Αριθμός μηνυμάτων : 43347 Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010 Ηλικία : 35 Τόπος : Ιωάννινα
Θέμα: Απ: Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά! Τρι Ιουλ 26, 2011 2:48 pm
Για 3 σεζον ηταν just.Απο εκει και πανω ΔΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ.Το τραβηξαν για να βγαλουν και αλλες σεζον (φραγκα με ουρες),το ξεχειλωσαν,βαζανε βαζανε βαζανε και ξαναβαζανε πραγματα ΧΩΡΙΣ να μπορουν να τα εξηγησουν.Το γεγονος οτι δεν μας εξηγησαν ΤΙΠΟΤΑ για να καθισουμε και να σκεφτουμε μονοι μας το νοημα της σειρας για μενα ειναι μια τεραστια κοροιδια προς τους τηλεθεατες.Θα δεχομουν αυτη την εκδοχη ΑΝ στο μυαλο τους ειχανε ολες τις εξηγησεις και απλα δεν μας τις ελεγαν.Ομως,αν πας και τους κανεις 1-2 ερωτησουλες (οχι παραπανω) δεν θα ξερουν να σου απαντησουν.Μας γεμισαν με μπουρδες για να βγαλουν φραγκα και τωρα βγαζουν και απο πανω χαζα βιντεακια για να κανουν χιουμορ.Εις υγειαν των κοροιδων που το εβλεπαν (και εγω μεσα) και τους κανανε πλουσιους....
Silv Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Αριθμός μηνυμάτων : 7389 Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010 Ηλικία : 34
Θέμα: Απ: Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά! Τρι Ιουλ 26, 2011 3:16 pm
Αχ, τώρα είδα το βιντεάκι αυτό.. Ρεεε, είναι αστείο.. Κάνει καραμπαμ ότι είναι μοντάζ, δλδ έχει δίκιο η Ελένη που μιλάει για τρελό δούλεμα..
Παρ' όλη την απογοήτευση των περισσοτέρων ωστόσο, εγώ πειράζει που θέλω να συνεχίσω τη σειρά από εκεί που την είχα αφήσει?
katroulina Καρακατίνα Κουβά
Αριθμός μηνυμάτων : 46445 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : Dreamland
Θέμα: Απ: Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά! Τρι Ιουλ 26, 2011 3:33 pm
εγω μεχρι την τριτη σεζον ειχα δει κανονικα και σειριακα...μετα εχασα τη μπαλα ,τα βλεπα αποσπασματικα και ειχα ξενερωσει απειρα με την καταληξη των πραγματων....ομως οι πρωτες 3 σεζον θα μου μεινουν αξεχαστες, μ αρεσαν παρα πολυ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki Πορνίδιο
Αριθμός μηνυμάτων : 5608 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28
Θέμα: Απ: Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά! Τρι Ιουλ 26, 2011 3:33 pm
Χαχαχαχαχα μωρη πουτσιλβ μέχρι και τα επεισόδια της νετ πιο μπροστα είναι
Θέμα: Απ: Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά! Τρι Ιουλ 26, 2011 4:08 pm
Οχι ρε Σιλβ δεν πειραζει.Εγω λεω να το δεις.Εισαι αρκετα πισω εξαλλου ,εχει και καλα επεισοδια μπροστα.
Καλα ρε παιδια,ισχυριστηκαν στα σοβαρα οτι ειναι ακυκλοφορητο υλικο απο παλια?Δε νομιζω να περιμενουν να τους πιστεψουν και πολλοι...εγω θεωρησα οτι ειναι απλα ενα χιουμοριστικο -αυτοσαρκαστικο βιντεακι με βαση το κραξιμο που- δικαια- φαγανε απο φανς.
Παντως παρολο που αλλη σειρα των ιδιων δημιουργων δυσκολα θα εβλεπα,πιστευω αυτο που δηλωναν οτι αν ολα πανε καλα εχουν στο νου τους 6 σεζον.Ε και δε συμφωνω οτι δεν εξηγηθηκε τιποτα.Οτι αφησανε πολυ κοσμο με πολλα κενα ομως ναι.
Μαρη Κατ,εσυ ετσι κι αλλιως μετα την τριτη αρχισες να το βλεπεις σε φαστ για να προλαβεις πριν φυγεις διακοπες
katroulina Καρακατίνα Κουβά
Αριθμός μηνυμάτων : 46445 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : Dreamland
Θέμα: Απ: Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά! Τρι Ιουλ 26, 2011 6:38 pm
Παράθεση :
Μαρη Κατ,εσυ ετσι κι αλλιως μετα την τριτη αρχισες να το βλεπεις σε φαστ για να προλαβεις πριν φυγεις διακοπες [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]