| Βαθμολογία τηλενουβελών | |
|
+5elina Athina dorinaki MariaS mkostas 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 1981 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: Βαθμολογία τηλενουβελών Τετ Απρ 28, 2010 1:09 am | |
| - Παράθεση :
- Nina amada mia: 16/20
Είχε πολλές παράλληλες ενδιαφέρουσες ιστορίες και δυο πολύ ωραίους τύπους τον Clemente και τον Victor. Γενικά δεν με χάλασε τίποτα στη σειρά, απλώς σκέφτομαι ότι ίσως για τον Victor θα ήθελα μία φουλ δυναμική γυναίκα ή μία καθαρά ντελικάτη (τον ψιλοσκεφτόμουν με την Diana). Η παρτενέρ του έβγαζε κάτι το ενδιάμεσο και δεν μου καθόταν καλά. Και φυσικά, επίτέλους ο μουστάκιας πρωταγωνιστής.
Α, εσένα σε πάω, γούσταρες και Clemente και Victor, δική μου είσαι! Κι εμένα ήταν οι δύο αγαπημένοι μου και θεωρώ ότι έκλεψαν την παράσταση από το αντρικό καστ. Ο Victor εμένα μου άρεσε με την Isabela αλλά μου άρεσε και με τη Julia, τη μελαχρινή τη δικηγόρο που είχαν και τα παιδιά τους με το νταραβέρι. Κι αυτή ήταν το πρότυπο της φουλ δυναμικής γυναίκας που περιγράφεις. Και ναι, φυσικά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο μουστάκιας πρωταγωνιστής. Εξαιρετικός ηθοποιός ο Sergio Goyri που δε βασίστηκε στα εξωτερικά του κάλλη για να κάνει καριέρα. | |
|
| |
LadyOscar
Αριθμός μηνυμάτων : 1426 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010
| Θέμα: Απ: Βαθμολογία τηλενουβελών Τετ Απρ 28, 2010 1:16 am | |
| - Athina έγραψε:
-
- Παράθεση :
- Nina amada mia: 16/20
Είχε πολλές παράλληλες ενδιαφέρουσες ιστορίες και δυο πολύ ωραίους τύπους τον Clemente και τον Victor. Γενικά δεν με χάλασε τίποτα στη σειρά, απλώς σκέφτομαι ότι ίσως για τον Victor θα ήθελα μία φουλ δυναμική γυναίκα ή μία καθαρά ντελικάτη (τον ψιλοσκεφτόμουν με την Diana). Η παρτενέρ του έβγαζε κάτι το ενδιάμεσο και δεν μου καθόταν καλά. Και φυσικά, επίτέλους ο μουστάκιας πρωταγωνιστής.
Α, εσένα σε πάω, γούσταρες και Clemente και Victor, δική μου είσαι! Κι εμένα ήταν οι δύο αγαπημένοι μου και θεωρώ ότι έκλεψαν την παράσταση από το αντρικό καστ. Ο Victor εμένα μου άρεσε με την Isabela αλλά μου άρεσε και με τη Julia, τη μελαχρινή τη δικηγόρο που είχαν και τα παιδιά τους με το νταραβέρι. Κι αυτή ήταν το πρότυπο της φουλ δυναμικής γυναίκας που περιγράφεις. Και ναι, φυσικά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο μουστάκιας πρωταγωνιστής. Εξαιρετικός ηθοποιός ο Sergio Goyri που δε βασίστηκε στα εξωτερικά του κάλλη για να κάνει καριέρα. Από το υπόλοιπο ανδρικό καστ κανένας δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και γι' αυτό θεωρώ ότι η Diana και σαν χαρακτήρας αλλά και σαν ηθοποιός αδικήθηκε. Αφού το Victor-Diana δεν πέρασε ούτε σαν σκέψη από το μυαλό των σεναριογράφων (κρίμα θα είχε πολύ ψωμί, εσύ δεν το σκέφτηκες ποτέ; ) τον προτιμούσα με την Julia. Αλλά δεν βαριέσαι, στο τέλος όλοι βολεύτηκαν μια χαρά. | |
|
| |
mkostas Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 31917 Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010 Ηλικία : 32
| Θέμα: Απ: Βαθμολογία τηλενουβελών Τετ Απρ 28, 2010 1:18 am | |
| - Παράθεση :
- στο τέλος όλοι βολεύτηκαν μια χαρά.
Μια χαρά δεν λες τίποτα, μόνο παιδικό σταθμό δεν άνοιξαν | |
|
| |
LadyOscar
| Θέμα: Απ: Βαθμολογία τηλενουβελών Τετ Απρ 28, 2010 1:21 am | |
| | |
|
| |
mkostas Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 31917 Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010 Ηλικία : 32
| Θέμα: Απ: Βαθμολογία τηλενουβελών Τετ Απρ 28, 2010 1:27 am | |
| Όχι, δεν το είπα αρνητικά. Η nina είναι από τις σειρές που θες να έχουν απόλυτο happy end. | |
|
| |
Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 1981 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: Βαθμολογία τηλενουβελών Τετ Απρ 28, 2010 1:48 am | |
| Το Victor-Diana να σου πω την αλήθεια όχι, δεν μου πέρασε ποτέ απ' το μυαλό. Εσύ είχες σκεφτεί και σκηνικά και τέτοια δηλαδή; Με τη Julia θα ήταν ωραίο γιατί είχαν και τα παιδάκια τους και νομίζω ότι είχε και περισσότερα κοινά μαζί της απ' ότι με την Isabela. Αν και για να πω την αλήθεια, εγώ κατά βάθος πάντα πίστευα ότι η Julia ήταν το άλλο μισό του Clemente (όπως κι έγινε δηλαδή). Είχαν τον ίδιο δυναμικό κι ευθύ χαρακτήρα. Από το υπόλοιπο αντρικό καστ εμένα μου άρεσε και ο Luis Gatica, και θεωρώ ότι έδεσε πολύ ωραία με τον Goyri. Από τους υπόλοιπους ναι, δεν θεωρώ ότι κάποιος άλλος ξεχώρισε ιδιαίτερα, ο Otto Sirgo είναι πολύ καλός ηθοποιός αλλά στην συγκεκριμένη σειρά ο ρόλος τον αδικούσε γιατί ήταν ψιλοβαρετός. Η Diana κι εγώ θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη ερμηνευτικά από τα τρία κορίτσια. Ειδικά τώρα θυμάμαι μια σκηνή που συμφιλιώνεται με τον πατέρα της όταν είναι έγκυος, και ήταν εξαιρετικοί και οι δύο. Όσο για τον παιδικό σταθμό Κώστα, δε λες τίποτα, πόσα εγγόνια κατέληξε να έχει ο Clemente; Ένα από Diana-Octavio, δύο από Pablo-Carolina και τέσσερα από Victor-Isabela, σύνολο εφτά . Αλλά δεν πειράζει, αυτό ήταν πάντα το όνειρό του, όσο θυμάμαι κάτι σκηνές που έλεγε στις κόρες του με το δικό του μοναδικό τρόπο "παντρευτείτε, αυτό το σπίτι πρέπει να γεμίσει παιδιά να τρέχουν πάνω-κάτω", λιώνω στο γέλιο. Respect στον Eric del Castillo ρεεεεεεεεε!!! | |
|
| |
LadyOscar
| Θέμα: Απ: Βαθμολογία τηλενουβελών Τετ Απρ 28, 2010 2:56 am | |
| Ναι, γιατί ο Victor ήταν πολύ ψημένος από τη ζωή ενώ η Diana καθόλου και αυτό είναι ένα κλισέ που πάντα το βρίσκω πολύ ελκυστικό. Βεβαίως έπαιξε ρόλο και το ότι την Villanueva τη θεωρούσα την όμορφότερη από τις τρεις αδερφές και ήθελα ο μουστάκιας να έχει την καλύτερη. | |
|
| |
lorizza
Αριθμός μηνυμάτων : 624 Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2010
| Θέμα: Απ: Βαθμολογία τηλενουβελών Σαβ Μάης 01, 2010 6:22 am | |
| Corazon Salvaje: 17 Marimar: - Chiquititas: - Alondra: - Maria la del Barrio: - Esmeralda: - Alguna Vez Tendremos Alas: - Perro amor: 17 La Mentira: 12 La Usurpadora: - Angela: - Verano del: - Yo amo a Paquita Gallego: - Muneca Brava: - Rebelde Way: 5 Kachorra: - Lazos de Familia: 15 Nina amada mia: - Floricienta: 13 Pasion de Gavilanes: 10 Rubi: 10 La Viuda de la Mafia: 20 Belissima: 19 La fea mas bella: - Sin tetas no hay Paraiso: 18 Pura sangre: 16 Paraiso Tropical: 15 La Dama de Troya: - Los Protegidos: - Rosario Tijeras: - | |
|
| |
| Βαθμολογία τηλενουβελών | |
|