η "κοντρα" με το "σε γουσταρω" να υποβοσκει ειναι ολα τα λεφτα. οντως τρομαχτικη ! και αυτη η κοντρα και το σε γουσταρω εφερνε πολυ ρε συ - Παράθεση :
-
- Παράθεση :
- ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΠΕΚΕΤ
Lois.Lois Lane..... μα τελειως ομως και απο οτι εχω δει στις φωτο που ποσταρει η σιχαμενη να πω και μια αλλη ομοιοτητα ? τα μαλλια τους...και οι δυο ξεκινησαν με οχι το καλυτερο λουκ και μετα το μαλλι εφτιαξε και φαινεται ποσο κουκλιτσες ειναι ...!! αλλα σαν χαρακτηρες στις σειρες μοιαζουν ...απειλητικα - Παράθεση :
- Παράθεση :
- βεβαια στα αναλογα το ζευγαρι στο bones ειναι σκαλες ανωτερο...ειδικα αν συγκρινω τους πιλοτους!
θα δουμε και παρακατω.οσον αφορα τους πιλοτους ειπαμε.Bones pilot>castle pilot.Αλλα αυτο δεν λεει κατι αρνητικο για το Castle.Ειπαμε,πιλοτο σαν του Bones λιγες σειρες εχουν βγαλει αυτο ειναι αληθεια! ο πιλοτος του ΒΟΝΕS τα πηρε ολα και εφυγε! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] πραγματικα ανηκει στις ελαχιστες σειρες που εχουν βγαλει τετοιους πιλοτους... ενα θετικο ομως του castle ειναι πως μετα απο λιγο δεν εμοιαζε με πιλοτο...σε εβαζε σε μια homey κατασταση σαν να μην εβλεπες το πρωτο επεισοδιο της σειρας αλλα να ειχες δει και αλλα και να σου ηταν γνωριμη - Παράθεση :
-
- Παράθεση :
θα δω μερικα επεισοδια ακομα για να εχω πιο ολοκληρωμενη γνωμη και να δω μηπως κολλησω και εγω Εγω παντως θα το δω.Εχω παθολογικη ελξη προς τα αστυνομικα αλλωστε εγω τα εχω ψιλοβαρεθει τα αστυνομικα η αληθεια ειναι...οποτε θελω λιγο χρονο για να δω αν θα κολλησω ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Castle Season 1 General Discussion Φεβρουάριος 7th 2012, 12:30 am | |
| - Eleni7 έγραψε:
- Λοιπον παω να κατουρησω και βαζω το 2.Θα ακολουθησει καμια (οχι το κατουρημα,το επεισοδιο )?
εγω γιατι βαριεμαι και δεν νυσταζωωωωωωωω... πες μου οταν ξεκινησεις | |
|
| |
felia Γριά κακατούα
Αριθμός μηνυμάτων : 34557 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Τόπος : Viva la Pluto!
| Θέμα: Απ: Castle Season 1 General Discussion Φεβρουάριος 7th 2012, 12:32 am | |
| - xezoulina έγραψε:
-
- Παράθεση :
μην βιαζεσαι να το πεις αυτο,δεν ξερεις πως θα εξελιχθουν εδω οι χαρακτηρες οποτε... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ειπα συγκρινοντας τους πιλοτους! πραγματικα αν ειχες δει τον πιλοτο του Bones θα καταλαβαινες τι εννοω! ειναι μεσα στην τριαδα και αν οχι και πρωτο απο τους καλυτερους πιλοτους που εχω δει σε σειρα! αν ειναι απλα οταν εχεις χρονο κατεβασε μονο τον πιλοτο να τον δεις...μην δεις την σειρα αν δεν ψηνεσαι αλλα δες τον πιλοτο και πες μου τωρα για να δω το δευτερο...μμμ..δεν ξερω ψιλοβαριεμαι...θα δω..μπορει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Castle Season 1 General Discussion Φεβρουάριος 7th 2012, 12:36 am | |
| - Παράθεση :
- αν ειναι απλα οταν εχεις χρονο κατεβασε μονο τον πιλοτο να τον δεις..
θα τον δω καποια στιγμη.... οχι τωρα γιατι δεν θα μαι αντικειμενικη,λογω καψιματος... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Castle Season 1 General Discussion Φεβρουάριος 7th 2012, 12:36 am | |
| - Παράθεση :
- εγω τα εχω ψιλοβαρεθει τα αστυνομικα η αληθεια ειναι...οποτε θελω λιγο χρονο για να δω αν θα κολλησω ...
Αυτο ξαναπες το μου οταν ξεκινησεις Mentalist.Ειναι διαφορετικο στυλ βεβαια,αλλα...ειναι Mentalist.Επειδη τα αστυνομικα ειναι απο την φυση τους βαρετα καποια στιγμη,θα πρεπει να κανεις τις σωστες επιλογες.Δηλαδη,μακρυα απο CSI,NCIS,ποτε δεν θα βλεπεις παραλληλα αστυνομικα ιδιου στυλ (Bones,Castle πχ),θα βλεπεις παντα μια σειρα παραλληλα για να σπασει η μονοτονια.Επισης,το εγραψα και στο αλλο τοπικ για τους 2 πανμεγιστους serial killer του Bones.Ολα τα λεφτα να κανεις mythology και οχι να τους "πεθανεις" στα filler τους τηλεθεατες.Οσο πιο πολυ μυστηριο,οσα πιο πολλα πτωματα,τοσο το καλυτερο Σε 5 ξεκιναω.Θα ριξω σημα ΥΓ.Αν δει πιλοτο Bones ΚΟΛΛΗΣΕ ΥΓ2. 1)Smallville 2)Bones 3)GOT
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Eleni7 στις Φεβρουάριος 7th 2012, 12:38 am, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Castle Season 1 General Discussion Φεβρουάριος 7th 2012, 12:38 am | |
| - Παράθεση :
- Αυτο ξαναπες το μου οταν ξεκινησεις Mentalist.Ειναι διαφορετικο στυλ βεβαια,αλλα...ειναι Mentalist
τι εννοεις...οτι ειναι βαρετο ή το αντιθετο? | |
|
| |
| Castle Season 1 General Discussion | |
|