Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά!

Πήγαινε κάτω 
+2
filareti
dorinaki
6 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά!   Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά! EmptyΔευ Ιουλ 25, 2011 10:53 pm

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Όσοι βλέπατε παθιασμένα το Lost έχετε κλικάρει στη σωστή είδηση. Θυμάστε πόσες συζητήσεις είχαμε κάνει για το τέλος της σειράς και για το αν οι σεναριογράφοι ήξεραν από την αρχή το τέλος ή αν αυτοσχεδίαζαν κατά την εξέλιξη, φτάνοντας στο σημείο να μπλέξουν, το ταξίδι στο χρόνο, με τις θεολογικές αναφορές και τη μετά-θάνατον ζωή;

'Ε λοιπόν φέτος αποφάσισαν να δώσουν την απάντηση οι ίδιοι. Με μία εμφάνιση έκπληξη σε περιορισμένο ακροατήριο στην ετήσια έκθεση Comic-Con και σε ένα πάνελ με την ονομασία LOST: One Year After, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο με ακυκλοφόρητο υλικό που …αποδεικνύει, ότι όλα ήταν σχεδιασμένα από την αρχή!

Δείτε λοιπόν νέες σκηνές του LOST ένα χρόνο μετά το φινάλε!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Έπρεπε να περασει ένας χρόνος και 9 μέρες για να ξεθάψουμε το τόπικ του lost [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Εκτός του οτι έχω ξεχασει τί μου γίνεται με αυτόν τον Jacob και τον μαύρο καπνό μόνο εμένα μου φαίνεται σαν να κάνανε μοντάζ, να γυρίσανε αυτήν την σκηνή με τα 2 αδέρφια πριν καμια βδομάδα να την βάλανε μέσα στην σκηνή του Jack και Lock από την Season 1 και να φαίνεται ότι είναι η ίδια σκηνή μόνο και μόνο για να μας πείσουν ότι δεν σκέφτηκαν τελευταία στιγμή το τέλος?[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] lol! lol!

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
filareti
Ύαινα
filareti

Αριθμός μηνυμάτων : 5233
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010
Τόπος : αλλού

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά!   Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά! EmptyΔευ Ιουλ 25, 2011 11:27 pm

Ε οχι!Ταυτιση σκεψης με τη Δορινα! affraid Τωρα πραγματικα τρομαζω lloradera Ηθελα και γω μολις το ειδα να ανοιξω τοπικ,αλλά λεω ποιος θα το δει στο φορουμ του λοστ...μηπως να το βαλω στα γενικα?Και μπαινω και βλεπω αυτο εδω gelio

Ρε Δορινα πλακα κανεις?
Εννοειται οτι το γυρισανε κατοπιν εορτης με μονταζ!
Πλακα εχει ομως που τουλαχιστον αποφασισαν να αυτοδιακωμωδηθουν.
Και φυσικα βαλανε οτι ακουσαν απο τους φανς,συμπεριλαμβανομενου του ονοματος του 'καπνου'. Παρολες αυτες τις κουλαμαρες τους ομως εχει μια θεση στην καρδια μου η σειρα Twisted Evil Δεν ηταν αρκετες για να με απογοητευσουν αρκετα lol!
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά!   Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά! EmptyΤρι Ιουλ 26, 2011 12:51 am

apaksio apaksio Εγω θα έπρεπε να τρομάζω οχι εσύ ooxi
Ρεε απλώς το θέμα είναι ότι κάνει μπαμ τώρα που το ξαναβλέπω scratch Και σε τί αποσκοπούσε ολο αυτό 1 χρόνο μετά,δεν μπορω να καταλαβω gelio
Τέσπα και εμενα θα εχει μια θέση στην καρδιά μου αυτή η σειρά..Και 349072347202 ακόμα παπ^ριες να γινουν ακομα... ooxi
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Τόπος : Dreamland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά!   Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά! EmptyΤρι Ιουλ 26, 2011 1:44 am

Ahahahahahahaha ειδα τα πρωτα 2 λεπτα και συνηδητοποιησα οτι δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα απ τη σειρα... Laughing Laughing Laughing

γιατι να εχω τοσο σκατενια μνημη? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά!   Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά! EmptyΤρι Ιουλ 26, 2011 1:54 am

Xaxaxaxaxa kai egw mn fantasteis oti 9imamai polla lol!
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά!   Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά! EmptyΤρι Ιουλ 26, 2011 2:07 am

Παράθεση :
γιατι να εχω τοσο σκατενια μνημη?
Για να ταιριάζει με το νικ που σου απέδωσα gualofouska
https://telestarsboards.forumgreek.com
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Τόπος : Dreamland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά!   Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά! EmptyΤρι Ιουλ 26, 2011 2:16 am

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά!   Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά! EmptyΤρι Ιουλ 26, 2011 2:27 am

Που να δεις και τι τοπ 10 σου έφτιαξα lmao
https://telestarsboards.forumgreek.com
Eleni7
Ο Καστλ είναι βοϊδομάτης
Eleni7

Αριθμός μηνυμάτων : 43347
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010
Τόπος : Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά!   Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά! EmptyΤρι Ιουλ 26, 2011 12:04 pm

Συντελεστες και σεναριογραφοι του LOST ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!Δεν βαρεθηκατε τοσο καιρο να δουλευεται τον κοσμο,θελατε κι αλλο?Αντε,6 χρονια και αποκτησαμε ψυχολογικα.Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.....
filareti
Ύαινα
filareti

Αριθμός μηνυμάτων : 5233
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010
Τόπος : αλλού

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά!   Η εξήγηση του Lost, ένα χρόνο μετά! EmptyΤρι Ιουλ 26, 2011 2:01 pm

Κατ εσυ ετσι που ειχες δει,το περιεργο θα ηταν αν θυμοσουν κατι Laughing

Ελενη ησουν και συ απ'αυτους που ηλπιζαν σε μια λογικη /επιστημονικη εξηγηση ολων των παραξενων?

Εγω κατα καποιο τροπο ναι...αν ειχε δηλωθει απο την αρχη σαν sci fi opws x-files h supernatural klp δε θα την αρχιζα.Αλλά απο καποιο σημειο και μετα ημουν σιγουρη οτι ολο αυτο το μπερδεμα αδυνατο να ξεκαθαρισει ικανοποιητικα.
Κι ομως δε μετανιωνω για τη φαια ουσια που χαλασα προσπαθωντας να καταλαβω τι γινεται στο νησι...και τελικα ψαχνοντας διαπιστωσα οτι οι πιο πολλες αποριες μου ειχαν απαντηθει -τωρα ικανοποιητικα η οχι ειναι αλλο θεμα gelio
Αλλά αυτη η σειρα πετυχε να με κρατησει σε μια αλλου ειδους αγωνια για πολλα επεισοδια, να με βαλει να σκεφτω για τεχνικες που ωρες ωρες με εκνευριζαν,αλλά ηταν με τον τροπο τους ψαγμενες και να ξεφυγει απο τα προκαθοριμενα ειδη legal drama,medical,sci-fi/ brykolakes,astynomika,sitcom.

Παρτε ομως κι ενα σατυρικο βιντεακι

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

κυριως για τον τροπο που εξελιξανε την πλοκη,που για τα ψυχολογικα του Τζεικομπ τραβηξαν οι αλλοι του λιναριου τα παθη moutza ,οχι τοσο για τους χαρακτηρες,χαρακτηρες ειναι στα συν οτι ειχε ολοκληρωμενους.

Το τελος σιγουρα δεν ηταν το καλυτερο....και μενα με χαλασαν καποια πραγματα.Ουτε μονο απογοητευση ηταν ομως.Και το ταξιδι μετρουσε πολυ gualofouska

Τωρα βεβαια απο τα μεγαλυτερα λαθη των δημιουργων ηταν να υποννοουν οτι θα υπαρχει μια ουαου εξηγηση για ολα.

Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Goodbye Lost! The End!
» Η καριέρα των ηθοποιών μετά τη χήρα!
» ΗΟW LOST SHOULD HAVE ENDED!
» lost video
» lost!!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Αγγλόφωνες σειρές :: Lost-
Μετάβαση σε: